Mullsjö AIS – FBC Kalmarsund 6:7 (po pr.)
koniec po predl.
Mullsjö AIS
6:7 (1:2, 0:3, 5:1 - 0:1)
FBC Kalmarsund
cz Nedeľa 23.09.2018, 17:00 • Nyhemshallen, Mullsjö • Švédská Superligan
    63:18 HAGLUND - 6:7
     
    63:18
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    Máme rozhodnuto! Mullsjö se musí smířit s jediným bodem, protože nechalo dopředu jít KEVINA HAGLUNDA. Rozdílový střelec těžil z Wittbergova průniku, po němž přebral míček a napůl odkrytou klec vymetl s přehledem. Asistence: Johan Wittberg.
    55:23 NYANDER - 6:6
     
    55:23
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    Smrtící brejk a opět máme vyrovnáno! Kim Nilsson duchapřítomně podržel míček pro TIMA NYANDERA, jenž po náběhu přijal pas a luxusní pozicí již nepohrdl. Asistence: Kim Nilsson.
    54:50 VESTLUND - 6:5
     
    54:50
    Tým Mullsjö AIS právě vstřelil branku!
    ANTON VESTLUND završuje fantastický obrat Mullsjö! Kalmarsund chyboval ve středu hřiště a zbytečně odevzdal míček soupeři, který jeho zaváhání přesvědčivě proměnil.
    51:49 VESTLUND - 5:5
     
    51:49
    Tým Mullsjö AIS právě vstřelil branku!
    Skóre je vyrovnané! Kalmarsund si neporadil s rozehrávkou a míček si vynutili domácí útočnici. ANTON VESTLUND pak zaparkoval před bránou a prostřelil marně skákajícího gólmana. Asistence: Rikard Eriksson.
    47:26 ERIKSSON - 4:5
     
    47:26
    Tým Mullsjö AIS právě vstřelil branku!
    Vysoký náskok stále postupně mizí. Nyní hosté vedou už pouze o jedinou trefu. Míček poskakoval po brankové čáře a jeho cestu do sítě definitivně určil RIKARD ERIKSSON. Asistence: Sebastian Palmqvist
    44:04 BRAILLARD - 3:5
     
    44:04
    Tým Mullsjö AIS právě vstřelil branku!
    Pasivní hra se Kalmarsundu vůbec nevyplatila. Aktivity naopak projevili útočníci Mullsjö a po krásně naservírovaném pasu Antona Vestlunda se prosazuje TIM BRAILLARD. Duel dostává úplně nový nádech a Mullsjö se pokusí manko dohnat. Asistence: Anton Vestlund.
    42:16 HEDLUND - 2:5
     
    42:16
    Tým Mullsjö AIS právě vstřelil branku!
    A je sníženo. KASPER HEDLUND vzal zodpovědnost na sebe, nenechal se odtlačit protivníkem a vyslal bombu pod horní tyč. O výsledku tak určitě ještě není rozhodnuto.
    27:05 Marcus JOHANSSON - 1:5
     
    27:05
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    Druhá třetina má naprosto jednoznačný průběh. V přesilové hře si Kalmarsund poslal několik nahrávek, přičemž tu poslední proměnil ve střelu MARCUS JOHANSSON. Rána z příklepu mířila dokonale a problémy Mullsjö se dramaticky stupňují. Asistence: Kevin Björkström.
    25:42 K. NILSSON - 1:4
     
    25:42
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    Velká paráda v podání KIMA NILSSONA opět posiluje náskok Kalmarsundu! Svůj úprk završil hvězdný hráč hezkou kličkou a přesvědčivě poslal míček do odkryté branky. Asistence: Tim Nyander.
    24:58 AN. NILSSON - 1:3
     
    24:58
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    Chyba domácích hráčů u mantinelu měla bolestivou dohru. S míčkem utekl dopředu Kevin Haglund a těsně před Larssonem našel úplně volného ANTONA NILSSONA. Ten se bez potíží prosazuje a favorit stále tápe. Asistence: Kevin Haglund.
    10:59 Marcus JOHANSSON - 1:2
     
    10:59
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    Přesilovka hostů je využita! Kim Nilsson výborně připravil míček pro MARCUSE JOHANSSONA, který z voleje střílel přesně. Asistence: Kim Nilsson.
    06:46 S. NILSSON - 1:1
     
    06:46
    Tým FBC Kalmarsund právě vstřelil branku!
    SIMON NILSSON si naběhl na levé straně, okamžitě přebral míček po nahrávce a důrazně propálil Larssona. Přímočarost a důraz hostů tak dovedla FBC k průběžné remíze 1:1. Asistence: Kevin Björkström.
    02:52 ROSÉN - 1:0
     
    02:52
    Tým Mullsjö AIS právě vstřelil branku!
    Nešťastná chvíle pro Bindera, kterého překonává ISAAC ROSÉN. Ten otevřel skóre po rychlém úniku a i díky odrazu míčku o nohu brankáře se raduje domácí mužstvo. Asistence: Oskar Domberg.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 3. Rosén (Domberg), 43. Hedlund, 45. Braillard (Vestlund), 48. Eriksson (Palmqvist), 52. Vestlund (Eriksson), 55. Vestlund – 7. S. Nilsson (Björkström), 11. Marcus Johansson (K. Nilsson), 25. Nilsson (Haglund), 26. K. Nilsson (Nyander), 28. Marcus Johansson (Björkström), 56. Nyander (K. Nilsson), 64. Haglund (Wittberg)


    Mullsjö AIS: Larsson (Lindblad) – Dagman, Gidske, Hedlund, Isaksson, Kivipaasi, Wibring – Svensson, Ganevik, Palmqvist, Domberg, Tarenius, Eriksson, Rosén, Ingesson, Braillard, Vestlund, Nygårdh
    FBC Kalmarsund: Binder (Bending-Sörling) – Berglund, S. Nilsson, Bäckstedt, An. Nilsson, Johansson – K. Nilsson, Nyander, Andersson, Stjernberg, Max Larsson, Wittberg, Marcus Johansson, Haglund, Björkström, Ad. Nilsson, Vult von Steijern

    Rozhodca: David Geiser, Henrik Nilsson