Nitra – Trenčín 3:1 (kon.) | Žilina – B. Bystrica 3:2 (po pr.) | Zvolen – Nové Zámky 2:3 (po pr.)
Budapešť – Lipt. Mikuláš 2:3 (1:2 po s.n.) | Košice – Poprad 0:1 (kon.) | Detva – Miškovec 5:2 (kon.)
koniec
HK Detva
5:2 (1:2, 1:0, 3:0)
DVTK Miškovec
Nedeľa 23.09.2018, 17:30Tipos Extraliga (SR) • 5. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:00
    Detva dala gól!
    Miškolc už stiahol Duscheka na striedačku a skúsil vabank. Avšak hralo sa v jeho obrannom pásme, puk sa dostal na modrú na hokejku RADOVANA PULIŠA a ten strelou švihom prestrelil hradbu tiel v obrannej tretine a trafil prázdnu bránu!

    Asistencia: Martin Chovan
     
    58:44
    Detva dala gól!
    Puliš našiel ideálnou prihrávkou RASTISLAVA GAŠPARA a ten to už lepšie trafiť nemohol, obstrelil bezmocného Duscheka.

    Asistencie: Radovan Puliš, Jozef Sládok.
     
    46:56
    Detva dala gól!
    Spolupráca Fekiačovcov slávi úspech a Detva vyhráva 3:2! Viktor Fekiač prihral na modrú čiaru FREDERIKOVI FEKIAČOVI, ktorý tvrdou a dobre umiestnenou strelou prepálil všetkých, aj brankára Duscheka.
     
    30:56
    Detva dala gól!
    MARTIN ĎALOGA trestá chybu v rozohrávke Miškolca! Milý zobral puk Szomogyimu, prihral na druhú stranu voľnému Ďalogovi, ktorý z prvej posiela puk medzi Duschekove betóny!
     
    17:17
    Miškolc dal gól!
    Presilovú hru využíva aj Miškolc a otáča stav zápasu! Pance poslal prihrávku krížom cez bránkovisko JAMESOVI MILAMOVI a ten už vedel, čo má spraviť. Počkal si, zamiešal puk a poslal ho Riečickému pomedzi betóny!

    Asistencie: Ziga Pance, János Vas
     
    15:46
    Miškolc dal gól!
    Po vyhranom buly posunul Kulmala puk ZIGOVI PANCEMU, ktorý to urobil lišiacky, zbavil sa brániaceho hráča, Riečického si položil na ľad a bekhendom po ľade zasunul puk za jeho chrbát.

    Asistencia: Rasmus Kulmala
     
    06:02
    Detva dala gól!
    Detva využíva hneď prvú početnú výhodu. Spoza brány prišla prihrávka Ščurka na Puliša, ktorého strela narobila zmätok pred Duschekom, v skrumáži sa najlepšie zorientoval práve RADOVAN PULIŠ, ktorému sa podarilo vlastnú strelu aj doraziť.

    Asistencie: Ladislav Ščurko, Martin Chovan.

    Daniela Mesíková


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 7. Puliš (Ščurko, Chovan Martin), 31. Ďaloga (Milý), 47. Fekiač F. (Fekiač V.), 59. Gašpar (Puliš, Sládok), 59. Puliš (Chovan) – 16. Pance (Kulmala), 18. Milam (Pance, Vas)


    HK Detva: Riečický – Kuklev, Chovan Martin, Hraško, Chovan Matúš, Šimon, Sládok, Fekiač Frederik, Jendroľ – Ščurko, Murček, Puliš – Ďaloga, Magogin, Žilka – Tibenský, Gašpar, Milý – Fekiač Viktor, Valent, Surový
    DVTK Miškovec: Duschek – Crawford, Kiss, Szirányi, Slovák, Láda, Milam, Rusk – Harrison, Vas, Loiseau – Pance, Kulmala, Somogyi – Ritó, Galanisz, Magosi – Vincze, Vojtkó

    Rozhodca: Kalina, Adamec – Bogdaň, Smrek