Minnesota – Colorado 7:0 (kon.) | Buffalo – Toronto 2:3 (kon.) | Detroit – Boston 4:3 (po pr.)
Montreal – Ottawa 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 5:2 (kon.) | Tampa Bay – Nashville 5:2 (kon.)
Dallas – Florida 3:4 (po pr.) | Arizona – Anaheim 6:1 (kon.) | Calgary – Vancouver 5:2 (kon.)
San Jose – Vegas 4:5 (1:2 po s.n.) | Columbus – St. Louis 1:5 (kon.) | Pittsburgh – Detroit 2:3 (kon.)
koniec
Arizona Coyotes
6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Anaheim Ducks
cz Nedeľa 23.09.2018, 03:00 • Gila River Arena, Glendale • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak přece jenom se dočkali také hosté, kteří lehce korigují hrozivě vypadající výsledek. Kritickou chybu v obranném pásmu udělal Dakota Mermis, ke kotouči se dostal JAKOB SILFVERBERG a z mezikruží ho uklidil za Hillova záda. Bez asistence.
     
    41:48
    Arizona právě vstřelila branku!
    Pane jo, to skvělá efektivita Kojotů, jejichž soupeři už jsou zralí na ručník. Pokus Michaela Buntinga Ryan Miller vyrazil jenom před sebe a pak už nedokázal zneškodnit bezprostřední dorážku KEVINA KLIMY. Syn Petra Klímy se v přípravě prezentuje velmi dobrými výkony a teď to potvrdil svým prvním gólem. Asistence: Michael Bunting, Adam Helewka.
     
    41:37
    Arizona právě vstřelila branku!
    Další přesilovková trefa pro Kojoty, kteří opět navyšují svůj náskok a vedou už rozdílem třídy. Podruhé se dnes prosazuje LAWSON CROUSE, který si sám vybojoval kotouč a octl se sám před Millerem, který na bekhendové zakončení nestačil. Bez asistence.
    35:20 Conor GARLAND - 4:0
     
    35:20
    Arizona právě vstřelila branku!
    No to jsou věci, domácí ustáli spoustu šancí soupeře a z protiakce sami udeřili, čímž zvýšili už na 4:0! Oliver Ekman-Larsson poslal do úniku CONORA GARLANDA, který to zkusil bekhendovým blafákem a přehodil pravou nohu bezmocného Millera. Oliver Ekman-Larsson.
     
    28:53
    Arizona právě vstřelila branku!
    Před polovinou zápasu se Kojoti dostávají do velmi nadějného vedení o tři góly! Cousinsovu střelu nejprve zablokoval LIndholm, ale domácí akce ještě pokračovala přes Kellera, po jehož asistenci se zblízka prosadil LAWSON CROUSE. Asistence: Clayton Keller, Nick Cousins.
     
    24:51
    Arizona právě vstřelila branku!
    Tým z Glendale přidává druhý gól! Svou první trefu v přípravě zaznamenal DEREK STEPAN, který byl dostatečně důrazný před brankovištěm po přihrávce svého někdejšího spoluhráče z NY Rangers, Michaela Grabnera. Asistence: Michael Grabner, Josh Archibald.
     
    03:22
    Arizona právě vstřelila branku!
    Coyotes využívají hned svou první přesilovou hru a dostávají se do vedení! Přes Ekman-Larssona a Kellera se dostal kotouč na obránce JORDANA OESTERLEHO, jehož pokus z osy hřiště tentokrát Miller propustil za svá záda. Asistence: Clayton Keller, Oliver Ekman-Larsson.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 4. Oesterle (Keller, Ekman-Larsson), 25. Stepan (Grabner, Archibald), 29. Crouse (Keller, Cousins), 36. Garland (Ekman-Larsson), 42. Crouse, 42. Klima (Bunting, Helewka) – 57. Silfverberg


    Arizona Coyotes: Raanta (Hill) – Demers (A), Ekman-Larsson (C), Oesterle, Connaton, Mayo, Mermis – Cousins, Keller, Crouse – Archibald, Stepan (A), Grabner – Garland, Paderson, Burke – Bunting, Klima, Helewka.
    Anaheim Ducks: Miller (Boyle) – Larsson, Lindholm, Manson (A), Megna, Welinski, Mahura – Kaše, Henrique (A), Silfverberg, Rakell, Perry (A), Steel, Blandisi, Lundeström, Comtois, De Leo, Terry, Sherwood.

    Rozhodca: Chmielewski, Furlatt – Gawryletz, Knorr

    Diváci: 6 559