Bohemians – Ostrava 3:7 (kon.) | Židenice – Liberec 3:2 (kon.) | Chodov – Vítkovice 5:4 (kon.)
koniec
K1 Florbal Židenice
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Crazy girls FBC Liberec
cz Nedeľa 23.09.2018, 14:00 • VUT CESA Brno 1 • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 3. kolo
     
    54:46
    Osamocená Dernerová chytře prohodila míček k Drápalové, která ještě hledala spoluhráčku na opačné straně brankoviště! Liberec s vypětím všech sil kryje.
     
    41:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Dokonalou přihrávku dostala přesně na hůl KLÁRA LEIEROVÁ, jejíž rána skončila v síti za přemisťující se Krištofovou. Tím se zápas opět dramatizuje. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    36:35
    Židenice právě vstřelily branku!
    Volný míček doběhla ze všech nejdříve KATEŘINA RYBNÍČKOVÁ. Její okamžitý pokus z větší vzdálenosti měl nechytatelný směr a pomáhá Židenicím zpět do vedení o dvě branky. Bez asistence.
     
    31:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    MICHAELA MLEJNKOVÁ se zapojila do protiútoku Crazy girls a po rychlém běhu trefila volné místo. To se jí ukázalo ve chvíli, kdy vyslala na branku dělovku z pravé strany. Asistence: Michaela Vejdělková.
     
    26:54
    U míčku byla opět Rumlová, jež tentokrát musela blokovat tělem ránu z místa před brankou!
     
    25:22
    Židenice právě vstřelily branku!
    A herní styl domácích se projevil jako dobrý nápad. Na přiťuknutí zpoza branky od Natálie Janečkové si počkala ANNA BĚHOUNKOVÁ a s klidem zajišťuje Židenicím náskok o dvě trefy. Asistence: Natálie Janečková.
     
    22:40
    Vyloučení v týmu Crazy girls FBC Liberec (Daniela Tomanová – 2 min., Sekání).
     
    18:36
    Severočešky si vypracovaly kvalitní postavení ke střele. Krištofová však veškeré problémy včetně zazvonění tyčky řádně ukončila zalehnutím míčku.
     
    16:53
    Domácí hráčka si zkoušela obhodit soupeřku a následně i Štěpánovou, což jí vyšlo tak napůl. Střela nakonec nepřišla a nadějná akce dopadla nezdarem.
     
    12:27
    A dokonce se objevila rána, kterou musela pokrýt Štěpánová! Brněnský brejk však strážkyně hostů dobře viděla.
     
    11:30
    Vyloučení v týmu K1 Florbal Židenice (Andrea Dernerová – 2 min., Sekání).
     
    09:50
    Židenice právě vstřelily branku!
    Je tu první trefa v utkání. Po sérii nepřesností si udělala místo pro střelu zleva JITKA DRÁPALOVÁ, která překvapila Štěpánovou míčkem za jejími zády. Asistence: Kristýna Pospíšilová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 10. Drápalová (Pospíšilová), 26. Běhounková (Janečková), 37. Rybničková – 32. M. Mlejnková (Vejdělková), 42. Leierová (M. Mlejnková)


    K1 Florbal Židenice: Krištofová (Remešová) – Sedláčková, Pravcová, Drápalová, Knapová, Pospíšilová – Janečková, Smutná, Hřebíčková – Rybničková, Nečasová, Indrová – Chromá, Švehlová, Běhounková – Dernerová.
    Crazy girls FBC Liberec: Štěpánová (Lerchová) – Leierová, Rumlová, Foffová, Kabeláková, Vejdělková – Dostalíková, Zelníčková, Veidlová – Zíková, Horáková, Bárková – Tomanová, M. Mlejnková.

    Rozhodca: Patrik Mik, Petr Szilvási

    Diváci: 74