Sparta Praha – Pardubice 4:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 1:2 (po pr.)
Liberec – Třinec 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 4:1 (kon.)
Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
4:1 (2:0, 1:0, 1:1)
HC Dynamo Pardubice
cz Nedeľa 23.09.2018, 15:00 • O2 arena, Praha 9–Libeň • Tipsport extraliga (ČR) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:10 Jiří ČERNOCH - 4:1
     
    51:10
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naděje Pardubic jsou asi už definitivně rozmetány, domácí opět odskakují do tříbrankového náskoku! Po vhazování před sparťanskou klecí se do úniku dostal JIŘÍ ČERNOCH, který zblízka poslal kotouč přímo do hostující klece. Asistence: Petr Kalina, Zach Sill.
    45:53 Rostislav MAROSZ - 3:1
     
    45:53
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubičtí v šestačtyřicáté minutě korigují skóre, jejich manko činí už jen dvě branky! Po spolupráci se Sýkorou a Rolinkem se bez větších obtíží prosadil ROSTISLAV MAROSZ. Asistence: Petr Sýkora.
    34:59 Jan PISKÁČEK - 3:0
     
    34:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují do tříbrankového vedení! Jarůšek zpoza branky našel na kruhu připraveného JANA PISKÁČKA, který se z první nemýlil a rozšířil náskok Sparty o další gól. Asistence: Richard Jarůšek.
    16:53 Jan KOŠŤÁLEK - 2:0
     
    16:53
    Sparta právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovku čtyři na tři a v závěru první periody jdou do dvoubrankového vedení! Mezi mezikružím a modrou čárou se uvolnil JAN KOŠŤÁLEK, jehož přesnou dělovku z voleje Kacetl nezvládl zkrotit. Asistence: Jeremie Blain, Petr Vrána.
    06:48 Jan BUCHTELE - 1:0
     
    06:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané aktivitu přetavují v gól a v sedmé minutě jdou do vedení! JAN BUCHTELE si vybruslil na zadní hranici kruhu pro vhazování a poslal kotouč přímo do pardubické branky. Asistence: Andrej Kudrna, Tomáš Pavelka.

    Vojtěch Martinek

    Góly a asistencie: 7. Buchtele (Kudrna, T. Pavelka), 17. Košťálek (Blain, P. Vrána), 35. Piskáček (Jarůšek), 52. Černoch (Kalina, Sill) – 46. Marosz (P. Sýkora)


    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Blain, Kalina, T. Pavelka, Košťálek, Piskáček (A), Delisle, Tomáš Dvořák – Říčka, P. Vrána (C), Jarůšek – Smejkal, Sill, Černoch – Kumstát, Pech (A), Forman – Buchtele, Klimek, Kudrna.
    HC Dynamo Pardubice: Kacetl (Klouček) – Wishart, Cardwell, Hrabal, Trončinský, Čáslava, Budík, Holland – T. Svoboda, Bubela, Treille (A) – Rolinek (C), Marosz, P. Sýkora (A) – Perret, Poulíček, Miromanov – Vondráček, Dušek, Mandát.

    Rozhodca: Pavlovič, Pražák – Gerát, Hynek

    Diváci: 8 335