Sparta Praha – Pardubice 4:1 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:4 (kon.) | Vítkovice – Plzeň 1:2 (po pr.)
Liberec – Třinec 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 0:2 (kon.) | Hradec Králové – Olomouc 4:1 (kon.)
Litvínov – Chomutov 4:1 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:1 (1:1, 1:0, 2:0)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 23.09.2018, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga (ČR) • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:31 Tyler REDENBACH - 4:1
     
    49:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři využívají další přesilovku a zdá se, že je rozhodnuto. Vedla k tomu pohledná přímočará akce. Jakub Valský nastartoval motory a prohnal se po levém křídle. Poté ještě nabídl snadné zakončení TYLEROVI REDENBACHOVI, jenž před prázdnou klecí umístil kotouč do sítě. Asistence: Jakub Valský, Martin Ševc.
    44:12 Martin ŠEVC - 3:1
     
    44:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři zvyšují na 3:1! Vedla k tomu poměrně jednoduchá přesilovková akce. Marek Kvapil na modré čáře nabídl kotouč MARTINU ŠEVCOVI. Ten se do něj opřel bez přípravy a parádní ranou si dal stylový dárek k dnešním 37. narozeninám. Asistence: Marek Kvapil.
    33:43 Marek KVAPIL - 2:1
     
    33:43
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši se dostávají zpátky do vedení! Lukáš Derner na modré čáře naznačil střelu a posunul kotouč na levý kruh. Tam se do rány bez přípravy opřel MAREK KVAPIL, a ačkoliv si Hrubec na puk sáhl, nedokázal domácímu střelci zabránit v dosažení letošního prvního gólu. Asistence: Lukáš Derner, Radan Lenc.
    18:04 Martin ADAMSKÝ - 1:1
     
    18:04
    Třinec právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno, Oceláři těží z přesilové hry! Roberts Bukarts dlouho míchal s pukem na čepeli v rohu ofenzivní zóny. Velmi dobře si počkal na MARTINA ADAMSKÉHO, kterému poté adresoval přihrávku do mezikruží a střelec Třince se ve výborné pozici ranou bez přípravy nemýlil. Asistence: Roberts Bukarts, Lukáš Krajíček.
    12:25 Michal BULÍŘ - 1:0
     
    12:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři se dostávají do vedení. Lukáš Krenželok odvedl kus kvalitní práce a posunul kotouč mezi bruslemi obránce na najetého MICHALA BULÍŘE. Ten se ladně prosmýkl až před Šimona Hrubce a nasměroval mu černou gumu mezi betony! Asistence: Lukáš Krenželok, Matěj Stříteský.

    Ondřej Belák

    Góly a asistencie: 13. Bulíř (L. Krenželok, Stříteský), 34. M. Kvapil (Derner, Lenc), 45. Ševc (M. Kvapil), 50. Redenbach (Valský, Ševc) – 19. Adamský (Roberts Bukarts, Krajíček)


    Bílí Tygři Liberec: Will (Schwarz) – Stříteský, Derner, Doherty, Šmíd (A), Havlín, Ševc – L. Hudáček, P. Jelínek (C), L. Krenželok – Lenc, Bulíř (A), M. Kvapil – Valský, Redenbach, Ordoš – Teplý, Lakatoš, J. Vlach – M. Zachar.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – M. Doudera, Krajíček (C), Adámek, D. Musil, Haman, Gernát – Chmielewski, Marcinko, Roberts Bukarts – Svačina, Cienciala, Adamský (A) – Hrňa, Viedenský, Dravecký (A) – O. Kovařčík, M. Kovařčík, Hladonik – R. Vlach.

    Rozhodca: Hribik, Horák – Jindra, Zíka.

    Diváci: 5 629