Poruba 2011 – Litoměřice 4:5 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 2:7 (kon.) | Slavia – Kladno 4:3 (kon.)
Přerov – Kadaň 5:0 (kon.) | Motor ČB – Prostějov 4:3 (kon.) | Vsetín – Třebíč 4:3 (kon.)
Jihlava – Havířov 1:3 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
1:3 (1:2, 0:0, 0:1)
AZ Havířov
cz Sobota 22.09.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 6. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:12
    Přijde další vyloučení. Za vyhození kotouče až do sektoru D přichází dvě minuty pro Tomáše Dujsíka. Přesilovka se rozehraje až po komerční pauze.
     
    36:22
    Zbytek přesilovky ale domácí zvládají dohrát v útočném pásmu, navíc se opět vylučuje. Vyloučen je Dujsík za podrážení a tomu, co se děje na ledě, se nedá nesmát.
     
    34:59
    Seman opět vyhazuje a navíc přichází demolice přesilovky 5 na 3. Suchánek předvedl menší zkrat, když sekl jednoho z hostí a degraduje domácí přesilovku na 4 na 3. Slovy kolegů, malá tragédie.
     
    33:59
    Havířov nervově nezvládl situaci a krom dvou minut za špatné střídání dostává i lavička dvě minuty. Dukla má tak dvě minuty přesilovky 5 na 3! Tresty odsedí Bambula a Veselý.
     
    31:19
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Dominik Hrníčko – 2 min., držení).
     
    29:05
    Sklouzlo se do hodně nepřesností z obou stran, k vidění je spíše narážení se vzájemně na mantinel než nějaké pěkné hokejové akce. Po střele Zemana dorážel Dostálek, Matai pak sekl lehce mimo hru přes hůl Čachotského a dostává zbytečné dvě minuty za sekání.
     
    25:01
    Emoce rostou, sudí pouští hru velice rádi a začíná se jim to pomalu vymykat z rukou. Opratě si ale včas přitáhli vyloučením Pořízka za podrážení a Dukla může dorovnat stav.
     
    21:31
    Reakcí jsou výčitky a zloba. Štindl si pomohl zbytečným faulem, jde ven za nedovolené bránění a hostující sektor se ozývá čím dál častěji.
     
    18:01
    Šance na přesilovkový reparát. Chroboček sekl do ruky Půžu a dostává menší trest za sekání.
     
    15:10
    První trest i pro Havířov. Vyloučeným je Houdek za přidržení domácího hráče u mantinelu.
     
    11:14
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jakub Suchánek – 2 min., pozdní dohrání).
     
    02:34
    První trest pro Duklu. Vyloučeným je Harkabus za podrážení přímo před zraky hlavního sudího. Hosté tak mají první přesilovku.

    Tomáš Kalas

    Góly a asistencie: 20. Dostálek (Kajínek, Zeman) – 8. Pořízek (Gřeš), 12. Rehuš (Houdek, Holec), 46. R. Veselý (Rehuš, Dujsík)


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, Kajínek (A), D. Váňa, Suchánek, Štebih, Štindl, Mareš – Dostálek, Zeman, Čachotský (C) – Anděl, Skořepa (A), Pekr – Harkabus, Osmík, Hrníčko – Půža, D. Čermák.
    AZ Havířov: Bláha (Matoušek) – Chroboček, Matai, Luža, Houdek, Mrowiec, Dujsík – R. Veselý, F. Seman (A), Rehuš – Maruna (C), Haas (A), L. Bednář – Gřeš, Pořízek, Holec – Macuh, Cihlář, Bambula.

    Rozhodca: Souček, Ondráček – Štola, Beneš

    Diváci: 1 972