Carolina – Tampa Bay 6:1 (kon.) | NY Rangers – Philadelphia 4:6 (kon.) | Detroit – Pittsburgh 3:2 (po pr.)
Montreal – Florida 2:5 (kon.) | Ottawa – Toronto 1:4 (kon.) | Minnesota – St. Louis 2:3 (kon.)
Vancouver – Calgary 1:4 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
1:4 (0:0, 0:1, 1:3)
Toronto Maple Leafs
cz Štvrtok 20.09.2018, 01:30 • Canadian Tire Centre, Ottawa • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:39 Tyler ENNIS - 1:4
     
    59:39
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Patrick Marleau u střídaček na obranné modré čáře vypíchl puk Bradymu Tkachukovi a o hrazení ho přihrál TYLEROVI ENNISOVI, který zavezl kotouč do útočného pásma a od modré čáry ho žabičkou poslal do prázdné brány! Maple Leafs vedou 4:1. Asistence: Patrick Marleau.
    56:58 Tyler ENNIS - 1:3
     
    56:58
    Toronto právě vstřelilo branku!
    TYLER ENNIS v mezikruží zachytil velice špatnou rozehrávku Bena Harpura a krásnou střelou zápěstím nad lapačkou Mikea McKenny vymetl levý horní roh brány! Zřejmě je rozhodnuto.
    53:25 Filip CHLAPÍK - 1:2
     
    53:25
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Max Lajoie napřáhl na ose útočného pásma od modré čáry k táhlé střele, kterou Calvin Pickard nedokázal udržet, a dorážející FILIP CHLAPÍK ho za to potrestal! Český útočník byl odměněn za svůj skvělý výkon a urputnou snahu skórovat – 1:2. Asistence: Max Lajoie a Christián Jaroš.
    49:31 Jeremy BRACCO - 0:2
     
    49:31
    Toronto právě vstřelilo branku!
    JEREMY BRACCO si najel v mezikruží na krásnou kolmou diagonální přihrávku Callea Rosena z levého křídla a na vzdálenější pravé tyči po rychlém zamíchání s pukem zamířil mezi betony roztaženého Mikea McKenny! 2:0 pro Maple Leafs. Asistence: Calle Rosen a Connor Carrick.
    24:15 Auston MATTHEWS - 0:1
     
    24:15
    Toronto právě vstřelilo branku!
    AUSTON MATTHEWS si tak dlouho hledal před bránou prostor, až si před ní parádně vyměnil puk s Patrickem Marleauem a u levé tyče z úhlu zamířil pod horní tyč! Maple Leafs udeřili jako první. Asistence: Patrick Marleau a Nikita Zajcev.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 54. Chlapík (Lajoie, Jaroš) – 25. Matthews (Marleau, Zajcev), 50. Bracco (Rosen, Carrick), 57. Ennis, 60. Ennis (Marleau)


    Ottawa Senators: Anderson (31. McKenna) – Ceci (A), Lajoie, Harpur, Jaroš, Bergman, Englund, Percy, Aspirot – Tkachuk, Tierney, Stone (A) – Pääjärvi, Smith (A), Pyatt – Balcers, Sexton, Chlapík – Labate, Carey, Skille. Hlavní trenér: Guy Boucher.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (41. Pickard) – Marinčin, Zajcev (A), Rosen, Carrick, Sandin, Liljegren – Marleau (A), Matthews (A), Ennis – Johnsson, Lindholm, Kapanen – Engvall, Gauthier, Jooris – Clune, Brooks, Bracco. Hlavní trenér: Mike Babcock.

    Rozhodca: Wes McCauley, Pierre Lambert. Čároví: Brian Murphy, Derek Nansen

    Diváci: 11375