Novosibirsk – Omsk 1:3 (kon.) | Čerepovec – Dinamo Minsk 1:4 (kon.) | Jaroslavľ – Viťaz 4:3 (kon.)
D. Moskva – Petrohrad 0:4 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
4:3 (1:2, 2:0, 1:1)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Štvrtok 20.09.2018, 18:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:35 Gennadij STOLJAROV - 4:3
     
    50:35
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté se dostávají domácím na dostřel jediné branky. GENNADIJ STOLJAROV dostal pas od Jevsejenkova a poté svou prudkou střelou vymetl v síti domácích pavučiny. Gól ještě musel potvrdit videorozhodčí. Puk totiž z branky vyletěl tak rychle, že nejprve rozpažil. Nakonec branka platí. Asistence: Alexandr Jevsejenkov a Alexej Makejev.
    46:21 Nikolaj KOVALENKO - 4:2
     
    46:21
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí hráči se dostávají na dvoubrankový rozdíl. Po pěkně sehrané kombinaci dorazil nepřesnou střelu svého spoluhráče NIKOLAJ KOVALENKO za Ortiova záda a hosté musejí dohánět dvoubrankové manko – 4:2. Asistence: Georgij Ivanov a Alexandr Kutuzov.
    25:22 Nikolaj KOVALENKO - 3:2
     
    25:22
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    A hned na to přichází dokonalý obrat. NIKOLAJ KOVALENKO dostal od Ivanova přihrávku do prostoru mezi kruhy a jeho střela byla přesná – 3:2. Asistence: Georgij Ivanov.
    24:52 Jegor AVERIN - 2:2
     
    24:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    No a to co se nepovedlo domácím v přesilové hře, povedlo se o chvilku později. JEGOR AVERIN dostal od modré čáry křižnou přihrávku na levou stranu, odkud trefil odkrytou klec hostů – 2:2. Asistence: Alexandr Jelesin a Stěpan Sannikov.
    14:19 Denis KOKAREV - 1:2
     
    14:19
    Viťaz právě vstřelil branku!
    A místo toho přichází rychlá akce Viťazu, po které hosté znovu strhávají vedení na svou stranu. Chytře to udělal DENIS KOKAREV, jenž si podél pravého mantinelu nabruslil až před Saláka, kde ho zblízka prostřelil mezi jeho betony – 1:2. Asistence: Gennadij Stoljarov.
    07:52 Georgij IVANOV - 1:1
     
    07:52
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Přichází však blesková odpověď od hráčů Lokomotivu. Za necelé dvě minuty je tedy vyrovnáno. GEORGIJ IVANOV dorazil za Samonovova záda nepovedenou střelu svého spoluhráče a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Alexander Kutuzov a Danil Jurtajkin.
    06:13 Nikita KOMAROV - 0:1
     
    06:13
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Nyní už se to hostům povedlo a svou přesilovou hru využívají. NIKITA KOMAROV se dostal k odraženému kotouči těsně před Alexanderem Salákem a dokázal ho z těsné blízkosti prostřelit – 0:1. Asistence: Vojtěch Mozík a Miro Aaltonen.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 8. Ivanov (Kutuzov, Jurtajkin), 25. Averin (Jelesin, Sannikov), 26. Kovalenko (Ivanov), 47. Kovalenko (Ivanov, Kutuzov) – 7. N. Komarov (Mozík, M. Aaltonen), 15. Kokarev (Stoľarov), 51. Stoľarov (Jevsejenkov, Makejev)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Salák (51. Konovalov) – Afanasjev, Nakládal, Kutuzov, Averin, Kronwall, Jelesin (A), Pajgin – Loktionov, Kontiola, Kozun – Iljenko, Kraskovskij, Apalkov (C) – Averin (A), Alexejev, Sannikov – Jurtajkin, Ivanov, Kovalenko – Kartajev.
    Viťaz Moskovská oblasť: Samonov (26. Ortio) – Voronkov, S. Romanov, Golovkov, Mozík, Stasenko, Jevsejenkov, Šinkevič, Gončarov – Mojsejev, Vyglazov, Švec-Rogovoj – Rendulić, A. Sjomin (A), M. Aaltonen (A) – Makejev, Mons, P. Černov – Stoľarov, Kokarev (C), N. Komarov.

    Rozhodca: Lavrenťjev, Romaško – Nikolajev, Smirnov

    Diváci: 8 000