Red Star Kunlun – Riga 2:4 (kon.) | Novosibirsk – Novgorod 2:3 (kon.) | Barys – Kazaň 4:3 (3:2 po s.n.)
Ufa – Nižnekamsk 1:3 (kon.)
koniec
HC Sibir Novosibirsk
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Nedeľa 16.09.2018, 12:30 • Sibir Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:49
    Celou snahu ale kalí podražení Charlese Bertranda, které nebylo úplně zaviněné, ale na to se nehraje. Střelec vyrovnávací branky tak bude trnout na lavici hanby.
     
    37:00
    Oba celky byly již v plném počtu, když přišel další trest. Domácí Jegor Dugin přesekl hokejku jednomu z hostů a dostává dvě minuty za sekání.
     
    34:33
    A přesilovka je u konce. Vladimir Pešechonov zbytečně fauloval ve střední třetině a po zákroku putuje na lavici hanby. Nějakou dobu se tak bude hrát čtyři na čtyři.
     
    33:44
    Další přesilová hra pro domácí celek! Dvě minuty za podražení inkasuje hostující útočník Denis Paršin. Povede se Sibiru vyrovnat?
     
    31:04
    A bude tu přesilová hra pro domácí celek! Michail Orlov držel před brankou jednoho z domácích v dobré pozici a inkasuje tak dvouminutový trest.
     
    21:08
    Domácí jsou následně potrestáni dvouminutovým trestem za příliš mnoho hráčů na ledě! Trest jede odpykat Enver Lisin.
     
    14:25
    Třetí vyloučení v první třetině pro Torpedo! Produktivní Denis Paršin dostává dvouminutový trest, pykat bude za chybu svého celku – příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    05:33
    Další vyloučení hostujícího celku. Jurij Sergijenko podrazil pronikajícího hráče u mantinelu a dostává dvě minuty. Další šance pro domácí Novosibirsk.
     
    02:04
    Jegor Dugin se v aktivní kombinaci dostali na levém kruhu do zakončení, ale připraveného Galimova nepřekonal! Domácí hráli výhodu, Dmitrij Korobov dostává dvě minuty za faul kolenem.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 16. Michajlov (Piganovič, Morozov), 47. Bertrand (K. Alexejev, Šarov) – 15. Galuzin, 22. Varnakov (Galuzin, Šenfeld), 55. Varnakov (Barancev, Šenfeld)


    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Savčenko, Naumov, Piganovič, Morozov, K. Alexejev, Ignatovič, D. Lukin – Bertrand, J. Peltola, Šarov – Lisin, Dugin, Michajlov – Emmerton, Pešechonov, A. Jakovlev – Tkačenko, Pervušin, Romancev – Šaškov.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: S. Galimov (D. Kostin) – Orlov, Barancev, Holm, Bodie, Korobov, Volčenkov, Sergijenko, Rodionyčev – Galuzin, Varnakov, Paršin – Šenfeld, Miele, Sabolič – Iľjin, Žafiarov, Calof – Markovin, Urakov, Veriajev.

    Rozhodca: Kislov, Spirin – Andrejev, Galimov

    Diváci: 7 420