Královo Pole – Litovel 22:20 (kon.) | Lovosice – Jičín 21:19 (kon.) | Zubří – Nové Veselí 25:27 (kon.)
koniec
HK FCC Město Lovosice
21:19 (10:10)
O2xyworld HBC Jičín
cz Sobota 15.09.2018, 17:00 • SH Chemik • Chance Extraliga mužů (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
     
    60
    Ještě Jiří Motl zkoušel poslat v posledních vteřinách míč přes celou délku hrací plochy do opuštěné brány Jičína, ale míč jen o milimetry skončil vedle brány. (21:19)
     
    60
    Oddechový čas pro hosty. (21:19)
    60
    Václav Klimt nabídnutým sedmimetrovým hodem nepohrdl a posílá Lovosice do dvoubrankového vedení. Uvidíme, zda to bude stačit domácím k vítězství. Jičín bude chtít určitě zápas ještě zdramatizovat. (21:19)
     
    60
    Martin Bareš až příliš okatě a agresivně strhl k zemi Václava France na brankovišti a jde si odpočinout na dvě minuty. Lovosice tak mají možnost sedmimetrového hodu. (20:19)
     
    59
    Oddechový čas pro domácí. (20:19)
     
    59
    Kostelecký sice obloučkem překonal Hrdličku, ale ten dokázal zastavit míč ještě před brankovou čárou! (20:19)
    58
    Jonáš znovu zvedl ze sedadel přítomné diváky. Jeho další podstřel se odrazil od levé tyče, aby následně míč zaplul do sítě Jičína. Lovosice se po delší době ujímají vedení. (20:19)
    56
    Podstřel z levé ruky Josefa Jonáše se zastavuje až ve svatyni hostujícího celku. (19:19)
    55
    Dolejší svou střelou orazítkoval horní tyč, aby se míč následně odrazil do brány. (18:19)
    54
    Tentokrát už to ale Hlavovi vyšlo. Jeho zakončení z pravého křídla si našlo cestu k levé tyči domácí svatyně. (18:18)
    53
    Hrdlička si dokázal poradit se zakončením Jiřího Drbohlava, po kterém dorážel ještě Martin Hlava, ale ten dokázal míčem příznačně orazítkovat pouze obličej Hrdličky. Spoluhráči Hrdličky následně poslali do rychlého kontru Lukáše Malého, který dokázal proměnit svůj pokus s velkou jistotou. (18:17)
     
    52
    Po střele, se kterou si dokázal Hrdlička poradit, se na zemi ocitl Jiří Groh, který se svírá v bolestech. Rozhodčí při rychlém kontru Lovosic ale raději přerušují hru. (17:17)
     
    51
    Oddechový čas pro domácí. (17:17)
    51
    Jičín se dostává znovu do remízového stavu. Hosté dokázali využít rozhození domácí obrany. (17:17)
    49
    Na druhé straně hrací plochy se Lovosice probojovaly k sedmimetrovému hodu. Tento hod proměnil v branku Václav Klimt. (17:16)
     
    48
    Při pasivní hře se k zakončení dostal Groh, který své zakončení ale otřel o Hrdličku, od kterého se míč odrazil do konstrukce brány. (16:16)
    47
    Groh dokázal velmi slabou střelou překonat Hrdličku střelou o zem. Domácí brankář zřejmě nečekal, že ho bránící hráč nechá vystřelit. (16:16)
    46
    Už polovinu branek Lovosic v dnešním utkání zařídil Václav Klimt, který si tentokrát připisuje osmou branku. (16:15)
    45
    Jiří Groh zakončoval z kroku do pravého dolního rohu Hrdličkovy brány. Míč se zastavil až v síti. (15:15)
     
    45
    Oddechový čas pro hosty. (15:14)
    45
    Tentokrát už ale Veverka na střelu Klimta nedosáhl. Jeho zakončení k pravé tyči bylo milimetrové, neboť se míč odrazil od konstrukce brány dovnitř svatyně. (15:14)
     
    44
    Dnešní večer patří brankářům! Hrdlička v osamoceném úniku vychytal Groha. (14:14)
    42
    Domácí ikona Jiří Motl si dokázal poradit s Machalickým, který při sedmimetrovém hodu nahradil Veverku. (14:14)
    41
    Rychlý přechod Jičína do útoku přináší kýžené ovoce. Kovařík se na středu zjevil sám před Hrdličkou a z této pozice si dokázal poradit. (13:14)
     
    40
    Jen co se Lovosice dostaly do plného počtu, je vyloučen poprvé v zápase dnešní nejlepší střelec domácích, Václav Klimt. (13:13)
    40
    Hosté využívají početní výhodu pro sehrávku do pravého křídla. Groh si při zakončení poradil s Hrdličkou zakončením přes prsty. (13:13)
    39
    Klimt se brankou ze sedmimetrového hodu zapisuje do střeleckých statistik celkem pošesté. (13:12)
     
    38
    Velmi kontroverzním způsobem byl z palubovky vyloučen Václav Franc, který si nyní na střídačce odpočine minimálně dvě minuty. (12:12)
    36
    Václav Klimt napřáhl k nekompromisnímu zakončení. Veverka se sice sám na sebe zlobí, ale tohle byla vážně prudká střela, kterou by zasáhl jen vystihnutím směru. (12:12)
    35
    Jičínští ve valné většině případů upřednostňují podstřel. Tentokrát byl tímto způsobem zakončení úspěšný Groh. Hrdlička byl bez šance na zákrok. (11:12)
     
    34
    Při signalizované pasivitě se v roli střelce ocitl Kovařík. Jeho podstřel skončil na konstrukci brány! (11:11)
     
    33
    Jiří Drbohlav je vyloučen za postrčení soupeře při zakončování na brankovišti. Lovosice mají navíc k dispozici sedmimetrový hod. (11:11)
    32
    Podstřel v podání Kovaříka zapadl přesně do pravého horního rohu domácí svatyně. (11:11)
    32
    Z rychlého protiútoku, při kterém vyslal Hrdlička do kontru Malého, už se skóre mění. Do vedení jdou opěr Lovosice. (11:10)
    30
    Při Martinovi Kovaříkovi stála štěstěna, neboť jeho zakončení z velké vzdálenosti Hrdlička sice srazil, ale míč se pomaličku dokutálel za brankovou čáru. (10:10)
    30
    Jubilejní desátou branku Lovosic vstřelil za domácí Václav Klimt. (10:9)
    30
    Jiří Groh dokázal přesně ,minutu před koncem první půle překonat z devíti metrů Hrdličku. Stav utkání je srovnán na 9:9. (9:9)
    27
    Před chvílí napomínaný Holubec dokázal využít minimum prostoru před brankovištěm soupeře k výskoku a následného zakončení po ruce k levé tyči jičínské brány. (9:8)
     
    26
    Navíc je dodatečně Karel Holubec obdarován žlutým napomenutím. (8:8)
    26
    Kolc využil zaváhání v rozehrávce Lovosic před vlastním brankovištěm a po sprintu přes celou délku hrací plochy dopravil míč do sítě Lovosic. (8:8)
    26
    Po osmi minutách přichází změna skóre. Groh si našel na levé spojce dostatek prostoru pro podstřel, který končí až v síti Lovosic. (8:7)
     
    24
    Oddechový čas pro domácí. (8:6)
     
    23
    Neproměňování šanci pokračuje! Jan Kupa se skvělou kličkou zbavil svého strážce a ačkoli stál proti Veverkovi tváří v tvář zcela sám, nedokázal ho prostřelit. (8:6)
     
    21
    Machalický společně s jedním svým spoluhráčem směřoval osamocen na bránu Lovosic. Se zákrokem ale přišel na pomoc Hrdlička, díky kterému vedou Lovosice stále o dvě branky. (8:6)
     
    21
    Groh se připojuje k již žlutě oceněným hráčům dnešního střetnutí. (8:6)
     
    19
    Oddechový čas pro hosty. (8:6)
     
    19
    Po vypíchnutí míče ze strany Malého si tento domácí hráč posílal míč z ruky do ruky s Jiřím Motlem a nakonec první jmenovaný zakončoval. I tentokrát se ovšem vyznamenal hostující brankář, který pokrytím spodní části branky dokázal udržet dvoubrankové manko na soupeře. (8:6)
    18
    Šulc se po nacvičené akci dokázal prosadit i přes signalizovanou pasivitu. (8:6)
     
    17
    Semerád se na brankovišti provinil proti pivotovi soupeře faulem nad rámec pravidel, za což je ohodnocen žlutou kartou. (8:5)
    15
    Motlův nezdar z před dvou minut je zapomenut, při dalším rychlém kontru už si dokázal poradit s Veverkou a posílá svým úspěšným zakončením Lovce do vedení o 3 branky. (8:5)
    15
    Velmi dobrou práci na brankovišti odvedl Jiří Bouček, který na sebe svým pohybem nalákal dvojici protihráčů a následně zadovkou vyzval ke skórování Patrika Stacha, který se dnes zapisuje mezi střelce poprvé. (7:5)
     
    14
    Ondřej Šulc si za své počínání na brankovišti Jičína vysloužil od rozhodčích žluté napomenutí. (6:5)
     
    13
    Míč se zásluhou odrazu dostal přímo do náruče Jiřího Motla, který unikl do osamoceného úniku a ačkoli měl na zakončení dostatek času, dokázal míč nasměřovat pouze do levé ruky Veverky. (6:5)
    13
    Za pomoci úspěšného zákroku se Lovosice dostaly do rychlého protiútoku, při kterém využili pravé křídlo Lukáše Malého, který si pomohl ještě odrazem míče o tyč, přesto dopravil míč do brány. (6:5)
    12
    Jiří Drbohlav se postaral o pátou branku Jičína a na branky je srovnáno. (5:5)
    12
    Václav Klimt z dorážky, takřka na zemi, překonává přízemní střelou hostujícího brankáře. (5:4)
    11
    Spoluhráči Ondřeje Šulce při své kličkované povalili hned dvojici domácích hráčů, ale rozhodčí nechali hru plynout dál. První jmenovaný už poté neměl na brankovišti problém se zakončením. (4:4)
    10
    Zakončení Malého ještě Veverka vyrazil, míč se ale odrazil k Jiřímu Motlovi, který z dorážky vstřelil čtvrtou branku Lovosic. (4:3)
    9
    Jičín kontruje stejným způsobem, jen dokázal vstřelit branku ze hry. (3:3)
    9
    Lovce dostává opět do vedení Jan Kupa ze sedmimetrového hodu. Ačkoli si Veverka sáhl na míč, dokutálel se do sítě. (3:2)
    8
    Tentokrát už to ale neplatí. Zatímco Motl se na levém křídle zastřeloval, Jiří Kostelecký ze stejně pozice dokázal dopravit míč do sítě. (2:2)
     
    7
    Po ztrátě míče Lovosic se hnali hostující hráči do rychlého protiútoku. Krahulec naskakoval osamocen na hranici brankoviště, avšak Hrdlička předvedl další ze svých zákroků a i díky němu vedou domácí stále o jednu branku. (2:1)
     
    7
    Martin Kovařík až příliš okatě držel za dres protihráče, čehož si všimli i rozhodčí a udělují mu žlutou kartu. (2:1)
     
    6
    Nakonec si došel Kovařík šikovně pro faul v brankovišti, za což je vyloučen Václav Franc a Jičín má k dispozici sedmimetrový hod. (2:1)
    5
    Lovosice mají na své straně zatím pouze jediného střelce. Václav Klimt se dokázal prosadit z hranice devíti metrů podruhé v řadě. (2:1)
    3
    Václav Klimt se ze své oblíbené pozice posadil do vzduchu a střelou mezi nohy Veverky překonává hostujícího brankáře. (1:1)
    2
    Kovařík střelou o zem překonává Hrdličku v bráně domácích a Jičín se tak ujímá vedení 1:0. (0:1)

    Josef Cestr

    HK FCC Město Lovosice
    # P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
    1 B J. Hrdlička 0/0 0 0
    88 B D. Rangl 0/0 0 0
    10 SS J. Bouček 0/0 0 0
    96 P V. Franc 0/0 0 2
    2 P K. Holubec 1/0 0   0
    13 SS R. Jelínek 0/0 0 0
    29 PS J. Jonáš 2/0 0 0
    19 LS V. Klimt 10/4 0 1
    22 PK M. Konárik 0/0 0 0
    5 SS J. Kupa 1/1 1 0
    77 PK L. Malý 3/0 0 0
    8 LK J. Motl 3/1 0 0
    24 P J. Semerád 0/0 0   0
    42 P P. Stach 1/0 0 0
    7 LK M. Sýkora 0/0 0 0
    20 LS J. Trkovský 0/0 0 0
    Celkom 21/6 1 2 3 0
    O2xyworld HBC Jičín
    # P meno G/7m 7m ŽK vy ČK
    12 B D. Machalický 0/0 0 0
    1 B F. Veverka 0/0 0 0
    8 P M. Bareš 0/0 0 1
    18 LK P. Bíšek 0/0 0 0
    7 SS J. Dolejší 2/0 0 0
    21 P J. Drbohlav 1/0 0 1
    26 SS Š. Drbohlav 0/0 0 0
    22 SS J. Groh 5/0 0   0
    10 PS M. Hlava 1/0 0 0
    9 LS L. Horut 0/0 1 0
    24 PK T. Kolc 2/0 0 0
    91 LK J. Kostelecký 1/0 0 0
    13 LS M. Kovařík 4/0 0   0
    5 PK D. Krahulec 1/0 0 0
    19 P M. Miľko 0/0 0 0
    20 PS O. Šulc 2/0 0   0
    Celkom 19/0 1 3 2 0
    Rozhodca: Hájek, Macho.
    Delegát: Dolejš
    Diváci: 460