Makroteam Žilina – MŠK Žilina 4:4 (kon.)
koniec
ŠK Makroteam Žilina
4:4 (1:3)
MŠK Žilina futsal
Sobota 08.09.2018, 20:00 • ŠH ŽSK, Rosinská, Žilina • Varta futsal liga
     
    33:07
    Makroteam Žilina dáva gól! A je vyrovnané, pretože MARTIN BALÁŽ z diaľky prestrelil všetko, čo mu stálo v ceste a to vrátane brankára Erika Kavčáka.
     
    32:17
    Makroteam Žilina dáva gól! Dnes to bude dráma do posledných sekúnd, pretože MARTIN BALÁŽ znovu znižuje na rozdiel jedného gólu!
     
    31:28
    MŠK Žilina dáva gól! Ojedinelý útok MŠK v druhom polčase, prečíslenie 2 na 1 a na jeho konci bol kapitán KAMIL KOLENO!
     
    27:47
    Makroteam Žilina dáva gól! Obrovský tlak domáceho tímu už obrana MŠK nezvládla a kapitán Makroteamu MARIÁN HUDEK dáva kontaktný gól svojho tímu!
     
    11:44
    Makroteam Žilina dáva gól! ANDRE LUIZ sa presadil cez trojicu hráčov MŠK a upratal loptu k pravej tyči bránky Erika Kavčáka.
     
    09:59
    MŠK Žilina dáva gól! Tak to je doslova šok pre Makroteam! Krížna prihrávka z pravej strany sa dostala až na kopačku DOMINIKA OSTRÁKA, ktorý už zvyšuje na rozdiel troch gólov!
     
    08:53
    MŠK Žilina dáva gól! Hostia už vedú o 2 góly, pretože nešťastného Kováča v bránke Makroteamu prekonal kapitán MŠK KAMIL KOLENO!
     
    04:16
    MŠK Žilina dáva gól! Hostia sa dostávajú prekvapujúco do vedenia, pretože skúsený JAROSLAV ŠIDLO sa z diaľky oprel do lopty a tá končí v ľavom spodnom rohu Kováčovej bránky!

    Dávid Švec

    Góly: 12. Andre Luiz, 28. Hudek, 33. Baláž, 34. Baláž – 5. Šidlo, 9. Koleno, 10. Ostrák, 32. Koleno

    Karty:   29. Everton (ZIL), 39. Baláž (ZIL)


    ŠK Makroteam Žilina: Kováč – Hudek (C), Krištofík, Baláž, Škulec, Wellington, Everton Borges dos Santos, Lucian, Andre Lima de Silva, Holák, Zátura, Papajčík
    MŠK Žilina futsal: Kavčák (Seman) – Koleno (C), Ďuratný, Moravec, Volek, Ostrák, Gavrilov, Šidlo

    Rozhodca: Matula – Brutvanová