Čeljabinsk – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Jekaterinburg – Riga 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – HC Slovan sk 5:1 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 3:2 (kon.) | D. Moskva – Ufa 2:3 (po pr.) | S.Moskva – Chabarovsk 6:3 (kon.)
Jaroslavľ – Omsk 0:4 (kon.)
koniec
Severstaľ Čerepovec
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Nedeľa 02.09.2018, 16:00 • Ice Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    48:17 Ivan ZACHARČUK - 3:2
     
    48:17
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Severstal jde poprvé v zápase do vedení! IVAN ZACHARČUK se podél pravého hrazení dostal až za Taylorovu svatyni, odkud se poté vytočil do předbrankového prostoru a propasíroval touš do sítě. Bez asistence.
    34:29 Carter ASHTON - 2:2
     
    34:29
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Tato akce nakonec vyústila ve vyrovnávací gól, domácí využívají přesilovku! CARTER ASHTON dostal nabito od Kuljaše a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Denis Kuljaš.
    09:13 Alexander ŠAROV - 1:2
     
    09:13
    Sibir právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel, hosté si berou ztracené vedení rychle zpět. Nikolaj Demidov přenechal v útočném pásmu kotouč rozjetému ALEXANDRU ŠAROVOVI, který vymíchal Furcha a poté svůj blafák přesně zakončil. Asistence: Nikolaj Demidov a Enver Lisin.
    06:00 Igor GERASKIN - 1:1
     
    06:00
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Domácí se usadili v útočném pásmu, načež to od modré zkusil Stanislav Kalašnikov, jehož střelu ještě tečoval mladík IVAN GERASKIN a Danny Taylor už nestihl zareagovat. Asistence: Stanislav Kalašnikov a Jurij Trubačjov.
    00:30 Jukka PELTOLA - 0:1
     
    00:30
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, Sibir se okamžitě dostává do vedení. JUKKA PELTOLA nabral rychlost na pravém křídle, prokousal se až do předbrankového prostoru a tváří v tvář Furchovi zakončil přesně. Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 6. Geraskin (Kalašnikov, Trubačov), 35. Ashton (Kulaš), 49. I. Zacharčuk – 1. J. Peltola, 10. Šarov (Demidov, Lisin)


    Severstaľ Čerepovec: Furch (Magarilov) – Kulda, Kulaš, Kornejev, Lekomcev, Kalašnikov, Malevič, Kudako, Syčuškin – Ashton, Boychuk, Jašin – Trubačov, Vovčenko, Geraskin – Kodola, Bumagin, Rybin – I. Zacharčuk, Karlin, Monachov.
    HC Sibir Novosibirsk: D. Taylor (Krasikov) – Morozov, Savčenko, Piganovič, Demidov, Ignatovič, K. Alexejev, Naumov – Junttila, Bertrand, J. Peltola – Emmerton, Lisin, Šarov – Barbašev, J. Bodrov, Pešechonov – Pervušin, Zyrianov, Romancev – Michajlov.

    Rozhodca: Birin, Kočetov – Smirnov, Parikov