Solún – Benfica 1:4 (kon.) | Eindhoven – Borisov 3:0 (kon.) | Salzburg – CZ Belehrad 2:2 (kon.)
koniec
PSV Eindhoven
3:0 (2:0)
BATE Borisov
cz Streda 29.08.2018, 21:00 • Philips Stadion • Liga majstrov (predkolá) • Play-off
Predzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše. Dobrou noc! (23:01:56)
     
    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:13.
     
    Je konec, PSV si zahraje základní skupinu Ligy mistrů, BATE čeká Evropská liga. Dnes jsme sledovali jednoznačnou partii, Eindhoven byl lepší od samého úvodu a svou aktivitu vyjádřil dvěma brankami v prvním poločase, přesně mířili Steven Bergwijn a Luuk de Jong. I po přestávce svěřenci trenéra van Bommela svého soupeře téměř k ničemu nepustili, naopak přidali třetí gól, když přečíslení dvou proti jednomu přesnou ranou vyřešil Hirving Lozano. Zástupci nizozemského celku se už zítra mohou těšit na losování základních skupin, své protivníky by se měli dozvědět mezi osmnáctou a devatenáctou hodinou.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Lozano se dostal ještě k jednomu centru a našel Luuka de Jonga, který ve vápně hlavičkoval pouze do před sebou blokujícího Milunoviće.
     
    90+1
    Ivanić inkasoval úder do obličeje, načež se mu z nosu spustila krev. Zásah zdravotníků ale dlouho netrval, hostující záložník může utkání dohrát.
     
    90
    Nastavují se tři minuty.
    89. Ránu talentovaného Malena zastavil Ščerbickij dobrým zákrokem.
     
    89
    Malen zanechává na hřišti velmi dobrý dojem. Nyní byl domácí talent blízko čtvrtému gólu PSV, když se prokličkoval až k zakončení, jeho ránu ale Ščerbickij eliminoval.
     
    88
    Mirko Ivanić, asi nejaktivnější hráč BATE v druhém poločase, zkusil své štěstí z ostrého úhlu, výborný blok ale ze svého repertoáru vytasil Isimat-Mirin.
     
    87
    Mahen elegantní patičkou připravil slibnou možnost pro de Jonga, střele druhé branky PSV ale pověst obávaného kanonýra nepotvrdil a přestřelil.
     
    86
    Jevgenij Berezkin tak dlouho dotíral na rozehrávajícího Schwaaba, až Anthony Taylor jeho počínání správně posoudil jako za hranou fotbalových pravidel.
     
    85
    Nyní už musel brankář BATE proti domácímu mladíčkovi zasáhnout. Donyell Malen skvěle obešel Riose, zacílil ale pouze doprostřed branky, kde Ščerbicki pochopitelně číhal.
     
    84
    Další střelecký pokus mohl do statistik Eindhovenu zapsat střídající Malen, jenže pár metrů před hostující brankou s včasným blokem přispěchal Milunović.
     
    83
    BATE si sice Ligu mistrů, v níž se naposledy představilo v sezoně 2015/16, nezahraje, ovšem i postup do základní skupiny Evropské ligy je pro Bahovu družinu úspěchem.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Angeliño (PSV Eindhoven).
     
    80
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát už jen deset minut. Už nyní je jasné, že PSV se po roční odmlce vrátí do skupinové fáze v pohárově Evropě.
     
    79
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Bergwijn, přichází Malen.
     
    78
    Spíše takový sporadický pokus vypustil obránce Filipović, který divákům ukázal, že není příliš zdatným zakončovatelem. Balon odletěl až na tribunu za brankou.
     
    77
    Nejprve se ve vápně k zemi poroučel Bergwijn, sudí ale penaltu správně neodpískal. Nakonec závar ve vápně nejlépe vyřešil Hendrix, jenže z voleje trefil pouze Ščerbického.
     
    76
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Dragun, přichází Berezkin.
     
    75
    Angeliño si zpracoval míč, načež musel čelit tvrdému a hlavně zbytečnému nárazu zezadu od Staseviče. Jak vyvázl hostující kapitán bez karty, je mi záhadou.
     
    74
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Rosario, přichází Ramselaar.
     
    73
    Přečíslení domácím nevyšlo, takže se kupředu ihned vydali hráči Borisova. Na konci jejich akce stál znovu Ivanić, zakončení mu ale tentokráte příliš nesedlo.
     
    72
    BATE se málem dočkalo čestného zásahu, když se až před Jeroena Zoeta propracoval Mirko Ivanić, jenže nizozemský brankář pohotově zasáhl a poté míč z malého vápna odkopl Schwaab.
     
    71
    Střídání v týmu PSV Eindhoven: ze hřiště odchází Viergever, přichází Isimat-Mirin.
     
    70
    Schwaab si několikrát vyměnil míč s Viergeverem a protože na něj začal dotírat Maxim Volodko, rozhodl se uklidnit hru přihrávkou na Zoeta.
     
    69
    Domácí se snaží si zbytek utkání užít, hodně jim k tomu pomáhají i zaplněné tribuny, fanoušci Eindhovenu jsou hodně slyšet.
     
    68
    Lozano se tentokráte pasoval do role nahrávače, když poslal balon před poloprázdnou branku, jenže de Jong promáchl a z druhé vlny sbíhajícího Rosario trefil jen Riose.
     
    67
    Steven Bergwijn vyslal střelu, kterou těsně před vápnem lehce tečoval bránící Milunović, ani tato skutečnost ale nezabránila brankáři BATE v zákroku.
     
    66
    Tentokráte přilétl balon do pokutového území PSV z levé strany. Autorem nahrávky pro Signěviče byl Volodko, výborně ale stačil zasáhnout Viergever.
     
    65
    Obrana PSV odvrátila centrovaný balon za vápno, kde se do něj opřel Stanislav Dragun, jeho volej se ale mezi tři tyče nevešel. Zoet zasahovat nemusel.
     
    64
    Stasevič vyslal další ze svých centrů pro kolegu Signěviče. Ten sice i tentokráte přeskočil Schwaaba, jenže k dosažení na míč mu ještě kousek chyběl.
    62. LOZANO - 3:0
     
    62
    PSV právě vstřelilo branku!
    Do konce základní hrací doby sice zbývá ještě necelá půlhodinka, o vítězi a postupujícím do základní skupiny je ale rozhodnuto už nyní. Pereiro využil hodně otevřené obrany soupeře a vyslal do zajímavé příležitosti HIRVINGA LOZANA, který přečíslení dvou proti jednomu vyřešil individuálně a nekompromisní ranou nedal Ščerbickému šanci.
     
    61
    Stále hodně mladý Bergwijn si udělal z obránců soupeře tréninkové kužele, jeho sóloakci scházela jen lepší střela. Balon skončil až na tribuně za brankou.
     
    60
    Druhý poločas zatím postrádá vážnější brankovou příležitost, to se ale asi dalo očekávat. Domácí hrají přesně to, co potřebují, naopak BATE pokračuje v matném výkonu.
     
    59
    Žlutou kartu dostává Rios (BATE Borisov).
     
    58
    Stasevič zkusil vyzvat ke skórování před pár minutami příchozího Nikolaje Staseviče, jenž se k hlavičce přes Schwaaba sice dostal, balon ale trkl úplně mimo tři tyče.
     
    57
    Lozano vysunul vpřed Angeliña, který vyslal do pokutového území přízemní nabídku. Dral se za ním především de Jong, byl ovšem zpacifikován Filipenkem.
     
    56
    Bergwijn se prokličkoval na hranici vápna, kde nahrával lépe postavenému de Jongovi, jenž ještě přenechával míč Rosariovi, jako ideální volba se to ale neukázalo.
     
    55
    Hosté se užuž chystali k rohovému kopu, jenže angličtí sudí v poslední chvíli změnili svůj verdikt a nakonec z toho bude Zoetův odkop od domácí branky.
     
    54
    Hendrix vystavil Igoru Stasevičovi ukázkový strom, jasný faul. Domácí záložník byl posléze pozván na kobereček k sudímu Taylorovi, žlutá karta ale vytasena nebyla.
     
    53
    Rosario přenechal balon Dumfriesovi, který chvíli před momentem centru lehce škobrtl, a jeho nabídka podle toho také vypadala. Míč v klidu odvrátil Rios.
     
    52
    Jeroen Zoet lehce zazmatkoval a před napadajícím Volodkem odkopl míč jen k Dragunovi, záložníka BATE ale zradilo zpracování. Škoda pro BATE, s touto šancí šlo naložit lépe.
     
    51
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Tuominen, přichází Signěvič.
     
    50
    Hirving Lozano je zpět na hrací ploše. Jeho pohyb nenaznačuje, že by vše bylo ve stoprocentním pořádku, tak uvidíme, zda Mark van Bommel nesáhne ke změně.
     
    49
    Vzhledem k tomu, že Lozano je ošetřován za postranní lajnou, se exekuce standardní situace ujal Pereiro, branku soupeře ale nezasáhl.
     
    48
    Lozano je po tvrdém zákroku hostujícího stopera stále ošetřován. Doufejme, že se nedočkáme druhého vynuceného střídání v tomto utkání ...
     
    47
    Žlutou kartu dostává Milunović (BATE Borisov).
     
    46
    Rozehrávky se tentokráte ujali domácí fotbalisté, kteří už jsou jednou nohou v základní skupině Ligy mistrů. Vše nasvědčuje tomu, že PSV dvoubrankový náskok s přehledem ubrání. Bude tomu skutečně tak?
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Po skončení prvního poločasu je Eindhoven velmi blízko postupu do základní skupiny Ligy mistrů, nad BATE totiž vede 2:0. A to zcela zaslouženě, domácí totiž na place dominují a běloruského soupeře jasně přehrávají. Do vedení je ve čtrnácté minutě poslal Bergwijn, asistenci si připsal kapitán de Jong, který deset minut před odchodem do šaten přesnou hlavičkou náskok PSV ještě zdvojnásobil. Dokáže Borisov postupovou tajenku ještě trochu zdramatizovat?
     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+2. Snížení mohl Borisovu zařídit Volodko, Zoet byl ale připraven.
     
    45+2
    Krátce před koncem prvního poločasu se Borisovu málem podařilo vykřesat jiskřičku naděje, jenže Volodkův přízemní pokus u bližší tyče zastavil připravený Zoet.
     
    45+1
    Hlavní sudí nastavil dvě minuty.
     
    45
    Steven Bergwijn vypustil svou ránu až tehdy, když se do její dráhy nešťastně připletl Gastón Pereiro. Ščerbickij tak zasahovat nemusel, naopak jej čeká odkop od branky.
     
    44
    Nařízený rohový kop Borisovu nevyšel, nedlouho nato ovšem balon do šestnáctky vrátil Rios, jenže z dobré pozice hlavičkující Tuominen vysoko přestřelil.
     
    43
    Lozano si chtěl vymodlit přímý kop, pádu po kontaktu s Mulinovićem ale notně přidal a může být rád, že si od sudího Taylora nevysloužil žlutou kartu za simulování.
     
    42
    Hosté se pokouší nalézt skulinku v obraně Eindhovenu, zatím se jim to ale nedaří. Nenašel ji ani Igor Stasevič, jenž byl tak nucen otočit hru směrem vzad.
     
    41
    Pereiro se pokusil roztáhnout hru k aktivnímu Dumfriesovi, do jeho přihrávky ale vložil nohu ve skluzu hrající Boha, a míč tak po jeho teči doskákal až do zámezí.
     
    40
    Další rychlý brejk PSV musel zastavit hlavní sudí, bránící Stanislav Dragun totiž ve snaze zastavit Rosaria zasáhl rukou. Přímý kop pro domácí celek.
     
    39
    Hirving Lozano se už poněkolikáté prokousal do pokutového území, kde se tentokráte k žádné střele či nahrávce nepropracoval, zasáhl totiž Filipenko.
     
    38
    Už jsem chtěl zmínit, že v předchozích předkolech to byla právě venkovní utkání, která Borisovu skvěle vycházela. Dnes to ale tak nevypadá, postup se BATE hodně vzdaluje.
    36. de JONG - 2:0
     
    36
    PSV právě vstřelilo branku!
    Eindhoven se prosazuje podruhé, dle mého názoru už Borisovu k postupu do základní skupiny Ligy mistrů pomůže jen malý fotbalový zázrak. Trestuhodně neobsazený Hendrix se dobře zorientoval a vyslal parádní centr, na který si naskočil LUUK DE JONG a z bezprostřední blízkosti překonal Ščerbického.
     
    35
    Rosario, zatím hodně málo viditelný hráč PSV, roztáhl hru na Dumfriese. Ten si balon pustil až příliš daleko od nohy, čehož bleskově dokázal využít Filipović.
     
    34
    Hirving Lozano si pohrál s Riosem, za což z ochozů stadionu sklidil zasloužený potlesk. Po jeho nahrávce centroval Angeliño, nikoho z kolegů ovšem neoslovil.
     
    33
    V posledních minutách se hra výrazně zklidnila, PSV se momentálně nikam nežene a pouze si hlídá v celkovém součtu komfortní dvougólový náskok. Domácí opravdu nemusí nikam spěchat.
     
    32
    Nick Viergever se dopustil nepřesné rozehrávky, naštěstí pro domácí byla jeho přihrávka alespoň dostatečně prudká, a Dragun tak balon nezvládl zpracovat.
     
    31
    Kombinace na obranné polovině Borisova nyní domácím k ničemu nebyla, kupředu se naopak vydalo BATE, jenže centr střídajícího Ivaniće skvěle přečetl Schwaab.
     
    30
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Hleb, přichází Ivanić.
     
    29
    Na hřišti zůstává ležet Alexandr Hleb. Vše nasvědčuje tomu, že pro bývalého záložníka londýnského Arsenalu či Barcelony dnešní utkání končí ...
     
    28
    Rios dal Lozanovi opět až příliš mnoho volného prostoru, kterého mexický talent využil k další ráně na Ščerbinského, tentokráte ale mířil přesně do jeho náruče.
     
    27
    Moc nechybělo k tomu, aby se sám na branku hnal Luuk de Jong. Balon se po skrumáži na vápně odrazil příhodně právě pro domácího kapitána, výborně ovšem zasáhl Rios.
     
    26
    Filipović roztáhl hru na Volodka, jenž lehce zazmatkoval, když se k němu zezadu přiřítil Dumfries, a v podstatě pouze odevzdal míč domácím fotbalistům.
     
    25
    Lozano si opět udělal dobrý den z Riose a přehodil si míč na pravačku, jenže tentokráte míč příliš podkopl a poslal jej vysoko nad branku soupeře.
     
    24
    Opakovaný záběr ukázal, že Anthony Taylor před pár okamžiky rozhodl správně. Míč trefil Nemanju Milunoviće do boku, nikoliv do levé ruky.
     
    23
    Po rozehrávce přímého kopu se domácí dožadovali odpískání pokutového kopu, jeden ze žlutých totiž, dle jejich názoru, hrál rukou. Sudí však nechává celou situaci bez povšimnutí.
    22. Tentokráte pálil Pereiro, Ščerbinskij opět připraven.
     
    22
    Luuk de Jong znovu prokázal svou sílu ve vzduchu, když po důležitém hlavičkovém souboji sklepl míč pro Pereira, jeho dělovku ale Ščerbickij s vypětím všech sil vyrazil.
    21. Další šanci mexického mladíka lapil Ščerbickij.
     
    21
    Na druhé straně hostující defenzivě pláchl Hirving Lozano, který se šikovně uvolnil a poté zkusil zaskočit Ščerbického, jenže toho nerozhodila ani jemná teč jednoho z obránců.
     
    20
    První práce pro Jeroena Zoeta. Po dobrém průniku a povedené finální kličce jej z hranice vápna prověřil Volodko, jenže nizozemský gólman číhal na správném místě.
     
    19
    Svěřenci Marka van Bommela se znovu pohybovali v těsné blízkosti brankáře Ščerbického, ten ale zasahovat nemusel, Lozano si totiž neporozuměl s Angeliñem.
     
    18
    Hostům se vysněný postup do základní skupiny Ligy mistrů začíná rázem vzdalovat. K tomu, aby přešli přes favorizované PSV, už teď fotbalisté BATE potřebují vstřelit alespoň tři branky.
     
    17
    Bergwijn vybojoval standardní situaci, kterou Hirving Lozano rozehrál ke vzdálenější tyči, kde se k hlavičce pokoušel dostat Viergever, přiběhl ale o chvíli později.
     
    16
    Hirving Lozano zatím hraje dobré utkání. I co se defenzivní práce týče, nyní mexický reprezentant skvěle zasáhl proti Stasevićovi, kterého zastavil výstavním skluzem.
    14. BERGWIJN - 1:0
     
    14
    PSV právě vstřelilo branku!
    Domácí se zaslouženě ujímají vedení, tento gól by pro ně v celkovém součtu mohl být opravdu důležitý. Dlouhé vhazování z pravé strany prodloužil de Jong pro mladičkého STEVENA BERGWIJNA, který si poradil se statickými protivníky a pohotovou střelou překonal brankáře Ščerbického.
     
    13
    Volodko tentokráte nahrával Filipovićovi, po jehož centru se k míči dral Jasse Tuominen, jenže Nick Viergever obstál i dalším nepříjemném momentu v šestnáctce.
     
    12
    Volodko si hodlal vzít balon podél postranní lajny, jeho plán byl ovšem přerušen už v samotném zárodku, když parádní obranný skluz vytáhl Dumfries.
     
    11
    Standardní situaci tentokráte kopali hosté a také se jim podařilo nepříjemně zazlobit. Stasevičův přetažený centr vrátil před branku Filipenko, načež nepřesně hlavičkoval Nemanja Milunović.
     
    10
    Denzel Dumfries se vydal na ofenzivní výlet, na jehož konci byl nucen přehodit si míč na slabší levačku, a jeho střela tak Ščerbinského příliš neprověřila.
     
    9
    Stasević narýsoval kolmici pro Volodka, který ještě hodlal vyšperkovat celou akci pasem na Tuominena, toho ale k hlavičce nepustil důrazný Nick Viergever.
     
    8
    Zničehonic se dění na place zcela změnilo, najednou dominuje nizozemský celek. Lozano navázal na předchozí moment, když tentokráte výtečně zapracoval do defenzivy a zastavil Hleba.
     
    7
    Nedlouho nato fauloval Filipović, PSV tak zahrávalo další přímý kop. Pereiro se s tím rovněž nepáral a z těžké pozice prověřil brankáře soupeře, jenž stačil vytěsnit míč na roh.
    6. Lozanův přímý kop zastavilo břevno.
     
    6
    A Eindhoven se málem dočkal gólu, který by mu dodal potřebný klid! Po ráně z kopačky Hirvinga Lozana se balon snesl na horní tyč, obrovské štěstí pro brankáře Ščerbického.
     
    5
    PSV začalo hodně pasivně a trenér van Bommel už stihl svým svěřencům za dosavadní výkon hlasitě vyčinit. Teď budou mít domácí šanci něco vymyslet, Rios kousek za vápnem fauloval de Jonga.
     
    4
    Rios si po autovém vhazování narazil se Stasevičem a zkusil odcentrovat, jenže trefil pouze před sebou blokujícího obránce Angeliña.
     
    3
    Fotbalisté BATE se snaží o aktivní začátek zápasu. Je to naprosto pochopitelné, pokud chtějí postoupit, musí dnes skórovat minimálně dvakrát.
     
    2
    Od úvodního hvizdu se na stadionu Eindhovenu snáší vydatný déšť. Jako první se kupředu vydali hosté, jenže Volodkův pas do druhé vlny vystihl Hendrix.
     
    1
    Zkušený sudí Taylor právě odstartoval dnešní utkání mezi Eindhovenem a Borisovem, pojďme na to! Rozehrávky se ujali hostující fotbalisté, kteří nastupují ve žlutých dresech, naopak PSV bude hrát v červeno-bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever, Angeliño – Rosario, Hendrix, Pereiro – Bergwijn, de Jong (C), Lozano
    Náhradníci: Room – Isimat-Mirin, Malen, Obispo, Ramselaar, Mauro, Teze

    BATE Borisov: Ščerbickij – Rios, Milunović, Filipenko, Filipović – Baha, Dragun, Hleb – Stasevič (C), Tuominen, Volodko
    Náhradníci: Čičkan – Jablonskij, Berezkin, Ivanić, Signěvič, Skavyš, Poljakov

    Rozhodčí: Anthony Taylor – Gary Beswick, Adam Nunn (všichni Anglie).
     
    BATE Borisov

    Minulý rok připravila BATE o účast v Lize mistrů pražská Slavia. Běloruský celek, který v domácí lize nenašel konkurenci už dvanáct sezon, si zahrál alespoň Evropskou ligu, v základní skupině H ale skončil na posledním místě. Místenku v této soutěži mají zajištěnou i v případě porážky s Eindhovenem, ovšem i tak se žluto-modří určitě pokusí nizozemského favorita překvapit. V předchozích předkolech to byla právě venkovní utkání, která Bahově družině vycházela. Zatímco doma Borisov s Karabachem a Helsinkami pouze remizoval, na jejich půdě si dokráčel pro důležitá vítězství. O víkendu BATE teprve počtvrté ztratilo body v rámci běloruské ligy, když na domácí půdě remizovalo 1:1 s Vitebskem, ovšem i tak má na čele tabulky komfortní sedmibodový náskok.
     
    PSV Eindhoven

    Svou letošní pouť evropskými poháry zahájil Eindhoven až ve čtvrtém předkole, kam byl přímo nasazen díky svému čtyřiadvacátému ligovému prvenství v nizozemské Eredivisie. Účast v základní skupině jedné z milionářských soutěží tak mají svěřenci trenéra van Bommela jistou, což je oproti loňsku vítaná změna. Minulé léto totiž PSV doslova vyhořelo ve třetím předkole Evropské ligy, když po dvou porážkách poměrem 0:1 vypadlo s chorvatským Osijekem. Tentokráte jsou Boeren velmi blízko návratu mezi evropskou elitu, z Borisova si totiž odvezli nadějné vítězství 3:2. Navíc se jim daří i v novém ročníku nizozemské ligy. Po třech odehraných kolech zůstává Eindhoven jediným stoprocentním týmem, o víkendu zvítězil na půdě Zwolle 2:1 až díky de Jongově trefě z nastavení.
     
    Příjemný středeční večer přeji všem fanynkám a fanouškům kvalitní evropské kopané! Kvalifikační boje o postup do základní skupiny Ligy mistrů se nachýlily ke svému konci, dnes jsou na programu poslední tři odvetné zápasy čtvrtého předkola. V tomto online přenosu se společně zaměříme na souboj, v němž PSV Eindhoven přivítá BATE Borisov. Začínáme ve 21:00.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Vojtěch Tůma

    Góly: 14. Bergwijn (de Jong), 36. de Jong (Hendrix), 62. Lozano (Pereiro)

    Karty:   82. Angeliño (PSV) – 47. Milunović (BAT), 59. Rios (BAT)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 11:3. Střely mimo: 5:6. Rohy: 3:2. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 10:13.
    PSV Eindhoven: Zoet – Dumfries, Schwaab, Viergever (71. Isimat-Mirin), Angeliño – Rosario (74. Ramselaar), Hendrix, Pereiro – Bergwijn (79. Malen), de Jong (C), Lozano
    Náhradníci: Room – Isimat-Mirin, Malen, Obispo, Ramselaar, Mauro, Teze

    BATE Borisov: Ščerbickij – Rios, Milunović, Filipenko, Filipović – Baha, Dragun (76. Berezkin), Hleb (30. Ivanić) – Stasevič (C), Tuominen (51. Signěvič), Volodko
    Náhradníci: Čičkan – Jablonskij, Berezkin, Ivanić, Signěvič, Skavyš, Poljakov

    Rozhodca: Anthony Taylor – Gary Beswick, Adam Nunn (všichni Anglie)

    Diváci: 34 200
    21.08.2018
    Borisov - Eindhoven 2:3

    Góly: 9. Tuominen (Filipovič), 88. Hleb – 35. Pereiro (pen.), 62. Lozano (Tasende), 89. Malen (Tasende)

    Karty:   38. Filipenko (BAT), 40. Staševič (BAT), 83. Rios (BAT) – 18. de Jong (PSV), 86. Lozano (PSV), 90+7. Teze (PSV)

    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 4:8. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 6:1. Fauly: 15:13.