Barcelona – Alavés 3:0 (kon.) | Eibar – Huesca 1:2 (kon.) | Rayo Vallecano – Sevilla 1:4 (kon.)
Real Madrid – Getafe 2:0 (kon.)
koniec
SD Eibar
1:2 (0:2)
SD Huesca
Nedeľa 19.08.2018, 18:15Španielska LaLiga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
    69. Gonzalo Escalante (EIB) - 1:2
     
    69
    SD Eibar dáva gól!
    Teraz to už ale gól je a trénerovi domácich vyšlo striedanie, pretože center, ktorý poslal sprava Rubén Peña si našiel pred malým vápnom voľným GONZALO ESCALANTE a z prvej sa nemohol pomýliť.
    40. Álex Gallar (HSC) - 0:2
     
    40
    Tím Huesca práve strelil gól!
    Neuveriteľný obraz hry pokračuje, pretože nováčik vedie už o dva góly. Druhýkrát v stretnutí sa presadil ÁLEX GALLAR, ktorý tentokrát centroval z krídla priamo na bránu. Juan Camilo Hernández loptu tesne minul, ale to zmiatlo brankára Dmitroviča tak, že guľatý nezmysel sa od zeme odrazil pod brvno.
    5. Álex Gallar (HSC) - 0:1
     
    5
    Tím Huesca práve strelil gól!
    Tak toto je priam neskutočný moment! ÁLEX GALLAR okrem toho, že vyslal prvú strelu Huescy v jej histórii v najvyššej súťaži, tak dokonca aj rozvlnil sieť. Krásne sólo tohto hráča až pred brankára Dmitroviča to síce bolo, ale obrancovia Eibaru sa pred ním rozostúpili ako keby ho chceli pustiť až do brány. Gól padol navyše priamo do tej svätyne, za ktorou sú koncentrovaní fanúšikovia hostí.

    Matej Kubove

    Góly: 69. Escalante – 5. Gallar, 40. Gallar

    Karty:   51. Jordán (EIB) – 90+3. S. Longo (HSC)


    SD Eibar: Dmitrović – Peña, Arbilla (80. Bigas), P. Oliveira, Ángel Valdés – Orellana, Diop, Jordán, Bébé (56. Escalante) – Enrich (C), Kike García (46. Charles).
    Náhradníci: Y. Rodríguez – Bigas, Escalante, S. Álvarez, Hervías, Charles, Milla.

    SD Huesca: Werner – Miramón, Pulido, Etxeita, Luisinho – Moisés Gómez, Melero (C), Musto (90. Ferreiro), Gallar (70. Ávila) – Hernández (78. Semedo), S. Longo.
    Náhradníci: R. Santamaría – Semedo, Ferreiro, Ávila, Gürler, Brezančić, Sastre.