USA – Česko 2:3 (kon.)
koniec
USA
2:3 (0:1, 2:1, 0:1)
Česko
cz Streda 15.08.2018, 17:30 • Zimní stadion Piešťany • Turnaj piatich krajín (U17)
Partner:
    45:41 KAPLAN - 2:3
     
    45:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, ve třetí třetině jde česká reprezentace znovu do vedení! Přesilovka jí pomohla aspoň k aktivitě, která teď už končí gólem. Po vyhraném vhazování vypálil Hampl tak, že se puk odrazil od zadního mantinelu zpátky do brankoviště. Tam ho za zaskočeného gólmana dopravil ROBIN KAPLAN, který se prosazuje ve své reprezentační premiéře – 2:3! Asistence: Jan Hampl, Michal Rouha.
    30:27 HANAS - 2:2
     
    30:27
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    To je škoda... Pracně nabytý náskok 2:0 je během chvilky úplně pryč, protože tohle oslabení už Češi neubránili. Puk létal z hokejky na hokejku a střelu ze strany vyrazil Bednář před sebe ke CROSSU HANASOVI, který nemohl netrefit prázdnou branku – 2:2.
     
    28:23
    Spojené státy právě vstřelily branku!
    Tak bohužel, Jan Bednář poprvé kapituluje a s tímhle už nemohl dělat vůbec nic. Čeští obránci fatálně zachybovali na útočné modré čáře a pustili soupeře do úniku dva na nikoho. Samoskevich vybídl DANIYLU DZHANIYEVA ke kontaktní brance na 1:2. Asistence: Mackie Samoskevich.
    26:50 CHLUBNA - 0:2
     
    26:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, skvěle, vedeme o dva góly! TOMÁŠ CHLUBNA teď vykoupil hřichy za neproměněnou tutovku z první třetiny! V přečíslení dostal neomylnou přihrávku od Jana Myšáka a gólmana Fitzpatricka poslal na párek suverénním blafákem do bekhendu – 0:2! Asistence: Jan Myšák.
    01:50 BALÁŽ - 0:1
     
    01:50
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to gól! Čeští hokejisté využívají první přesilovku a hned ve druhé minutě se ujímají vedení! Jan Myšák vrátil puk na modrou čáru ONDŘEJI BALÁŽOVI, který nejprve naznačil přihrávku po modré. Pak se ale rozhodl vystřelit a protože Fitzpatrick nic neviděl přes Cikharta, kotouč mu prošel až do brány – 0:1! Asistence: Jan Myšák, Jakub Konečný.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 29. Dzhaniyev (Samoskevich), 31. Hanas (Schweitzer) – 2. Baláž (Myšák, Konečný), 27. Chlubna (Myšák), 46. Kaplan (Hampl, Rouha)


    USA: Fitzpatrick (Purcell) – Crospo, Ma, Ratzlaff, Kaiser, Schweitzer, Jimenez (A) – Williams, Schoen, Cameron – Montgomery (A), Meiers, Estapa – Biondi (C), Dzhaniyev, Hanas – Samoskevich, Dickinson, Bantle. Trenér: Mark Denehy.
    Česko: Bednář (Čajan) – Vacík, Baláž, Bláha, Svach, Naar, Hampl, Talafa – Chlubna (A), Myšák (A), Cikhart – Janda, Gut (C), Malát – Simon, Rouha, Kaplan – Malý, Konečný, Koláček – T. Handl. Trenér: Karel Beran.

    Rozhodca: Baluška, Stano – Kacej, Gegáň.