Pixbo Wallenstam – Höllvikens IBF 5:2 (kon.) | NOKIAN KrP – EräViikingit 3:4 (1:2 po s.n.) | Chodov – Otrokovice 5:3 (kon.)
Střešovice – Falun 4:9 (kon.) | Pixbo Wallenstam – EräViikingit 4:3 (2:1 po s.n.) | Chodov – Falun 1:10 (kon.)
po s.n. (1:2)
NOKIAN KrP
3:4 (1:2, 2:0, 0:1 - 0:0)
EräViikingit
cz Sobota 11.08.2018, 10:30 • Hala Vinohrady • Florbal Expert Czech Open - Muži ELITA • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým EräViikingit.
    Autorem vítězné branky je HYVONEN.
     
    44:03
    Tým EräViikingit právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! Kapanen vypálil z dálky a jeho pokus do sítě šikovnou tečí usměrnil LAASONEN. Začínáme opět od znova. Asistence: Kapanen.
     
    39:19
    Tým NOKIAN KrP právě vstřelil branku! Nokia otáčí vývoj zápasu. Laakso vybojoval v rohu balonek a naservíroval jej EKLUNDOVI, jenž podruhé propálil marně zasahujícího Strandberga. Asistence: Laakso.
     
    28:26
    Tým NOKIAN KrP právě vstřelil branku! A je opět vyrovnáno! Vitakoski byl sice faulován, v pádu ale ještě stihl přihrát nabíhajícímu EKLUNDOVI, který zblízka procedil balonek za Strandbergova záda. Asistence: Vitakoski.
     
    11:48
    Tým EräViikingit právě vstřelil branku! EräViikingit si bere zpět vedení! Salonen poslal míček na levou stranu, kde se jej ujal MAJALAHTI, protlačil se až do brankoviště a tváří v tvář Vonkovi zamířil přesně k jeho vzdálenější tyči. Asistence: Salonen.
     
    05:58
    Tým NOKIAN KrP právě vstřelil branku! A je vyrovnáno! Johansson vybojoval v rohu balonek a přihrál je do předbrankového prostoru KRUMINSOVI, jenž z bezprostřední blízkosti překonal Strandberga. Asistence: Johansson.
     
    00:46
    Tým EräViikingit právě vstřelil branku! Tak to byl raketový nástup! LINDHOLM se dostal do samostatného úniku a povedenou kličkou do bekhendu otevírá skóre utkání. Asistence: Nuutinen.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 6. Krumins (Johansson), 29. Eklund (Vitakoski), 40. Eklund (Laakso) – 1. Lindholm (Nuutinen), 12. Majalahti (Salonen), 45. Laasonen (Kapanen), rozh. náj. Hyvonen

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Kapanen (ERA)
    0:1   Johansson (NOK)
    2. séria:
    0:2   Hyvonen (ERA)
    1:2   Kangasmäki (NOK)
    3. séria:
    1:2   Järvinen (ERA)
    1:2   Rantala (NOK)


    NOKIAN KrP: Vonk (Kortetmaa) – Henttonen, Krumins, Salo, Siira, Eklund, Roth, Oksanen, Savolainen, Kangasmäki, Viitakoski, Mattila, Laakso, Hietanen, Wigren, Rantala, Kovanen, Johansson, Jaakkola, Luoto.
    EräViikingit: Strandberg – Nuutinen, Rajanen, Juho, Kapanen, Kukkola, Majalahti, Lax, Kainulainen, Jalonen, Metsala, Turula, Juselius, Strandberg, Salmi, Laasonen, Blomqvist, Joonatan, Salonen, Hyvonen, Savolainen.