Trnava – Michalovce 3:0 (kon.) | Senica – Podbrezová 1:1 (kon.) | Sereď – Zlaté Moravce 2:0 (kon.)
Dunajská Streda – Ružomberok 2:2 (kon.)
koniec
ŠKF Sereď
2:0 (1:0)
FC ViOn Zlaté Moravce
Sobota 11.08.2018, 19:00 • Spartak Myjava • Niké liga • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase hostia zlepšili svoju hru, ale v podstate si žiadnu gólovú situáciu nevypracovali. Sereď si tak pohodlne držala svoje vedenia a po vylúčení Banoviča rozhodol o výhre 2:0 Morong, takže Sereď získava druhé víťazstvo v sezóne a ako nováčik súťaže pokračuje vo veľmi dobrých výkonoch.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim, prajem pekný zvyšok soboty. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:55:04)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Tomáš Ďubek (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    90+1
    Žltú kartu dostáva Martin Mečiar (ŠKF iClinic Sereď).
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o dve minúty!
     
    89
    Hostia sa po rozohrávke ešte pustili do útoku, ale zastavuje ich ofsajd. Riadny hrací čas sa čoskoro naplní, len zázrak by Sereď obral o tri body.
    88. Adam MORONG - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    88
    Sereď dala gól!

    Je definitívne rozhodnuté! Sereď využila otvorené okienka v obrane súpera, ADAM MORONG si prebral výborný center za obranu ViOnu, následne sa dostal na dostrel Chovanovej brány a presnou strelou posiela Sereď do vedenia 2:0!
     
    88
    Militosjan pekne oklamal obranu súpera, následne aj zakončil, ale lopta smerovala tesne nad bránu hostí. Chovan rýchlo rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    87
    Čögleyov nepresný center putoval za postrannú čiaru. Hostia si tak opäť budú musieť vybojovať loptu na svoje kopačky.
     
    86
    ViOn sa však ešte nevzdáva, ale ťažko sa presadzuje v útoku. V obrane sú aj otvorené okienka a tie sa zase budú snažiť využiť domáci futbalisti. Sme teda zvedaví, či sa ešte dočkáme nejakej zaujímavej situácie.
     
    85
    Čas sa už naozaj rýchlo kráti, hostia hrajú navyše len s desiatimi hráčmi. Ak sa už nič zvláštne nestane, Sereď by si mala pripísať na svoje konto tri body a ako nováčik súťaže bude okupovať vrchné pozície.
     
    84
    Po peknom prechode do útoku sa do zakončenia spoza pokutového územia dostal Militosjan, ale jeho zakončenie smeruje len do rukavíc brankára Chovana.
     
    83
    Komplikácia pre hostí! Banovič dostáva druhú žltú kartu a tak ide predčasne pod sprchy. ViOn potrebuje vyrovnať, bude však hrať s desiatimi hráčmi a to mu nijak nepomôže.
     
    82
    Nový muž na ihrisku Pankarićan centroval do pokutového územia, Mečiar to skúsil zakončiť nožničkami, ale bol to veľmi slabý pokus a Chovan bol pripravený.
     
    81
    Do konca zápasu ostáva približne desať minút, ale určite sa ešte niečo nadstaví. V týchto minútach sledujeme útočné výpady na oboch stranách, ale skóre zápasu sa nemení.
     
    80
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Róbert Richnák, prichádza Filip Pankarićan.
     
    79
    Dnešné stretnutie sleduje 496 divákov.
     
    78
    Na druhej strane teraz Morong dostal loptu do pokutového územia, tam sa o zakončenie pokúsil Ľupták, ale jeho slabý pokus končí len na brankárovi Chovanovi.
     
    77
    ViOn sa drží na útočnej polovici, ale nedarí sa mu svoju aktivitu úspešne zakončiť. Čas sa postupne kráti, defenzíva Serede pracuje úspešne.
     
    76
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Nikola Gatarić, prichádza Martin Mečiar.
     
    74
    Žltú kartu dostáva Vahagn Militosjan (ŠKF iClinic Sereď).
     
    73
    Bol tu však rýchly brejk zo strany Serede, Morong prenikol s loptou do pokutového územia, ale jeho zakončenie zblokoval brankár Penksa a loptu potom do bezpečia odvrátil domáca obrana!
     
    72
    Ďalší Ďubekov center však už nič nepriniesol, ale hostia sa usadili na útočnej polovici a snažia sa o vyrovnanie. Druhý polčas tak ViOnu vychádza lepšie, ale k bodovému zápisu to stále nevedie.
     
    71
    Hostia získali rohový kop, k centrovanej lopte sa dostal Udeh a jeho zakončenie je zblokované do bezpečia. ViOn však získava ďalší rohový kop.
     
    70
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza José Casado, prichádza Jakub Švec.
     
    69
    Zlaté Moravce pridávajú na svojej aktivite, k lopte sa dostal Ľupták, ale nemieril presne. Penksa tak v krátkej dobe bude opäť vykopávať od svojej brány.
     
    68
    Na druhej strane centroval do pokutového územia Čögley, ale jeho pokus nebol presný a o ďalší výkop od brány sa postará Penksa. Ten si musí dávať pozor, raz ho už rozhodca na zdržiavanie upozornil.
     
    67
    Individuálne sa snažil presadiť Gatarić, zbavil sa aj troch obrancov, ale do zakončenia sa už nedostal. Sereď ešte ostáva na útočnej polovici, ale ihneď čelí vysokému napádaniu zo strany súpera.
     
    66
    Sereď je momentálne pri lopte a snažia sa hru upokojiť. Predsa len ešte ostáva do konca stretnutia nejaký ten čas, hostia majú šancu aspoň na vyrovnanie.
     
    65
    Ďubekov priamy pokus na bránu bol však nepresný, lopta ide mimo brány súpera a k ďalšiemu odkopu sa chystá Penksa. Ten sa snažil hru pozdržať, Kružliak ho ihneď upozorňuje.
     
    64
    Čögley vybojoval pre hostí zaujímavý priamy kop na hranici pokutového územia. Uvidíme, ako ViOn s touto situáciu naloží, dá sa z toho vyťažiť možno vyrovnávajúci gól.
     
    63
    Centrovanú loptu si berie do svojich rukavíc brankár Penksa, ktorý si tak zatiaľ drží čisté konto, jedno si už udržal v úvodnom kole na pôde Ružomberka.
     
    62
    K lopte sa po rýchlom prechode do útoku dostal Orávik, ale jeho strelu zblokovala obrana domácich do bezpečia. Po dlhej dobe sa tak Sereď bude museiť brániť.
     
    61
    Začínajú pribúdať aj ostrejšie osobné súboje, ale hlavný rozhodca Kružliak má všetko pod kontrolou a krotí vášne na oboch stranách.
     
    60
    Hodina zo stretnutia na Myjave už uplynula, Sereď stále vyhráva 1:0 a zatiaľ to nevyzerá, žeby sa hostia dočkali vyrovnania. Stačí však jedna chyba v obrane súpera, či vydarená rýchla akcia a všetko môže byť inak.
     
    59
    Sereď stále drží svoje tesné vedenie, domáci aj v druhom polčase pôsobia aktívnejším dojmom a zatiaľ smerujú za ziskom troch bodov. Zápas sa však ešte nekončí, stať sa môže čokoľvek.
     
    58
    Striedanie v tíme ŠKF iClinic Sereď: z ihriska odchádza Ľubomír Ulrich, prichádza Vahagn Militosjan.
     
    56
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Ľubomír Urgela, prichádza Denis Duga.
     
    55
    Orávik sa dostal k lopte a skúsil odcentrovať do pokutového územia, ale jeho pokus bol nepresný a Penksa zasahovať nemusel.
     
    54
    Aj tento priamy kop rozohral Hučko ako pri otváracom góle, ale v tomto prípade sa už jednalo o ofsajd. Chovan rozohráva loptu na svojich spoluhráčov.
     
    53
    Udeh fauloval Moronga a tak Sereď získava priamy kop na útočnej polovici. Bol tam zákrok lakťom, možno sa to dalo aj oceniť žltou kartou, ale pdostatné je, že Sereď získava priamy kop zo zaujímavej pozícii.
     
    52
    Centrovanú loptu do šestnástky pokryl brankár Chovan, ktorý už rozohral loptu na svojich spoluhráčov a ViOn sa snaží o rýchlu odpoveď, stále prehráva o jeden gól.
     
    51
    Richnák bol rýchlejší a tak sa mu podarilo odcentrovať do pokutového územia, ale obrana hostí je pozorná a odvracia loptu na rohový kop.
     
    50
    Žltú kartu dostáva José Casado (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    49
    Zrejme tam však došlo k útočnému faulu, Penksa ostal ležať na trávniku a Sereď bude rozohrávať od svojej brány. Na podobné situácie si však domáci musia dávať pozor, stále to je len o jeden gól.
    48. Nebezpečná situácia pred bránou Serede
    Zdroj: www.huste.tv
     
    48
    Veľa nechýbalo a mohlo byť vyrovnané! ViOn založil rýchly protiútok, Čögley vyslal výborný center pred bránu domácich, tam sa v páde dostal do zakončenia Ďubek, ale Penksa bol prirpavený a vyrazil loptu do bezpečia!
     
    47
    Druhý polčas je už teda v plnom prúde, výkop patril hosťom. ViOn musí výrazne zlepšiť svoju hru, ak pomýšľa na body z toho stretnutia.
     
    46
    Striedanie v tíme FC ViOn Zlaté Moravce: z ihriska odchádza Nikola Dimitrijevič., prichádza Christopher Udeh.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa už čoskoro začne!
     
    Sledovali sme celkom zaujímavý prvý polčas, v ktorom padol jeden presný zásah. Aktívnejším dojmom pôsobila domáca Sereď, ktorá sa dočkala gólu v 40. minúte, keď loptu do brány dostal hlavou Ba. Sereď mala viacero nebezpečných šancí a hostia môžu ďakovať, že neprehrávajú vyšším rozdielom a stále tak majú šancu ešte niečo z tohto stretnutia vyťažiť.

    Druhý polčas sa začne približne o 20:01.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Prvý polčas sa predlžuje o 1 minútu!
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní, čakáme na údaj o nadstavenom čase.
     
    43
    Navyše sú stále v držaní lopty domáci futbalisti, ktorí sa však zbytočne nikam nehrnú a snažia sa pohodlne dohrať prvé dejstvo, ktoré im vychádza na výbornú.
     
    41
    Tesne pred koncom prvého polčasu tak Sereď vyhráva. Uvidíme, či hostia ešte dokážu odpovedať do polčasovej prestávky, ale skôr sa to zdá ako nereálne.
    40. Tidiane Djiby Ba - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    40
    Sereď dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia a zaslúžene ho dáva Sereď! Domáci získali priamy kop na hranici pokutového územia, tvrdý pokus od Hučka vyrazil Chovan len pred seba. Odrazenú loptu predĺžil Michalík na TIDIANEH DJIBY BA a ten posiela loptu do súperovej brány – 1:0! Hostia reklamovali ofsajd, ale u rozhodcov nepochodili.
     
    39
    Sereď sa usadila na útočnej polovici, hostia sú tak pod tlakom a zrejme budú len radi, že čoskoro príde polčasová prestávka. Budú mať v kabíne o čom premýšľať.
     
    37
    Domáci futbalista je už späť na ihrisku, takže z toho nebude vynútené striedanie. Sereď pokračuje vo svojej aktívnej hre, hostia kopia jednu chybu za druhou.
     
    36
    Už sa hrá ďalej, domáci zatiaľ hrajú s desiatimi hráčmi, ale zrejme sa Richnák vráti späť na ihrisko. Pomaly sa blíži záverečná časť prvého polčasu, na presný zásah stále čakáme.
     
    35
    Hra sa teraz musela prerušiť, jeden Richnák ostáva ležať na ihrisku a oba tímy sa tak zatiaľ môžu občerstviť. Vyzerá to na vynútenie striedanie v radoch Serede. Richnák sa to však snaží rozchodiť.
     
    34
    Tlak Serede však stále pokračuje, domáci sa usadili na útočnej polovici a snažia sa opäť vymyslieť niečo nebezpečné. ViOn sa teda musí brániť, už neraz mal namále.
     
    33
    Nebezpečne pred pokutovým územím súpera zakombinovali domáci, keďže Chovanovi vypadol center od Richnáka, ale našťastie pre hostí to ich súper nepotrestal.
     
    31
    Rýchla odpoveď na druhej strane, do zakončenia sa dostal Urgela, ale brankár Penksa bol pozorný a loptu vyráža do bezpečia. Skóre zápasu sa teda ani v tomto prípade nemení.
    30. Morong v šanci
    Zdroj: www.huste.tv
     
    30
    Veľa nechýbalo a Sereď mohla otvoriť skóre tohto stretnutia! Hučko založil útok domácich, posunul loptu na Richnáka a ten skvelou prihrávkou vysunul do úniku Moronga. Brankár Chovan však včas vybehol zo svojej brány, čím znížil strelecký uhol a obhodenie od Moronga ide mimo brány!
     
    29
    A práve Sereď teraz trocha pritlačila na svojho súpera, ale do zakončenia sa už dlhšie futbalisti v červených dresoch nedostali. ViOn sa však musí mať stále na pozore.
     
    27
    Dopredu sa teraz dostal aj ViOn, ale po rozohrávke v strede poľa nič zaujímavé nevymyslel. Tempo zápasu mierne opadá, ale napraviť sa to už snažia futbalisti Serede.
     
    26
    Sereď získala po nedovolenom zákroku priamy kop z celkom nádejnej pozície. Ulrich to skúsil priamou strelou na bránu súpera, ale nemieril presne a Chovan tak zasahovať nemusel.
     
    25
    Žltú kartu dostáva Patrik Banovič (FC ViOn Zlaté Moravce).
     
    24
    Postupnou kombináciu sa hostia dostali pred pokutové územie, k zakončeniu sa chystal Čögley, ale loptu netrafil a do rýchleho protiútoku ide domáca Sereď.
     
    23
    Hostia presunuli kombináciu na svoju polovicu. Domáci sa snažia o vysoké napádanie, predsa len je Sereď zatiaľ lepším celkom, chce to len potvrdiť presným zásahom.
     
    22
    A pribúdajú aj nedovolené zákroky, Ivan Kružliak však zatiaľ nemusel vytiahnuť žiadnu kartu. V strede poľa získava loptu ViOn, momentálne sa však smerom dopredu nehrnie.
     
    21
    Postupne však sledujeme na oboch stranách aj nepresnosti, ktoré brzdi aktérov tohto stretnutia niečo zaujímavé vymyslieť. Uvidíme, kedy príde pdoobná situácia ako v druhej minúte.
     
    20
    Nepresný center smeroval pred bránu domácich, lopta opustila hraciu plochu. Penksa sa tak chystá k rozohrávke od svojej brány, brankár Serede zatiaľ nič vážne riešiť nemusel.
     
    19
    Znova sledujeme, ako sa útoky striedajú na oboch stranách, ale defenzívy aktérov tohto stretnutia pracujú úspešne. Stretnutie si však stále drží slušné tempo.
     
    18
    ViOnu sa podarilo menší tlak domácich zažehnať a preberá loptu na svoje kopačky. Hosťom sa však nedarí založiť útočnú akciu, domáci tak ihneď s vysokým napádaním súperovej rozohrávky.
     
    17
    Momentálne hrá aktívnejšie domáca Sereď, ktorá sa aj s loptou usadila na útočnej polovici a snaží sa otvoriť skóre zápasu. Za svoju aktivitu by si to futbalisti v červených dresoch aj zaslúžili.
     
    16
    Ďalšie zakončenie na bránu hostí, Morong si to dlhšie chystal na strelu, ale tá mu ideálne nesadla a Chovan tak nemal ťažkú prácu. Ten však poriadne vyčistil žalúdok svojich obrancom, toto bolo ďalšie zaváhanie defenzívy.
     
    15
    Boli sme svedkami zlej rozohrávky od Banoviča, nevyšla mu malá domov. Domáci sa potom usadili v okolí pokutového územia, ale centrovaná lopta končí v rukaviaich brankára hostí.
     
    14
    Prichádza však len faul od Ventúru a tak sa k lopte dostáva ViOn. Hostia sa snažia upokojiť hru, presúvajú sa s loptou na útočnú polovicu. Hra začína mať rýchly spád.
     
    13
    Morong potiahol loptu do pokutového územia, loptu dostal cez Ewertona, ale jeho center skončil len u Chrena a ten odvrátil loptu do bezpečia. Tlak domácich však ešte trvá naďalej.
     
    12
    Seredi nevyšla kombinácia pred pokutovým územím a lopta putuje za postrannú čiaru. Hostia získavajú aut na svojej polovici, ihneď čelia napádaniu zo strany súpera.
     
    11
    Túto útočnú snahu hostí prerušuje rozhodca Kružliak, ktorý píska faul. K rozohrávke lopty sa chystá brankár Chovan, posiela svojich spoluhráčov na útočnú polovicu.
     
    10
    Útočné výpady sa tak aj naďalej striedajú na oboch stranách, diváci v Myjave sa určite nenudia. Šance na otvorenie skóre však zatiaľ mala len Sereď.
     
    9
    Sereď založila rýchly protiútok, k lopte sa dostal Richnák, ktorý potiahol loptu až pred pokutové územie. Presným centrom našiel Ulricha, ale jeho pokus z prvej pohodlne kryje brankár Chovan. Druhá zaujímavá príležitosť pre Sereď.
     
    8
    Ani hostia zo svojho prvého rohového kopu v tomto stretnutí nič nevyťažili, Sereď sa dostáva k lopte, ale momentálne sa nikam neponáhľa. Stále však sledujeme zaujímavé stretnutie, oba tímy sa snažia hrať ofenzívne.
     
    7
    Zlaté Moravce sa snažili odpovedať rovnakou mincou a získavajú svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Sereď sa tak bude musieť brániť, Penksa si už organizuje spoluhráčov.
     
    6
    Sledovali sme rýchly útočný výpad zo strany domáceho celku, napokon tu bol aj strelecký pokus spoza pokutového územia, ale Richnák nemieril presne. Chovan bude rozohrávať od svojej brány.
     
    5
    Po nedovolenom zákroku získali hostia priamy kop, jeho exekútorom bol Ďubek, ale nerozohral loptu najlepšie a tá sa už dostáva na kopačky domácej Serede.
     
    4
    K lopte sa však už dostáva hosťujúci ViOn, ktorý sa presúva na útočnú polovicu. Zlaté Moravce sa tak snažia odpovedať na tlak súpera, v úvode zápasu teda sledujeme zaujímavý obraz hry.
     
    3
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, ale pri lopte je aj naďalej Sereď. Domáci futbalisti v červených dresoch tak začali veľmi aktívne, hostia môžu byť radi, že už neprehávajú.
    2. Ulrich neotvoril skóre zápasu
    Zdroj: www.huste.tv
     
    2
    Obrovská šanca pre Sereď! Morong išiel do súboja s brankárom Chovanom a urobil tak veľmi dobre, k lopte sa následne dostal Ulrich, ktorý mal priestor na skórovanie, ale už to celé prekombinoval a Chren tečoval jeho pokus na rohový kop!
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop patril Seredi, ktorá odohrá toto stretnutie v červených dresoch. Zlaté Moravce zvolili dresy bielej farby.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hlavný rozhodca tohto stretnutia Ivan Kružliak spoločne so svojimi asistentmi Tomášom Somolánim a Máriom Roszbeckom privádza oba tímy na hraciu plochu, prvý polčas sa tak čoskoro začne.

    Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Prajem príjemný sobotný večer všetkým fanúšikom futbalu. Dnes sú na programe štyri zápasy v našej najvyššej futbalovej súťaži a v tomto prenose zavítame do Myjavy, kde nováčik zo Serede privíta Zlaté Moravce. Dá sa teda očakávať vyrovnanejšie stretnutie, ale oba tímy by z tohto zápasu chceli vydolovať nejaké tie body. Zatiaľ si tak prezrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začneme.
     
    Úvodné zostavy:

    ŠKF iClinic Sereď: Penksa – Menich, Ba, Michalík (C), Hučko – Gatarić, Adekuoroye, Ventúra, Ulrich – Richnák – Morong

    Náhradníci: Nwolokor – Baša, Mečiar, Bilas, Militosjan, Pankarićan, Sus

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Chren (C), Banovič, Dimitrijevič – Paixao da Silva, Casado, Ľupták, Orávik – Ďubek – Urgela

    Náhradníci: Krnáč – Udeh, Švec, Duga, Richtárech, Karlík, Miličević

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Mário Roszbeck – Michal Očenáš
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá ŠKF iClinic Sereď a FC ViOn Zlaté Moravce. Zápas sa začína o 19:00.

    Cez víkend pokračuje štvrtým kolom naša najvyššia futbalová súťaž – Fortuna liga. V tomto prenose zavítame do Myjavy, kde má svoj prechodný stánok nováčik súťaže Sereď, ktorá zabojuje o body proti Zlatým Moravciam.

    ŠKF iClinic Sereď:
    Nováčik súťaže si zatiaľ počína veľmi dobre, po troch kolách má na svojom konte štyri body a to ho radí na predbežné 4. mieste. Sezónu zahájil remízou 0:0 na pôde Ružomberku a potom sa zrodilo prvé víťazstvo v našej najvyššej futbalovej súťaži, keď Sereď porazila Senicu 2:1. V poslednom kole však už nováčik nestačil na rozbehnutý Trenčín a podľahol mu 1:5. V tomto zápase však Sereď bude chcieť určite bodovať, ale nečaká ju ľahká úloha, na nováčika súťaže zatiaľ Sereď predvádza sympatické výkony.

    FC ViOn Zlaté Moravce:
    Tradičný účastník našej najvyššej futbalovej súťaže nazbieral doposiaľ tri body. V úvodnom stretnutí nového ročníka začal proti Slovanu výborne a dokonca aj vyhrával, ale napokon sa zrodila prehra 1:4, keďže ViOnu nevyšiel druhý polčas. Ani v druhom zápase sa hosťom nepodarilo bodovať, keď podľahli majstrovskému Spartaku najtesnejším rozdielom 1:0 po diskutabilnej penalte. V poslednom kole však už prišlo prvé víťazstvo v novej sezóne, keď si ViOn poradil doma hravo so Senicou 4:0.

    Očakáva sa teda vyrovnanejšie stretnutie, ale ak oba tímy pomýšľajú na účasť v skupine o titul, musia proti takýmto súperom bodovať. Uvidíme teda, ako to celé dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím ŠKF Sereď. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ViOn Zlaté Moravce. Viac informácií tu.

    Góly: 40. Ba (Michalík), 88. Morong

    Karty:   74. Militosjan (SER), 90+1. Mečiar (SER) – 25. Banovič (ZMO), 50. Casado (ZMO), 90+1. Ďubek (ZMO)   83. Banovič (ZMO)


    Držení míče: 35 % : 65 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 5:3. Rohy: 3:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 15:14.
    ŠKF Sereď: Penksa – Menich, Ba, Michalík (C), Hučko – Gatarić (76. Mečiar), Adekuoroye, Ventúra, Ulrich (58. Militosjan) – Richnák (80. Pankarićan) – Morong.
    Náhradníci: Nwolokor – Baša, Mečiar, Bilas, Militosjan, Pankarićan, Sus.

    FC ViOn Zlaté Moravce: Chovan – Čögley, Chren (C), Banovič, Dimitrijevič. (46. Udeh) – Paixao da Silva, Casado (70. Švec), Ľupták, Orávik – Ďubek – Urgela (56. Duga).
    Náhradníci: Krnáč – Udeh, Švec, Duga, Richtárech, Karlík, Miličević.

    Rozhodca: Ivan Kružliak – Tomáš Somoláni, Mário Roszbeck – Michal Očenáš

    Diváci: 496