Newcastle – Tottenham 1:2 (kon.) | Bournemouth – Cardiff 2:0 (kon.) | Fulham – Crystal Palace 0:2 (kon.)
Huddersfield Town – Chelsea 0:3 (kon.) | Watford – Brighton 2:0 (kon.) | Wolverhampton – Everton 2:2 (kon.)
koniec
Huddersfield Town
0:3 (0:2)
Chelsea FC
Sobota 11.08.2018, 16:00 • John Smith's Stadium Huddersfield • Anglická Premier League • 1. kolo
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá Huddersfield Town a Chelsea FC. Zápas sa začína o 16:00.

    Cez víkend sa po krátkej pauze rozbieha nový ročník najvyššej futbalovej súťaži v Anglicku – Premier League! Fanúšikovia kvalitného futbalu na Britských ostrovoch sa tak opäť môžu tešiť na napínavé stretnutia. Majstrovský titul bude obhajovať Manchester City a ako je známe, anglická Premier League býva dosť vyrovnaná a boj o titul môže byť poriadne zamotaný.

    Huddersfield Town:
    Domáci futbalisti boli v minulom ročníku nováčikom súťaže a podarilo sa im najvyššiu súťaž v Anglicku udržať. Huddersfield obsadil konečnú 16. pozíciu, ale boj o zotrvanie v súťaži to bol napínavý až do konca. Huddersfield mal pred osemnástou Swansea náskok len štyri body, podľa predpokladov čakajú domácich boje o zotrvanie aj v tejto sezóne.

    Chelsea FC:
    Hosťom minulý ročník nevyšiel podľa predstáv, Chelsea sa umiestnila až na piatom mieste a čaká ju teda aj účasť v skupinovej fáze Európskej ligy. V novom ročníku má Chelsea určite vyššie ambície, ale bude sa musieť zaobísť bez brankárskej jednotky Courtoisa, ktorý zamieril do Realu Madrid. Minulý víkend, ešte pred začiatkom sezóny, čakal Chelsea súboj v Community Shield, ale ten lepšie zvládlo majstrovské City, ktoré vyhralo 2:0.

    Favoritom tohto stretnutia je podľa stávkových kancelárii Chelsea, ale v úvode nového ročníka sú možné aj všelijaké prekvapenia. Môžme sa teda tešiť na zaujímavé stretnutie, uvidíme, ako to celé dopadne.
     
    Úvodné zostavy:

    Huddersfield Town: Hamer – M. Jörgensen, Schindler, T. Kongolo – Hadergjonaj, Mooy, Hogg, Biling, Löwe – Pritchard – Mounié

    Náhradníci: Lössl – Smith, Diakhaby, Sobhi, van La Parra, Depoitre, Stankovič

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Alonso – Kanté, Jorginho, Barkley – Pedro, Morata, Willian

    Náhradníci: Caballero – E. Hazard, Loftus-Cheek, Moses, Giroud, Zappacosta, Christensen

    Rozhodca: Kavanagh – Kirkup, Perry
     
    Prajem príjemné sobotné popoludnie všetkým fanúšikom futbalu! Dnes sa už naplno rozbieha nový ročník anglickej Premier League a v našom prenose zavítame na John Smith's Stadium Huddersfield, kde domáci celok Huddersfield Town vyzve Chelsea. V prvých zápasoch nového ročníka sa ťažko ešte niečo predpovedá a môžme byť svedkami rôznych prekvapení. Určite sa však môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie. Zatiaľ si pretrite zostavy oboch celkov, o malú chvíľu začíname!
     
    Hlavný rozhodca tohto zápasu Kavanagh spoločne so svojimi asistentmi Kirkupom a Perrym privádzajú oba celky na hraciu plochu, prvý polčas sa teda čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, obom celkom sa tak začal nový ligový ročník. Výkopom ho odštartovali hostia, ktorí odohrajú toto stretnutie v žltých dresoch, domáci futbalisti zvolili biele dresy s modrými prúžkami.
     
    2
    Oba celky už majú za sebou aj po jednom útočnom výpade, ale dobre zapracovali defenzívy aktérov tohto stretnutia. Od začiatku však na štadióne panuje výborná atmosféra.
     
    3
    Úvod stretnutia je celkom rozpačitý na oboch stranách, častejšie je síce pri lopte Chelsea, ale ešte nič zaujímavého hostia nevymysleli. Domáci sa pokúšajú o vysoké napádanie.
     
    4
    Defenzíva domáceho celku teraz spravila chybu pri rozohrávke a k lopte sa tak dostal Morata, Tomu sa podarilo aj zakončiť, ale bolo to z ofsajdu a tak mohli domáci ostať pokojní.
     
    5
    Huddersfield sa pokúša o rýchle protiútoky, ale ďaleko sa domáci futbalisti nedostávajú. Iniciatívu tak podľa očakávania začína preberať Chelsea, ale stále čakáme na prvý strelecký pokus.
     
    6
    Do kombinácie svojho celku sa zapojil aj brankár Arrizabalaga. Ten tak bude bojovať o postu jednotky, kedže belgický reprezentant Courtois zamieril do Realu Madrid. Očakáva sa však príchod ešte jedného brankára do zostavy Chelsea.
     
    7
    Futbalisti Huddersfieldu od úvodného výkopu vysoko napádajú súperovu rozohrávku, predvádzajú veľkú bojovnosť. Predsa len je to prvý zápas v novej sezóne a prečo by nemohli pomýšľať na bodový zápis.
     
    8
    Obraz hry sa teda nemení, častejšie sú pri lopte hostia, ale nedarí sa im v prechode na útočnú polovicu. Domáci navyše vysoko napádajú a to robí futbalistom v žltých dresoch problémy.
     
    9
    Chelsea sa snaží prekonať obranné múry súpera, ten už spadol do hlbokej defenzívy. Stále sa však toto stretnutie len rozbieha, budeme si musieť na zaujímavejšie situácie počkať.
     
    10
    Po peknej kombinácii sa dostala lopta k Alonsovi, jeho následný center do pokutového územia však chytá brankár Hamer. Hostia sa sťahujú späť na svoju polovicu.
     
    11
    Huddersfield sa pokúša prenikať do útoky cez rýchle protiútoky, ale tie končia niekde v strede poľa. Chelsea stále s väčšou iniciatívou, márne sa však snaží prekonať defenzívu súpera.
     
    12
    Teraz sa však už musel mať na pozore brankár Arrizabalaga, ktorý ale dobre čítal hru a včas vybehol zo svojej brány, aby dostal loptu do bezpečia. Chelsea sa tak teraz bude musieť brániť.
     
    13
    Domáci však z pobytu na útočnej polovici nič nevyťažili a pri lopte je tak už hosťujúci celok. Chelsea sa postupnou rozohrávkou posúva smerom dopredu.
     
    14
    Obrana Huddersfieldu však stále pracuje úspešne a svojho súpera do žiadnej šance nepúšťa. Momentálne sú pri lopte domáci futbalisti, ale nikam sa neponáhľajú.
     
    15
    Prvá štvrťhodina tohto zápasu tak nič zaujímavého neponúkla, stále drží loptu častejšie na svojich kopačkách hosťujúci celok, ale tomu to nič platné nieje. Fanúšikovia na štadióne sa však stále bavia.
     
    16
    Huddersfield to aj naďalej skúša cez rýchle protiútoky, ale prechod dopredu domácim futbalistom nevychádza. Hostia tak pohodlne kontrolujú stred poľa, ale do žiadnej šance sa ešte nedostali.
     
    17
    Mali sme možnosť sledovať peknú kombináciu hosťujúceho celku pred pokutovým územím, ale Kanté v rozhodujúcej chvíli loptu stratil. Domácim znova nevyšiel prechod dopredu, loptu získava Chelsea.
     
    18
    Už by to chcelo aspoň nejakú zaujímavú akciu na jednej či druhej strane, prípadne zakončenie na bránu. Stále teda len sledujeme dobíjanie súpera zo strany hosťujúceho celku.
     
    19
    Tak som to zrejme privolal. Sledovali sme pekný prechod do útoku v podaní domáceho celku, centrovaná lopta sa dostala pred pokutové územie na kopačku Pritcharda, ale jeho slabšie zakončenie do stredu brány kryje Arrizabalaga. Konečne však niečo, čo stále za mienku.
     
    20
    Chelsea sa tak snažila o rýchlu odpoveď, ale ďaleko sa hostia s loptou nedostali a do kombinácie domácich sa zapája aj brankár Hamer. Ten je zatiaľ bez práce.
     
    21
    Postupne sa začína hra vyrovnávať, už aj domáci sa dostávajú na súperovu polovicu. Stále tu však nebola gólová situácia či zaujímavejšia príležitosť na jednej či druhej strane.
     
    22
    Chelsea stále márne hľadá recept na prekonanie súperovej defenzívy, predsa len je ešte začiatok sezóny a oba celky sa len hľadajú. Snáď však dnes niečo zaujímavého aj uvidíme.
     
    23
    Prvý moment, ktorý troška rozbúril štadión! Pritchard padá v pokutovom území hosťujúceho celku, ale Luizov zákrok bol čistý a tak sa penalta nepíska. To sa pochopiteľne domácim priaznivcom nepáči.
     
    24
    Domácim sa podarilo vytlačiť kombináciu súpera až na jeho polovicu, k lopte sa dostáva aj brankár Arrizabalaga. Ten má zatiaľ na svojom konte jeden zákrok, ale bol z kategórie ľahkých.
     
    25
    Chelsea sa pokúsila o rýchly prechod na útočnú polovicu, ale všetko končí nedovoleným zákrokom. Domáci futbalisti sa nikam neponáhľajú, aj remíza by bola dobrým štartom do novej sezóny.
     
    26
    Huddersfieldu začínajú vychádza pomalé prechody na útočnú polovicu, po jednom z nich sme sledovali aj strelecký pokus Billinga, ale jeho strela končí vysoko nad bránou súpera.
     
    27
    Útočné výpady sa teraz striedajú na oboch stranách, ale stále sme nič zaujímavého nevideli. Prvý polčas ešte bude mať nejakého trvania, určite si už aj domáci fanúšikovia želajú nejaký väčší rozruch.
     
    28
    Na pozore sa teraz musel mať David Luiz, ale útok domácich včas zastavil. Domáci sa postupne osmeľujú a neboja sa aj zaútočiť, hostia si tak musia dávať pozor v zadných radoch.
     
    29
    Ťažko teraz písať o nejakých momentoch na ihrisku, nič zaujímavé sa nedeje. Skôr je to veľký boj o loptu v strede poľa, ale domáci sa pribúdajúcim časom zlepšujú.
     
    30
    Dostali sme sa polhodinu tohto stretnutia, nič zaujímavého konštatovať nemôžme. Hostia začali zápas aktívnejšie, ale to už v posledných minútach stretnutia neplatí.
     
    32
    Chelsea sa podarilo založiť rýchly protiútok a získava svoj prvý rohový kop v tomto zápase. Domáci sa teda budú musieť brániť, Hamer si už organizuje obranu pred svojou bránou.
     
    33
    Realizácie rohového kopu sa ujal Willian, ale jeho center končí v rukaviciach brankára Hamera. Ten už stihol rozohrať loptu na svojich spoluhráčov, Huddersfield sa však zatiaľ nikam nehrnie.
     
    34
    Chelsea dala gól!

    Je tu otvárací gól tohto stretnutia, prvý gól Chelsea v novej sezóne Premier League dáva N'GOLO KANTÉ! Hostia založili rýchly protiútok, Willian sa šikovne zbavil obrany a podarilo sa mu odcentrovať do pokutového územia, tam sa lopta dostala k spomínanému Kantému a ten parádnym spôsobom dostal loptu do súperovej brány – 0:1!
    34. N'Golo Kanté (CHE) - 0:1
     
    35
    Konečne sa tak udialo niečo zaujímavé, hostia boli v úvode stretnutia aktívnejší, ale o nejako zaslúženom vedení zrejme hovoriť nemôžme. Huddersfield hru v posledných minútach viac než vyrovnal, ale teraz bude musieť dobiehať náskok súpera.
     
    36
    No a Chelsea sa teraz nikam neponáhľa, dostala sa do tesného vedenia o jeden gól a tak sa snaží čo najdlhšie držať loptu na svojich kopačkách. Aj Arrizabalaga sa zapája do kombinácie svojho tímu.
     
    37
    Hostia sa však teraz budú musieť brániť, domáci futbalisti získavajú rohový kop. Tak sme teda zvedaví, či sa im po dlhšej dobe podarí ohroziť súperovu bránu.
     
    38
    A podarilo! Môžme hovoriť o veľkom šťastí pre hosťujúci celok, kedže sa po rohovom kope dostal do zakončenia hlavou Mounié, jeho pokus však končí na tyčke! Následne odrazenú loptu dostáva do bezpečia obrana hostí.
    38. Steve Mounié (HUD)
     
    39
    Tento moment by však domácim futbalistom mohol dopomôcť k väčšej aktivite. Predsa len, blíži sa záver prvého polčasu a Huddersfield prehráva o jeden gól.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút, hostia majú zatiaľ nahraté a nemajú sa kam ponáhľať. Čaká nás však ešte záver prvého polčasu a celý druhý polčas, stať sa teda môže čokoľvek.
     
    41
    No a domáci futbalisti sa ešte snažia niečo pred koncom prvého polčasu vymyslieť, ale obrana súpera hrá veľmi pozorne. Škoda, že sa domácim nepodarilo vyrovnať z rohového kopu, mohlo to byť do konca prvého polčasu zaujímavejšie.
     
    42
    Huddersfield teraz zakladá útok od svojho brankára. Snáď sa ešte domácim podarí niečo vymyslieť, veľa času v prvom dejstve neostáva, gól do šatne by im pomohol.
     
    43
    Bola nariadená penalta pre Chelsea! Tak ten spomínaný gól do šatne môžu inkasovať domáci futbalisti, kedže Alonso bol v pokutovom území faulovaný a hostia môžu dať svoj druhý gól v tomto zápase.
     
    44
    Žltú kartu dostáva Christopher Schindler (Huddersfield Town).
    44. Marcos Alonso (CHE)
     
    44
    Pochopiteľne ešte sledujeme diskusie domácich hráčov s hlavným rozhodcom, ale Kavanagh je o svojom rozhodnutí presvedčený a dáva pokyn na zahranie pokutového kopu.
     
    45
    Chelsea dala gól!

    Loptu si na biely bod postavil JORGINHO a nariadený pokutový kop bez problémov premieňa, keď najprv naznačil strelu a donútil tak k pohybu brankára Hamara a potom takým lišiackym spôsobom dopravil loptu do brány – 0:2!
    45. Jorginho (CHE) - 0:2
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Dlho sme nemali možnosť sledovať niečo zaujímavé, ale možno už aj rozhodujúce momenty tohto stretnutia prišli k záveru prvého polčasu. Skóre stretnutia otvoril v 34. minúte hosťujúci Kanté po výbornom Willianovom centri. Huddersfield však stále bojoval a v 38. minúte trafil po rohovom kope Mounié hlavou konštrukciu súperovej brány. V samom závere prvého polčasu padol v pokutovom území domáceho tímu Alonso a nariadený pokutový kop Jorginho premenil, takže Chelsea vyhráva po prvom polčase na súperovej pôde 2:0 a má tak veľmi dobré vyhliadky k úspešnému vstupu do novej sezóny.

    Druhý polčas sa začne približne o 17:03.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Alex Pritchard, prichádza Laurent Depoitre.
     
    47
    Druhý polčas tohto stretnutia je už teda v plnom prúde, výkop patril domácim futbalistom, ktorí majú čo doháňať. Tréner Huddersfield preto už aj siahol k jednej zmene.
     
    48
    Pri lopte sú však hostia, ktorí sa snažia o prechod na útočnú polovicu. Domáci sa teda musia brániť, potrebujú však skorej útočiť. Do konca zápasu je však ešte času dosť.
     
    49
    Veľmi aktívne hrá zatiaľ hosťujúci Alonso, jeho strelecký pokus zblokoval do bezpečia Schindler. Chelsea tak ešte ostáva na útočnej polovici.
     
    50
    Domáci sa v druhom dejstve ešte len hľadajú, nedarí sa im poriadne nič vymyslieť. Naopak, hostia sú pri lopte a držia súpera pod tlakom, o svoj náskok sa zatiaľ obávať nemusia.
     
    51
    Chelsea presunula kombináciu na vlastnú polovicu, predsa len sa nemá kam ponáhľať a môže si dostatočne premyslieť, ako bude ďalej hrať.
     
    52
    Huddersfield sa snaží o vysoké napádanie súperovej rozohrávky, ale hostia hrajú dnes veľmi pozorne oboma smermi. Stále však domáci majú čas, aby ešte zdramatizovali toto stretnutie.
     
    53
    Obraz hry je teda podobný tomu z prvého polčasu, Chelsea má loptu na svojich kopačkách a pohodlne kontroluje hru. Navyše hosťom vyhovuje aj aktuálny stav, nemajú sa kam ponáhľať.
     
    54
    Opäť však nič zaujímavého nesledujeme, takže futbalový divák trpí. Snáď ešte uvidíme niečo, čo by nás mohlo zaujať, ideálne zdramatizovanie zápasu zo strany domáceho celku.
     
    55
    Hostia sa cez postupné prihrávky presunuli na útočnú polovicu, ale zatiaľ v druhom polčase sa k strele nedostali. Domáci sa však musia mať na pozore, prípadne tretí gól by im už zobral aj posledné zvyšky nádeje.
     
    56
    Brankár Hamer si musel dať pozor na dlhú prihrávku pred jeho bránu, ale dlhým odkopom všetko vyrieši. Chelsea však zakladá ďalší útok, ale opäť je z kategórie postupných.
     
    57
    Prvá zaujímavá situácia v druhom polčase! Rüdiger si výborne nabehol na centrovanú loptu a jeho hlavičku vyráža Hamer na rohový kop. Chelsea tak ešte bude pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
    57. Antonio Rüdiger (CHE)
     
    58
    Ďalšia šanca pre hosťujúci celok definitívne rozhodnúť toto stretnutie! Po rohovom kope sa lopta opäť dostala k spomínanému Rüdigerovi, ten ju predĺžil na zadnú tyč k Alonsovi a jeho zakončenie nožničkami len tesne míňa súperovu bránu!
    58. Marcos Alonso (CHE)
     
    59
    Huddersfield sa snaží upokojiť hru, drží loptu, ale kombinuje len na svojej polovici. Ak domáci rýchlo niečo nevymyslia, môžu sa s bodovým zápisom z tohto stretnutia rozlúčiť.
     
    60
    Takže, hodina z tohto stretnutia už uplynula. Chelsea vyhráva na pôde Huddersfieldu o dva góly a v druhom polčase je jednoznačne lepším celkom. Uvidíme, či sa ešte dočkáme nejakej tej drámy.
     
    61
    Zakrátko sme boli svedkami ďalšieho rohového kopu zo strany hosťujúceho celku, ale na Willianov center si už teraz domáci dali poriadne pozor.
     
    62
    Stále sú však pri lopte hostia, ktorí sa pokúšajú o ďalšiu útočnú akciu. Domáci sa teda musia brániť, nevyzerá to veru s nimi v tomto zápase nádejne.
     
    63
    Hostia sa usadili aj s loptou na útočnej polovici, ale nedarí sa im prekonať súperovu obranu. Huddersfield je však teraz v jednom ohni, nápor hostí sa zvyšuje.
     
    64
    O individuálnu akciu sa postaral Morata, tesne pred pokutovým územím bol faulovaný a vybojoval tak pre svoj celok zaujímavý priamy kop. To je šanca definitívne rozhodnúť toto stretnutie.
     
    65
    Priamy kop rozohral Alonso, ale jeho strelecký pokus ide len nad bránu domáceho tímu. Hamer sa pripravuje k rozohrávke, domáci si na malú chvíľu môžu vydýchnuť.
     
    66
    Dlho si však domáci pokoja neužili, opäť sa k lopte dostávajú hostia a snažia sa niečo zaujímavé vymyslieť. Ak to pôjde takto ďalej, o osude stretnutia pochýb nebude.
     
    68
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Ross Barkley, prichádza Ruben Loftus-Cheek.
     
    69
    Žltú kartu dostáva David Luiz (Chelsea FC).
     
    70
    Huddersfieldu sa pomaličky začína čas krátiť, navyše ich herný prejav nič nenaznačuje, žeby sa domácim ešte podarilo toto stretnutia zdramatizovať.
     
    71
    Striedanie v tíme Huddersfield Town: z ihriska odchádza Chris Löwe, prichádza Adama Diakhaby.
     
    72
    Určite bude aj zaujímavé sledovať, či ku koncu stretnutia hostia trocha vypustia a nechajú hrať domácich. Čoskoro by sme na túto otázku mali dostať aj odpoveď.
     
    73
    Huddersfield po veľmi dlhej dobe s útočným výpadom, bola to sympatická akcia, ale domácim nič nepriniesla. Aj keď sa viedli debaty ohľadom rohového kopu, bude to odkop od brány.
     
    74
    Hostia sa nikam neponáhľajú, majú loptu na svojich kopačkách a snažia sa držať hru čo najďalej od svojej brány. Už sa aj ozýva piskot z domácich tribún.
     
    76
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Willian, prichádza Eden Hazard.
     
    77
    Aj o Edenovi Hazardovi sa viedli špekulácie o jeho odchode z Chelsea. Zatiaľ však ostáva pôsobiť na Britských ostrovoch, dnes do hry zasahuje ako striedajúci hráč.
     
    78
    Predsa len ešte môžme vidieť zo stany domácich pokus o útočné akcie, ale Arrizabalaga zatiaľ smeruje za čistým kontom. Futbal vie však byť veľmi nevyspytateľný.
     
    79
    Došlo však nato čo som dávnejšie spomínal, že hostia uberú a nechajú hrať domáci celok. Huddersfield si však v druhom polčase stále nič poriadne nevypracoval.
     
    80
    Chelsea dala gól!

    A zrejme už ani nič nevymyslí, zdá sa byť o všetkom definitívne rozhodnuté! Chelsea sa pozorne bránila a po zisku lopty založila rýchly protiútok. Hostia sa dostali až do pokutového územia a PEDRO už nemal problém prekonať brankára Hamera – 0:3!
    80. Pedro (CHE) - 0:3
     
    81
    Striedanie v tíme Chelsea FC: z ihriska odchádza Pedro, prichádza Victor Moses.
     
    82
    Huddersfield dnes doplatil na zlý záver prvého polčasu, ale hlavne na katastrofálny druhý polčas, kde sa len bránil a ožil až v závere stretnutia, keď už všetko vsadil na jednu kartu, vtedy však hostia zrejme rozhodli o svojom víťazstve po góle Pedra.
     
    83
    Žltú kartu dostáva Terence Kongolo (Huddersfield Town).
    83. Terence Kongolo (HUD)
     
    84
    Chelsea získala po nedovolenom zákroku priamy kop na hranici pokutového územia, ale strelecký pokus Hazarda zastavuje obranný múr.
     
    85
    Do konca tohto zápasu ostáva približne 5 minúť, možno sa ešte niečo málo nadstaví. Chelsea dnes predviedla kompaktný výkon, domácich až na tú jedno hlavičku do žrde k ničomu nepustila a zaslúžene tak smeruje za úspešným štartom do novej sezóny.
     
    86
    Huddersfield ešte získal rohový kop, ale rozohral ho veľmi zle a tak sú pri lopte hostia. Chelsea sa už nikam neponáhľa, stačí jej len v pohode dohrať záver stretnutia.
     
    87
    Veľa práce v tomto stretnutí nemal brankár Arrizabalaga, ktorý zrejme ešte sám nevie, aká bude jeho pozícia v bráne Chelsea. Vedenie avizovalo snahu získať Jacka Butlanda zo Stoke.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa čoskoro naplní. Uvidíme, čo hlavný rozhodca Kavanagh ešte niečo nadstaví.
     
    90
    Morata sa ešte snažil o individuálnu akciu, po zblokovanej strele vybojoval pre svoj celok rohový kop.
     
    90+1
    Druhý polčas sa predlžuje o tri minúty!
     
    90+2
    Už sa však na ihrisku nič výnimočné nedeje, čaká sa na záverečný hvizd hlavného rozhodcu.
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    V druhom polčase sme boli svedkami jednoznačnej dominancie zo strany Chelsea, ktorá domácich nepustila do ničoho vážneho a na konečných 0:3 z pohľadu Huddersfieldu upravil Pedro. Hostia tak zvládli štart do nového ročníka, domáci si na prvé body budú musieť ešte počkať.

    S týmto konštatovaním sa lúčim a prajem pekný zvyšok dňa. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (17:53:27)

    Miroslav Revaj

    Góly: 34. Kanté, 45. Jorginho (pen.), 80. Pedro

    Karty:   44. Schindler (HUD), 83. T. Kongolo (HUD) – 69. David Luiz (CHE)


    Huddersfield Town: Hamer – M. Jörgensen, Schindler, T. Kongolo – Hadergjonaj, Mooy, Hogg, Biling, Löwe (71. Diakhaby) – Pritchard (46. Depoitre) – Mounié.
    Náhradníci: Lössl – Smith, Diakhaby, Sobhi, van La Parra, Depoitre, Stankovič.

    Chelsea FC: Arrizabalaga – Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Alonso – Kanté, Jorginho, Barkley (68. Loftus-Cheek) – Pedro (81. Moses), Morata, Willian (76. E. Hazard).
    Náhradníci: Caballero – E. Hazard, Loftus-Cheek, Moses, Giroud, Zappacosta, Christensen.

    Rozhodca: Kavanagh – Kirkup, Perry