Třinec – K. Vary 2:1 (2:1 po s.n.) | HC Slovan – HK Riga 1:6 (kon.) | Trenčín – CSKA Moskva 1:16 (kon.)
Vítkovice – Sparta Praha 6:1 (kon.) | Třinec – Trenčín 6:3 (kon.) | HC Slovan – Vítkovice 0:6 (kon.)
K. Vary – CSKA Moskva 0:16 (kon.) | HK Riga – Sparta Praha 4:2 (kon.)
koniec
HC Energie Karlovy Vary
0:16 (0:4, 0:7, 0:5)
CSKA Moskva
cz Pondelok 06.08.2018, 17:45 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    57:54
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané dávají svou dvaatřicátou branku na turnaji, čímž překonávají vlastní rekord z loňského roku. Navíc již ve druhém zápase! Skvělým sólem se prezentoval DANILA KARPOV, který po akci po pravé straně zavěsil puk pod horní tyč! Bez asistence.
     
    51:30
    Energetici si na chvíli oddechnout od tlaku CSKA, na trestnou lavici totiž usedá Nikita Šalyškin.
     
    50:55
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ruští mladíci neustávají a již nyní vyrovnávají počet vstřelených branek z minulého ročníku turnaje, které CSKA ovládlo se skóre 31:4. Moskva na svém kontě nyní má 31 přesných tref, inkasovala naopak pouze jednou. Patnáctou branku CSKA v tomto utkání vsítil VLADIMIR GRUDININ! Asistence: Zachar Savinyš.
     
    50:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další kombinace Moskvanů již znamená čtrnáctou branku v karlovarské síti! Danila Karpov skvěle našel na brankovišti stojícího SIVENA SARDARJANA, ten pouze zametl puk za záda bezmocného Kubáta! Asistence: Danila Karpov.
     
    48:27
    Přesilovka pro CSKA, na trestnou lavici totiž za sekání usedl karlovarský Miroslav Czingel.
     
    46:10
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další trefa CSKA! Ruští mladíci znovu dokonale rozebrali karlovarskou obranu, na konci jejich kombinace stál DANILA KARPOV, který uklízel kotouč do prázdné branky! Asistence: Artjom Kljujev, Artur Čolač.
     
    45:19
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané předvedli ukázkový přechod do útočného pásma a slaví dvanáctou branku! Kotouč se po ose Ničurchin – Gorfinjak dostal k volnému ARTJOMU GRUŠNIKOVOVI, který z voleje propálil bezmocného Kubáta! Asistence: Jevgenij Gorfinjak, Daniil Ničurchin.
     
    40:47
    Přesilovka pro Karlovy Vary, na trestnou lavici usedá Alexandr Nazarko, který se provinil podražením.
     
    38:08
    Přesilovka pro CSKA, na trestnou lavici usedá Matěj Skuhravý, který se provinil podražením.
     
    37:30
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Nádherná trefa CSKA! Ruský útočník HORDIJ MASLOV si od hrazení vybruslil do předbrankového prostoru, odkud poslal kotouč od horní tyče za Kubátova záda! Bez asistence.
     
    35:27
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Desátá branka CSKA! MARVEJ VASIM byl hodně důrazný na brankovišti, ruskému útočníkovi se nakonec povedlo dotlačit kotouč do sítě! Asistence: Zachar Savinyš.
     
    30:17
    Po icingu Energie se vhazovalo před Bajgarem, brankář Karlových Varů musel řešit závar před svou brankou. Vše dopadlo dobře pro maskovaného muže Energie, pro něhož to také byla poslední akce v utkání. Zbytek duelu odchytá Matěj Kubát.
     
    29:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Devátý gól CSKA! Michajl Bezerovskij poslal od modré čáry nabídku na teč, kterou využil NIKITA ŠALYŠKIN, gólman Energie byl bez šance! Asistence: Michajl Bezerovskij, Artjom Kljujev.
     
    26:45
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané využívají dvojnásobnou početní výhodu a přidávají osmou branku! Daniil Ničuchrin přesným pasem ke skórování vyzval ALEXANDRA NAZARKA, který uklidil kotouč do prázdné branky! Asistence: Daniil Ničuchrin, Stiven Sardarjan.
     
    26:37
    Stiven Sardarjan napálil tyč Bajgarovy branky!
     
    26:09
    Přesilovka CSKA bude dvojnásobná! Podražením se provinil David Prošek. Pětapadesát vteřin hry v pěti proti třem pro Moskvu.
     
    25:04
    Přesilovka pro CSKA, za sekání byl vyloučen Jakub Vogel.
     
    24:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Sedmá branka v karlovarské síti! HORDII MASLOV sice s první střelou po přihrávce Daniila Ničuchrina neuspěl, Maslov ale chytrým odrazem o ležícího brankáře Bajgara poslal kotouč do sítě! Asistence: Daniil Ničuchrin, Danila Karpov.
     
    21:03
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Neuplynula ani minuta a CSKA se znovu raduje. Střelou z pravého kruhu pro vhazování se prosadil HORDIJ MASLOV, kotouč prošel mezi Bajgarovými betony! Asistence: Sergej Djakovnov, Vladimir Grudinin,
     
    20:17
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Bleskový nástup Moskvy do prostřední dvacetiminutovky! Jevgenij Gorfinjak v útočném pásmu adresoval kotouč do prostoru mezi kruhy pro vhazování, odtud nekompromisně k tyči zakončil ALEXANDR NAZARKO! Asistence: Jevgenij Gorfinjak, Stiven Sardarjan.
     
    17:11
    Vasilij Dronyk mohl poslat kotouč do odkryté branky Energie, ruský útočník však trefil jen tyč!
     
    15:06
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Další akce Moskvy již končí v síti! CSKA rozjelo svůj útok ve vlastním pásmu, po krásné kombinaci na jeden dotek nakonec do prázdné branky zakončoval MICHAJL BEREZOVSKIJ! Asistence: Daniil Ničurkin, Jevgenij Gorfinjak.
     
    09:31
    To na druhé straně stálo při Energii štěstí, když Nazarko od modré orazítkoval levou tyč Bajgarovy branky!
     
    07:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po dalších osmi sekundách se hráči CSKA radují potřetí! SIVEN SARDARJAN se dostal za karlovarskou defenzívu a po blafáku na pravou stranu uklidil puk do branky! Asistence: Artjom Grušnikov, Jevgenij Gorfinjak.
     
    07:13
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Moskvané dlouho drželi kotouč v útočném pásmu, až unavili bránící hráče a podruhé rozvlnili síť Bajgarovy branky! DANIIL RAKITIN dostal zpoza branky přesný pas a z mezikruží zamířil přesně k levé tyči! Asistence: Marvej Vasin.
     
    05:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Po další akci se však již mladíci CSKA mohou radovat! SERGEJ DJAKOVNOV zachytil u modré čáry odpálený kotouč a namířil si to na karlovarskou branku. Djakovnov pálil na pravou tyč, brankář Bajgar byl bezmocný! Asistence: Danila Karpov.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 6. Djakovnov (Karpov), 8. Rakitin (Vasin), 8. Sardarjan (Grušnikov, Gorfinjak), 16. Berezovskij (Ničurkin, Gorfinjak), 21. Nazarko (Gorfinjak, Sardarjan), 22. Maslov (Djakovnov, Grudinin), 25. Maslov (Ničuchrin, Karpov), 27. Nazarko (Ničuchrin, Sardarjan), 30. Šalyškin (Bezerovskij, Kljujev), 36. Vasin (Savinyš), 38. Maslov, 46. Grušnikov (Gorfinjak, Ničurchin), 47. Karpov (Kljujev, Čolač), 51. Sardarjan (Karpov), 51. Grudinin (Savinyš), 58. Karpov


    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar, Kubát – Vogel, Houdek, Prošek, Ždárský, Hohl, Zolnaj – Rymon, Remeš, Helecz, Šmajda, Blecha, Hrůša, Sapoušek, Czingel, Bubanec, Skuhravý, März, Šlechta.
    CSKA Moskva: Džilavjan, Jakovlev – Grušnikov, Čolač, Nazarko, Veščunov, Ponomarev, Berezovskij, Grudinin – Sardarian, Dronyk, Djakovnov, Gorfinjak, Karpov, Savinyš, Rakitin, Ničuchrin, Šalyškin, Maslov, Averočkin, Kljujev, Vasin.