Pardubice – Mladá Boleslav 0:1 (1:0 po s.n.) | Liberec – Novokuzneck 4:7 (kon.) | Olomouc – HC Slovan sk 0:0 (zruš.)
Plzeň – Motor ČB 4:1 (kon.) | Přerov – Hradec Králové 2:9 (kon.) | Havířov – Poprad sk 4:3 (3:2 po s.n.)
Litoměřice – Kladno 2:1 (kon.) | Poruba 2011 – Vsetín 1:2 (po pr.) | Sokolov – Kadaň 6:3 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:7 (3:0, 0:5, 1:2)
Metallurg Novokuzneck
cz Štvrtok 02.08.2018, 17:00 • Home Credit Arena, Liberec • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. PAVEL MEDVĚDĚV se zmocnil puku, vyvezl jej do střední třetiny a zamířil přesně do opuštěné klece.
     
    55:24
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté si berou zpět dvoubrankové vedení! Marek Schwarz neudržel mezi betony pokus Pavla Medvěděva a puk za jeho zády našel jako první JEVGENIJ KANITSKIJ, jenž už měl snadnou práci. Asistence: Pavel Medvěděv.
     
    46:10
    Liberec právě vstřelil branku!
    Chance Brade mohl jet sám na bránu, jenže si špatně zpracoval kotouč. Ten se však od jeho brusle odrazil k LADISLAVU BITTNEROVI, který jej poslal do sítě a snížil na rozdíl jediné trefy. Asistence: Chance Braid.
     
    37:14
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté navyšují náskok. Dělovku Kirilla Maslova vyrazil Marek Schwarz přímo k SAVVOVI GAVRILOVI, jenž jej dorazil za záda domácího brankáře. Asistence: Kirill Maslov, Denis Djurjagin.
     
    34:44
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Novokuzněck otáčí skóre. Po chybě Tomáše Hanouska se hosté dostali do přečíslení, Dmitrij Maltsev naservíroval kotouč ALEXEJI ŠUBINOVI, který už jej jen nasměroval do odkryté klece. Asistence: Dmitrij Maltsev.
     
    28:21
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    A jedeme od znova! Denis Djurjagin vyhrál buly na Kirilla Maslova, který přihrál na modrou KIRILLU SČUKINOVI a ten svou dělovkou vyrovnal na 3:3. Asistence: Kirill Maslov, Denis Djurjagin.
     
    24:05
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Novokuzněck střílí další branku a snižuje na rozdíl jediné trefy. Pokus Dmitrije Maltseva vyrazil Marek Schwarz přímo na hůl DANIILA ERDAKOVA, jenž objel bránu a zasunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Dmitrij Maltsev.
     
    21:39
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Hosté se poprvé prosadili! Igor Ždanov poslal z rohu kotouč do brankoviště, kde jej za Schwarzova záda propasíroval ILJA MUSIN. Asistence: Igor Ždanov.
     
    13:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu další branku! Po nahrávce Chance Bradea vystřelil od modré čáry Jan Bednář, jehož dělovku do sítě tečoval JAN ŠÍR. Asistence: Jan Bednář, Chance Braid.
     
    13:38
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale ruský brankář kapituloval! Václav Burda vypálil z mezikruží a jeho vyražený pokus dorazil za brankovou čáru LADISLAV BITTNER. Asistence: Václav Burda.
     
    07:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou do vedení! Domácí rozjeli rychlý protiútok, v němž Ondřej Chrtek poslal puk na bránu a v brankovišti jej mezi Gafjullinovy betony pěknou tečí nasměroval CHANCE BRAID. Asistence: Ondřej Chrtek, Jan Šír.

    Jonáš Majtyka

    Góly a asistencie: 8. Braid (Chrtek, Šír), 14. Bittner (Burda), 14. Šír (Bednář, Braid), 47. Bittner (Braid) – 22. Musin (Ždanov), 25. Erdakov (Maltsev), 29. Sčukin (Maslov, Djurjagin), 35. Šubin (Maltsev), 38. Gavrilov (Maslov, Djurjagin), 56. Kanitskij (Medvěděv), 59. Medvěděv


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Hosnedl) – Havlín, Hanousek, Maier, Husa, Urbanec, Bednář, Kunst – Zachar, Mikyska, Psota – Špaček (C), Bittner, Klapka – Braid, Chrtek, Šír – Průžek, Burda, Řepík D.
    Metallurg Novokuzneck: Gafjullin (Litvinov) – Švalev, Sčukin, Gavrilov, Maslov, Ždanov, Kapotov, Baldajev, Jatsenkov – Maltsev, Glovatskij, Erdakov – Djurjagin, Kanitskij, Medvěděv – Korostin, Poljakov, Musin – Butuzov, Ševčenko, Šubin -Karavajev

    Diváci: 1 294