Manchester United – Liverpool 1:4 (kon.) | Bayern – Manchester City 2:3 (kon.) | Barcelona – Tottenham 2:2 (5:3 po pen.)
koniec
Bayern Mníchov
2:3 (2:1)
Manchester City
cz Nedeľa 29.07.2018, 01:05 • Hard Rock Stadium, Miami (USA) • International Champions Cup • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    86
    Střídající Adrian Bernabe si srovnal míč a zpoza šestnáctky napřáhl levačkou k velmi nebezpečné střele, která těsně minula levý horní roh brány!
     
    85
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Phil Foden, přichází Benjamin Garre.
     
    85
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Franck Ribéry, přichází Marcel Zylla.
    80. Arjen Robben předvedl tradiční akci, která je mu vlastní
     
    80
    Bayern Mnichov vyrazil do rychlého protiútoku a Arjen Robben na pravé straně šestnáctky předvedl tradiční zaseknutí míče na levačku, po které se brankář Claudio Bravo hodně zapotil, ránu nizozemského záložníka ale skvěle vyrazil!
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Sandro Wagner, přichází Joshua Zirkzee.
     
    75
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Paul Will, přichází Ryan Johansson.
    70. Bernardo SILVA - 2:3
     
    70
    Manchester City právě vstřelil branku!
    BERNARDO SILVA na pravé straně šestnáctky krásně převzal míč po přihrávce Adriana Bernabeho a mezi dvěma hráči Bayernu napřáhl k přízemní střele, která zamířila k přední tyči! Portugalský záložník vstřelit svůj druhý gól v zápase, kterým otočil zápas! Citizens vstřelili tři góly v řadě – 2:3. Asistence: Adrian Bernabe.
     
    67
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Brahim Diaz, přichází Jack Harrison.
     
    67
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Aymeric Laporte, přichází Claudio Gomes.
     
    66
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Luke Bolton, přichází Adrian Bernabe.
    56. Sandro Wagner málem vrátil Bayernu Mnichov vedení
     
    56
    Sandro Wagner si nabíhal před bránu po nádherné kombinaci Bayernu na zpětný centr Arjena Robbena z pravé strany šestnáctky a ostrého úhlu, těsně před ním ale dokázal jeden z hráčů Manchesteru City míč odvrátit do bezpečí.
    51. Lukas NMECHA - 2:2
     
    51
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Phil Foden napřáhl zpoza šestnáctky na ose hřiště ke krásné přízemní střele levačkou, a přestože Sven Ulreich vytáhl skvělý zákrok, proti dorážce LUKASE NMECHY byl bezmocný! Manchester City dokázal smazat dvoubrankový náskok Bayernu Mnichov a je to rázem 2:2!
    49. Brankář Claudio Bravo skvěle zasáhl před Franckem Ribérym
     
    49
    Franck Ribéry si nabíhal v blízkosti hranice malého pokutového území na prudký přízemní centr z pravé strany šestnáctky, míč ale těsně před ním vyrazil do bezpečí Claudio Bravo.
     
    46
    Střídání v týmu Bayern Mnichov: ze hřiště odchází Rafinha, přichází Serge Gnabry.
    45+1. Bernardo SILVA - 2:1
     
    45+1
    Manchester City právě vstřelil branku!
    BERNARDO SILVA si z pravé strany hřiště krásně navedl míč mezi dvěma protihráči na střelu a technicky po zemi pravačkou zamířil zpoza šestnáctky ke vzdálenější levé tyči! Citizens se podařilo snížit – 2:1. Asistence: Luke Bolton.
     
    40
    Frustrovaný Bernardo Silva viděl v závěru prvního poločasu žlutou kartu poté, co ve středovém kruhu zezadu poslal k zemi jednoho z unikajících hráčů Bayernu.
    36. Diaz v rychlém sledu napřáhl k druhé nebezpečné střele!
     
    36
    Brahim Diaz a jeho další nebezpečná střela! Osmnáctiletý hráč City si z levé strany hřiště navedl míč na osu hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl pravačkou k nádherné technické střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh!
     
    35
    Brahim Diaz napřáhl na pravé straně hřiště zpoza šestnáctky k nebezpečné a prudké střele, která mířila pod břevno, zároveň ale také doprostřed brány, kde ji připravený Sven Ulreich volejbalovým zákrokem vyrazil! Další šance City!
    30. Claudio Bravo skvěle zabránil skórovat Arjenovi Robbenovi
     
    30
    A na opačné straně mohl skórovat znovu Arjen Robben, který si naběhl na hranici šestnáctky na zpětnou přihrávku Franka Ribéryho z levé strany a přízemní střelou tlačil míč k levé tyči, jenže Claudio Bravo předvedl skvělý zákrok a pokus nizozemského záložníka vyrazil! Stále je to 2:0.
    28. Phil Foden a jeho pohotová střela po zpětné přihrávce
     
    28
    Phil Foden si naběhl do šestnáctky na skvělou Boltonovu zpětnou přihrávku z pravého křídla a nádhernou střelou bez přípravy těsně minul přední pravý horní roh brány! Velká šance.
     
    28
    Střídání v týmu Manchester City: ze hřiště odchází Riayd Mahrez, přichází Bernardo Silva.
    24. Arjen ROBBEN - 2:0
     
    24
    Bayern právě vstřelil branku!
    ARJEN ROBBEN si uprostřed šestnáctky naběhl na parádní dlouhý kolmý pas ze středového kruhu od Francka Ribéryho a po fantastickém prvním dotyku u levé tyče z úhlu přehodil vybíhajícího Brava! Asistence: Franck Ribéry.
    15. Meritan SHABANI - 1:0
     
    15
    Bayern právě vstřelil branku!
    Rafinha na pravém křídle zvedl hlavu a do šestnáctky poslal parádní centr, po kterém se hlavou prosadil nabíhající MERITAN SHABANI! Manchester City nevyužil dvě velké šance a na opačné straně přišel trest. Asistence: Rafinha.
    13. Aktivní Lukas Nmecha v další velké šanci! Nyní trefil tyč
     
    13
    Lukas Nmecha měl další velkou šanci, když na pravé straně šestnáctky využil volného prostoru a po skvělém sprintu napřáhl z úhlu k přízemní diagonální střele, která se od vzdálenější levé tyče odrazila zpět do hry a za postranní čáru!
    8. Lukas Nmecha mohl poslat Manchester City do vedení
     
    8
    Lukas Nmecha si na levé straně šestnáctky naběhl po další chybě Bayernu při rozehrávce na kolmou přihrávku a z úhlu napřáhl k prudké střele, kterou dokázal vybíhající brankář Sven Ulreich skvěle vyrazit! První slibná šance Citizens.

    Tomáš Reiner

    Góly: 15. Shabani (Rafinha), 24. Robben (Ribéry) – 45+1. Silva (Bolton), 51. Nmecha, 70. Silva (Bernabe)

    Karty:   40. Silva (MAC)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:6. Střely mimo: 6:7. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 4:8.
    Bayern Mníchov: Ulreich – Rafinha (46. Gnabry), Alaba, Richards, Meier – Robben, Will (75. Johansson), Luz Sanches, Coman – Ribéry (C) (85. Zylla) – Wagner (75. Zirkzee).
    Náhradníci: Hoffmann, Früchtl – Johansson, Bernat, Stanisic, Woo-Yeong, Zaiser, Zylla, Martínez, Shabani, Gnabry, Batista Meier, Zirkzee, Wriedt. Manažer: Niko Kovač.

    Manchester City: Bravo (C) – Humphreys-Grant, Garcia, Laporte (67. Gomes), Zinchenko – Bolton (66. Bernabe), Soares de Paulo, Foden (85. Garre) – Mahrez (28. Bernardo Silva), Nmecha, Diaz (67. Harrison).
    Náhradníci: Hart, Grimshaw, Muric – Mendy, Denayer, Adarabioyo, Ogbeta, Pozo, Harrison, Gomes, Garre, Matondo, Roberts, Wilson, Bernabe, Dele-Bashiru, Bernardo Silva, Sané, Zoubdi Touaizi. Manažer. Pep Guardiola.

    Rozhodca: Ted Unkel. Asistenti: Jose Da Silva, Walter Neatherly