Čang – Martincová 0:2 (kon.)
koniec
Ju-suan Čang
Ju-suan Čang
0
3 4  
Tereza Martincová
Tereza Martincová
2
6 6  
cz Utorok 24.07.2018, 11:08 • National Sport Center - Centre Court, Nan-čchang (CHI) • WTA Nančang - Jiangxi Open (tvrdý povrch) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Česká tenistka Tereza Martincová (23 let) se v úterý dopoledne představí v prvním kole čínského turnaje Jiangxi Open v Nan-čchangu proti domácí hráčce Ju-suan Čang a dd vzájemného souboje lze očekávat vyrovnaný průběh zápasu. Tereza Martincová se v žebříčku WTA nachází na 221. místě, zatímco Ju-Suan Čang těsně před ní. Rodačka z Prahy vyhrála na všech površích pouze dva z posledních jedenácti zápasů.
     
    Ju-suan Čang vyhrála los a vybrala si, že zápas začne na returnu. Jako první se tedy dnes na servisu představí rodačka z Prahy. Na centrálním kurtu probíhá rozehra.
     
    0:0
    Utkání právě začalo.
     
    0-15
    Tereza Martincová začala zápas na podání a zvolila servis na tělo soupeřky, která returnovala z bekhendu za základní čáru.
     
    0-30
    Tereza Martincová vzápětí fantasticky podala na téčko a připsala si první eso v dnešním zápase. Parádní začátek v podání Češky.
     
    0-40
    Ju-suan Čang měla šanci dostat se do hry po druhém servisu české tenistky, jenže forhendový return napálila daleko za kurt.
     
    0:1
    Čínská tenistka tentokrát forhendový return po druhém servisu Terezy Martincové zvládla a dostala se do výměny, která byla hodně dlouhá, česká hráčka ale v jejím závěru zahrála vítězný forhend do pravého rohu. Fakt vzápětí potvrdilo jestřábí oko.
     
    0:1
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:1
    Konec přestávky, podávat bude Ju-suan Čang.
     
    15-0
    Tereza Martincová se nedokázala dobře vypořádat s podáním soupeřky na tělo a forhendový return poslala za základní čáru.
     
    15-15
    Ju-suan Čang zahrála po dalším forhendovém returnu české tenistky vysoký kopec a hned vzápětí bekhend, který byl příliš dlouhý.
     
    15-30
    Tereza Martincová se opět dostala do hry a pod ostrým úhlem zahrála k pravé postranní čáře vítězný diagonální bekhend.
     
    30-30
    Ju-suan Čang si otevřela kurt razantním podáním z levé strany ven z kurtu a poté zahrála podél levé postranní čáry vítězný bekhend.
     
    30-40
    Domácí tenistka musela jít přes druhý servis a Tereza Martincová se dostala do hry, která byla hodně dlouhá. Česká hráčka se dlouho bránila a Ju-suan Čang poslala bekhend do sítě! Brejkbol!
     
    40-40
    Ju-suan Čang musela jít při brejkbolu soupeřky přes druhý servis, Tereza Martincová toho ale nevyužila. Return byl dlouhý. Shoda.
     
    A-40
    Tereza Martincová hrála na returnu hodně agresivně a s pomocí pásky dostala bekhend na stranu soupeřky, jenže ještě předtím její forhend skončil těsně za základní čárou, což potvrdilo jestřábí oko.
     
    1:1
    Ju-suan Čang na konci další delší výměny zahrála parádní drop shot, po kterém už Tereza Martincová míč do hry nevrátila.
     
    0-15
    Tereza Martincová se vrací na podání a začíná dobře, když si čínskou tenistku vytáhla na síť povedeným drop shotem a zásluhou forhendového voleje se poté nenechala prohodit.
     
    15-15
    Tereza Martincová ovšem vzápětí chybuje, když bekhend ihned po returnu Ju-Suan Čang vyhodila daleko za základní čáru.
     
    15-30
    Rodačka z Prahy z pravé strany excelentně podala ven z kurtu a Ju-suan Čang předvedla forhendový return, který byl dlouhý.
     
    15-40
    Čínská tenistka se dostala do výměny a tak dlouho tlačila z forhendu, až poslední úder podél pravé lajny poslala za základní čáru.
     
    1:2
    Tereza Martincová opět silně podala z pravé strany ven z kurtu a Ju-suan Čang tentokrát poslala forhendový return do sítě.
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Ju-suan Čang.
     
    0-15
    Ju-suan Čang podruhé v zápase podává a poprvé na servisu musela odvracet brejkbol. Jak si povede nyní? Dobře to zatím nevypadá, protože po krásném drop shotu poslala bekhend do sítě.
     
    15-15
    Tereza Martincová měla šanci dostat se do hry, jenže tentokrát poslala bekhendový return podél levé postranní čáry do sítě.
     
    30-15
    Rodačka z Prahy je právem naštvaná, protože opět byla ve hře. Tentokrát dobře hrála z forhendu, jenže poslední byl dlouhý.
     
    40-15
    Tereza Martincová zahodila obrovskou možnost srovnat stav gemu, když si vytáhla Číňanku k síti skvělým drop shotem, poté ji ale forhendem podél pravé lajny neprohodila, když trefila síť.
     
    2:2
    Ju-suan Čang tentokrát brejkbol nepřipustila. Je srovnáno.
     
    0-15
    Ju-suan Čang hrála na returnu hodně agresivně a Tereza Martincová se musela bránit. Obranná hra ale přinesla úspěch, protože čínská tenistka napálila bekhend od základní čáry do autu.
     
    0-30
    Ju-suan Čang opět na příjmu nepříjemně kousala a od základní čáry byla nebezpečná, na konci hry ale přišel bekhend končící v síti.
     
    0-40
    Čínská tenistka vyhodila return po druhém servisu Terezy Martincové do autu a rodačka z Prahy má náběh na čistou hru.
     
    15-40
    Čistá hra se konat nebude, protože Tereza Martincová po velice krátké výměně poslala bekhend od základní čáry do sítě.
     
    30-40
    Ju-suan Čang hrála na returnu opět agresivně a tentokrát byla úspěšná, když si k síti došla pro vítězný bekhendový volej, který v náběhu zahrála přesně k pravé postranní čáře.
     
    2:3
    Tereza Martincová podala na téčko a připsala druhé eso. Ju-suan Čang jestřábí oko nepomohlo. Češka vede 3:2.
     
    2:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:3
    Konec přestávky, podávat bude Ju-suan Čang.
     
    15-0
    Ju-suan Čang z pravé strany podala na tělo české tenistky, která bekhendový return vyhodila daleko za základní čáru.
     
    30-0
    Ju-suan Čang po returnu Terezy Martincové předvedla diagonální bekhend k pravé čáře a její soupeřka z bekhendu trefila pásku.
     
    30-15
    Tereza Martincová převzala iniciativu po kvalitním returnu a delší výměnu zakončila vítězným bekhendem podél levé čáry!
     
    40-15
    Ju-suan Čang si zásluhou pásky zopakovala první servis a následovala delší výměna, jenže Tereza Martincová v jejím závěru chybovala, když forhend z pravé strany poslala do autu.
     
    40-30
    Tereza Martincová a fantastický forhendový return podél pravé postranní čáry, který byl vítězný! Ju-suan Čang nepodala špatně, naopak dobře ven z kurtu, ale fiftýn jde na vrub české tenistky.
     
    3:3
    Ju-suan Čang vzápětí opět dobře podala a vyrovnala na 3:3.
     
    0-15
    Ju-suan Čang měla příležitost dostat se do výměny, jenže bekhendový return k levé postranní čáře zastavila k její nelibosti páska.
     
    15-15
    Tereza Martincová se nedokázala vyrovnat s returnem čínské tenistky a následný forhend vyhodila vedle pravého rohu kurtu.
     
    15-30
    Tereza Martincová hrála agresivně a na síti musela zahrát o jednu smeč více než by chtěla. Druhá už ovšem byla vítězná.
     
    15-40
    Ju-suan Čang bojovala u základní čáry jako lvice a v závěru výměny zaútočila, jenže její agresivní forhend byl příliš dlouhý.
     
    3:4
    Tereza Martincová měla dva gemboly a hned první využila, protože Ju-suan Čang nevyšel po jejím podání ven z kurtu return.
     
    3:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:4
    Pokud sledujete Facebook české tenistky Terezy Martincové tak určitě víte, že v Nan-čchangu dosahuje teplota 37°C. Velké vedro.
     
    3:4
    Konec přestávky, podávat bude Ju-suan Čang.
     
    0-15
    Tereza Martincová předvedla kvalitní return, po kterém Ju-suan Čang zbytečně poslala míč do sítě. Dočkáme se druhého brejkbolu?
     
    15-15
    Česká tenistka tentokrát bekhendový return nezvládla. Ju-suan Čang velice dobře podala z levé strany na téčko.
     
    30-15
    Ju-suan Čang si vůbec nebere s českou tenistkou servítky a po kvalitním podání zahrála vítězný forhend do pravého rohu kurtu.
     
    40-15
    Tereza Martincová měla šanci dostat se do hry, kdyby ovšem nenapálila forhendový return daleko za základní čáru.
     
    40-30
    Tereza Martincová se úspěšně dostala do hry a zahrála nádherný diagonální bekhend k pravé postranní čáře. Ju-suan Čang sice byla u míče včas, z bekhendu ho ale vzápětí poslala do autu.
     
    40-40
    Tereza Martincová předvedla po druhém servisu soupeřky dobrý forhendový return, po kterém sice Ju-suan Čang měla navrch, jenže na konci výměny vyhodila forhend za základní čáru.
     
    40-A
    Fantastická práce Terezy Martincové, která oběhala několik míčů a poté zahrála parádní diagonální bekhend do pravého rohu. Ju-suan Čang předvedla dlouhý míč a rodačka z Prahy má první brejkbol!
     
    3:5
    Tereza Martincová se po druhém servisu soupeřky dostala do hry a Ju-suan Čang se ihned vydala k síti, kde hrála hodně agresivně, jenže česká tenistka ji z forhendu diagonálně prohodila! Brejk!
     
    0-15
    Tereza Martincová podává na zisk prvního setu a začíná dobře, když po krátké výměně zahrála vítězný bekhend k pravé lajně.
     
    0-30
    Tereza Martincová si kvalitním podáním na téčko otevřela kurt a ihned po returnu Číňanky zahrála vítězný forhend k pravé čáře.
     
    15-30
    Rodačka z Prahy poprvé v gemu musela jít přes druhé podání, které nebylo úspěšné. První dvojchyba zápasu v podání Češky.
     
    15-40
    Ju-suan Čang hrála na riziko a poslední bekhend jí nevyšel, když podél levé postranní čáry zamířil do autu. Tereza Martincová má setbol!
     
    3:6
    Tereza Martincová potvrdila předchozí brejk, když na konci devátého gemu dobře podala a Ju-suan Čang nevyšel vzápětí return. Úvodní set tedy vyzněl pro rodačku z Prahy v poměru 6:3.
     
    0:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    0:0
    Ju-suan Čang zamířila do útrob centrálního kurtu a vyžádala si přestávku na toaletu. Druhý set začne s mírným zpožděním.
     
    0:0
    Konec přestávky, podávat bude Ju-suan Čang.
     
    15-0
    Po delší přestávce začíná druhý set. Na podání je Ju-suan Čang, která velice dobře podala z pravé strany ven z kurtu.
     
    15-15
    Čínská tenistka velice dobře podala na téčko, jenže po returnu Terezy Martincové a následném forhendu, vyhodila úder od základní čáry zbytečně daleko do autu. Další nevynucená chyba.
     
    30-15
    Tereza Martincová se po dobrém returnu musela bránit útokům Číňanky, která na konci velice dlouhé výměny zahrála parádní vítězný diagonální bekhend, který zamířil do pravého rohu kurtu.
     
    40-15
    Tereza Martincová ihned po returnu předvedla bekhendový drop shot, který Ju-suan Čang doběhla a zahrála vítězný bekhend do levého rohu. Česká tenistka se s drop shotem velmi unáhlila.
     
    1:0
    Ju-suan Čang znovu kvalitně podala a vede ve druhé sadě 1:0.
     
    1:0
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:0
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0-15
    Tereza Martincová musela jít přes druhé podání a na konci krátké výměny podcenila bekhend soupeřky, po kterém musela couvat k míči, Ju-suan Čang ale následný bekhend vyhodila do autu.
     
    15-15
    Ju-suan Čang se znovu dokázala dostat do výměny, na jejímž konci zahrála parádní vítězný forhend. Číňanka dárkem nepohrdla.
     
    15-30
    Tereza Martincová se nenechala rozhodit prasátkem a zahrála kvalitní forhend do levého rohu, po kterém přišla vítězná smeč.
     
    15-40
    Rodačka z Prahy velice chytře podala z levé strany na tělo Ju-suan Čang, která předvedla příliš dlouhý forhendový return.
     
    30-40
    Ju-suan Čang získala fiftýn poté, co Tereza Martincová po returnu soupeřky zahrála dva bekhendy, z nichž druhý byl dlouhý.
     
    40-40
    A další nevynucená chyba z rakety Terezy Martincové, která po velice krátké výměně poslala bekhend podél levé čáry do sítě.
     
    40-A
    Ju-suan Čang se snažila bránit základní čáru, jenže Tereza Martincová měla ihned po podání navrch a čínské tenistce nevyšel forhend, který skončil za vzdálenější levou postranní čárou kurtu.
     
    40-40
    A další shoda. Tentokrát znovu chybovala Tereza Martincová, která po pár úderech poslala bekhend podél levé čáry opět do sítě.
     
    40-A
    Tereza Martincová si vybrala vzápětí štěstí, když jí po returnu soupeřky a následném forhendu pomohla páska. Další výhoda.
     
    40-40
    Rodačka z Prahy musela jít přes druhý servis a Ju-suan Čang předvedla nádherný bekhendový return do vzdálenějšího pravého rohu, po kterém přišel výstavní vítězný bekhend podél levé lajny!
     
    40-A
    Ju-suan Čang se snažila zaútočit u sítě poté, co doběhla drop shot své soupeřky. Tereza Martincová čínskou tenistku sice napoprvé prohodit nedokázala, na druhý pokus už ale byla úspěšná.
     
    40-40
    Tereza Martincová měla výměnu dobře rozehranou, jenže potřetí v gemu nedokázala zahrát bekhend podél levé čáry. Míč v autu.
     
    40-A
    Ju-suan Čang na konci souboje razantních úderů od základní čáry udělala chybu, když bekhend podél levé čáry poslala do sítě.
     
    1:1
    Tereza Martincová tentokrát zvolila trpělivou hru a všechny míče zahrála na jistotu do středu kurtu, což přineslo ovoce, protože Ju-suan Čang napálila forhend podél pravé lajny do sítě.
     
    15-0
    Ju-suan Čang z pravé strany velmi dobře podala ven z kurtu a Tereze Martincové nevyšel forhendový return, který byl dlouhý.
     
    15-15
    Tentokrát už se Tereza Martincová dostala do hry a Ju-suan Čang po jejím forhendovém returnu napálila bekhend do sítě.
     
    15-30
    Ju-suan Čang sice dobře podala, jenže po returnu soupeřky s ideální délkou vyhodila bekhend ze středu kurtu za základní čáru.
     
    15-40
    Tereza Martincová měla příležitost dostat se do hry po druhém servisu soupeřky, kterou využila. Obě hráčky svedly krátkou výměnu, na jejímž konci Číňanka poslala forhend do autu. Dva brejkboly pro Češku!
     
    30-40
    Tereza Martincová předvedla kvalitní return a poté si naběhla k síti pro vítězný forhend. Nakonec ale nepřišel. Míč byl příliš dlouhý!
     
    1:2
    Ju-suan Čang nevyšel diagonální bekhend, který byl příliš dlouhý, a Tereza Martincová vede s brejkem v zádech ve druhé sadě 2:1!
     
    1:2
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    1:2
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0-15
    Ju-suan Čang sice předvedla nebezpečný return, jenže následný bekhend podél levé postranní čáry jí příliš nevyšel.
     
    15-15
    Tereza Martincová si po returnu soupeřky srovnala tělo na vítězný forhendový úder, jenže místo něho napálila míč do sítě.
     
    30-15
    Tereza Martincová a druhá nevynucená chyba v řadě, když ihned po returnu soupeřky tentokrát zahrála příliš dlouhý forhend.
     
    30-30
    Ju-suan Čang měla obrovskou možnost získat dva brejkboly, když doběhla drop shot české tenistky, jenže poté nedokázala zahrát vítězný bekhend podél levé postranní čáry! Obrovská chyba.
     
    40-30
    Tereza Martincová se nedokázala dobře vyrovnat s returnem čínské tenistky a Ju-suan Čang má k dispozici druhý brejkbol!
     
    40-40
    Ju-suan Čang se hodně dlouho úspěšně bránila, když už ale měla možnost zaútočit, tak zbytečně napálila bekhend do sítě.
     
    40-A
    A další obrovská chyba Ju-suan Čang, která sice zahrála diagonální bekhend přesně k pravé postranní čáře, jenže následný forhend zbytečně napálila vší silou za základní čáru.
     
    40-40
    Obě hráčky se nyní střídají v tom, kdo udělá větší chybu. Tereza Martincová si naběhla k síti pro vítězný forhend, který byl dlouhý.
     
    A-40
    Tereza Martincová a další chyba, když ihned po returnu soupeřky vyhodila forhend za základní čáru. Ju-suan Čang a další brejkbol!
     
    40-40
    Tereza Martincová parádně podala a ihned po returnu soupeřky zahrála vítězný forhend do pravého rohu kurtu. Shoda.
     
    A-40
    Rodačka z Prahy šla přes druhý servis a Ju-suan Čang předvedla parádní return podél pravé postranní čáry, po kterém přišel u sítě vítězný bekhendový volej! Ju-suan Čang má třetí brejkbol!
     
    2:2
    Ju-suan Čang u základní čáry oběhala několik míčů a Tereza Martincová na konci výměny vyhodila diagonální forhend vedle vzdálenějšího pravého rohu kurtu. Rebrejk pro Číňanku!
     
    0-15
    Ju-suan Čang se po dobrém podání pouze bránila a u základní čáry nakonec tlaku neodolala. Poslední bekhend byl příliš dlouhý.
     
    0-30
    Ju-suan Čang musela podávat přes druhý servis a Tereza Martincová se úspěšně dostala do hry. Číňanka hrála skvěle, jenže po nabíhaném forhendu do pravého rohu přišel prohoz Češky!
     
    15-30
    Tereza Martincová se zatím k brejkbolům nedostala, protože její forhend po druhém servisu soupeřky byl příliš dlouhý.
     
    15-40
    Tereza Martincová má dva brejkboly poté, co Ju-suan Čang po returnu české tenistky nevyšel bekhend podél levé čáry! Míč v síti.
     
    2:3
    Ju-suan Čang udělala v nejméně vhodnou chvíli první dvojchybu v zápase a darovala Tereze Martincové druhý brejk v řadě!
     
    2:3
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    2:3
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    2:3
    Tereza Martincová podruhé ve druhém setu potvrzuje brejk. Předchozí potvrdit nedokázala, jak si povede nyní?
     
    15-0
    Tereza Martincová začala šestý gem druhého setu druhým servisem, po kterém přišla chyba české tenistky, když na konci dlouhé výměny zahrála příliš razantní forhend podél pravé postranní čáry.
     
    15-15
    Rodačka z Prahy měla nyní obrovské štěstí, že Ju-suan Čang po jejím druhém servisu nezahrála vítězný bekhend podél levé lajny.
     
    15-30
    Tereza Martincová předvedla nádhernou kombinaci, když po podání z pravé strany ven z kurtu zahrála vítězný forhend do pravého rohu.
     
    30-30
    Ju-suan Čang hrála na returnu hodně agresivně a po třech míčích zahrála parádní bekhend podél levé postranní čáry. Tereza Martincová sice ještě míč doběhla, vzápětí ho ale poslala do sítě.
     
    30-40
    Tereza Martincová zahrála v závěru další delší výměny dva čopované míče a Ju-suan Čang ji u sítě nedokázala z forhendu prohodit. Česká tenistka má gembol a šanci potvrdit brejk.
     
    40-40
    Ju-suan Čang zahrála bekhendový return, po kterém se míč otřel o pásku a dopadl na polovinu Terezy Martincové.
     
    40-A
    Tereza Martincová se nenechala rozhodit a po jejím kvalitním podání tentokrát Ju-suan Čang nezvládla poslat míč zpět do hry.
     
    40-40
    Ju-suan Čang je na returnu ve druhém setu pořádně nebezpečná, což nyní dokonale potvrdila vítězným diagonálním bekhendem.
     
    40-A
    Tereza Martincová si pomohla dobrým servisem a má výhodu.
     
    2:4
    Rodačka z Prahy musela jít přes druhé podání, čínská tenistka ale poslala forhendový return do sítě. Tereza Martincová potvrdila brejk a dělí ji dva gemy od postupu do druhého kola!
     
    15-0
    Tereza Martincová se sice dostala do hry, proti následnému diagonálnímu bekhendu Číňanky do pravého rohu ale byla bezmocná.
     
    15-15
    Ju-suan Čang dobře podala a vydala se k síti, jenže poté přišla ohromná chyba, když forhendový volej napálila do autu!
     
    30-15
    Tereza Martincová na příjmu zahrála forhendový return a vzápětí další dva forhendy, z nichž druhý byl příliš nízký a skončil v síti.
     
    40-15
    Ju-suan Čang si zásluhou pásky zopakovala první servis a po returnu soupeřky zahrála razantní bekhend podél levé postranní čáry. Tereza Martincová sice výměnu na chvíli prodloužila, poté ale udělala chybu, když bekhend podél levé čáry poslala do sítě.
     
    3:4
    Ju-suan Čang musela jít přes druhý servis a Tereza Martincová se úspěšně dostala do výměny. Čínská tenistka si rychle naběhla k síti, kde už hrát nemusela, protože rodačka z Prahy ji bekhendem podél levé postranní čáry prohodit nedokázala.
     
    3:4
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    3:4
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    15-0
    Tereza Martincová šla v úvodu osmého gemu přes druhý servis a Ju-suan Čang se snažila hrát agresivně, což přineslo úspěch. Tereza Martincová po několika forhendech vyhodila míč do autu.
     
    15-15
    Rodačka z Prahy opět musela jít přes druhý servis, jenže Ju-suan Čang tentokrát po returnu předvedla příliš dlouhý forhend.
     
    15-30
    Tereza Martincová potřetí v řadě nedokázala podat na první pokus a Ju-suan Čang se dlouho držela ve hře, po několika úderech ovšem zbytečně poslala bekhend ze středu kurtu do sítě.
     
    30-30
    Ju-suan Čang zahrála kvalitní forhendový return přesně k základní čáře a Tereza Martincová vyhodila míč daleko do autu – 30:30.
     
    30-40
    Tereza Martincová skvěle podala a poté zahrála vítězný forhend do pravého rohu kurtu. Ju-suan Čang je pod velkým tlakem.
     
    40-40
    Ju-suan Čang si ovšem může pro tuhle chvíli oddychnout, protože Tereza Martincová napálila míč zbytečně vedle levého rohu.
     
    40-A
    Ju-suan Čang se úspěšně dostala do hry, jenže po dvou úderech vyhodila diagonální bekhend vedle levého rohu kurtu.
     
    3:5
    Domácí tenistka dlouho bránila základní čáru, jenže poté přišel její hlasitý křik, protože její diagonální bekhend zastavila páska.
     
    15-0
    Tereza Martincová po kvalitním podání na síti podcenila dva voleje hrané nad hlavou a Ju-suan Čang ji parádně prohodila vítězným forhendem podél pravé postranní čáry. Nádherný úder.
     
    15-15
    Ju-suan Čang úspěšně bránila základní čáru a Tereza Martincová jí poté nedala šanci vítězným forhendem podél pravé lajny.
     
    30-15
    Ju-suan Čang parádně podala na téčko a připsala první eso!
     
    40-15
    A další kvalitní podání, po kterém Ju-suan Čang připsala eso číslo 2 a má k dispozici dva gemboly na 4:5.
     
    40-30
    Ju-suan Čang měla výměnu dobře rozehranou, jenže po několika úderech zbytečně zahrála forhend podél pravé lajny do sítě.
     
    4:5
    Ju-suan Čang podala ostře na tělo Terezy Martincové, která poslala forhendový return vedle vzdálenější pravé postranní čáry.
     
    4:5
    Následuje přestávka a výměna stran.
     
    4:5
    Konec přestávky, podávat bude Tereza Martincová.
     
    0-15
    Tereza Martincová podává na postup do druhého kola Jiangxi Open a do desátého gemu vstupuje dobře, protože Ju-suan Čang na konci dlouhé výměny vyhodila diagonální forhend za levý roh kurtu.
     
    15-15
    Tereza Martincová se snažila hrát tak dlouho na jistotu, až se dostala u základní čáry pod obrovský tlak. Ju-suan Čang zahrála dva razantní forhendy do levého rohu kurtu a po druhém slavila úspěch, protože Tereza Martincová poslala míč pouze do sítě.
     
    15-30
    Tereza Martincová kvalitně podala a pouhé dva míče ji dělí od postupu do druhého kola. Ju-suan Čang musí hodně bojovat.
     
    15-40
    Ju-suan Čang zabojovala, jenže Tereza Martincová zahrála skvělý diagonální bekhend do pravého rohu, který byl vítězný. Mečbol!
     
    4:6
    Tereza Martincová hned první mečbol využila, protože Ju-suan Čang po jejím podání poslala forhendový return do sítě.
     
    Konec zápasu
     
    Tereza Martincová neprožívá povedenou sezónu, do Jiangxi Open v Nan-čchangu ale vstoupila velice dobře, když po setech 6:3 a 6:4 vyřadila domácí tenistku Ju-suan Čang. O osudu první sady rozhodly dva brejkboly, když hned v úvodu zápasu jeden nevyužila čínská tenistka, zatímco Tereza Martincová v závěru prvního setu svůj ano. Na začátku druhého setu sice Ju-suan Čang přišla o podání a předvedla rebrejk, hned vzápětí ale ztratila podání znovu a získat zpět už ho nedokázala. Češka zápas poté dopodávala. (12:50:39)

    Tomáš Reiner

    čas zápasu: 1:39

    2. set: 0:52

    Čang Martincová
    2. set Stretnutie 2. set
    získané body celkom
    36 57 71 40
    najdlhšia séria získaných bodov
    4 4 6 3
    Setboly
    0 0 2 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    víťazné údery *
    15 21
    nevynútené chyby *
    41 33
    úspešnosť na sieti *
    0 %
    0 %
    Štatistiky na podaní
    Čas hier pri vlastnom podaní
    0:14 0:29 0:38 0:26
    Esá **
    2 2 1 0
    Dvojchyby **
    1 1 1 0
    udržané podania
    3 / 5
    60 %
    6 / 9
    67 %
    9 / 10
    90 %
    4 / 5
    80 %
    Odvrátené brejboly
    1 / 3
    33 %
    2 / 5
    40 %
    2 / 3
    67 %
    2 / 3
    67 %
    body pri vlastnom podaní
    15 / 27
    56 %
    31 / 54
    57 %
    48 / 74
    65 %
    28 / 49
    57 %
    body po 1. podaní *
    27 / 41
    66 %
    36 / 55
    65 %
    body po 2. podaní *
    4 / 13
    31 %
    12 / 19
    63 %
    úspešnosť 1. podania *
    76 %
    74 %
    úspešnosť 2. podania *
    0 %
    0 %
    priemerná rýchlosť prvého podania *
    priemerná rýchlosť druhého podanie *
    najrýchlejšie podanie *
    Štatistiky na príjme
    Premenené brejkboly
    1 / 3
    33 %
    1 / 3
    33 %
    3 / 5
    60 %
    2 / 3
    67 %
    body pri súperovom podaní
    21 / 49
    43 %
    26 / 74
    35 %
    23 / 54
    43 %
    12 / 27
    44 %
    body po príjme 1, podania *
    19 / 55
    35 %
    14 / 41
    34 %
    body po príjme 2. podania *
    7 / 19
    37 %
    9 / 13
    69 %
    Informáciu ku štatistikám

    Aktuálnosť štatistík označených *: po 2. setu

    ostatné štatistky sú počítané priebežne automaticky

    ** počty es a dvojchýb v priebehu setu sú neoficiálne

    Ju-suan Čang
    Štát: Čína
    Dátum narodenia: 19.08.1994
    Vek: 29 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 179 cm
    Hmotnosť: 63 kg

    Tereza Martincová
    Štát: Česká republika
    Dátum narodenia: 24.10.1994
    Vek: 29 rokov
    Držanie: pravák
    Výška: 177 cm
    Celine Wang (CHI)