Anglicko – Francúzsko 0:5 (kon.) | Ukrajina – Turecko 1:0 (kon.)
koniec
Anglicko
0:5 (0:2)
Francúzsko
cz Pondelok 23.07.2018, 17:30 • Hietalahti stadion, Vaasa • Majstrovstvá Európy U19 • Skupina B
Predzápasové kurzy
    69. Amine GOUIRI - 0:5
     
    69
    Francie právě vstřelila branku!
    Tak tohle už je masakr a potupa! Cuisance vystřelil zpoza vápna k pravé tyči, ovšem Balcombe míč nešťastně vyrazil přímo před sebe, kde byl včas AMINE GOUIRI a ten tentokrát tutovku proměnil! Francie tak nadělila Angličanů bůra a v kanonádě bude pravděpodobně pokračovat i nadále.
    63. Amine GOUIRI - 0:4
     
    63
    Francie právě vstřelila branku!
    Tohle už vypadá na debakl, jelikož Francie vede 4:0! Už z toho málem byla neproměněná tutovka, když se AMINE GOUIRI dostal do samostatného úniku, ovšem brankář Balcombe předvedl skvělý zákrok, následně se ale Gouiri opět dostal k míči a zakončil přesně k pravé tyči.
    56. Nabil ALIOUI - 0:3
     
    56
    Francie právě vstřelila branku!
    Co dnes obranná řada Anglie předvádí to se jen tak nevidí a Francie tak dává třetí branku! Naprosto katastrofální přihrávku svému brankáři poslal Sterling, čehož využil NABIL ALIOUI, který ukradl míč a následně z otočky a celkem velkého úhlu skvěle zakončil do prázdné brány Anglie!
    41. Myziane MAOLIDA - 0:2
     
    41
    Francie právě vstřelila branku!
    Moussa Diaby dostal naprosto fantastický pas za obranu, kde si v rychlosti zpracoval míč a nakonec předložil stejně jako u první branky přihrávku na zlatém podnose, ovšem tentokrát zakončoval do prázdné svatyně MYZIANE MAOLIDA. Francie tak vede 2:0 a Anglie musí vstřelit dvě branky. Asistence: Diaby.
    28. Nabil ALIOUI - 0:1
     
    28
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie jde do vedení! Vše začalo u Fergusona, který ztratil míč při rozehrávce Anglie. Následně se tak balón dostal na pravou stranu, kde i se štěstím se s ním procpal do vápna Diaby, ten poté předložil nádhernou přihrávku před bránu, kde byl připraven NABIL ALIOUI, který nezaváhal a uklidil míč do poloprázdné svatyně. Asistence: Diaby.

    Michal Raška

    Góly: 28. Alioui, 41. Maolida, 56. Alioui, 63. Gouiri, 69. Gouiri

    Karty:   31. Tavernier (ENG), 81. Brereton (ENG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 1:14. Střely mimo: 3:3. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 4:9.
    Anglicko: Balcombe – Sterling, Chalobah (C), Tanganga, Lewis – Gallagher (84. Bayliss), Ferguson (46. Sanders), Tavernier – Kirby, Hirst (63. Brereton), Embleton
    Náhradníci: Cumming – Bayliss, Brereton, Ennis, Francis, Lamptey, Morris, Sanders, Watts

    Francúzsko: Diouf – Sissoko, Dembele, Kamara, Sarr (C), Cozza – Diaby (76. Matondo), Soumare, Cuisance, Alioui (57. Gouiri) – Maolida (70. Pintor)
    Náhradníci: Desprez – Adli, Basila, Gouiri, Guitane, Matondo, Nguiamba, Niakate, Pintor

    Rozhodca: Bartosz Frankowski (POL) – Bojan Zobenica (CRO), Alexandru Cerei (ROU)