Podbrezová – Dunajská Streda 1:2 (kon.) | Zlaté Moravce – Slovan Bratislava 1:4 (kon.)
koniec
FK Železiarne Podbrezová
1:2 (0:1)
DAC 1904 Dunajská Streda
Nedeľa 22.07.2018, 19:00 • Zelpo Aréna • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.
     
    Vážení diváci! Vítame Vás pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe nový ročník Fortuna ligy, kde v prvom kole narazí domáca Podbrezová na hosťujúcu Dunajskú Stredu. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu situáciu v oboch kluboch.

    FK ŽELEZIARNE PODBREZOVÁ:

    Futbalisti Podbrezovej sa v uplynulom ročníku umiestnili v základnej časti na 10. mieste, a tak nasledoval boj o zotrvanie v najvyššej súťaži. V skupine o udržanie skončili napokon tretí. Na svoje konto počas celej sezóny nazbierali 38 bodov. To sa im podarilo po jedenástich víťazstvách, piatich remízach a šestnástich porážkach. Pred posledným Prešovom a predposlednou Senicou mali náskok dvanásť bodov. V príprave odohrali hráči Podbrezovej tri duely, v ktorých dvakrát prehrali a raz zvíťazili. Najprv si zmerali sily s druholigovým Popradom, ktorému podľahli 1:2. O štyri dni neskôr to bol ďalší účastník druhej ligy, no tentoraz Liptovský Mikuláš, kde sa po výsledku 2:0 mohla tešiť Podbrezová. Na svoj tretí prípravný duel si vybrali silný Lech Poznaň, ktorému podľahli jednoznačne 0:5. Podbrezová dovedna odohrala s Dunajskou Stredou 26 zápasov, pričom len trikrát dokázala bodovať naplno. Nechajme sa prekvapiť, či sa im dnes podarí vybojovať ďalšie víťazstvo.

    FC DAC DUNAJSKÁ STREDA:

    Futbalisti tohto celku sa možno troška nečakane v základnej časti umiestnili na tretej priečke, ktorá im zaručila miestenku v skupine o titul. Tam si napokon svoju pozíciu obhájili, a tak sa mohli tešiť na zápasy v kvalifikácií Euróspkej ligy. V prvom predkole narazili na nepríjemného súpera z Gruzínska, a to Dinamo Tbilisi. Prvý zápas hráči Dunajskej Stredy odohrali pred zrakmi vlastných fanúšikov. V 15. minúte išli ako prví do vedenia hostia po presnom zásahu Zivzivadzeho. Trvalo rovnaký čas, kým sa Dunajskej Strede podarilo vyrovnať zásluhou Baya. Zápas sa napokon skončil 1:1, a tak Dunajská Streda tak išla do odvety s tým, že musí minimálne raz skórovať. V druhom meraní síl to hosťujúca Dunajská Streda nemala vôbec jednoduché a navyše v 41. minúte opäť z kopačky Zivzivadzeho inkasovala. Potom však prišla 86. minúta, v ktorej Bayo dokázal vyrovnať. Už to vyzeralo tak, že sa bude predlžovať, ale bol to opäť Bayo, ktorý stihol v nadstavenom čase poslať Dunajskú Stredu do vedenia. DAC po dvojzápase zvíťazil celkovo 3:2 a spoločne so všetkými slovenskými účastníkmi postúpil do ďalšieho kola, kde narazí na bieloruský Dinamo Minsk.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, Krivák (C), Bartoš, Turňa – Obročník, M. Baran – Bernadina, Leško, Breznaník – Mikuš.
    Náhradníci: Drobnjak – Tereščenko, Mejri, Mojžiš, Mojžiš, Kopičár, Więzik.

    FC DAC Dunajská Streda: Macej – Koštrna, Šatka, Huk, Davis – Vida – Tretiakov, Herc, K. Vida, Pačinda (C) – Bayo.
    Náhradníci: Jedlička – Ljubicić, Koné, Divković, Šimčák, Záhumenský.

    Rozhodca: Sedlák – Benko, Ádám – Smolák.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    2
    Bayo sa snažil niečo vymyslieť smerom dopredu, ale Magda si svoj priestor postrážil a Baya k ničomu nepustil.
     
    3
    Sledovali sme centrovaný pokus jedného z domácich hráčov, ale ten smeroval len do priestoru, kde sa nenachádzal ani jeden z jeho spoluhráčov.
     
    4
    Pačinda sa snažil uvoľniť na ľavej strane ihriska, čo sa mu však nepodarilo a o loptu rýchlo prišiel.
     
    5
    Pri lopte sú futbalisti hosťujúceho celku, ktorí si na vlastnej polovici ihriska vymieňajú medzi sebou série krátkych prihrávok.
     
    6
    Bernadina sa ešte pred hranicou veľkého vápna oprel do lopty, ale tento pokus bol zblokovaný brániacim hráčom.
     
    7
    Lopta sa nachádza na polovici Dunajskej Stredy, ale sú to práve futbalisti hosťujúceho celku, kto ju má pevne pod kontrolou.
     
    8
    Jeden z domácich hráčov sa dostal do zlatej príležitosti, ale prípadná radosť by bola zbytočná. V čase prihrávky sa strelec nachádzal v ofsajdovej pozícií.
     
    9
    Loptu má pevne podd kontrolou Krivák, ktorý sa bude snažiť z vlastnej polovice založiť prvý úspešný útok svojho tímu.
     
    10
    Erik Pačinda si zbehol na vzdialenejšiu žrď, kde reagoval na center svojho spoluhráča. K hlavičkovému zakončeniu sa napokon nedostal.
     
    11
    Tretiakov dlhým pasom hľadal rozbehnutého spoluhráča, ale našiel len kopačku brániaceho hráča.
     
    12
    Bayo si dokázal spracovať ťažkú prihrávku svojho spoluhráča, ale následne neustál súboj so svojím spoluhráčom. Dunajská Streda bude zahrávať voľný kop z väčšej vzdialenosti.
     
    13
    Exekútor voľného kopu sa rozhodol pre krátku rozohrávku so svojím spoluhráčom, a tak môže Dunajská Streda aj naďalej pokračovať vo svojej útočnej snahe.
     
    15
    Lopta po nepresnej prihrávke smeruje za postrannú čiaru. Výhodu outového vhadzovania získava Dunajská Streda.
     
    16
    Bayo dokázal krátkou prihrávkou nájsť na hranici veľkého vápna voľného spoluhráča, ktorý zakončil z prvej. Jeho strelecký pokus dokázal zblokovať jeden z domácich obrancov.
     
    17
    Tretiakov poslal z pravej strany ihriska prudký center, ktorý mieri len na hlavu pripraveného Bartoša, ktorý loptu odhlavičkoval za hranicu vlastného vápna.
     
    18
    Martin Baran si naskakoval na center svojho spoluhráča. Možno sa aj lopty dotkol, ale výrazne nezmenila smer. Nasleduje odkop odbránky Dunajskej Stredy.
     
    19
    Výborná práca v podaní Martina Barana, ktorý zachytil prihrávku svojho súpera, vďaka čomu mu znemožnil pokračovať ďalej smerom dopredu.
     
    20
    Lopta sa nachádza na polovici Dunajskej Stredy, odkiaľ sa hostia pokúsia niečo vymyslieť smerom dopredu.
     
    21
    Erik Pačinda si najvyššie vyskočil na center svojho spoluhráča. Lopta mierila na pravú žrď. Kuciak sa musel poriadne natiahnúť, aby loptu vyrazil na rohový kop.
     
    22
    Centrovaná lopta po rohovom kope nemala dostatočnú razanciu, a tak to bola len ľahká práca pre pripraveného Kuciaka, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    23
    Tretiakov skúsil svoje strelecké šťastie z veľkej vzdialenosti, ale jeho pokus smeroval len do stredu bránky, kde stál pozorný Kuciak, ktorý si na svoje konto pripíše ďalší úspešný zákrok.
     
    24
    Breznaník dokázal odcentrovať z ľavej strany ihriska, ale jeho center bol príliš pretiahnutý, a tak smeroval len do priestoru nikoho.
     
    25
    Tretiakov sa s loptou ocitol na hranici veľkého vápna, odkiaľ sa rozhodol ešte centrovať. Jeho úmysel skončil len v rukaviciach gólmana.
     
    26
    András Vida taktiež skúsil zakončiť z veľkej vzdialenosti, ale jeho strela smerovala úplne mimo bránky. Z jeho pohľadu je jasné, že by to vedel kopnúť lepšie.
     
    27
    Davis sa ako blesk rútil po ľavej strane ihriska bližšie k vápnu, odkiaľ hľadal lepšie postaveného spoluhráča. Našiel len rukavice pozorného Kuciaka.
     
    28
    Domáci futbalisti si vďaka svojej útočnej snahe vybojovali možnosť skórovať po nariadenom rohovom kope.
     
    29
    K realizácií rohového kopu sa postavil Breznaník, ale z tohto rohu nejako výrazne nezapršalo. Loptu už majú pod kontrolou hostia.
     
    29
    Dunajská Streda dala gól!
    Vakoun Issouf Bayo reagoval na center svojho spoluhráča, ale jeho hlavičkový pokus ešte dokázal Kuciak vyraziť pred seba. Tam však stál už nikým nestrážený ERIK PAČINDA, ktorého úlohou bolo už len trafiť prázdnu bránku. Stav stretnutia je 0:1! Asistencia: Vakoun Issouf Bayo.
    29. Erik PAČINDA - 0:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    31
    Vakoun Issouf Bayo bol v útoku až príliš aktívny, čo neuniklo pozornosti hlavného arbitra, ktorý odpískal útočný faul tohto hráča.
     
    32
    Futbalisti Podbrezovej majú výhodu outového vhadzovania na vlastnej polovici ihriska.
     
    33
    Loptu držia na svojich kopačkách domáci hráči, ktorým sa vôbec nedarí vymyslieť niečo smerom dopredu. Je pravda, že defenzíva Dunajskej Stredy zatiaľ funguje výborne.
     
    34
    Bernadina síce získal loptu na svojej polovici, ale len za cenu nedovoleného zákroku. Dunajská Streda bude zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    35
    Centrovaná lopta po voľnom kope smerovala do hĺbky šestnástky, kde sa najlepšie zorientoval Kuciak, ktorý si loptu zo vzduchu stiahol.
     
    36
    Hostia sú v posledných minútach aktívnejším celkom. Podbrezová sa viac sústredí na defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych protiútokoch.
     
    37
    Herc sa prezentoval šikovným individuálnym prienikom, ale ten skončil tesne pred hranicou šestnástky, kde sa radšej rozhodol prihrať späť dozadu.
     
    38
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty na oboch stranách je: 46% – 54%.
     
    39
    Krivák svojím dlhým pasom hľadal nabiehajúceho Mikuša, ale ten na jeho prihrávku ani nejako nereagoval. Tá smerovala až ku gólmanovi.
     
    40
    Bernadina už nestihne prihrávku svojho spoluhráča, a tak budú hostia zahrávať outové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska.
     
    41
    Lopta sa už nachádza na polovici Podbrezovej, kde si ju medzi sebou vymieňajú hráči Dunajskej Stredy.
     
    42
    Tretiakov sa snažil oklamať posledného brániaceho hráča a následne pokračovať ďalej smerom k bránke. To mu však nevyšlo a o loptu jeho tím prišiel.
     
    43
    Podbrezová po dlhšej dobe založila útok smerom dopredu, ale ten skončil ešte pred hranicou šestnástky.
     
    44
    Vakoun Issouf Bayo si spracoval prihrávku svojho spoluhráča a neskôr z celkom nevýhodnej pozície zakončil. Lopta po jeho strele smerovala vedľa pravej tyčky. Nasleduje odkop od bránky Podbrezovej.
     
    45
    V závere prvého polčasu sa nič zaujímavé nedeje. Lopta je na polovici Podbrezovej, kde si ju domáci hráči medzi sebou vymieňajú a čakajú na hvizd hlavného arbitra.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu, ktorý možno označiť ako podpriemerný. Počas celého stretnutia sme mali možnosť vidieť len jeden presný zásah a minimum šancí na oboch stranách. Hostia boli z úvodu aktivnejší, ale po strelenom góle sa hra upokojila. Domáci futbalisti sa sústredia na pevnú defenzívu a udrieť sa snažia po rýchlych protiútokoch, čo im zatiaľ vôbec nevychádza. Dúfajme, že sa po zmene strán hra zmení a my sa dočkáme pravého futbalového divadla. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    47
    Na začiatku druhého polčasu kontrolujú priebeh hry hostia, ktorí sa pokúsia vymyslieť niečo smerom dopredu.
     
    48
    Erik Pačinda sa ocitol na vzdialenejšej žrdi, kde mu jeden z jeho spoluhráčov poslal prudkú loptu. Do nej sa oprel sklzom a len veľmi tesne minul bránku súpera.
     
    49
    Lopta sa nachádza v strede ihriska, kde ju majú na svojich kopačkách domáci futbalisti.
     
    50
    Podbrezová dala gól!
    Domáci mali výhodu v podobe voľného kopu zo strednej vzdialenosti. K realizácií sa postavil Michal Breznaník, ktorý presný centrom našiel dobre postaveného MATÚŠA MIKUŠA a ten svojím hlavičkovým pokusom nedal gólmanovi žiadnu šancu. Stav stretnutia je vyrovnaný 1:1! Asistencia: Michal Breznaník.
    50. Matúš MIKUŠ - 1:1
    Zdroj: www.huste.tv
     
    51
    Po tomto góle ožilo aj domáce publikum, ktoré ženie svojich miláčikov smerom dopredu.
     
    52
    7:8, to je aktuálny pomer streleckých pokusov na oboch stranách.
     
    53
    Dopredu sa tlačil Vakoun Issouf Bayo, ktorý sa takmer dostal do dobrej streleckej pozície, ale napokon mu lopta z kopačky ušla, a tak je po šanci.
     
    54
    Koštrna poslal prudký center z pravej strany, ktorý síce prepadol v šestnástke súpera, ale nedostal sa k nemu žiadny z jeho spoluhráčov.
     
    55
    Magda posielal dlhý kros do vápna súpera, ale v čase, keď sa tam nenachádzal nikto z jeho spoluhráčov. Loptu má vo svojej moci gólman Macej.
     
    56
    Matúš Turňa mohol centrovať na úplne voľného spoluhráča, a tak sa aj stalo. Turňovi dnes tie centre vôbec nevychádzajú a ani teraz tomu nebolo inak. Nasledovať bude odkop od bránky Maceja.
     
    57
    V posledných minútach sa hraje prevažne na polovici Dunajskej Stredy, kde sa však domácim nedarí dostať do lepších streleckých pozícií.
     
    58
    Pri lopte už je defenzíva Dunajskej Stredy, ktorá sa na vlastnej polovici ihriska snaží upokojiť napätý priebeh hry.
     
    59
    Krivák bol nútený odkopnúť loptu mimo hraciu plochu, a tak budú hostia zahrávať outové vhazdovanie na polovici Podbrezovej.
     
    60
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Maksym Tretiakov, prichádza Marin Ljubicić.
     
    61
    Vakoun Issouf Bayo si zbehol do voľného priestoru, kde mu jeho spoluhráč okamžite poslal presnú prihrávku. Vakoun Issouf Bayo sa dostal do väčšieho streleckého uhlu, a tak s jeho zakončením nemal Kuciak väčšie problémy.
     
    62
    Domáci hráči zahrávali voľný kop z podobnej vzdialenosti z akej skórovali. Tentoraz si však defenzíva Dunajskej Stredy poradila a loptu odvrátila.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Martin Baran (FK Železiarne Podbrezová).
     
    63
    Po nedovolenom zákroku Martina Barana mohli hostia skórovať po nariadenom voľnom kope, ale o žiadne veľké vzrušenie sa nejednalo. Hostia si môžu napraviť chuť po nariadenom rohovom kope.
     
    64
    K rohovej zástavke sa postavil Erik Pačinda, ktorého centrovaný pokus dokázal odvrátiť jeden z brániacich hráčov.
     
    65
    Aktuálny pomer držania lopty na oboch stranách je: 46% – 54%.
     
    66
    Erik Pačinda sa prezentoval veľmi nepríjemným projektilom z väčšej vzdialenosti, na ktorý musel Kuciak reagovať. Loptu vyrazil za vlastnú bránku. Dunajská Streda bude zahrávať rohový kop.
     
    67
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Endy Opoku Bernadina, prichádza Jakub Więzik.
     
    68
    Turňa sa snažil preposlať prihrávku na zadnú žrď, kde si nabiehal jeden z jeho spoluhráčov. Chýbal možno meter, aby dokázal loptu usmerniť do odkrytej bránky.
     
    69
    Dunajská Streda bude zahrávať outové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska.
     
    70
    Vakoun Issouf Bayo robil čo mohol, aby stihol nie príliš presnú prihrávku Erika Pačindu. Napokon loptu nestihol a lopta putuje za postrannú čiaru.
     
    71
    Hostia sa dokázali na dlhší čas usadiť na polovici súpera, kde si hľadajú lepšiu streleckú pozíciu.
     
    72
    Kuciak musel vyutekať zo svojej obvyklej pozície, aby bol pri lopte skôr, ako šprintujúci Vakoun Issouf Bayo. To sa mu aj podarilo, a tak Vakoun Issouf Bayo nestihol zakončiť.
     
    73
    Kristopher Vida využil zaváhanie Magdu a dostal sa do dobrej streleckej pozície. Jeho strela síce rozvlnila sieť, ale len tú bočnú. Nasleduje odkop od bránky Podbrezovej.
     
    74
    Podbrezová bude mať možnosť dostať sa do vedenia. Nechajme sa prekvapiť, či dokážu využiť nariadený voľný kop.
     
    75
    Striedanie v tíme FK Železiarne Podbrezová: z ihriska odchádza Michal Breznaník, prichádza Nicolas Mejri.
     
    76
    Matúš Turňa stál v správny čas na správnom mieste, keď zachytil nepríjemný prízemný center, ktorý už smeroval na pripraveného Erika Pačindu.
     
    76
    Žltú kartu dostáva Michal Obročník (FK Železiarne Podbrezová). To si vyslúžil za nešportové správanie.
     
    77
    Hostia sa prezentovali krásnou kombináciou, na ktorej konci bol Erik Pačinda. Jeho strela z prvej však bola zblokovaná brániacim hráčom.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Marin Ljubicić (FC DAC Dunajská Streda).
     
    79
    Dávid Leško sa postavil k nariadenému voľnému kopu, ale svojím centrom len našiel gólmana, ktorý vyboxoval loptu za hranicu vlastného vápna.
     
    80
    Po skvelej prihrávke sa do samostatného úniku dostal Vakoun Issouf Bayo, ale so zakončením príliš dlho váhal, a tak nakoniec bol jeho pokus zblokovaný. Bude z toho aspoň rohový kop.
     
    81
    Centrovaná lopta po rohovom kope smerovala len na kopačku obrancu, ktorý ju upratal do bezpečnej vzdialenosti.
     
    82
    Domáce publikum si pýtalo pokutový kop po páde jedného z domácich hráčov v šestnástke Dunajskej Stredy. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    83
    Už to vyzeralo tak, že sa Mikuš dostane do dobrej príležitosti, ale napokon ho zastavil verdikt postranného rozhodcu, ktorý si všimol ofsajdové postavenie.
     
    84
    Sledovali sme vysoký výskok v podaní hráča Vakoun Issouf Bayo, ktorého hlavičkový pokus bol ešte jemne tečovaný. Nasleduje rohový kop Dunajskej Stredy.
     
    85
    Vakoun Issouf Bayo sa dostal do stopercentnej príležitosti, keď mohol dorážať do takmer prázdnej bránky, ale trafil len ležiaceho Martina Kuciaka, ktorý si na svoje konto pripíše dôležitý zákrok.
     
    86
    Žltú kartu dostáva Nicolas Mejri (FK Železiarne Podbrezová).
     
    86
    Na hracej ploche ostáva ležať jeden z hráčov Dunajskej Stredy, ktorý potrebuje opateru lekárov. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    87
    Zdá sa, že Kristián Koštrna bude v poriadku a do hry ešte zasiahne. Pri lopte sú aktuálne hostia, ktorí sa pokúsia do konca stretnutia ešte niečo vymyslieť smerom dopredu.
     
    88
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Nicolas Mejri (FK Železiarne Podbrezová).
     
    89
    Pri lopte sú hostia, ktorí sa usadili na polovici súpera, kde sa pokúsia využiť početnú výhodu, ktorá im bola poskytnutá v závere druhého polčasu.
     
    90
    Dunajská Streda si vďaka svojej útočnej aktivite vybojovala výhodu v podobe rohového kopu.
     
    90+1
    V druhom polčase sa budú nadstavovať ešte tri minúty navyše.
     
    90+2
    Dunajská Streda dala gól!
    Kristián Koštrna z pravej strany ihriska vyslal do šestnástky súpera prudký center, ktorý gólman nešťastne vyrazil pred seba presne na kopačku KRISTOPHERA VIDU, ktorý z prvej prekonal ležiaceho Martina Kuciaka. Stav stretnutia je 1:2!
    Asistencia: Kristián Koštrna.
    90+2. Kristopher VIDA - 1:2
    Zdroj: www.huste.tv
     
    90+3
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Erick Davis, prichádza Timotej Záhumenský.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:8.
    Střely mimo: 7:6.
    Rohy: 2:6.
    Ofsajdy: 1:0.
    Fauly: 13:13.
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom sa bude oslavovať na strane Dunajskej Stredy, ktorá dokázala využiť početnú výhodu a dostať sa do vedenia v samotnom závere zásluhou Kristophera Vidu. Hostia napokon zvíťazili 2:1. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (20:54:18)

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Železiarne Podbrezová. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím DAC 1904 Dunajská Streda. Viac informácií tu.

    Góly: 50. Mikuš (Breznaník) – 29. Pačinda (Bayo), 90+2. K. Vida (Koštrna)

    Karty:   62. M. Baran (POD), 76. Obročník (POD), 86. Mejri (POD) – 78. Ljubicić (DUN)   88. Mejri (POD)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 5:8. Střely mimo: 7:6. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
    FK Železiarne Podbrezová: Kuciak – Magda, Krivák (C), Bartoš, Turňa – Obročník, M. Baran – Bernadina (67. Więzik), Leško, Breznaník (75. Mejri) – Mikuš.
    Náhradníci: Drobnjak – Tereščenko, Mejri, Mojžiš, Mojžiš, Kopičár, Więzik.

    DAC 1904 Dunajská Streda: Macej – Koštrna, Šatka, Huk, Davis (90+3. Záhumenský) – Vida – Tretiakov (60. Ljubicić), Herc, K. Vida, Pačinda (C) – Bayo.
    Náhradníci: Jedlička – Ljubicić, Koné, Divković, Šimčák, Záhumenský.

    Rozhodca: Sedlák – Benko, Ádám – Smolák