Prešov – Lipany 0:1 (kon.) | Skalica – B. Bystrica 2:1 (kon.) | KFC Komárno – L. Mikuláš 5:1 (kon.)
Šamorín – Trebišov 2:0 (kon.) | Inter Bratislava – Pohronie 1:1 (kon.) | Poprad – Dubnica 2:1 (kon.)
koniec
FC ŠTK 1914 Šamorín
2:0 (1:0)
Slavoj Trebišov
Sobota 21.07.2018, 17:30 • FC ŠTK 1914 Šamorín a.s. • MONACObet liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu. V tomto prenose sa zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC ŠTK Fluminense Šamorín a Slavoj Trebišov. Zápas sa začína o 17:30.

    Cez víkend sa rozbieha aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž, ktorá bude mať 16 účastníkov. V 1. kole sa proti sebe postavia tradičný účastníci tejto súťaže a to Šamorín a Trebišov.

    FC ŠTK Fluminense Šamorín sa v uplynulom ročníku umiestnil na 7. mieste, keď zaznamenal výborný záver sezóny. V tíme pôsobí viacero brazílskych futbalistov, keďže práve s takýmto celkom Šamorín spolupracuje. Od tejto sezóny povedie Šamorín nový tréner Sanjin Alagić z Bosny a Hercegoviny, ktorý je zároveň asistent trénera reprezentačného výberu do 21 rokov tamojšej krajiny. Šamorín má určite vyššie ambície, uvidíme, ako sa mu napokon bude dariť.

    Slavoj Trebišov sa v uplynulom ročníku umiestnil na 10. mieste, teda v pokojných vodách, aj keď od tohto miesta až po koniec boli bodové rozdiely len minimálne. Hlavným trénerom zostáva aj naďalej skúsený kormidelník Karol Kisel. Prípravu mal Trebišov celkom priaznivú, uvidíme, ako sa mu bude dariť v lige.
     
    Úvodné zostavy:

    FC ŠTK Fluminense Šamorín: Hajdúch – Pončák (C), Fuják, Štrbák, Mezovský, Sabler, Šmehyl, Pittner, Hruška, Da Silva Rodrigues, De Oliveira

    Náhradníci: Rožník – Almaský, Németh, Jánošík, De Morais Mesquita, Čunta, Marič-Bjekič

    Slavoj Trebišov: Giertl – Vojtovič, Kražel, Chukwuebuka Lazarus, Gibilov, Kolbas (C), Lorinčák, Starosta, Špak, Novák, Begala

    Náhradníci: Pella – Vasiľ, Peter Šulák, Pavol Šulák

    Rozhodca: Anton Ihring – Peter Čajka, Adam Jekkel – Ľuboš Kačenga
     
    Prajem príjemný futbalový podvečer všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Dnes štartuje aj naša druhá najvyššia futbalová súťaž – 2. liga. V prvom kole na seba narazia už tradičný účastníci tejto súťaže a to Šamorín a Trebišov. V dejisku stretnutia je už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Anton Ihring – Peter Čajka, Adam Jekkel – Ľuboš Kačenga. Uvidíme, ako sa obom celkom podarí vstúpiť do nového ročníka. Tesne pred výkopom sa vám znova prihlásime, zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa teda čoskoro začne!

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas toho zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia z Trebišova, ktorí odohrajú toto stretnutie v žltých dresoch. Domáci Šamorín má na sebe biele dresy.
     
    2
    Aj naďalej je lopta na kopačkách hosťujúceho celku, ale Trebišov sa nikam neponáhľa a kombinuje na svojej polovici. Domáci sa však už ihneď snažia o vysoké napádanie súperovej rozohrávky.
     
    3
    Oba tímy majú už za sebou po jednom útočnom výpade, ale v oboch prípadoch dobre zapracovali defenzívy a tak sme nič zaujímavého nevideli.
     
    4
    Táto útočná akcia domácich futbalistov však už vyzerala nebezpečnejšie, v pokutovom území sa k dobrej prihrávke dostal Šmehyl, ale jeho pokus išiel tesne nad bránu Trebišova.
     
    5
    Odpovedať na predchádzajúcu situáciu sa snažili hostia, ale po ich útočnom výpade nasledoval len nedovolený zákrok a tak je pri lopte opäť Šamorín.
     
    6
    Hosťujúcemu celku sa oplatilo vysoké napádanie domácej rozohrávky, následne sme boli svedkami centrovanej lopty z ľavej strany pred bránu domácich, ale vo vzduchu dobre zapracoval brankár Hajdúch a loptu schoval do svojich rukavíc.
     
    7
    Úvod zápasu je zatiaľ vyrovnaný z oboch strán, domáci a aj hostia sa snažia o postupné zakladanie útočných akcií, na pozore sa tak musia mať obe defenzívy.
     
    8
    Teraz však hostí zastavuje ďalší nedovolený zákrok a domáci získavajú loptu na vlastnej polovici ihriska. Šamorín má následne problémy s prechodom do útoku.
     
    9
    Hostia zahrávali po faule priamy kop, ale pretiahnutý center do pokutového územia neponúkol nič zaujímavého a navyše sa Trebišov previnil útočným faulom.
     
    10
    Na druhej strane sa už musel mať na pozore brankár Giertl. Domáci sa dostávali do zakončenia po chybe hosťujúcej obrany, ale pri lopte bol skorej brankár Trebišova a loptu prevzal do svojich rukavíc.
     
    11
    Domáci sa snažia o ďalšiu útočnú akciu, ale momentálne majú problémy dostať sa na súperovu polovicu. Oba tímy vysoko napádajú a nič tak ľahko si navzájom nedarujú.
     
    12
    Šamorín sa postupnými prihrávkami presúva na útočnú polovicu, ale do zakončenia na bránu sa ešte nedostal. Zatiaľ teda za najzaujímavejšiu príležitosť môžme označiť Šmehylov poku zo štvrtej minúty.
     
    13
    Brankár Hajdúch mal menšie problémy pri rozohrávke lopty, ale našťastie pre domácich si s napádaním súpera poradil a tak sme ani v tomto prípade žiadnu šancu nevideli.
     
    14
    Postupne začínajú pribúdať útočné výpady na oboch stranách, ale zatiaľ chýba obom tímom väčšia presnosť v útočnej fáze. Predsa len, je to prvý zápas sezóny a tak ešte nie všetko funguje tak ako má.
     
    15
    Častejšie sú však teraz pri lopte domáci futbalisti, ale ďalej ako za stred poľa sa nedostávajú. Hostia navyše stále vysoko napádajú rozohrávku súpera.
     
    16
    Postupnými prihrávkami sa domáci futbalisti už presunuli na útočnú polovicu, ale zatiaľ je to len také obliehanie pokutového územia. Zatiaľ ani jeden z brankárov nečelil žiadnej nebezepčnej situácii.
     
    17
    To však už neplatí! Giertl v bráne hostí teraz vytiahol veľmi dobrý zákrok, keď sa domáci po postupnom útoku dostali až na dostrel súperovej brány, dobrá lopta smerovala na Pittnera, ale ten z vnútra pokutového územia brankára hostí neprekonal!
    17. Pittner mohol otvoriť skóre zápasu
     
    18
    Stále platí, že častejšie je pri lopte domáci celok, ktorý sa opäť presúva na útočnú polovicu. Trebišov tak teraz čelí menšiemu tlaku, ale zatiaľ všetko zvláda úspešne.
     
    20
    Na obraze hry sa nič nemení, domáci už majú réžiu hry na svojich kopačkách, ale ich nápor stále nič neznamená. Na šance však domáci vyhrávajú, ale hrá sa na presné zásahy v súperovej sieti.
     
    21
    Trebišov ustál ďalší nápor zo strany domácich a hostia sa tak pustili do rýchleho protiútoku. Spoza pokutového územia sme však boli svedkami len nepresného zakončenia a Hajdúch bude rozohrávať loptu od svojej brány.
     
    22
    Postupne však začína opadať tempo zápasu, ktoré diktovali hlavne domáci futbalisti. Šamorín momentálne kombinuje na svojej polovici, snaží sa o ďalší útočný prienik.
     
    23
    Znova sledujeme tlak domáceho celku, hostia sa teda musia mať na pozore a brániť sa na svojej polovici. Uvidíme, kedy príde ďalšia zaujímavá príležitosť tohto zápasu, respektíve prvého polčasu.
     
    25
    Šamorín dáva gól!
    Domáci futbalisti otvárajú skóre tohto zápasu! Predsa len dokázal Šamorín zo svojho tlaku vyťažiť vedúci gól stretnutia, keď presnú prihrávku v pokutovom území dostal LUKÁŠ HRUŠKA a krásne sa mu podarilo prehodiť brankára Giertla, čím dostáva domáci do vedenia 1:0!
    25. HRUŠKA - 1:0
     
    27
    Na obraze hry sa stále nič nemení, aj naďalej je pri lopte častejšie Šamorín, ktorý sa však momentálne nikam neponáhľa a snaží sa o prechod na súperovu polovicu cez postupné prihrávky.
     
    28
    Do konca prvého polčasu je však ešte nejaký ten čas, takže Trebišov by sa mohol pokúsiť čo najskôr vyrovnať. Inkasovaný gól však zrejme hostí poriadne uzemnil.
     
    29
    Pred bránu hostí smerovali dva veľmi nádejné centre, ale v oboch prípadoch dobre zasiahla defenzíva Trebišova, ktorá upratala loptu do bezepčia.
     
    30
    Šamorín zahrával prvý rohový kop v tomto zápase, ale aj v tomto prípade dobre zasiahla obrana súpera a hlavou dostala loptu ďaleko od svojej brány. Tlak domácich však stále pokračuje.
     
    31
    Polhodina z tohto zápasu je už teda minulosťou, domáci stále vyhrávajú 1:0 a nutne podotknúť, že celkom zaslúžene. Majú častejšie loptu na svojich kopačkách, zakladajú útočné akcie a snažia sa do polčasovej prestávky pridať ešte jeden presný zásah.
     
    32
    Trebišov sa však až na to jedno zaváhanie pri góle bráni úspešne a domácich teraz na svoju polovicu nepúšťa. Sme tak ešte zvedaví, čo nám zvyšok prvého polčasu ponúkne.
     
    33
    Hostia si teraz nerozumeli v zadných radoch, po centrovanej lopte do pokutového územia vyštartoval brankár Giertl s Vojtovičom a druhý menovaný si takmer strelil vlastný gól. Lopta našťastie pre Trebšiov išla tesne vedľa brány.
     
    34
    Šamorín tak ešte zahrával rohový kop, ktorý bol druhý v tomto zápase, ale nič zaujímavého takisto neponúkol. Pri lopte sú teda hostia, ktorí sa snažia hru upokojiť.
     
    35
    Znova sa však k lopte dostávajú domáci futbalisti, ktorí sa ale nikam neponáhľajú a cez postupné prihrávky sa snažia prenikať na útočnú polovicu.
     
    36
    Po veľmi dlhej dobe sme sledovali útok zo strany hostí, ktorí sa dokázali prebojovať až pred pokutové územie domácich a po nedovolenom zákroku získavajú priamy kop z nebezepčnej vzdialenosti.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Pončák (FC ŠTK Fluminense Šamorín).
     
    37
    Po realizácii priameho kopu sa však nikto z hostí do zakončenia nedostal, prišiel len útočný faul a tak je pri lopte znova domáci celok. Pomaly sa dostávame do záverečnej časti prvého polčasu.
     
    38
    Hostia začínajú v závere prvého dejstva ožívať, sledovali sme centrovanú loptu do pokutového územia domácich, ale obrana Šamorína odvracia loptu an rohový kop.
     
    39
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, síce jeden z hostí sa pokúšal o zakončenie, ale jeho pokus bol nepresný a bude to len odkop od Hajdúchovej brány.
     
    40
    Momentálne prebieha tlak zo strany Trebišova, domáci sa previnili nedovoleným zákrokom a hostia tak získavajú ďalší priamy kop. Opäť to je v tesnej blízkosti domácej brány.
     
    41
    Centrovaná lopta smerovala len na hlavy domácej defenzívy a tak sme sledovali rýchly brejk Šamorína. Hostia sa však stihli vrátiť na svoju polovicu a zažehnať rodiace sa nebezpečenstvo.
     
    42
    V tomto prípade sa jednalo o útočný faul zo strany hosťujúceho celku a tak je lopta prisúdená domácim futbalistom. Záver prvého dejstva sa blíži, Šamorín vyhráva nad Trebišovom 1:0.
     
    43
    Hra sa musela na malý moment prerušiť, na ihrisku ostal ležať jeden z hráčov hostí. Je však už v poriadku a bude môcť pokračovať ďalej.
     
    44
    Rozbieha sa posledná minúta prvého polčasu, k lopte sa dostávajú po nedovolenom zákroku domáci futbalisti. Čakáme na údaj o nadstavenom čase, najeká minútka či dve to zrejme bude.
     
    45
    Prvý polčas sa predlžuje o 1 minútu!
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Po prvom dejstve vyhrávajú aktívnejší domáci futbalisti nad svojim súperom 1:0, keď sa v 25. minúte presadil Lukáš Hruška. V závere prvého polčasu hostia mierne ožili, ale žiadnu gólovú príležitosť si nevypracovali, v podstate ani poriadne nevystrelili na bránu. Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 18:32.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia, ktorí musia doháňať jednogólovú stratu.
     
    47
    Trebišov po výkope stále drží loptu na svojich kopačkách, ale momentálne kombinuje len na svojej polovici ihriska. Domáci sa snažia o vysoké napádanie a znepríjemňovať tak život svojmu súperovi.
     
    48
    Hostia sa cez postupné prihrávky dostali až na útočnú polovicu a tam po nedovolenom zákroku získali priamy kop! Po jeho realizácii smerovala lopta pod brvno domácej brány, ale skvelým zákrokom sa zaskvel Hajdúch, ktorý loptu vyrazil na rohový kop!
    48. Hajdúchov úspešný zákrok
     
    49
    Aj po rohovom kope to celkom vrelo pred domácou bránou a Trebišov napokon zahrával až dva rohové kopy. Šamorín sa však dokázal ubrániť a už vyváža loptu do bezpečia.
     
    50
    Hostia teda začali druhé dejstvo veľmi aktívne, ale stále vyhráva domáci celok najtesnejším rozdielom 1:0. Do konca zápasu je však ešte dostatok času, domáci sa teda ešte určite budú báť o svoje víťazstvo.
     
    51
    Stále držia loptu častejšie na svojich kopačkách hosťuúci futbalisti, ktorí sa pokúšajú prenikať na útočnú polovicu čo najviac. Šamorín sa však úspešne bráni a drží si svoje tesné vedenie.
     
    52
    Ale aj domáci po zisku lopty sa pokúšajú prenikať do útoku, sú si vedomí, že tesné vedenie ešte nič neznamená. Snáď budeme v druhom polčase sledovať zaujímavé momenty na jedne či druhej strane.
     
    53
    Domáci si musia dávať pozor na každú stratu lopty, pretože hostia potom ihneď vyrážajú do rýchlych útokov. Hajdúch si však stále drží čisté konto, ale do konca zápasu je ešte dostatok času.
     
    54
    Ako som však spomínal, aj domáci sa púšťajú do útočných akcií, nechcú sa sústrediť len na bránenie výsledku. Dlhšiu dobu sme však nič zaujímavého nevideli, dobre pracujú obe defenzívy.
     
    55
    Ani tento útok zo strany hostí na tom nič nemení, bude to len odkop od domácej brány, loptu do hry uvedie brankár Hajdúch. Tempo zápasu však začína mierne opadať.
     
    56
    Hostia majú momentálne problémy s prechodom do útoku, domácim sa teda stále darí držať svoje tesné vedenie o jeden gól. Druhý polčas zatiaľ výrazne zaostáva za tým prvým.
     
    57
    Postupne sa však už hostia tlačia pred pokutové územie súpera, ale nedarí sa im realizovať presné centre či prihrávky. Obrana domácich sa však musí mať na pozore.
     
    58
    Zatiaľ teda zaujala tá šanca hostí z úvodu druhého polčasu, odvtedy sa hra prelieva z jednej strany na druhú. To určite viacej vyhovuje domácim, ktorí sú bližšie k úspešnému štartu v novom ročníku 2. ligy.
     
    60
    Hodina z tohto zápasu je už minulosťou, Šamorín stále vyhráva 1:0. Hostia sú teraz častejšie pri lopte, ale nedarí sa im prenikať na súperovu polovicu.
     
    61
    Pred zápasom boli zrejme miernym favoritom práve domáci futbalisti, čo potvrdzoval hlavne prvý polčas, v ktorom dali aj gól. Ten druhý zase lepšie zvládajú hostia, ale skóre zápasu hovorí v prospech Šamorína.
     
    62
    Domácich však ešte čaká dlhá cesta za troma bodmi, ale okrem jeden gólovej šance viacej hostia neukázali, aj keď majú teraz loptu častejšie na svojich kopačkách.
     
    63
    Do kombinácie svojho celku sa zapája aj brankár Giertl, hostia maj veľké problémy s prechodom do útoku, keďže domáci dobre bránia stred poľa. Tempo zápasu stále upadá.
     
    64
    Hostia prenikli na útočnú polovicu a získavajú po nedovolenom zákroku priamy kop. Šamorín sa tak teraz bude musieť brániť, zrejme budeme svedkami centrovanej lopty do pokutového územia.
     
    65
    Aj sa tak stalo, potom prišlo ešte jedno hlavičkové zakončenie, ktoré však nebolo presné a bude to len odkop od brány domácich, Hajdúch sa aspoň takto drží v prevádzkovej teplote.
     
    66
    Stále sú častejšie pri lopte hostia, ale ani tento fakt im zatiaľ vyrovnávajúci gól nepriniesol. Domáci nepúšťajú súpera do žiadnych šancí a tak moc pohľadný druhý polčas nesledujeme.
     
    66
    Striedanie v tíme Slavoj Trebišov: z ihriska odchádza Gibilov, prichádza Pavol Šulák.
     
    67
    Do pokutového územia domáceho tímu smerovala ďalšia centrovaná lopta, ale obrana Šamorína ju hlavou odvracia do bezpečia. Trebišov však ešte získava rohový kop.
     
    68
    Ten však nič zaujímavého neponúkol, domáci sa bez problémov ubránili a preberajú loptu na svoje kopačky. Šamorín sa nemá kam ponáhľať, predbežné skóre hovorí v jeho prospech.
     
    69
    Domáci realizovali úspešné autové vhadzovanie v blízkosti brány súpera, následne spoza pokutového územia pálil De Oliveira, jeho pokus len tesne míňa priestor troch žrdí!
     
    70
    Striedanie v tíme FC ŠTK Fluminense Šamorín: z ihriska odchádza Da Silva Rodrigues, prichádza Almaský.
     
    70
    Medzičasom sa spustil v Šamoríne hustý lejak. Uvidíme, ako tento fakt ovplyvní zvyšok zápasu, zrejme je to také schladenie vo veľmi teplom počasí.
     
    71
    Žltú kartu dostáva Mezovský (FC ŠTK Fluminense Šamorín).
     
    71
    Hlavný rozhodca dal pokyn na občerstvenie sa, oba tímy tak nazbierajú potrebné sily do záveru tohto zápasu. Šamorín stále drží tesné vedenie, ale hostia sa snažia tento stav zmeniť.
     
    73
    Od úvodnej šance hostí sme však v druhom polčase stále nič zaujímavého nevideli. Domáci teda pohodlne držia svoje tesné vedenie a nikam sa po zisku lopty neponáhľajú.
     
    75
    Šamorín je momentálne pri lopte a drží sa v okolí stredového kruhu. Hostia sa pochopiteľne snažia o vysoké napádanie a vybojovať si tak loptu na svoje kopačky.
     
    77
    Ako sa blíži záver zápasu, tak jeho tempo výrazne opadá. Ak by sa domácim podarilo skórovať, bolo by už zrejme definitívne rozhodnuté.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Begala (Slavoj Trebišov).
     
    79
    Hostia teraz dlhšiu dobu kombinovali na súperovej polovici, ale nepodarilo sa im nič zaujímavého vymyslieť a tak je pri lopte Šamorín. Domáci sa nemajú kam ponáhľať, pohodlne držia loptu na svojich kopačkách.
     
    79
    Striedanie v tíme FC ŠTK Fluminense Šamorín: z ihriska odchádza Šmehyl, prichádza De Morais Mesquita.
     
    80
    Šamorín sa presúva na útočnú polovicu a snaží sa držať súpera pod tlakom. To pre Trebišov nieje dobrá správa, hostia stále prehrávajú o jeden gól a ak chcú v tomto zápase bodovať, musia ho čo najskôr dať.
     
    82
    Šamorín dáva gól!
    Domáci zrejme definitívne rozhodujú o svojom úspešnom štarte do novej sezóny! Pri lopte boli hostia, ale prišlo zlyhanie v zadných radoch, keď brankár Giertl zaváhal pri malej domov a rozohrávke lopty, ROMAN SABLER využil toto zaváhanie brankára hostí a pohodlne skóruje do odkrytej brány – 2:0!
    82. SABLER - 2:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    83
    Striedanie v tíme FC ŠTK Fluminense Šamorín: z ihriska odchádza Hruška, prichádza Jánošík.
     
    84
    Stretnutia sa tak už zrejme bude len dohrávať, domáci vyhrávajú o dva góly a nič nasvedčuje tomu, žeby sme mali byť svedkami nejakej drámy.
     
    85
    Zrejme aj oba celky už budú rady, keď sa toto stretnutie skončí. Dážď stále neprestal a sem tam sa objavia aj blesky.
     
    87
    Hostia sa síce ešte dostávajú k lopte, ale nedarí sa im preniknúť na súperovu polovicu. Počasie je čoraz horšie, dážď viacej hustne, už aby bol koniec stretnutia.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní, očakávame údaj o nadstavenom čase. Avšak, o osude stretnutia je rozhodnuté a dážď je už veľmi intenzívny. Zrejme to tak hlavný rozhodca Anton Ihring už naťahovať nebude.
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    Druhý polčas veľa zaujímavých momentov neponúkol, hostia zlepšili hru a hrali oproti prvému polčasu aktívnejšie, ale gól sa im v tomto zápase dať nepodarilo. V 82. minúte tak Roman Sabler rozhodol o víťazstve Šamorína 2:0 a úspešnom štarte pre svoj celok do novej sezóny 2. ligy!

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (19:21:07)

    Miroslav Revaj


    Hľadáme spravodajcu pre tím FC ŠTK 1914 Šamorín. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím Slavoj Trebišov. Viac informácií tu.

    Góly: 25. Hruška, 82. Sabler

    Karty:   37. Pončák (SAM), 71. Mezovský (SAM) – 78. Begala (SLT)


    FC ŠTK 1914 Šamorín: Hajdúch – Pončák (C), Fuják, Štrbák, Mezovský, Sabler, Šmehyl, Pittner, Hruška, Da Silva Rodrigues, De Oliveira
    Náhradníci: Rožník – Almaský, Németh, Jánošík, De Morais Mesquita, Čunta, Marič-Bjekič

    Slavoj Trebišov: Giertl – Vojtovič, Kražel, Chukwuebuka Lazarus, Gibilov, Kolbas (C), Lorinčák, Starosta, Špak, Novák, Begala
    Náhradníci: Pella – Vasiľ, Peter Šulák, Pavol Šulák

    Rozhodca: Anton Ihring – Peter Čajka, Adam Jekkel – Ľuboš Kačenga