Senica – Trnava 1:0 (kon.) | Ružomberok – Sereď 0:0 (kon.)
koniec
FK Senica
1:0 (1:0)
FC Spartak Trnava
Sobota 21.07.2018, 18:30 • OMS Aréna Senica • Niké liga • 1. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase si síce Trnava vypracovala nejaké šance, tlačila sa do zakončenia, ale ani jedna z piatich striel sa za Tabordov chrbát nedostala a tak Senica vyhráva na úvod nového ročníka 1:0 a postarala sa o veľké prekvapenie, keď obrala o všetky tri body majstra z Trnavy. Je to však ešte len prvý zápas, Trnava navyše hrala s iným kádrom ako v pohárovej Európe a už sa musí sústrediť na utorňajší zápas proti Legii Varšava na poľskej pôde. Aj keď Trnava predviedla lepší výkon, tri body ostávajú doma v Senici, pretože futbal sa hrá na góly.

    S týmto konštatovaním sa už lúčime, želám pekný zvyšok sobotného večera. Zápasom vás sprevádzali Róbert Gašpárek a Miroslav Revaj. (20:34:09)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Rohový kop nič zaujímavého neponúkol, do úniku išiel domáci Alan Kováč, ktorý tak nazbieral veľmi cenné sekundy a toto už zrejme Senica ustojí.
     
    90+4
    Mohlo byť vyrovnané! V pokutovom území domácich vznikol poriadny zmätok, zakončovalo hneď niekoľko trnavských hráčov, Jirka získava pre Trnavu aspoň rohový kop.
     
    90+3
    Trnava má problémy s prechodom do útoku, čas sa už neúprosne kráti. Senica sa usadila na svojej polovici a drží nádej na tri body z tohto zápasu.
     
    90+2
    Domáci navyše založili útočný výpad do pokutového územia súpera, tam došlo aj k pádu, ale rozhodca nechal v hre plynúť ďalej.
     
    90+1
    Senica drží tesné vedenie a už si dovolím povedať, že minimálne bod z tohto stretnutia má. Trnave sa maximálne môže podariť vyrovnať.
     
    90
    Druhý polčas sa predlžuje o 5 minút!
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa čoskoro naplní, netrpezlivo tak čakáme na údaj o nadstavenom čase. Senica drží svoje tesné vedenie a snaží sa, aby sa hra odvíjala čo najďalej od jej brány.
     
    88
    Domáci ale bránia svoje územie úspešne, vyzerá to teda na prvý prekvapivý výsledok v novom ročníku Fortuna ligy. Nič na tom nezmenil ani rohový kop a nepresné zakončenie Jaroviča.
     
    87
    Rohový kop už nič zaujímavého neponúkol, domáci však získali veľmi potrebný čas a Trnava už musí začať riskovať, ak chce v tomto zápase bodovať.
     
    86
    Sledovali sme rýchly brejk domácich futbalistov, Senica sa dostala aj do pokutového územia, ale stihol sa vrátiť Jirka a loptu upratal na rohový kop. Domáci tak získavajú cenné sekundy na súperovej polovici.
     
    85
    Po rohovom kope prišla hlavička na bránu Senice, ale loptu má vo svojej moci Taborda, ktorý smeruje za čistým koncom.
     
    84
    Útok zo strany hostí pokračoval a Trnava bude zahrávať ešte rohový kop. Domáci tak musia všetky svoje sily sústrediť na bránenie.
     
    83
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Frank Castaňeda, prichádza Diego Cuadros.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Frank Castaňeda (FK Senica).
     
    81
    Čonka centroval do pokutového územia, do zakončenia sa tlačil Čanturišvili, ale nepodarilo sa mu trafiť loptu. Senica tak ubránila ďalšiu nebezpečnú situáciu.
     
    80
    Približne desať minút, zrejme aj nejaký ten nadstavený čas, má Trnava k dispozícii aby spravila niečo s týmto výsledkom. Zatiaľ však nasvedčuje všetko tomu, že si Senica pripíše na úvod nového ročníka tri body.
     
    79
    Trnava sa snaží zakladať útočné akcie zo svojej strany ihriska, ale nedarí sa jej v prechode do útoku. Senica sa už sústreďuje na pozorné bránenie svojho tesného vedenia.
     
    78
    Aj tento center smerujúci do pokutového územia dokázala obrana domácich odvrátiť do bezpečia a následne prišiel faul zo strany Trnavy.
     
    77
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Ján Vlasko, prichádza Tomáš Brigant.
     
    75
    S pribúdajúcim časom sa zrejme dá očakávať aj väčšie riskovanie zo strany hostí, keďže Trnava potrebuje zrovnať stav zápasu. Či však na to bude mať priestor je teraz otázne.
     
    74
    Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto zápasu, stále sa nič podstatného nedeje, čo by mohlo priniesť zmenu skóre. Senica drží tesné vedenie a smeruje sa skvelým vstupom do novej sezóny.
     
    73
    Spoza pokutového územia sa k odrazenej lopte dostal Jirka, ale jeho pokus z prvej smeroval len nad bránu domáceho celku. Taborda sa s rozohrávkou od svojej brány nikam neponáhľa.
     
    72
    Hostia sa po zisku lopty snažia preniknúť na súperovu polovicu, ale v útočnej fáze sa dnes nášmu majstrovi nedarí. Senica predvádza bojovný výkon a stále má na dosah tri body.
     
    71
    Senica sa stále aj s loptou drží na súperovej polovici, Trnava sa tak teraz musí brániť. Zatiaľ sa nám teda črtá prvé prekvapenie v novej sezóne, ale v úvode nového ligového ročníka sú zrejme takéto slová prisilné.
     
    70
    Domácim sa podarilo preniknúť na útočnú polovicu a darí sa im tak držať hru ďalej od svojej brány, čo je za takéhoto stavu pre Senicu veľmi dôležité.
     
    69
    Ani center od Pekára do pokutového územia nič zaujímavého neponúkol, do zakončenia sa dostával znova Jarovič, ale aj Jirka, ale obrana Senice vyváža loptu do bezpečia.
     
    68
    Dnešné stretnutie sleduje 1152 divákov.
     
    67
    A opäť sa do zakončenia hlavou dostal Jarovič! Tento pokus však smeroval tesne vedľa domácej brány, ale Trnava začína pridávať na obrátkach hry.
     
    66
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Naren Solano, prichádza Alan Kováč.
     
    65
    Zaváhanie domácej obrany mohlo priniesť vyrovnávajúci gól! Nový muž na ihrisku Jarovič sa v pokutovom území dostal po úspešnom centri do hlavičkového zakončenia, ale jeho pokus smeroval len do stredu brány!
     
    64
    Pokračujeme už ďalej, Solano upustil hraciu plochu a vyzerá to na druhé vynútené striedanie na domácej strane.
     
    63
    Znova sa hra musela prerušiť, keďže na trávniku ostáva ležať Solano. Aj on musí byť ošetrení a tak zatiaľ oba tímy môžu nabrať nové sily do zvyšku zápasu a občerstviť sa.
     
    62
    Miestny hlásateľ sa snažil vybudiť domácich fanúšikov k povzbudzovaniu, ale ozvali sa fanúšikovia Trnavy. Uvidíme, čo nás ešte čaká do konca tohto zápasu.
     
    61
    Favorit zápasu z Trnavy stále prehráva o jeden gól, aj keď sa tlačí pred pokutové územie, ale domáca obrana je pozorná a drží si svoje tesné vedenie.
     
    60
    Senica získala po nedovolenom zákroku priamy kop, ktorý rozohral Krč. Jeho center smeroval do pokutového územia súpera, ale defenzíva Trnavy odvrátila loptu do bezpečia.
     
    59
    Striedanie v tíme FK Senica: z ihriska odchádza Richard Celis, prichádza Désiré Ségbé Azankpo.
     
    58
    Veľa nechýbalo a Trnava mohla vyrovnať! Do pokutového územia smeroval center, ktorý nedokázal Dias dostať do bezpečia a tak na bránu domácich zakončoval Čanturišvili, ktorého pokus však išiel tesne nad senickú bránu.
     
    57
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Anton Sloboda, prichádza Erik Jirka.
     
    56
    Na ihrisku ostáva ležať Celis, ktorý najprv schytal úder loptou a následne sa veľmi nešťastne pošmykol. Privolaný je aj lekársky tím a prichádzajú aj nosítka. Zrejme bude musieť Senica striedať.
     
    55
    Zo stredy poľa rozohrala Trnava priamy kop, ale následne hosťom nevyšiel prechod na útočnú polovicu a sledovali sme rýchly prechod do útoku v podaní domácich hráčov.
     
    54
    To sa aj hosťujúcemu celku podarilo, ale nič zaujímavého sme nesledovali a bude to len odkop od domácej brány, o ktorý sa postará brankár Taborda.
     
    52
    Domáci sa pokúsili o prechod na súperovu polovicu, ale tam prišiel len nedovolený zákrok a tak je pri lopte Trnava, ktorá sa snaží o ďalší postupný útok.
     
    51
    Trnava sa na malú chvíľu usadila na útočnej polovici, ale do žiadne šance sa futbalisti v bielych dresoch nedostali. Senica si preberá loptu na svoje kopačky.
     
    50
    Druhý polčas zatiaľ veľa futbalovej krásy neponúkol, Senica sa po zisku lopty nemá kam ponáhľať a Trnave sa nedarí v prechode do útoku.
     
    49
    Striedanie v tíme FC Spartak Trnava: z ihriska odchádza Filip Dangubič, prichádza Senad Jarovič.
     
    48
    Futbalisti v bielych dresoch ubránili rýchly útok domácich a tak sa Trnava presunula pred pokutové územie súpera, kde sa však už k zakončeniu nedostala.
     
    47
    Trnava sa po zisku lopty presunula na útočnú polovicu, ale tam prišiel len faul do Vlaska, ktorý si pomáhal rukami a tak je pri lopte znova Senica.
     
    46
    Druhý polčas tohto stretnutia sa už naplno rozbehol, výkop mala domáca Senica, ktorá vyhráva po prvej štyridsaťpäť minútovke 1:0!
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Máme tu koniec prvého polčasu, ktorý možno označiť ako priemerný. Mali sme možnosť vidieť jeden gól z kopačky Matúša Čonku, ktorý si však vsietil len veľmi nešťastný vlastný gól. FK Senica sa sústredí najmä na defenzívu a udrieť sa snaží po rýchlych protiútokov a naopak hostia sa snažia držať loptu na vlastných kopačkách tak dlho, ako sa len dá, ale zatiaľ sa im nepodarilo skórovať. My sa Vám opäť hlásime približne o 15 minút.
     
    45+5
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+4
    Žltú kartu dostáva Jakub Krč (FK Senica). Vyslúžil si ju za filmovanie pádu v šestnástke súpera. Boris Marhefka mal dobré postavenie a celú situáciu videl jasne.
     
    45+3
    Záhoráci kombinujú na vlastnej polovici ihriska, odkiaľ kontrolujú priebeh hry.
     
    45+2
    Žltú kartu dostáva Juraj Kotula (FK Senica).
     
    45+1
    Štvrtý rozhodca sa v prvom polčase rozhodol nadstaviť ešte štyri minútky navyše.
     
    45
    Andrej Kadlec si spracoval dlhý pas svojho spoluhráča v čase, keď sa už nachádzal za postrannou čiarou. FK Senica bude zahrávať outové vhadzovanie na vlastnej polovici ihriska.
     
    44
    3:6, to je aktuálna štatistika streleckých pokusov v podaní oboch tímov.
     
    43
    Lopta sa nachádza na polovici Trnavy, kde ju majú pevne pod kontrolou hosťujúci futbalisti.
     
    42
    Hostia mali výhodu voľného kopu. K realizácií sa postavil Andrej Kadlec, ktorého center dokázal Federico Taborda bez väčších problémov zachytiť.
    40. Matúš ČONKA - 1:0
    Zdroj: www.huste.tv
     
    40
    Senica dala gól!
    MATÚŠ ČONKA sa pravdepodobne snažil prihrať loptu na kopačku Dobrivoja Rusova, ktorý bol v tom čase vysunutý, a tak nemal šancu loptu zachytiť. Lopta sa pomaličky kotúlala až do siete Trnavy. Vlastný gól znamená vedenie domáceho celku – 1:0! Bez asistencie.
     
    39
    Jeden zo senických hráčov sa dostal do obrovskej príležitosti, ale prípadná radosť by bola zbytočná. V čase prihrávky sa nachádzal v ofsajdovom postavení.
     
    38
    FK Senica bude mať výhodu outového vhadzovania na polovici súpera. To je skvelá príležitosť k usadeniu sa.
     
    37
    Federico Taborda potreboval ošetrenie lekárov, ale zdá sa, že je schopný pokračovať v zápase. Loptu už majú na svojich kopačkách domáci hráči.
     
    36
    Federico Taborda však ostáva ležať na trávniku, a tak je hra prerušená. Dúfajme, že bude v poriadku a čoskoro sa vrátime späť do zápasu.
     
    36
    Federico Taborda bol na tento voľný kop pripravený a loptu bez problémov vyboxoval za hranicu vlastného vápna.
     
    35
    Po nedovolenom zákroku Zezinha budú mať možnosť pohroziť z voľného kopu aj hostia, ktorí budú zahrávať štandardku taktiež zo strednej vzdialenosti.
     
    34
    Žltú kartu dostáva Zezinho (FK Senica).
     
    34
    Po voľnom kope boli domáci hráči nebezpeční po tom, čo sa Roberto Dias dostal do hlavičkového zakončenia. Lopta smerovala len tesne vedľa ľavej žrdi.
     
    33
    Mali sme možnosť vidieť nedovolený zákrok Antona Slobodu, po ktorom budú Záhoráci zahrávať voľný kop zo strednej vzdialenosti.
     
    32
    Juraj Kotula bol na vlastnej polovici nepríjemne atakovaný, a tak radšej volil prihrávku na kopačku vlastného gólmana.
     
    31
    Solano sa snažil uvoľniť na pravom krídle, ale v súboji spadol na hraciu plochu. Hlavný arbiter mlčí a necháva hru pokračovať bez prerušenia.
     
    30
    Máme tu čas na malé štatistické okienko. Momentálny pomer držania lopty oboch tímov je: 49% – 51%.
     
    29
    Lopta sa nachádza na polovici Trnavy, kde si ju hostia medzi sebou vymieňajú formou krátkych prihrávok.
     
    28
    Ján Vlasko si dokázal prehodiť Juraja Kotulu a následne rýchlo zakončiť. Jeho strelecký pokus dokázal už spomínaný Juraj Kotula zblokovať.
     
    27
    Zaznel hvizd hlavného arbitra, a tak zápas môže pokračovať ďalej aj s Jakubom Krčom.
     
    26
    Na trávniku ostáva ležať otrasený Jakub Krč, ktorý dúfajme nebude potrebovať pomoc prítomných lekárov. Túto prestávku využívajú oba celky na rýchle občerstvenie.
     
    25
    Zdá sa, že Richard Celis bude v poriadku a bude schopný ďalej pokračovať v zápase.
     
    24
    Richard Celis ostáva po súboji ležať v šestnástke súpera. Dúfajme, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať bez nejakého zdravotného obmedzenia.
     
    23
    Ján Vlasko skúsil svoje strelecké šťastie z väčšej vzdialenosti, ale jeho pokus vôbec nesmeroval do priestoru bránky. Nasleduje odkop Federica Tabordu.
     
    22
    Záhoráci sa snažia útočiť formou rýchlych protiútokov, ale zatiaľ sa im nedarí dostať bližšie k bránke súpera.
     
    21
    FK Senica bude po faule Antona Slobodu zahrávať voľný kop z veľkej vzdialenosti.
     
    20
    Žltú kartu dostáva Anton Sloboda (FC Spartak Trnava).
     
    20
    Ivan Hladík nadýchaným centrom našiel vo vápne jedného zo svojich spoluhráčov, ktorý dokázal zakončiť hlavou. Lopta síce mierila medzi tri žrde, ale opäť to bol len jednoduchý zákrok v podaní Federica Tabordu.
     
    19
    Priebeh hry sa nám teraz troška upokojil. Lopta sa nachádza v strede ihriska, kde ju držia hráči Spartaku Trnava.
     
    18
    Ján Vlasko šikovným spôsobom našiel voľného Filipa Dangubića, ktorého zakončenie dokázal zblokovať Erik Otrísal.
     
    17
    Centrovaná lopta po rohovom kope si to namierila na bližšiu žrď, odkiaľ ju pohodlne upratal do bezpečia brániaci hráč.
     
    16
    Andrej Kadlec svojím centrom našiel vo vápne súpera úplne voľného Filipa Dangubića, ktorého hlavičkový pokus opečiatkoval len brvno Tabordovej bránky. Následne sa k dorážke dostal Štefan Pekár, ktorého pokus dokázal Federico Taborda vytesniť na rohový kop.
     
    15
    Pri lopte sa už nachádzajú hostia, ktorí sa pokúsia založiť prvý úspešný útok.
     
    14
    Loptu má na kopačne Zezinho, ktorý si ju vymieňa so svojími spoluhráčmi na vlastnej polovici ihriska.
     
    13
    Andrej Kadlec poslal dlhý center, ktorý mieril do veľkého vápna. Tam si svoj priestor postrážil Federico Taborda, ktorý loptu stihol zachytiť.
     
    12
    Do zlatej príležitosti sa po centrovanej lopte dostal Vakhtang Tchanturishvili, ktorý však nedokázal presne usmerniť svoj hlavičkový pokus. Lopta mierila tesne nad brvno.
     
    11
    Hostia mali po nedovolenom zákroku výhodu v podobe voľného kopu. Bol to Štefan Pekár, ktorý svojím centrom našiel len hlavu obrancu Senice.
     
    10
    Filip Dangubić sa dostal do úniku. Bol síce tiesnený dvojicou brániacich hráčov, no napriek tomu dokázal zakončiť. Jeho strela nebola nebezpečná, a tak si Federico Taborda pripíše na svoje konto zákrok z kategórie jednoduchších.
     
    9
    Andrej Kadlec poslal do veľkého vápna prudký center, ktorý pohodlne zachytil jeden z brániacich hráčov.
     
    8
    Lopta sa nachádza na polovici Senice, kde ju majú pod kontrolou práve domáci hráči.
     
    7
    Štefan Pekár centroval z pravej strany ihriska, ale len do priestoru, kde sa nenachádzal žiadny jeho spoluhráč.
     
    6
    Skvelá práca v stredovom kruhu v podaní Zezinha, ktorý zachytil nebezpečnú prihrávku súpera.
     
    5
    Po chybe Zezinha v strede ihriska sa k lopte dostal Ján Vlasko, ktorý loptu priviezol až do šestnástky Senice, ale tam nepresne prihrával, vďaka čomu z toho bude len odkop od bránky.
     
    4
    Po rohovom kope sa najlepšie v šestnástke Trnavy zorientoval Dobrivoj Rusov, ktorý si loptu pohodlne zo vzduchu stiahol.
     
    3
    Solano sa pokúsil centrom nájsť spoluhráčov vo vápne, ale trafil len brániaceho hráča, od ktorého lopta smeruje za bránkovú čiaru. FK Senica bude zahrávať úvodný rohový kop.
     
    2
    Pri lopte sú futbalisti domáceho celku, ktorí ju majú pevne pod kontrolou na vlastnej polovici ihriska.
     
    1
    FC Spartak Trnava mala výhodu úvodného výkopu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Úvodné zostavy:

    FK Senica: Taborda – Herrera, Otrísal (C), Dias, Kotula – Solano, Zezinho, Krč – Castaňeda, Tesija, Celis.
    Náhradníci: Kováč – Kučera, Kováč, Martišiak, Vida, Azankpo, Cuadros.

    FC Spartak Trnava: Rusov – A. Kadlec, Hladík, Tóth, Čonka – Pekár, Oravec, Sloboda (C), Čanturišvili – Vlasko – Dangubič.
    Náhradníci: Chudý – Janso, Brigant, Lupták, Jarovič, Jirka, Greššák.

    Rozhodca: Marhefka – Tomčík, Žákech – Ochotnícky.
     
    Vážení diváci! Vítame Vás pri sledovaní on-line textového prenosu! Dnes máme na programe nový ročník Fortuna ligy, kde v prvom kole narazí domáca Senica na majstra z Trnavy. Poďme si v krátkosti predstaviť aktuálnu situáciu v oboch kluboch.

    FK SENICA:

    Tento celok sa v minulej sezóne ocitol na predposlednej priečke, ktorá znamenala boj o zotrvanie v lige. Na svoje konto nazbierali záhoráci len 14 bodov. To sa im podarilo po troch víťazstvách, piatich remízach a trinástich porážkach. Rovnaký počet bodov zaznamenal aj posledný Prešov, ktorý mal však horšie skóre. Seničania smerovali do baráže, kde narazili na neďalekú Skalicu, ktorá v druhej lige obsadila druhú priečku. Senica dokázala po dvojzápasovej bitke zotrvať v najvyššej súťaži po výsledkoch 1:2 a 1:0, hoci výkon nebol priam ideálny. Do novej sezóny však seničania vstupujú s väčšími očakávaniami a nebudú chcieť nechať svoju kožu zadarmo. Klub prešiel počas prestávky viacerými zmenami. Tie pocítila najmä defenzíva. Z tej do novej sezóny vstúpi len odchovanec Erik Otrísal. Zmena nastala aj na brankárskom poste, kde Dominika Holeca nahradil v bráne Federico Taborda, ktorému bude sekundovať minuloročný dorastenec Adam Kováč. Federico Taborda prišiel do Senica z talianskeho Civitanovese. K Erikovi Otrísalovi sa do defenzívy pridá aj brazilský stopér Roberto Dias. Z klubu však odišiel obranca a zároveň minuloročný najlepší strelec Senice Oliver Podhorin, ktorý prestúpil do Rakúska. Ďalšia opora z defenzívy odišla v podobe Olivera Práznovského, ktorý si našiel nové pôsobisko v Kazachstane. Zálohu podporí asi najvýraznejšia posila z Chorvátska, a to Marko Tešija, ktorý prichádza z prvoligového klubu ND Gorica. Ofenzíva taktiež pocíti zmenu, a to vďaka hráčovi menom Désiré Ségbé Azankpo, ktorý v minulej sezóne pôsobobil v štvrtoligovom francúzskom SAS Epinal.

    Príchody: Federico Taborda (Civitanovese), Marko Tesija (ND Gorica), Désiré Ségbé Azankpo (SAS Epinal), Juraj Kotula (Slovan Bratislava – hosťovanie), Naren Solano, Matej Kosorín a Victor Salazar (všetci Nové Mesto nad Váhom, návrat z hosťovania), Jakub Vida, Patrik Chovan a Lukáš Kučera (z dorastu FK Senica).

    Odchody: Dominik Holec (MŠK Žilina, koniec hosť.), Vojtech Milošovič (MFK Skalica), Oliver Práznovský (Alashkert, Kaz.), Jakub Brašeň a Dávid Richtárech (Zlaté Moravce), Oliver Podhorin (Wiener Neustadt, Rak.), Blažej Vaščák (Michalovce), Hans Nuno Sarpei (VfB Stuttgart, koniec hosť.), Michal Ranko (AS Trenčín, koniec hosť.), Peter Dungeľ (FK Pohronie, koniec hosť.), Jurij Medvědev a Samuel Šefčík (obaja Slovan Bratislava, koniec hosť.), Ronaldo Chacón (Caracas FC, koniec hosť.), Jan Suchan (Viktoria Plzeň, koniec hosť.), Diego Cuadros (Jaguares FC, koniec hosť.), Ricardo Villarraga (Atlético Huila, koniec hoť.)

    FC SPARTAK TRNAVA:

    Futbalisti tohto celku v sezóne 2017/2018 získali po štyridsiatich piatich rokoch vytúžený titul, keď s deväťbodovým náskokom ovládli slovenskú najvyššiu súťaž. To sa im podarilo po šestnástich víťazstvách, dvoch remízach a štyroch porážkach. Svojím súperom dokázali nastrieľať 34 gólov a len 16 inkasovali. Ziskom titulu sa kvalifikovali do kvalifikácie o postup do skupinovej fázy Ligy majstrov. V osemfinále narazili na Zrinjski – klub z Bosny a Hercegoviny. Trnavskí futbalisti si v prvom kole na vlastnom trávniku pred prázdnymi tribúnami poradili so svojím súperom 1:0 a do odvety nastupovali bez vykartičkovaného Chanturisshviliho. V odvete sa zrodil remízový výsledok 1:1. Jediným šťastným strelcom Trnavy sa stal v 15. minúte Godál. Trnava postúpila do ďalšej fázy Ligy majstrov po celkovom víťazstve 2:1. Vo štvrťfinále narazí na nepríjemného súpera Legia Warszawa.

    Z pozície komentátora sa Vám bude hlásiť Róbert Gašpárek.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 19:00.

    Miroslav Revaj

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím FK Senica. Viac informácií tu.

    Góly: 40. Čonka (vla.)

    Karty:   34. Zezinho (SEN), 45+2. Kotula (SEN), 45+4. Krč (SEN), 82. Castaňeda (SEN) – 20. Sloboda (TRN)


    Držení míče: 31 % : 69 %.
    Střely na branku: 1:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:11.
    FK Senica: Taborda – Herrera, Otrísal (C), Dias, Kotula – Solano (66. Kováč), Zezinho, Krč – Castaňeda (83. Cuadros), Tesija, Celis (59. Azankpo).
    Náhradníci: Kováč – Kučera, Kováč, Martišiak, Vida, Azankpo, Cuadros.

    FC Spartak Trnava: Rusov – A. Kadlec, Hladík, Tóth, Čonka – Pekár, Oravec, Sloboda (C) (57. Jirka), Čanturišvili – Vlasko (77. Brigant) – Dangubič (49. Jarovič).
    Náhradníci: Chudý – Janso, Brigant, Lupták, Jarovič, Jirka, Greššák.

    Rozhodca: Marhefka – Tomčík, Žákech – Ochotnícky

    Diváci: 1152