Česko – Švajčiarsko 3:1 (kon.)
koniec
Česko
3:1 (0:0, 2:1, 1:0)
Švajčiarsko
cz Utorok 17.07.2018, 17:00 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
    45:07 PLÁŠEK - 3:1
     
    45:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hosté stále doplácejí na zbytečné fauly a český tým nekompromisně trestá. I třetí gól dává v přesilovce. Ve skrumáži před bránou se nejlépe zorientoval KAREL PLÁŠEK a poskakující puk na brankové čáře pohotově uklidil do sítě Hollensteina. Přesilovka byla výborně sehraná, vykombinovaná a přinesla nakonec pěknou a možná rozhodující branku. Asistence: Kryštof Hrabík, Ostap Safin.
    34:25 BUCHTELA - 2:1
     
    34:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obrat je na světě. V pokračující přesilovce se svižnou střelou prosazuje další český bek. Tentokrát napřáhl ONDŘEJ BUCHTELA a švýcarský mág podruhé v krátké době kapituluje. Asi toho mnoho neviděl, každopádně přesná střela znamená vedení českého národního týmu. Asistence: Radim Šalda, Jan Jeník.
    33:49 ZÁBRANSKÝ - 1:1
     
    33:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Český tým využívá dvojnásobnou přesilovku a konečně se prosazuje. Za modrou čárou se dostal ke kotouči obránce LIBOR ZÁBRANSKÝ a jeho střela švihem zamířila přesně do Hollensteinovy svatyně. Radost brněnského rodáka a fanoušků v hledišti je velká. Asistence: Radim Šalda.
    24:53 CAVALLERI - 0:1
     
    24:53
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Hosté jdou v přesilovce do vedení. Na trestné seděl Dvořák a jeho provinění potrestal MARCO CAVALLERI. Ten se ocitl před Dostálem v dobré pozici a z dorážky jej poprvé v zápase dokázal prostřelit. Stejně jako včera jdou hosté do vedení. Asistence: Sven Leunberger, Valentin Nussbaumer.

    Roman Zajíček

    Góly a asistencie: 34. Zábranský (Šalda), 35. Buchtela (Šalda, Jeník), 46. Plášek (Hrabík, Safin) – 25. Cavalleri (Leunberger, Nussbaumer)


    Česko: Dostál (Patera) – Zelingr, Buchtela, Bednář, Zábranský, Šalda, Mikyska, Dajčar – Čajka, Hladonik, Jeník, Škvrně, Blümel, Machala, Plášek, Navrátil, Dvořák, Hrabík, Safin, Kern (C). Trenér: Václav Varaďa.
    Švajčiarsko: Hollenstein (Zaetta) – Barandun, Berni, Geisser, Gross (C), Le Coutre, Matewa, Moser, Wüthrich. Brüschweiler, Cavalleri, Kohler, Leunberger, Mettler, Müller, Nussbaumer, Patry, Sigrist, Sopa, Wetter, Wyss. Trenér: Christian Wohlwend.

    Rozhodca: Pešina, Pražák – Měkýš Zíka

    Diváci: 280