Česko – Švajčiarsko 6:3 (kon.)
koniec
Česko
6:3 (2:3, 2:0, 2:0)
Švajčiarsko
cz Pondelok 16.07.2018, 17:00 • Sportcentrum Lužánky, Brno • Reprezentácia do 20 rokov
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:34 SAFIN - 6:3
     
    57:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi využívají přesilovou hru. Po kombinaci na levé straně hřiště si vzal puk za branku Machalovi, který přihrál na pravý kruh OSTAPU SAFINOVI, který trefil místo nad vyrážečkou a navyšuje vedení o tři branky. Asistence: Ondřej Machala.
    41:26 HRABÍK - 5:3
     
    41:26
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi jdou na začátku třetí třetiny do vedení o dvě branky. Ostap Safin si všiml rozjetého KRYŠTOFA HRABÍKA, jenž se dostal do samostatného úniku, který zakončil nádhernou střelu nad lapačku do levého horního rohu. Asistence: Ostap Safin.
    39:51 ZELINGR - 4:3
     
    39:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi obrací vývoj utkání a poprvé se dostávají do vedení. Chybu v rozehrávce hostů využil Ondřej Machala, který se dostal s MATYÁŠEM ZELINGREM do situace dva na nikoho, druhý jmenovaný dostal puk a bekhendem za položeného Zaettu. Asistence: Ondřej Machala.
    25:20 NAVRÁTIL - 3:3
     
    25:20
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zúročili tlak, jenž si v posledních minutách vypracovali. Puk se dostal k Janu Hladonikovi, který našel na levé tyči dobře postaveného JAKUBA NAVRÁTILA, jenž dokázal překonat Zaettu. Asistence: Jan Hladonik.
    18:02 ŠKVRNĚ - 2:3
     
    18:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    První třetina je opravdu bohatá na branky. Češi se opět dostávají na dostřel. Po nepřehledné situaci u branky se ke kotouči dostal MAREK ŠKVRNĚ, jenž střelou zápěstím překonal brankáře. Asistence: Jaroslav Dvořák..
    16:02 BERNI - 1:3
     
    15:44
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři však opět odskakují na rozdíl dvou branek. Rychlou kombinační akci zakončil po přihrávce Müllera TIM BERNI. Brankář neměl šanci zakročit. Asistence: Nicolas Müller.
    15:02 DVOŘÁK - 1:2
     
    15:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čechům se daří vsítit kontaktní branku. Švýcaři již byli v plném počtu ale Češi pokračovali v útočné akci, kterou zakončil JAROSLAV DVOŘÁK. Asistence: Marek Škvrně.
    11:51 TANNER - 0:2
     
    11:51
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcarský tým předvedl rychlý přechod z vlastního obranného pásma do útoku. Puk získal RAMON TANNER, jenž využil své rychlosti po levém křídle, přebruslil obránce a překonal brankáře mezi betony. Asistence: Marco Cavalleri.
    06:10 MÜLLER - 0:1
     
    06:10
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři využívají první přesilovou hru zápasu. Švýcaři předvedli pohlednou kombinaci přes šíři hřiště, kterou z pravého kruhu pro vhazování zakončil do pravého horního roku brány NICOLAS MÜLLER po přihrávce Nico Grosse. Asistence: Nico Gross, Justin Sigrist..

    Matouš Vojáček

    Góly a asistencie: 16. Dvořák (Škvrně), 19. Škvrně (Dvořák), 26. Navrátil (Hladonik), 40. Zelingr (Machala), 42. Hrabík (Safin), 58. Safin (Machala) – 7. Müller (Gross, Sigrist), 12. Tanner (Cavalleri), 16. Berni (Müller)


    Česko: Patera (Dostál) – Zelingr, Buchtela, Bednář, Zábranský, Šalda, Mikyska, Dajčar – Čajka, Hladonik, Jeník, Škvrně, Blümel, Machala, Plášek, Navrátil, Dvořák, Hrabík, Safin, Svoboda, Kern.
    Švajčiarsko: Zaetta (Hollenstein) -. Guillaume, Barandun, Berni, Burger, Geisser, Gross, Le Coultre, Matewa – Brüschweiler, Cavalleri, Derungs, Kohler, Leuenberger, Müller, Nussbaumer, Partry, Sigrist, Simic, Tanner, Wyss.

    Rozhodca: Adam Kika, Pavel Obadal – Václav Hanzlík, David Otáhal