Mexiko – Švédsko 0:3 (kon.) | J. Kórea – Nemecko 2:0 (kon.) | Srbsko – Brazília 0:2 (kon.)
Švajčiarsko – Kostarika 2:2 (kon.)
koniec
Srbsko
0:2 (0:1)
Brazília
Streda 27.06.2018, 20:00 • Spartak Stadium, Moskva • Majstrovstvá sveta • Skupina E
Predzápasové kurzy
     
    89
    Posledné striedanie dnešného duelu. Aleksandar Mitrović dnes zahodil dve veľké šance a do ďalších sa už na turnaji nedostane. V závere duelu s Brazíliou ho nahradí Luka Jović.
     
    82
    Druhé striedanie v podaní srbského trénera. Ten na ihrisko posiela Nemanjaa Radonjića. Naopak, na lavičku náhradníkov smeruje Filip Kostić, ktorý sa trošku vytratil z hracej plochy.
     
    80
    Posledné striedanie brazílskeho mužstva. Na lavičku náhradníkov smeruje Philippe Coutinho, ktorý sa parádnou asistenciou podieľal na mocno rozhodujúcom góle. Na jeho miesto prichádza Renato Augusto.
     
    75
    Štvrťhodinu pred koncom sa na trávnik dostane aj Andrija Živković. Ten prichádza posilniť ofenzívu srbského tímu výmenou za už dosť unaveného a žltou kartou potrestaného Adema Ljajića.
     
    66
    Tite reaguje na srbskú aktivitu svojim druhým striedaním. Na ihrisko sa dostane Fernandinho výmenou za Paulinha, ktorý je doposiaľ jediným strelcom dnešného moskovského súboja.
     
    10
    Tak napokon až v desiatej minúte sme svedkami núteného striedania. Marcelo s bolestivou grimasou opúšťa dianie na hracej ploche a na takmer celý zápas ho nahradí 33-ročný Filipe Luís.

    Miroslav Kováčik

    Góly: 36. Paulinho, 68. Silva

    Karty:   33. Ljajić (SRB), 49. N. Matić (SRB), 71. A. Mitrović (SRB)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 5:3. Rohy: 5:9. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 13:7.
    Srbsko: Stojković – Antonio Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov (C) – N. Matić, S. Milinković-Savić – Tadić, Ljajić (75. A. Živković), Kostić (82. Radonjić) – A. Mitrović (89. Jović).
    Náhradníci: Dmitrović, P. Rajković – Ivanović, Rodić, Spajić, D. Tošić, Grujić, Milivojević, A. Živković, Prijović, Jović, Radonjić.

    Brazília: Alisson – Fagner, Silva, Miranda (C), Marcelo (10. Luís) – Paulinho (66. Fernandinho), Casemiro – Willian, Coutinho (80. Renato Augusto), Neymar – Jesus.
    Náhradníci: Cássio, Ederson – Danilo, Luís, Geromel, Marquinhos, Renato Augusto, Fernandinho, Fred, Costa, Firmino, Taison.

    Rozhodca: Alireza Faghani – Reza Sokhandan, Mohammadreza Mansouri (IRN) – Jair Marrufo (USA)