Thajsko – Čína 0:2 (kon.) | Anglicko – Nigéria 2:1 (kon.) | Rakúsko – Nemecko 2:1 (kon.)
Švédsko – Dánsko 0:0 (kon.) | Čierna Hora – Slovinsko 0:2 (kon.) | Belgicko – Portugalsko 0:0 (kon.)
Írsko – USA 2:1 (kon.) | Island – Nórsko 2:3 (kon.)
koniec
Belgicko
0:0 (0:0)
Portugalsko
Sobota 02.06.2018, 20:45 • King Baudouin Stadium (Brusel) • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie Belgicka a Portugalska. Zápas sa začína o 20:45.

    Majstrovstvá sveta vo futbale 2018, ktoré sa budú konať v Rusku sa už o necelé dva týždne začínajú, na programe sú teda ešte prípravné zápasy, kde národné mužstvá môžu ešte doladiť svoju formu. Na King Baudouin Stadium v Bruseli uvidíme súboj účastníkov tohtoročného svetového šampionátu a to Belgicka a Portugalska.

    Belgicko:
    Domáca reprezentácia vyhrala kvalifikačnú skupinu H, kde zaznamenala z desiatich zápasov až deväť výhier a jednu remízu a tak bude určite patriť medzi čierne kone turnaja. Aj v príprave sa tejto krajine zatiaľ darí, ale až dnes ich čaká súper z kategórie ťažších.

    Portugalsko:
    Tradičný účastník vrcholových podujatí pôsobil vo veľmi vyrovnanej kvalifikačnej skupine B, ktorú napokon vyhral len vďaka lepšiemu skóre. Aj Portugalsko bude určite patriť medzi tímy, ktoré by to mali dotiahnuť ďaleko. Podobne sa aj hosťujúcej reprezentácii v príprave zatiaľ darí.

    Určite nás teda čaká veľmi zaujímavé prípravné stretnutie. Z pozície komentátora vám ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Belgicko: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Dembélé, De Bruyne, Carrasco – Mertens, R. Lukaku, E. Hazard (C)

    Náhradníci: Sels, Casteels – Boyata, Fellaini. T. Hazard, Tielemans, Januzaj, Benteke, Batshuayi, Chadli, Ciman, J. Lukaku

    Portugalsko: Beto – Cédric, Pepe (C), Fonte, Guerreiro – Mário, Carvalho, Moutinho – Martins, Guedes, B. Silva

    Náhradníci: Patrício, Lopes – Alves, M. Fernandes, A. Silva, Dias, Pereira, B. Fernades, Rui, Quaresma

    Rozhodca: Viktor Kassai – Istvan Albert, Theodoros Georgiou (všetci Maďarsko)
     
    Príjemný sobotný večer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku prípravného zápasu medzi reprezentáciami Belgicka a Portugalska už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Stretnutie z pozície rozhodcov povedú páni z Maďarska a to Viktor Kassai – Istvan Albert, Theodoros Georgiou. V Bruseli je už teda všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto zápasu. Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!

    Pred úvodným výkopom sú na programe ešte štátne hymny a aj menší slávnostný ceremoniál.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop malo Portugalsko. Domáci odohrajú toto stretnutie v oranžových dresoch, hostia zase v bielych.
     
    2
    Belgicko však rýchlo získalo loptu na svoje kopačky a založilo tak rýchly protiútok. Po Mertensovom centri do pokutového územia sa dostával do zakončenia Lukaku, ale pred ním dobre zasiahla obrana. Po ďalšom centri sa však už Lukaku dostal k presnej hlavičke, ale brankár Beto prebral loptu do svojich rukavíc.
     
    3
    A do šance sa už dostalo aj Protugalsko. Po rýchlom prechode do útoku sa lopta dostala k Guedesovi, ale jeho zakončeniu chýbala väčšia razancia a tak brankár Courtois nemal žiadnu prácu.
     
    4
    Zatiaľ teda sledujeme veľmi svižný úvod prvého polčasu, snáď budeme zaujímavejších situácii vidieť čoraz viac. V podstate sa stretávajú dva vyrovnané tímy, ktoré môžu patriť medzi čiene kone šampionátu.
     
    5
    Domáci futbalisti predviedli ďalší prechod do pokutového územia súpera, ale teraz sa už Belgicko do ďalšieho zakončenia nedostalo, pretože dobre zasiahla obrana Portugalska.
     
    6
    O individuálny prienik sa teraz pokúšal De Bruyne, ale cez pozornú obranu súpera sa mu prejsť nepodarilo. Belgicko sa však opäť dostáva na útočnú polovicu a tak sa Portugalsko musí mať na pozore.
     
    7
    Sledovali sme už aj prvý rohový kop domáceho tímu, ale ten nič zaujímavého nepriniesol a bude to len ďalší odkop od brány Portugalska. Oba tímy zatiaľ predvádzajú vysoké napádanie, tento zápas môžu brať ako výbornú previerku pred ostrými zápasmi na šampionáte.
     
    8
    Belgicko však zatiaľ pôsobí o niečo aktívnejším dojmom. Opäť domáci celok kombinuje na útočnej polovici a snaží sa niečo zaujímavé vymyslieť. Portugalsko však stále vysoko napáda rozohrávku súpera.
     
    9
    Pred pokutové územie hostí sa dostal Hazard, ale nepodarilo sa mu už vymyslieť presnú prihrávku a tak lopta doputovala k brankárovi Betovi, ktorý ju už rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    10
    Na obraze hry sa stále nič nemení, aktívnejšie hrá domáce Belgicko, ale vyloženú šancu ešte nemalo. Portugalsko tak zatiaľ ako by len vyčkávalo, kým príde jeho šanca.
     
    11
    Ani teraz sa Hazardovi nepodarilo úspešne preniknúť do pokutového územia hostí, ale Belgicko aj naďalej ostáva pri lopte a snaží sa ešte niečo vymyslieť.
     
    12
    Domáci stále pôsobia veľmi dobrým dojmom, ukazujú presnú kombináciu a dostávajú súpera pod tlak. Portugalsko je tak zatiaľ pasívnejšie, ale ešte sa stále nachádzame len niekde v úvode stretnutia.
     
    13
    Belgicko získalo výhodu priameho kopu, ktorý rozohralo nakrátko. Následne smeroval center pred bránu hostí, ale Vertonghen nebol v súboji s brankárom Betom úspešný.
     
    14
    Postupne sa však už do hry dostáva aj Portugalsko, ale hostia zatiaľ v útoku nie sú tak nebezpeční, ako ich dnešný súper. Belgicko sa však takisto snaží o vysoké napádanie.
     
    15
    Hostia momentálne kombinujú na útočnej polovici, ale nedarí sa im nič zaujímavého vymyslieť. Navyše, hostia sú postupne zatlačení späť na svoju polovicu.
     
    16
    Postupné prihrávky hosťujúcej reprezentácii nič zaujímavého nepriniesli, lopta len doputovala k brankárovi Courtoisovi, ktorý ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    17
    Zatiaľ tak môžme sledovať len pekné prihrávky domácej reprezentácie, ale to je tak všetko. Zápasu chýba väčší náboj, snáď oba celky čoskoro vytasia svoje zbrane.
     
    18
    Pred pokutovým územím sa snažil presadiť Martins, ale napokon ho hostia včas od lopty odstavili. Dopredu tak môže skúsiť preraziť Portugalsko, ale cez obranu domácich to bude mať náročné.
     
    19
    Domáci sa dostali do rýchleho protiútoku a následne sa do pokutového územia znova prebojoval Hazard. Opäť však domáci futbalista nič zaujímavého nevymyslel, od lopty ho včas odstavil Carvalho.
     
    20
    Rýchly protiútok sme sledovali aj na druhej strane, Martinsovi sa postupne otváral väčší priestor, ale napokon nič zaujímavého zo strany Portugalska neprišlo a tak je pri lopte opäť Belgicko.
     
    21
    Tempo hry nieje stále nijak vysoké, ale pri lopte je aj naďalej častejšie Belgicko. Vyloženú šancu sme však na jednej či druhej strane nevideli, ale do konca prvého polčasu ostáva ešte dostatok času.
     
    22
    Do pokutového územia domácich poslal centrovanú loptu Guerreiro, ale lopta dopadla len k obrancom domácich a tak sa ani v tomto prípade do ničoho zaujímavého Portugalsko nedostalo.
     
    23
    Postupne sa čoraz viac do útoky dostávajú aj hostia, takže sa hra začína vyrovnávať. Stále však nič zaujímavého neprichádza, dostali sme sa už za polovicu prvého polčasu.
     
    24
    Konečne prišiel aj nejaký ten vzruch pred bránou! Postarali sa o to hostia, keď sa k lopte dostal Moutinho a skúsil to strelou z väčšej vzdialenosti. Tento pokus poriadne vystrašil Courtoisa, ktorý loptu vyrazil pred seba a následne ju upratal do bezpečia Kompany.
    24.
     
    25
    Na útočnej polovici sa usadilo domáce Belgicko, ale nepodarilo sa mu nič zaujímavého vymyslieť. Snáď čoskoro uvidíme aj ďalšie zaujímavejšie situácie, ako tomu bolo pred chvíľou.
     
    26
    Do pokutového územia hostí smerovala prihrávka na Lukaku, ale pri lopte bol skorej brankár hostí Beto a tak prerušil akýkoľvek náznak šance zo strany domácich.
     
    27
    Do útoku sa teraz dostáva aj Portugalsko, ale nemá dostatok priestoru na svoju kombináciu. Belgicko sa opäť pokúša o vysoké napádanie a vybojovať tak loptu na svoje kopačky.
     
    28
    Útočné snahy sa teda postupne striedajú na oboch stranách, ale nič zaujímavého neprinášajú. Diváci na štadióne sa teda zatiaľ nudia, ale prvý polčas ešte bude nejaký ten čas trvať.
     
    29
    Po peknom prechode do útoku sa k lopte dostal Guedes a snažil sa o prienik do pokutového územia, ale napokon mu lopta ušla od nohy a tak sme ani v tomto prípade nič zaujímavého nevideli.
     
    30
    Portugalsko teraz kombinuje na svojej polovici a snaží sa postupnými prihrávkami preniknúť do útoku. To sa však hosťujúcej reprezentácii nedarí, navyše čelí vysokému napádaniu zo strany súpera.
     
    31
    Žiadne zaujímavé situácie však stále neprichádzajú, zrejme všetko podstatné sa udeje až v druhom polčase. Ale ešte nepredbiehajme, do konca prvého dejstva nejaký ten čas ostáva.
     
    32
    Túto útočnú snahu hostí prerušuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. K lopte sa tak dostáva domáce Belgicko, ktoré sa však smerom dopredu moc nehrnie.
     
    33
    Po dlhšej dobe prišla zaujímavejšia situácia. V pokutovom území hostí sa dostal k lopte Carrasco, následne to vyskúšal svojou ľavačkou, ale jeho pokus išiel tesne vedľa brány Portugalska.
     
    34
    Na druhej strane smeroval center do pokutového územia domácich, ale túto loptu si dokázal postrážiť Kompany. Belgicko sa tak môže pokúsiť o ďalší útočný výpad.
     
    35
    Aj naďalej sledujeme, ako sa útočné výpady striedajú na oboch stranách. Prvý polčas už nebude mať dlhého trvania, na prvý presný zásah stále čakáme.
     
    36
    V pokutovom území hostí pekne zakombinoval Hazard s Lukakom, ale napokon sme žiadny strelecký pokus neevidovali. K lopte sa tak dostáva Portugalsko, ktoré sa teraz snaží hru upokojiť.
     
    37
    Po rýchlom prechode do útoku získali domáci rohový kop, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol. Bude to len odkop od brány, o ktorý sa postará brankár Beto.
     
    38
    Teraz sme však boli svedkami zákroku jedného z brankárov, konkrétne tohto domáceho. So slabším streleckým pokusom si však Courtois poradil bez problémov.
     
    39
    V závere prvého polčasu začínajú byť hostia aktívnejší a opäť sa na pozore musel mať brankár domácich. Dobre však čítal hru a išiel včas z brány pri pokuse od Guedesa.
     
    40
    Na druhej strane vyslal center do pokutového územia hostí Meunier, ale ten nič zaujímavého neponúkol a tak je pri lopte opäť hosťujúce Portugalsko.
     
    41
    Do konca prvého polčasu ostáva približne už len 5 minút. Presný zásah sme stále nevideli, ale postupne už pribúdajú zaujímavejšie situácie. Zrejme sa však o všetkom bude rozhodovať v druhom polčase.
     
    43
    Belgicko teraz kombinuje na svojej polovici, nikam sa už neponáhľa. Oba tímy sa tak už snažia dohrať prvý polčas a svoje zbrane potom vytasia v druhom dejstve.
    43.
     
    44
    Predsa len ešte mohol prísť presný zásah v prvom polčase! Martins sa úspešne vyhol ofsajdovej pasci a postupoval z uhla na bránu domácich. Dostal sa až do pokutového územia kde to teda skúsil strelou z uhla a jeho pokus len tesne minul bránu domácich!
    44.
     
    45
    O malú chvíľu tu je ďalšia šanca pre Portugalsko! Po chybe domácej obrany sa do pokutového územia dostal Guedes, ktorý to vyskúšal strelou spoza obrancu a aj jeho pokus len tesne minul bránu domáceho tímu.
    45.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme tak žiadny gól nevideli. Lepšieho ho začalo Belgicko, ktoré hralo veľmi aktívne, ale do žiadnej vyloženej šance sa nedostalo. Postupne sa hra vyrovnala a Portugalsko sa v závere prvého dejstva dostali do zaujímavých situácii, ktoré sa však gólom neskončili.

    Uvidíme, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 21:46!
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

    Keďže sa jedná o prípravné stretnutie, dajú sa očakávať aj striedania.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Dembélé, prichádza Fellaini.
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Mertens, prichádza Januzaj.
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Carrasco, prichádza Chadli.
     
    47
    Druhý polčas tohto zápasu je už teda v plnom prúde, výkopom ho odštartovali domáci futbalisti. Belgicko spravilo do druhého polčasu hneď tri zmeny, Portugalsko napokon nestriedalo.
     
    48
    Belgicko dlho operovalo s loptou na útočnej polovici, ale napokon je ich snaha prerušená postranným rozhodcom, ktorý signalizuje ofsajd.
     
    49
    Zakrátko je tu ďalší ofsajd domácej reprezentácie, Vertonghen tak nemohol vo svojom útočnom ťažení pokračovať. K lopte sa tak opäť dostáva Portugalsko.
     
    50
    Aj hostia sa teda snažili o rýchly prechod na útočnú polovicu, ale z ich strany sme zase sledovali len nepresnú kombináciu. Druhý polčas teda zatiaľ nič zaujímavého neponúka.
     
    51
    Neujal sa ani center od domáceho Meunier, ktorý len preletel pokutovým územím súpera. Belgicko však ešte ostalo na útočnej polovici a po nedovolenom zákroku získava priamy kop.
     
    52
    Ani priamy kop však nič zaujímavého neponúkol, rozohrávka domácim nevyšla podľa predstáv a tak idú do rýchleho protiútoku reprezentanti Portugalska.
     
    53
    Priamy kop napokon získavajú na druhej strane aj hostia. Nebude to však z nijak nebezpečnej vzdialenosti, ale predsa len sa Belgicko musí vyvarovať každému menšiemu zaváhaniu.
     
    54
    Žltú kartu dostáva Pepe (Portugalsko).
     
    55
    Belgicko ubránilo priamy kop a po rýchlom protiútoku malo takisto k dispozícii štandardnú situáciu, ale toto už bolo z oveľa nebezpečnejšej vzdialenosti. Pokus od Kevina De Bruyneho však zmenu skóre nepriniesol.
     
    55
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza Kompany, prichádza Boyata.
     
    56
    Prvá zaujímavejšia situácia v druhom polčase! K odrazenej lopte sa dostal Vertonghen a skúsil to zaujímavou strelou pod brvno hosťujúcej brány, ale brankár Beto vytiahol vynikajúci zákrok!
     
    57
    Následný rohový kop nič zaujímavého neponúkol, k lopte sa už dostáva Portugalsko a ihneď sa tak pokúša o útočný výpad.
     
    58
    Nový muž na ihrisku Januzajovi sa po rýchlom protiútoku dostal k lopte a tak to teda skúsil strelou z väčšej vzdialenosti, ale jeho pokus bol nepresný a tak žiadnu zaujímavú situácii neponúkol.
     
    59
    Postupne však začína hra čoraz viac ožívať, útočné výpady sledujeme na oboch stranách, ale na prvý presný zásah stále čakáme. Nepáči sa to ani domácim priaznivcov, ktorí to dávajú jasne najavo.
     
    60
    Stále však úspešne pracujú aj obe defenzívy, podobne úspešne si počínajú aj obaja brankári. Už to tak zrejme vyzerá, že toto stretnutie bude len o jednom góle, ak vôbec padne.
     
    61
    Belgicko previedol úspešný prechod do útoku, po presnej kombinácii sa k lopte dostal Martins, ale z vnútra pokutového územia bránu súpera len prestrelil.
     
    62
    Zakrátko zahrávali domáci ďalší priamy kop, ale ten už nepriniesol nič zaujímavého a tak je pri lopte už Portugalsko. Hostia sa však smerom dopredu moc nehrnú.
     
    63
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Martins, prichádza Quaresma.
     
    64
    Veľká šanca Belgicka! Hostia teraz prepadli vo svojom pokutovom území, tam sa do zakončenia v dobrej pozícii dostal Meunier, ale jeho strelu vynikajúcim zákrokom vyrazil do bezpečia brankár Beto!
     
    65
    Nasledoval teda rohový kop domácej reprezentácie, ale ten už nič zaujímavého neponúkol. Dopredu sa tak už rýchlo dostáva Portugalsko.
     
    66
    Útočná snaha hostí však nič zaujímavého nepriniesla, budeme svedkami len ďalšieho výkopu od brány Belgicka. Do konca zápasu ostáva ešte dostatok času, ale tempo hry stále upadá.
     
    67
    Hra sa musela na chvíľu prerušiť, pretože zdravotné problémy hlásil brankár domácich Courtois. Vyzerá byť však v poriadku a toto stretnutie snáď dochytá.
     
    68
    Na striedačke domácich sa však už pripravuje náhradný brankár Casteelse. Zrejme tak len predsa dôjde k výmene v bráne domácej reprezentácie.
     
    69
    Obom tímom sa teraz nedarí v kombinácii a tak nesledujeme žiadne súvislé útočné akcie. Vyrovnané stretnutie tak pokračuje ďalej, škoda len že nepribúdajú zaujímavejšie situácie.
     
    70
    Po rýchlom protiútoku zo strany hostí sa k zakončeniu dostal Carvalho, ale nemieril vôbec presne a tak brankár domácich Courtois zasahovať nemusel. Brankár Chelsea je tak aj naďalej vo svojej bráne a tak zrejme k výmene nedôjde.
     
    72
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Mário, prichádza M. Fernandes.
     
    73
    Čas zápasu sa už pomaly napĺňa, stále čakáme na prvý presný zásah. Žiadne situácie však nenaznačujú, žeby k nemu malo aj dôjsť.
     
    74
    Útočné výpady však stále sledujeme na oboch stranách, ale oba tímy teraz chybujú vo svojich kombináciách. Zatiaľ teda všetko nasvedčuje tomu, že zápas skončí spravodlivou remízou.
     
    75
    K strele na bránu hostí sa dostal Januzaj, ale jeho pokus nebol nijak nebezpečný a tak Beto zasahovať nemusel. Belgicko sa tak už sťahuje späť na svoju polovicu.
     
    77
    Domáci teraz dlho kombinovali na útočnej polovici, ale nič zaujímavého im to neponúklo a tak je už pri lopte hosťujúca reprezentácia.
     
    78
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza B. Silva, prichádza A. Silva.
     
    80
    Striedanie v tíme Belgicko: z ihriska odchádza E. Hazard, prichádza T. Hazard.
     
    81
    Do konca riadneho hracieho času ostáva už len 10 minút. Stále neprichádza žiadny impulz smerom k otváraciemu gólu tohto stretnutia. Zrejme sa tak tento zápas skončí spravodlivou remízou.
     
    82
    V pokutovom území hostí vznikol menší závar, ale lopta sa dostala len k brankárovi Betovi, ktorý tak všetko vyriešil a domáci sa už sťahujú späť na svoje územie.
     
    83
    Útočnú snahu Portugalska však zastavuje postranný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd. K lopte sa tak dostáva Belgicko, ale smerom dopredu sa moc neponáhľa.
     
    84
    Belgicko sa postupnou kombináciou snaží preniknúť na útočnú polovicu, ale obrana súpera je veľmi pozorná a tak žiadne zaujímavé situácie nevidíme.
     
    86
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Moutinho, prichádza B. Fernades.
     
    87
    Čas zápasu sa už rýchlo kráti, stále sme presný zásah nevideli. Hra sa ešte v závere druhého dejstva prelieva z jednej strany na druhú, ale žiadne útočné náznaky nevidíme.
     
    89
    Riadny hrací čas sa už teda čoskoro naplní, sme tak ešte zvedaví na nadstavení čas. Hrá sa však prípravné stretnutie, a tak ani k nemu dôjsť nemusí.
     
    90
    Napokon sa nadstavujú ešte 4 minúty!
     
    90+1
    Ani nadstavený čas však nič zaujímavého neponúka, zrejme to už tak vyzerá, že v tomto stretnutí presný zásah neuvidíme a skončí sa spravodlivou remízou.
     
    90+2
    Striedanie v tíme Portugalsko: z ihriska odchádza Guedes, prichádza Rui.
     
    90+3
    Nadstavený čas sa už pomaly napĺňa, na trávniku ešte prebieha ošetrovanie brankára hostí a tak sa zrejme ešte čas natiahne.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    Ani v druhom polčase sme napokon gól nevideli a tak sa toto stretnutie končí spravodlivou remízou 0:0!

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:40:01)

    Miroslav Revaj

    Góly:

    Karty:   54. Pepe (POR)


    Belgicko: Courtois – Alderweireld, Kompany, Vertonghen – Meunier, Dembélé, De Bruyne, Carrasco – Mertens, R. Lukaku, E. Hazard (C)
    Náhradníci: Sels, Casteels – Boyata, Fellaini. T. Hazard, Tielemans, Januzaj, Benteke, Batshuayi, Chadli, Ciman, J. Lukaku

    Portugalsko: Beto – Cédric, Pepe (C), Fonte, Guerreiro – Mário, Carvalho, Moutinho – Martins, Guedes, B. Silva
    Náhradníci: Patrício, Lopes – Alves, M. Fernandes, A. Silva, Dias, Pereira, B. Fernades, Rui, Quaresma

    Rozhodca: Viktor Kassai – Istvan Albert, Theodoros Georgiou (všetci Maďarsko)