Thajsko – Čína 0:2 (kon.) | Anglicko – Nigéria 2:1 (kon.) | Rakúsko – Nemecko 2:1 (kon.)
Švédsko – Dánsko 0:0 (kon.) | Čierna Hora – Slovinsko 0:2 (kon.) | Belgicko – Portugalsko 0:0 (kon.)
Írsko – USA 2:1 (kon.) | Island – Nórsko 2:3 (kon.)
koniec
Anglicko
2:1 (2:0)
Nigéria
Sobota 02.06.2018, 18:15 • Wembley Stadium • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:15.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia reprezentácie Anglicka a Nigérie. Zápas sa začína o 18:15.

    Majstrovstvá sveta vo futbale 2018, ktoré sa budú konať v Rusku sa už o necelé dva týždne začínajú, na programe sú teda ešte prípravné zápasy, kde národné mužstvá môžu ešte doladiť svoju formu. Vo Wembley uvidíme súboj oboch účastníkov šampionátu v Rusku a to Anglicka a Nigérie.

    Anglicko:
    Tradičný účastník vrcholových podujatí nebude chýbať ani na tohtoročnom šampionáte. Anglicko odohralo kvalifikáciu v základnej skupine F, ktorú bez jedinej prehry celú vyhralo s 26 bodmi. Po úspešnej kvalifikácii odohralo Anglicko štyri prípravné zápasy, v ktorých zaznamenalo 1 výhru a 3 remízy. Anglicko bude tradične patriť medzi kandidátov na popredné umiestnenie.

    Nigéria:
    Aj tento africký tím sa napokon predstaví na svetovom šampionáte, kde však zrejme bude patriť medzi tímy, ktoré nebudú patriť medzi favoritov. V príprave zatiaľ podáva Nigéria striedavé výkony, africký tím však zaznamenal výhru s Poľskom a má za sebou aj zaujímavú konfrontáciu s Atl. Madrid, ktorému podľahol 2:3.

    Papierové predpoklady do úlohy favorita stavajú Anglicko. Určite sa však môžme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie, pri ktorého sledovaní by sme sa nudiť nemali.

    Zápas vám z pozície komentátora prenosu sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Úvodné zostavy:

    Anglicko: Pickford – Walker, Stones, Cahill – Trippier – Lingard, Dier, Ali, Young (C) – Kane, Sterling

    Náhradníci: Butland, Heaton, Pope – Delph, Lallana, Livermore, Loftus-Cheek, Maguire, Rashford, Rose, Vardy, Welbeck

    Nigéria: Uzoho – Idowu, Balogun, Troost-Ekong, Abdullahi – Onazi, Obi, Mikel (C) – Iwobi, Ighalo, Moses

    Náhradníci: Akpeyi, Ezenwa – Aina, Awaziem, Ebuehi, Elderson, Etebo, Iheanacho, Musa, Ndidi, Agu, Ogu, Omeruo, Simy

    Rozhodca: Marco Guida – Riccardo Di Fiore, Alessandro Giallatini – Davide Massa
     
    Príjemný sobotný podvečer prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku prípravného zápasu medzi reprezentáciami Anglicka a Nigérie už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni Marco Guida – Riccardo Di Fiore, Alessandro Giallatini – Davide Massa. Wembley Stadium v Londýne je už na všetko pripravený, čaká sa teda len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia. Papierovým favoritom tohto zápasu je Anglicko, ale určite sa máme na čo tešiť. Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne. Pred výkopom sú na programe ešte štátne hymny.

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop malo Anglicko. Domáca reprezentácia odohrá toto stretnutie v bielych dresoch, hostia zvolili zelenú sadu dresov.
     
    2
    Anglicko sa ihneď po výkope presunulo na útočnú polovicu a postupnými prihrávkami sa prebojovalo až do pokutového územia. Tam sme však už nič zaujímavého nevideli a hostia vyviezli loptu do bezpečia.
     
    3
    Aj naďalej je pri lopte domáca reprezentácia, ktorá sa snaží opäť postupnými prihrávkami preniknúť až na útočnú polovicu. Nigéria sa tak v úvode zápasu musí brániť a vyvarovať sa každej chybe.
     
    4
    Obraz hry sa stále nemení, Anglicko sa dostáva na útočnú polovicu a snaží sa niečo nebezpečné vymyslieť. Brankár hostí Uzoho zatiaľ nič vážne okrem výkopov riešiť nemusel.
     
    5
    Po jednom z osobných súbojov ostáva na trávniku ležať hosťujúci Balogun. Je už v opatere lekárov a vyzerá to celkom vážne. Hra je teda prerušená a sme určite zvedaví, či tréner Nigérie bude musieť siahnuť k prvej výmene.
     
    6
    V hre sa už pokračuje ďalej. Anglicko získalo priamy kop, ktorého realizácie sa ujal Trippier. Z dobrej príležitosti to skúsil priamou strelou na bránu a brankár Uzoho vyráža loptu na rohový kop.
     
    7
    Anglicko dalo gól!

    Je tu otvárací gól tohto zápasu! Anglicko zahrávalo spomínaný rohový kop a raduje sa tak z prvého gólu v tomto zápase. V pokutovom území si na centrovanú loptu od rohovej zástavky najvyššie vyskočil GARY CAHILL a krásnou hlavičkou posiela Anglicko do vedenia 1:0!
    7. Gary Cahill (ENG) - 1:0
     
    8
    Úvodná prevaha domácich tak prináša zaslúžené ovocie, tento gól určite môže papierového favorita upokojiť a Anglicko môže hrať tak uvoľnenejšie. Sme však určite zvedaví, ako tento gól otrasie s Nigériou.
     
    9
    Hostia sa predsa len začínajú čoraz viac tlačiť do útoku, ale domáca defenzíva hrá takisto pozorne a zatiaľ súpera k ničomu nepúšťa. Do konca zápasu však ešte ostáva dostatok času, stať sa teda môže čokoľvek.
     
    10
    Domácim však zatiaľ vychádzajú rýchle protiútoky a po jednom z nich získava Anglicko rohový kop. S jeho realizáciou sa domáci nikam neponáhľajú, hostia však budú musieť opäť čeliť nebezpečnej situácii.
     
    12
    Tento rohový kop sa Young rozhodol rozohrať nakrátko a po ňom prišla prihrávka pred bránku spoza pokutového územia. Tam sa v neprehľadnej situácii dostal do zakončenia Sterling a Uzoho musel vytiahnuť výborný zákrok.
     
    13
    Zatiaľ sa teda napĺňajú papierové predpoklady, Anglicko diktuje tempo hry a zatiaľ si pohodlne drží svoje tesné vedenie. To však môže byť veľmi vrtkavé a domácim by určite ešte viac pomohol ďalší presný zásah.
     
    14
    Nigéria sa snaží prenikať smerom dopredu, ale hostia nemajú dostatok priestoru na kombináciu. Domáci teda hrajú zodpovedne oboma smermi, ale stať sa ešte môže čokoľvek.
     
    15
    Útočné výpady sa postupne striedajú na oboch stranách, ale dlhšiu dobu sme nič prevratného nevideli. Podstatné však je, že domáci celok vyhráva 1:0 a je zatiaľ oveľa aktívnejším.
     
    16
    Hostia sa dostali k lopte a snažili sa o rýchly protiútoky, celú útočnú snahu však zastavuje ofsajd, v ktorom sa ocitol Moses. K lopte sa tak opäť dostáva domáce Anglicko.
     
    17
    Postupnou kombináciou sa domáci tím prebojoval až do pokutového územia, ale tam dobre zasiahla obrana hostí a loptu vyviezla do bezpečia. Anglicko však už znova kombinuje na útočnej polovici.
     
    18
    Po dlhej dobe sa do útoku dostali aj hostia, ale center od Abdullahio nepriniesol nič zaujímavé a na loptu si tak mohol siahnuť aj brankár Pickford, ktorý ju už rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    19
    V pokutovom území hostí vznikla ďalšia nebezpečná situácia! Young si prebral úspešnú prihrávku a skúšal to teda strelou na bránu hostí, ale jeho pokus zablokovala obrana Nigérie do bezpečia.
     
    20
    Tlak domácich pokračuje ďalej, ale hostia úspešne odolávajú. Nigéria je zatiaľ smerom dopredu bezzubá, musí sa len brániť a vyvarovať každej chybe, ktorú môžu domáci využiť.
     
    21
    Po nedovolenom zákroku získali domáci priamy kop. Jeho realizáciu si zobral na starosť Young, ale jeho center doputoval len k brankárovi Uzohovi, ktorý tak nemal žiadnu ťažkú prácu.
     
    22
    Opäť sa hra musela na malú chvíľu prerušiť, pretože hlavný rozhodca Guida mal nejaké problémy so svojim komunikačným zariadením. Náhradný rozhodca to však už dal do poriadku a tak môže toto stretnutie pokračovať ďalej.
     
    23
    Dostali sme sa už za polovicu prvého polčasu, Anglicko aj naďalej vyhráva 1:0. Domáci futbalisti sú aj naďalej veľmi aktívny a hostia sa prakticky len bránia. Uvidíme, akým smerom sa bude prvý polčas ešte uberať.
     
    24
    Ighalo poslal center do pokutového územia domácich, ale tam sa k lopte dostal len brankár Pickford, ktorý si ju prebral do svojich rukavíc a už sa snaží založiť postupný útok svojho celku.
     
    25
    Útočná snaha domácich je však teraz prerušená kvôli faulu. K lopte sa tak dostáva Nigéria, ktorá to už skúša smerom dopredu, ale cez pozornú obranu domácich to má veľmi ťažké.
     
    26
    Obraz hry sa začína meniť, Nigéria drží loptu na svojich kopačkách a snaží sa niečo nebezpečné vymyslieť. Anglicko hrá však v defenzíve veľmi pozorne a do žiadneho nebezpečenstva sa ešte nedostalo.
     
    27
    Hostia prenikli až do pokutového územia, ale Moses sa už do zakončenia nedostal, pretože dobre zasiahla obrana domácich a tak už smerom dopredu vyráža Anglicko.
     
    28
    Anglicko sa rozostavilo na útočnej polovici a už skúša opäť preniknúť až do pokutového územia. Nigéria sa tak bude musieť znova brániť, tak ako prakticky po celý prvý polčas.
     
    29
    Trippier poslal presný center do pokutového územia hostí, k lopte sa dostal Lingard, ale proti nemu dokázal včas zasiahnuť brankár hostí Uzoho.
     
    30
    Nasledoval teda rohový kop domácej reprezentácie, ale ten nič zaujímavého neponúkol. Anglicko hrá však aj naďalej na útočnej polovici a dostáva svojho súpera pod tlak.
     
    31
    Lingard sa snažil svojou prihrávkou nájsť dobre rozbehnutého Kanea, ale k nemu sa už lopta nedostala, pretože dobre zasiahla obrana súpera. Anglicko je však stále usadené na útočnej polovici.
     
    32
    Domáci aj naďalej kombinujú na útočnej polovici, ale momentálne sa im nič zaujímavého vymyslieť nedarí. Do konca prvého polčasu však ešte nejaký ten čas ostáva, snáď sa dočkáme niečoho zaujímavého.
     
    33
    Pred bránu hostí smerovala presná prihrávka od Sterlinga, ale k lopte sa dostal len brankár Uzoho a tak sme opäť nič zaujímavého nevideli. Nigéria sa teraz snaží upokojiť hru a podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    34
    Spoza pokutového územia sa k strele dostal Lingard, ale jeho pokus zblokovala obrana hostí do bezpečia. Bude však ešte nasledovať rohový kop v podaní hráčov Anglicka.
     
    35
    Aj realizáciu tohto rohového kopu si zobral na starosť Young, ale jeho center nič zaujímavého nepriniesol. Do konca prvého polčasu ostáva približne 10 minút, Anglicko stále vyhráva 1:0!
     
    36
    Po dlhšej dobe sa do útoku dostávali hostia, ale ďaleko sa nedostali, pretože domáci prerušili ich snahu aj za cenu faulu. Nigéria sa tak teraz môže skúsiť usadiť na útočnej polovicii.
     
    37
    Napokon sme boli aj svedkami strely na bránu domácich, ale Ighalov pokus bol veľmi slabý a brankár Pickford tak nemal veľa roboty. Uvidíme, či záverečná časť prvého polčasu ešte ponúkne niečo zaujímavé.
     
    38
    Po rýchlom prechode do útoku sa k strele dostal Sterling, ale jeho pokus len tesne minul bránu hostí. Nigéria si tak teraz mohla vydýchnuť, ale tlak domácich opäť narastá.
     
    39
    Anglicko dalo gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia 2:0! Anglicko sa znova úspešne prebojovalo na útočnú polovicu, pred pokutovým územím si loptu úspešne vymenili Sterling s HARRY KANEOM a druhý menovaný presnou strelou posiela Anglicko do vedenia o dva góly.
    39. Kane (ENG) - 2:0
     
    40
    Krátko pred koncom prvého polčasu tak domáci vyhrávajú o dva góly a sú aj naďalej aktívnejším celkom. Nigéria tak bude mať čo do druhého polčasu zlepšovať.
     
    41
    Anglicko má teda aj naďalej loptu na svojich kopačkách, zrejme aj záver prvého polčasu bude patriť domácej reprezentácii. Uvidíme, či sa to hosťom podarí zmeniť.
     
    43
    Záver prvého polčasu teda nič zaujímavého neponúka, domáci sú aj naďalej pri lopte a už sa len snažia bez problémov dohrať prvé dejstvo tohto zápasu.
     
    44
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní. Uvidíme, či hlavný rozhodca tohto zápasu ešte niečo nadstaví.
     
    45
    Mosesovi sa podarilo preniknúť do pokutového územia a peknou strelou preveril brankára Pickforda. Anglický brankár však podržal svoje mužstvo a to už zrejme bolo z prvého polčasu všetko.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    V prvom polčase sme videli jednoznačne aktívnu hru domáceho Anglicka, ktoré tak po góloch Cahilla a Kaneho vyhráva 2:0! Nigéria toho veľa v útoku neukázala a viacmenej sa v prvom polčase len bránila. Uvidíme teda, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:19.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!

    Pred druhým polčasom sa dajú očakávaj aj nejaké zmeny, keďže sa jedná o prípravné stretnutie, môže ich byť aj viac.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Striedanie v tíme Nigéria: z ihriska odchádza Abdullahi, prichádza Ebuehi.
    Striedanie v tíme Nigéria: z ihriska odchádza Onazi, prichádza Etebo.
    Striedanie v tíme Nigéria: z ihriska odchádza Balogun, prichádza Omeruo.
    Striedanie v tíme Nigéria: z ihriska odchádza Obi, prichádza Ogu.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mala Nigéria, ktorá do druhého polčasu spravila až 4 zmeny. Hostia sa ihneď po výkope usadili na útočnej polovici.
     
    47
    Nigéria dala gól!

    Vynikajúci vstup hostí do druhého polčasu! Nigérii zrejme prospela tá početná výmena na ihrisku, keďže sa po výkope ihneď usadila na útočnej polovici a vyvíjala veľkú aktivitu. Do pokutového územia najprv prišla presná prihrávka na útočníka Nigérie, ale jeho strela skončila len na tyčke. K odrazenej lopte sa však dostal ALEX IWOBI a ten znižuje na 2:1!
    47. Alex Iwobi (NIG) - 2:1
     
    48
    Tlak Nigérie pokračuje ďalej, hostia sú usadení na útočnej polovici a Anglicko sa tak v úvode druhého polčasu len bráni. Takýto obrat v druhom polčase zrejme nečakal nik.
     
    49
    Nigéria získava po útočnej aktivite Mosesa rohový kop. Anglicko sa tak aj naďalej bude musieť brániť, brankár Pickford si už organizuje svoju obranu.
     
    50
    Po rohovom kope sa lopta dostala k Ighalovi, ktorý sa pokúsil o strelecký pokus, ale jeho snahu prerušila opäť obrana domácich a Nigéria tak v krátkej dobe získava ďalší rohový kop.
     
    51
    Tento rohový kop už nič zaujímavého neponúkol, Anglicko získava loptu na svoje kopačky a snaží sa už upokojiť hru a podržať loptu čo najdlhšie na svojich kopačkách.
     
    52
    Žltú kartu dostáva Sterling (Anglicko).
     
    53
    Nigéria sa však opäť dostáva k lopte a znova sa tak snaží niečo nebezpečné vymyslieť. Zrejme takýto obraz hry v druhom polčase nečakal nik, Anglicko sa už musí o výsledok strachovať.
     
    54
    Obrana domácej reprezentácie však teraz pracuje pozorne a hostí už do žiadnych nebezpečných šancí nepúšťa. Druhý polčas však ešte bude mať dlhého trvania a stať sa môže teda čokoľvek.
     
    55
    Hostia kombinujú na útočnej polovici, ale na dostrel domácej brány sa dostávajú len veľmi ťažko. Anglicko sa snaží o vysoké napádanie, ale ich súper teraz chyby nerobí.
     
    56
    Spoza pokutového územia sa k strele dostal Moses, ale jeho pokus smeruje nad bránu domáceho celku. Pickford sa tak už pripravuje k odkopu.
     
    57
    Anglicko sa snažilo založiť rýchly útočný výpad, ale ďaleko sa domáci nedostali a už je pri lopte opäť Nigéria. Hostia však zatiaľ kombinujú len na svojej polovici.
     
    58
    Do pokutového územia domácich vyslal center Ebuehi, ale na túto loptu dobre zareagovala obrana Anglicka a odvracia ju na rohový kop. Nigéria sa tak opäť dostáva k tlaku.
     
    59
    Center od rohovej zástavky vyslal do pokutového územia Moses, ale obrana domácich túto situáciu zvládla a vyváža loptu do bezpečia. Nigéria sa tak vracia späť na svoju polovicu.
     
    60
    Hodina z tohto prípravného zápasu už uplynula, Anglicko vyhráva 2:1! V úvode druhého dejstva hrala Nigéria veľmi aktívne, ale pri lopte je už teraz domáca reprezentácia a snaží sa opäť vrátiť do vedenia o dva góly.
     
    61
    Domáci sa snažia cez postupné prihrávky prepracovať až do pokutového územia, ale obrana súpera je veľmi pozorná a zatiaľ ich do žiadnej šance v druhom polčase nepustila.
     
    62
    Teraz sa však už lopta dostala do pokutového územia hostí, podarilo sa k nej dostať Kaneovi, ale jeho zakončenie zablokovala obrana hostí do bezpečia.
     
    63
    Striedanie v tíme Nigéria: z ihriska odchádza Moses, prichádza Musa.
     
    64
    Walker fauloval tesne pred 16-tkou svojho celku a tak Nigéria získala priamy kop. Ten však nič zaujímavého neponúkol, pretože strelu od Eteboa zblokoval obranný múr.
     
    65
    Menší nápor Nigérie trval ďalej, Ebuehio center však už nič zaujímavého neponúkol a k lopte sa tak dostáva domáce Anglicko. Hostia sa tak vracajú späť na útočnú polovicu.
     
    66
    Anglicko sa snaží usadiť na útočnej polovici a držať tak hru čo najďalej od svojej brány. Úvod druhého polčasu bol veľmi zaujímavý, ale momentálne sa na ihrisku nič zaujímavého nedeje.
     
    67
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Lingard, prichádza Loftus-Cheek.
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Young, prichádza Rose.
     
    68
    Domáci presunuli svoju kombináciu na vlastnú polovicu, stále tak v poslednej dobe chýba tomuto zápasu väčší impulz. Do jeho konca však ešte ostáva dostatok času a tak verme, že ešte niečo zaujímavé uvidíme.
     
    69
    Nigéria vďaka vysokému napádaniu získava loptu na svoje kopačky a snaží sa tak už vyraziť smerom dopredu. Hostia stále prehrávajú o jeden gól a tak sa snažia čo najskôr vyrovnať.
     
    70
    K lopte sa dostal John Obi Mikel a vyskúšal to strelou spoza pokutového územia. Jeho pokus bol však nepresný a bránu domácich nijak neohrozil. Pickford sa tak už pripravuje k výkopu.
     
    71
    Anglicko sa usadilo na útočnej polovici, ale stále nenašlo v druhom polčase recept na pokorenie súperovej defenzívy. Domácim to však vadiť nemusí, vyhrávajú o jeden presný zásah.
     
    72
    Rozhodca teraz na malú chvíľu prerušil hru, dal pokyn na občerstvenie. Na strane Anglicka sa chystá ďalšie striedanie.
     
    73
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Kane, prichádza Rashford.
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Sterling, prichádza Welbeck.
     
    74
    A opäť sa hra musela prerušiť. Na ihrisku ostáva ležať Etebo, ktorý e už v opatere lekárov. Hráči sa tak po krátkej dobe môžu opäť občerstviť.
     
    75
    Etebo je teda v poriadku a v hre sa pokračuje ďalej. Pomaly sa dostávame do záverečnej časti tohto prípravného zápasu, druhý polčas veľa zaujímavých momentov neprináša.
     
    76
    Striedanie v tíme Nigéria: z ihriska odchádza Ighalo, prichádza Iheanacho.
     
    77
    Žltú kartu dostáva Musa (Nigéria).
     
    78
    Individuálnu akciu teraz predviedol Welbeck, ale jeho následný strelecký pokus zablokovala obrana hostí do bezpečia. Anglicko však získava výhodu rohového kopu.
     
    79
    Rohový kop domácich však takisto nič zaujímavého neponúkol, hostia sa bez problémov ubránili a môžu sa pokúsiť vyraziť smerom dopredu. Stále totižto prehrávajú o jeden gól.
     
    80
    Do konca zápasu ostáva 10 minút, ale určite sa ešte niečo bude nadstavovať. Anglicko je momentálne pri lopte, nikam sa však neponáhľa, predbežné skóre hrá stále v jeho prospech.
     
    81
    Pred pokutové územie hostí sa s loptou dostal Rashford, ale jeho následný strelecký pokus nič zaujímavého neponúkol a lopta opustila hraciu plochu.
     
    82
    Striedanie v tíme Anglicko: z ihriska odchádza Alli, prichádza Delph.
     
    83
    Anglicko momentálne kombinuje na svojej polovici, nemá sa kam ponáhľať a snaží sa tak mať hru pod svojou kontrolou. Uvidíme, či do konca zápasu ešte niečo zaujímavého príde.
     
    84
    Nigéria sa dostala do rýchleho protiútoku, ale Idowu sa ocitol v ofsajde a tak je útočná snaha hostí prerušená postranným rozhodcom.
     
    85
    Hosťujúcej reprezentácii sa začína čas krátiť, domáci sú aj naďalej častejšie pri lopte a kontrolujú záver zápasu. Uvidíme, čo teda ešte príde k zmene skóre.
     
    86
    Do pokutového územia hostí smeroval center na hlavu Rashforda, ktorý však loptu nedokázal usmerniť do siete a tak to bude len odkop od brány Nigérie.
     
    87
    Stále sa očakáva záverečný tlak zo strany Nigérie, ale ten neprichádza. Anglicko tak má hru pod svojou kontrolou a smeruje k víťazstvu v tomto prípravnom zápase.
     
    88
    John Obi Mikel sa snažil presadiť individuálnym spôsobom, ale nakoniec sa len previnil útočným faulom a tak sa lopta vracia späť na kopačky Anglicka.
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Sme tak ešte zvedaví, koľko hlavný rozhodca tohto zápasu nadstaví.
     
    90
    Napokon sa ešte nadstavujú 4 minúty!
     
    90+1
    Pri lopte je síce hosťujúca reprezentácia, ale nedostáva sa na útočnú polovicu a tak ani k ohrozeniu brány súpera. Už to tak zrejme vyzerá, že to Anglicko dotiahne do víťazného konca.
     
    90+2
    Musa vyslal len nepresný center do pokutového územia domácich, Anglicko odvrátilo loptu do bezpečia a už sa snaží samo zaútočiť.
     
    90+3
    Útočnú snahu domácich teraz prerušil ofsajd. Zrejme to už bolo z tohto stretnutia všetko.
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Nigéria mala perfektný vstup do druhého polčasu, keď hneď v jeho úvode znížilo na 2:1. Viacej zaujímavých situácii sme však už nevideli a tak už Anglicko dotiahlo tento zápas do víťazného konca.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (20:12:22)

    Miroslav Revaj

    Góly: 7. Cahill, 39. Kane – 47. Iwobi

    Karty:   52. Sterling (ENG) – 77. Musa (NIG)


    Anglicko: Pickford – Walker, Stones, Cahill – Trippier – Lingard, Dier, Ali, Young (C) – Kane, Sterling
    Náhradníci: Butland, Heaton, Pope – Delph, Lallana, Livermore, Loftus-Cheek, Maguire, Rashford, Rose, Vardy, Welbeck

    Nigéria: Uzoho – Idowu, Balogun, Troost-Ekong, Abdullahi – Onazi, Obi, Mikel (C) – Iwobi, Ighalo, Moses
    Náhradníci: Akpeyi, Ezenwa – Aina, Awaziem, Ebuehi, Elderson, Etebo, Iheanacho, Musa, Ndidi, Agu, Ogu, Omeruo, Simy

    Rozhodca: Marco Guida – Riccardo Di Fiore, Alessandro Giallatini – Davide Massa