Slovan Bratislava – Lučenec sk 6:3 (kon.)
koniec
ŠK Slovan Bratislava futsal
6:3 (2:0)
FC Mimel Lučenec
Piatok 01.06.2018, 19:30 • HANT Aréna Bratislava • Varta futsal liga • Finále
     
    40
    Slovan Bratislava dáva gól! Bodka na záver zápasu. MATÚS KYJOVSKÝ strieľa hetrik.
     
    36
    Lučenec dáva gól! Netrvalo dlho a JUNIOR strelou z ľavej strany k protiľahlej žrdi prekonáva Karpiaka.
     
    36
    Slovan Bratislava dáva gól! Je dosť možné, že gól MATÚŠA KYJOVSKÉHO už definitívne rozhoduje o osude stretnutia. Nechajme sa prekvapiť. Kyjovský zobral súperovi loptu a trafil prázdnu bránu Lučenca.
     
    31
    Lučenec dáva gól! Lučenec mal najprv obrovskú šancu, z ktorej neskóroval, Slovan zachránili Kozár s Rickom na bránkovej čiare. No o malú chvíľu sa už nemýlil RIBEIRO, ktorý ostal voľný pri žrdi a zavesil loptu do bližšieho vinkla.
     
    25
    Lučenec dáva gól! RIBEIRO vykresáva iskierku nádeje. Strelu Filha ešte Karpiak kryl, no vyrazil ju na kopačky Ribeira, ktorý sa zblízka nemýlil.
     
    23
    Slovan Bratislava dáva gól! DUŠAN RAFAJ sa dostal k lopte na vlastnej polovici a okamžite triafal prázdnu bránu, ktorú aj cez celé ihrisko trafil, nezabránil tomu ani Steinwandter ktorý sa snažil ešte loptu vyhlavičkovať.
     
    21
    Slovan Bratislava dáva gól! MATÚŠ KYJOVSKÝ sa zapisuje do streleckej listiny, utešenou strelou zvyšuje už na 3:0 a približuje svoj tím k titulu.
     
    20
    Slovan Bratislava dáva gól! Slovanu vyšiel signál po rohovom kope. Solano našiel pri žrdi voľného MAREKA BELANÍKA a ten z prvej strelou po zemi rozvlnil sieť.
     
    5
    Slovan Bratislava dáva gól! PETER HAĽKO posiela Slovan do vedenia v rozhodujúcom piatom finálovom zápase. Podarilo sa mu zmeniť smer prízemnej strely Solana a posiela loptu k vzdialenejšej žrdi.

    Daniela Mesíková

    Góly: 5. Haľko, 20. Belaník, 21. Kyjovský, 23. Rafaj, 36. Kyjovský, 40. Kyjovský – 25. Ribeiro, 31. Ribeiro, 36. Junior

    Karty:   10. Belaník (SLB), 36. Kozár (SLB), 39. Kyjovský (SLB) – 39. Junior (LUC)


    ŠK Slovan Bratislava futsal: Brndiar – Karpiak, Solano, Haľko, Kyjovský, Rischer, Péchy, Genčúr, Belaník, Rick, Rafaj, Kozár (C), A. Zdráhal, M. Zdráhal
    FC Mimel Lučenec: Oberman – Klema, Junior, Brunovský, Kočiš, Hricov, Filho, De Sousa, Ribeiro, Fehérvári (C), Csaba, Kuhajdík, Petík. Steinwandter

    Rozhodca: Belavý – Peško, Matula