J. Kórea – Bosna 1:3 (kon.) | Austrália – Česko 4:0 (kon.) | Tunisko – Turecko 2:2 (kon.)
Francúzsko – Taliansko 3:1 (kon.)
koniec
Francúzsko
3:1 (2:1)
Taliansko
Piatok 01.06.2018, 21:10 • Allianz Riviera, Nice • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sa už napokon žiadne minúty nepridávali a tak po 90 minútach ukončil hlavný rozhodca tohto zápasu Anthony Taylor toto prípravné stretnutie medzi Francúzskom a Taliasnkom, ktoré sa končí víťazstvom domácej reprezentácie.

    S týmto konštatovaním sa už lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:56:18)
     
    90
    Koniec zápasu.
     
    89
    O osude zápasu sa tak zdá byť rozhodnuté, zrejme sa teda naplnia papierové predpoklady a Francúzsko porazí Taliansko. Sme však ešte zvedaví na dĺžku nadstaveného času.
     
    88
    Taliansko ešte zahrávalo priamy kop, ale domáci sa na túto centrovanú loptu dali pozor a upratali ju do bezpečia. Čoskoro sa teda už naplní riadny hrací čas, domáci stále vyhrávajú 3:1!
     
    87
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Pogba, prichádza N'Zonzi.
     
    87
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Belotti, prichádza Belotti.
     
    86
    Francúzsko ešte zahrávalo rohový kop, ale ten už nič zaujímavého neponúkol a tak ešte môže niečo skúsiť vymyslieť Taliansko.
    85. Thauvin (FRA)
     
    85
    Domáci mohli navýšiť svoje vedenie! Giroud sa dostal k lopte a vymyslel vynikajúci center pred bránu hostí na Thauvina, ale jeho zaujímavé zakončenie fantasticky vychytal brankár Sirigu!
     
    84
    Riadny hrací čas prvého polčasu sa už čoskoro naplní a už to teda vyzerá, že Francúzsko sa stane víťazom tohto prípravného zápasu. Uvidíme, či sa ešte dočkáme nejakej drámy.
     
    83
    Sledovali sme rohový kop Talianska, ale centrovanú loptu si obrana domácich postrážila a Francúzsko tak môže skúsiť vyraziť smerom dopredu.
     
    82
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Mbappé, prichádza Thauvin.
     
    81
    Dnes veľmi aktívny Mbappé sa v pokutovom území hostí dostal k strele a loptu doputovala aj do siete, ale bolo to z ofsajdovej pozície. K lopte sa tak už dostáva Taliansko.
     
    80
    Do konca druhého polčasu ostáva približne 10 minút, zrejme ešte nejaký ten nadstavený čas. Momentálne sa nič zaujímavého na ihrisku nedeje, domáci priaznivcom sa to pochopiteľne nepáči.
     
    79
    Striedanie v tíme Taliansko: z ihriska odchádza Jorginho, prichádza Bonaventura.
     
    78
    Balotelli avizuje nejaké zdravotné problémy a odchádza za postrannú čiaru. Zrejme však bude môcť ešte v tomto stretnutí pokračovať, pri lopte je stále domáce Francúzsko.
     
    77
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Griezmann, prichádza Giroud.
    Striedanie v tíme Francúzsko: z ihriska odchádza Tolisso, prichádza Matuidi.
     
    76
    Taliansko sa dostalo do rýchleho protiútoku, v pokutovom území domácich sa k lopte dostal Balotelli, ale jeho uponáhľaná strela napokon nič zaujímavého neponúkla.
     
    75
    Dlhšiu dobu teda čakáme na zaujímavejšiu príležitosť na jednej či druhej strane. Francúzsko si stále drží loptu na svojich kopačkách a postupnými prihrávkami preniká na súperovu polovicu.

    Miroslav Revaj

    Góly: 8. Umtiti, 29. Griezmann, 63. Dembélé – 36. Bonucci

    Karty:   42. Pellegrini (ITA)


    Francúzsko: Lloris – Pavard, Rami, Umtiti, Hernández – Tolisso, Kanté, Pogba – Mbappé, Griezmann, Dembélé
    Náhradníci: Areaola, Mandanda – Fekir, Giroud, Kimpembe, Lemar, Matuidi, Mendy, N'Zonzi, Sidibe, Thauvin, Varane

    Taliansko: Sirigu – D'Ambrosio, Bonucci, Caldara, De Sciglio – Pellegrini, Jorginho, Mandragora – Berardi, Balotelli, Chiesa
    Náhradníci: Perin – Belotti, Bonaventura, Cristantne, Florenzi, Insigne, Politano, Romagnoli, Rugani, Verdi, Zappacosta, Zaza

    Rozhodca: Anthony Taylor (ENG)