Příbram – Karviná 5:1 (kon.)
koniec
FK Příbram
5:1 (1:1)
MFK Karviná
cz Utorok 29.05.2018, 14:00 • Na Litavce, Příbram • Juniorská liga sk. A – Čechy (CZ)
Predzápasové kurzy
    89. PECKA - 5:1
     
    89
    Příbram právě vstřelila branku!
    Středočeši se ještě dočkali páté branky! Opět sehráli výtečně rychlý protiútok. Do vápna sice míč nedostali, ale odražený balon z první parádně napálil TOMÁŠ PECKA! Technicky obstřelil clonícího hráče a míč zapadl k pravé tyči.
    71. KVĚT - 4:1
     
    71
    Příbram právě vstřelila branku!
    A pozor, hned vzápětí je tu další branka pro domácí a je rozhodnuto! Při rychlém protiútoku si Květ vyměnil míč s Peckou a rázem byl v dobré pozici, ze které ROMAN KVĚT zamířil přesně k pravé tyči!
    70. PRŮCHA - 3:1
     
    70
    Příbram právě vstřelila branku!
    Po pěkné kombinaci domácích následovala tečovaná střela nad a rohový kop, po něm už Středočeši nejspíš rozhodují! Vysoká přihrávka z levé strany propadla k PETRU PRŮCHOVI, který propálil dělovkou Ciupu, zamířil k zadní tyči.
    65. PRŮCHA - 2:1
     
    65
    Příbram právě vstřelila branku!
    Kočí lapil centr z levé strany a rozjel rychlou akci, po které Středočeši skórují! Přihrávka z brankové čáry našla volného PETRA PRŮCHU, který z první z těžké pozice dokázal překonat Ciupu a vrací Příbrami zpět vedení.
    25. PUTYERA - 1:1
     
    25
    Karviná právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce je srovnáno! Centr z pravé strany propadl přesně k OLIVERU PUTYEROVI, jeden z obránců míč podskočil, první pokus karvinského útočníka ještě vychytal Kočí, ale na dorážku zblízka už nedosáhl. Příbramská obrana nyní zaspala.
    2. JANUŠKA - 1:0
     
    2
    Příbram právě vstřelila branku!
    Rychlá akce domácích, kteří jdou do bleskového vedení! Karviná propadla ve středu hřiště, Středočeši sehráli kombinaci na levou stranu na JIŘÍHO JANUŠKU a ten už neměl problém prostřelit Ciupu ranou na přední tyč.

    Matěj Vybíral

    Góly: 2. Januška, 65. Průcha, 70. Průcha, 71. Květ, 89. Pecka – 25. Putyera


    FK Příbram: Kočí – Petrlík, Květ, Soldát, Jelínek, Kilián, Ric (C) (67. Ptáček), Průcha (81. Sirotek), Hloušek (67. Pecka), Puchmertl, Januška
    Náhradníci: Beran, Pecka, Sirotek, Ptáček

    MFK Karviná: Ciupa – Bernatík, Coma, Egri, Giľák, Gros, Jurovec (46. Zielina), Moskál (C), Putyera, Řapek (46. Szotkowski), Sembol
    Náhradníci: Szotkowski, Zielina

    Rozhodca: Matějček – Kubec, Myška