Francúzsko – Česko 0:6 (kon.) | Nórsko – USA 3:9 (kon.) | Švajčiarsko – Švédsko 3:5 (kon.)
Nemecko – Fínsko 3:2 (po pr.)
koniec
Francúzsko
0:6 (0:3, 0:2, 0:1)
Česko
Nedeľa 13.05.2018, 16:15 • Royal Arena, Kodaň • Majstrovstvá sveta • Skupina A
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:32 Martin Nečas (CZE) - 0:6
     
    50:32
    Česko dalo gól!
    Česi sa držali v útočnej tretine, výber Francúzska mal s nimi veľké problémy. Využil to MARTIN NEČAS, ktorý pridal gól s poradovým číslom šesť. Asistencie: Jakub Krejčík, Adam Polášek.
    27:41 Roman Horák (CZE) - 0:5
     
    27:41
    Česko dalo gól!
    Tak to bola paráda v podaní Faksu. Ten si pohybom pri mantineli vypýtal puk, prekľučkoval sa s ním pred Quemenera a zakončil. Jeho strela síce ešte v sieti neskončila, ROMAN HORÁK už ale skóroval. Asistencie: Radek Faksa, David Sklenička.
    21:37 Roman Horák (CZE) - 0:4
     
    21:37
    Česko dalo gól!
    Tak to je paradox ako vyšitý. Kubalíkovi strela absolútne nevyšla, puk sa ledva dokotúľal pred bránku. Tam ho ale bekhendom poslal za chrbát Quemenera ROMAN HORÁK. Asistencie: Dominik Kubalík, Libor Šulák.
    14:11 Dmitrij Jaškin (CZE) - 0:3
     
    14:11
    Česko dalo gól!
    Padol tretí český gól, bolo len otázkou času. Do pásma si teraz nakorčuľoval DMITRIJ JAŠKIN, ktorý nedal strelou do ľavej šibenice bránky Quemenerovi šancu na zákrok. Asistencia: Jakub Krejčík.
    07:58 David Pastrňák (CZE) - 0:2
     
    07:58
    Česko dalo gól!
    Čechom to prekážať nemuselo, o niekoľko sekúnd neskôr už totiž predsa len skórovali. Po individuálnej akcii sa presadil DAVID PASTRŇÁK. Ten puk zaviezol do pásma a pridal svoj druhý gól v zápase. Asistencia: Dmitrij Jaškin.
    03:41 David Pastrňák (CZE) - 0:1
     
    03:41
    Česko dalo gól!
    Česi dokázali z ničoho nič skórovať a dostali sa tak do vedenia. Po vyhranom buly sa do puku oprel DAVID PASTRŇÁK, ktorý prepálil bezradného Quemenera. Asistencie: David Krejčí.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 4. Pastrňák (Krejčí), 8. Pastrňák (Jaškin), 15. Jaškin (J. Krejčík), 22. Horák (D. Kubalík, Šulák), 28. Horák (Faksa, D. Sklenička), 51. Nečas (J. Krejčík, Polášek)


    Francúzsko: Quemener (Ylönen) – Auvitu, Manavian (A), Gallet, Hecquefeuille (A), Raux, Janil, Thiry – Rech, Guttig, Fleury (C) – Treille, Texier, T. Da Costa – Douay, Bouvet, Claireaux – Leclerc, Ritz, Perret – Lamperier.
    Česko: Rittich (Francouz) – Gudas (A), Šulák, Hronek, Moravčík, D. Sklenička, Polášek, J. Krejčík – Pastrňák, Krejčí, Jaškin – Řepík, Faksa, Červenka (C) – Hyka, Nečas, D. Kubalík – Horák, Plekanec (A), Chytil – R. Kousal.

    Rozhodca: Kubuš (SVK), Ohlund (SWE) – Kilian (NOR), Vanoosten (CAN)

    Diváci: 6252