Nemecko – Česko 2:8 (kon.) | Slovensko – Poľsko 4:5 (kon.)
koniec
Nemecko
2:8 (0:4, 2:1, 0:3)
Česko
cz Štvrtok 03.05.2018, 13:00 • Athletik Zentrum, St. Gallen, Švýcarsko • MS juniorek
    57:47 Michaela KUBEČKOVÁ - 2:8
     
    57:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je MICHAELA KUBEČKOVÁ, která dostala nahrávku před branku a trefila se přímo pod víko. Asistence: Barbora Husková.
    56:03 Kristýna OTCOVSKÁ - 2:7
     
    56:03
    Česko právě vstřelilo branku!
    Němky se dostaly do dobré šance, ale pak přišla zbytečná ztráta míčku na polovině, které využila Pekárková. Ta poslal míček před prázdnou branku na KRISTÝNU OTCOVSKOU, která neměla sebemenší problém se zakončím. Asistence: Nikol Pekárková.
    52:27 Eliška PLANKOVÁ - 2:6
     
    52:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak konečně se české hráčky dočkaly další branky! Husková vystihla rozehrávku na polovině hřiště a okamžitě poslala kros do míst, kde byla ELIŠKA PLANKOVÁ, která střelou k tyčce zvyšuje na 2:6! Asistence: Barbora Husková.
    29:46 Julia DIESNEROVÁ - 2:5
     
    29:46
    Německo právě vstřelilo branku!
    A rázem tu je i druhý německý gól! JULIA DIESNEROVÁ využívá přesilovou hru a to zcela zaslouženě! Německá hráčka byla nejdůslednější před brankou a po prohození české brankářky dopravila míček do branky. Bez asistence.
    28:48 Winona JURGENSOVÁ - 1:5
     
    28:48
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němky z ničeho nic snižují! WINONA JURGENSOVÁ tečovala střelu Bestové do české branky a na německé straně vypuká obrovská radost! Asistence: Anna-Lena Bestová.
    22:18 Nikol PEKÁRKOVÁ - 0:5
     
    22:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je to 0:5! Branka jako přes kopírák v podání českých hráček, ale tentokrát si Cholínská s Pekárkovou vyměnily pozice. NIKOL PEKÁRKOVÁ totiž dorazila střelu Cholínské a po asistenci zaznamenává i branku. Asistence: Lucie Cholínská.
    18:52 Lucie CHOLÍNSKÁ - 0:4
     
    18:52
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle je kritická situace pro Němky. České hráčky totiž vedou už 0:4! Pekárková vystřelila takovou polostřelu od mantinelu a LUCIE CHOLÍNSKÁ se prosazuje z dorážky! Asistence: Nikol Pekárková.
    17:51 Eliška JUREČKOVÁ - 0:3
     
    17:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    ELIŠKA JUREČKOVÁ. natáhla ke střele na polovině hřiště a trefila se přesně do pravého horního rohu.Asistence: Petra Šebestová.
    13:49 Barbora HUSKOVÁ - 0:2
     
    13:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky jdou do dvoubrankového vedení! Německá brankářka si nerozuměla se svou spoluhráčkou a volného míčku se ujala BARBORA HUSKOVÁ, která tak dává svůj druhý gól v dnešním utkání! Asistence: Eliška Planková.
    03:19 Barbora HUSKOVÁ - 0:1
     
    03:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky se ujímají vedení! Kubečková narazila v rohu hřiště míček na BARBORU HUSKOVOU, která si nikým neatakována doběhla až na střed a střelou z otočky zakončila přesně vedle brankářky. Asistence: Michaela Kubečková.

    Vojtěch Görög

    Góly a asistencie: 29. Jurgensová (Bestová), 30. Diesnerová – 4. Husková (Kubečková), 14. Husková (Planková), 18. Jurečková (Šebestová), 19. Cholínská (Pekárková), 23. Pekárková (Cholínská), 53. Planková (Husková), 57. Otcovská (Pekárková), 58. Kubečková (Husková)


    Nemecko: Branová (Leuová) – Konigová, Lantiguová, Bergerová, Gitteková, Richterová, Petersenová, Bornemannová – Baccusová, Jurgensová, Bestová – Bottrichová, Spangenbergová, Diesnerová – Drewsová, Brokerová, Schaubová – Suskeová, Vogtová
    Česko: Klečková (Lišková) – Jurečková, Šebestová, Beránková, Svačinová, Kolářová, Malecká, Novotná – Vrlíková, Želízková, Faltusová – Řezáčová, Pekárková, Cholínská – Planková, Kubečková, Husková – Sedláčková, Otcovská

    Rozhodca: Alejandro Santisteban, Juan Marin Esponera