Třinec – Bohemians 4:2 (kon.) | Jablonec – Č. Budějovice 4:0 (kon.) | Brno – Slavia 1:0 (kon.)
koniec
FK Jablonec
4:0 (3:0)
SK Dynamo Č. Budějovice
cz Streda 02.05.2018, 14:00 • Areál Břízky • Juniorská liga sk. B – Čechy (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    90
    V úplném závěru se Jablonec dostal do přečíslení. Pleštil přihrával pod sebe, jeden z domácích útočníků následně v obrovské příležitosti neskóroval, Dubljanič předvedl další skvělý zákrok!
     
    86
    Tomek poslal dlouhý balón za obranu, ke kterému se dostal Kadula. Ten střílel z hranice velkého vápna, míč jen těsně prosvištěl vedle tyče!
     
    77
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Patrik Schön, přichází Leonard Maqastena.
     
    73
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Landfeld, přichází Ondřej Štěpánek.
     
    72
    Hosté rozehrávali rohový kop z pravé strany. Míč si v pokutovém území našel Kadula, který se s ním otočil, následně vystřelil těsně vedle!
     
    71
    Spoustu prostoru na rohu šestnáctky dostal Kubista. Ten střílel na zadní tyčku, balón se k jeho smůle kroutil ven z branky!
     
    70
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Díl, přichází Pavel Musílek.
     
    68
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Václav Míka, přichází David Vávra.
     
    67
    Jeden z domácích fotbalistů si zpracoval míč ve velkém vápně, poté přehazoval vybíhajícího Dubljaniče. Míč skončil těsně nad brankou!
     
    62
    Schön se během posledních čtyř minut dostává už ke třetí šanci! Tentokráte ho v jasné příležitosti vychytal hostující brankář!
     
    61
    Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Daniel Kortiš, přichází Marcel Jiran.
     
    60
    Byl to opět Schön, který zůstal úplně volný v pokutovém území soupeře. Domácí fotbalista poté přestřelil branku!
    59. SCHÖN - 4:0
     
    59
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Po pravé straně zatáhl Díl, který přihrával pod sebe. První střelecký pokus ještě brankou neskončil, následná dorážka PATRIKA SCHÖNA z bezprostřední blízkosti už ano!
     
    55
    Po následném rohovém kopu míč zůstal úplně volný ve velkém vápně. Vypadalo to, že Díl skóroval. Balón však v síti nekončí, rozehrávat bude Dubljanič!
     
    49
    Další obrovská příležitost pro Jablonec na levé straně hřiště. Dubljanič šel rychle na zem, poté předvedl výborný zákrok!
     
    45+1
    Balón se od jednoho z domácích fotbalistů odrážel do branky, nakonec trefil pouze nohu brankáře Dubljaniče, který se ani nepohnul. To byla obrovská smůla pro Jablonec!
     
    43
    Jablonec právě vstřelil branku!
    V závěru prvního poločasu přidávají domácí fotbalisté třetí přesný zásah! Na konci celé akce byl zakončující DOMINIK PLEŠTIL, který se dnes poprvé zapisuje do střelecké listiny.
    21. LANDFELD - 2:0
     
    21
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Domácí po zásluze navyšují svůj náskok! Rychlá akce po pravé straně, ze které přišla přihrávka do malého vápna. JAN LANDFELD následně z bezprostřední blízkosti skóroval do odkryté branky!
     
    15
    Další skvělá příležitost pro Jablonec! Dubljanič vytáhl parádní zákrok nohou proti zakončení z hranice penalty, vyrazil na rohový kop!
     
    14
    Obrovské zaváhání v rozehrávce Budějovic, po špatné malé domů se Schön znovu ocitl úplně sám proti Dubljaničovi. Domácí fotbalista minul branku a drží se za hlavu!
     
    12
    Hosté Hanuše neohrozili, do přečíslení se dostali domácí. Schön se ocitl tváří v tvář hostujícímu gólmanovi, Dubljanič si připsal nesmírně důležitý zákrok!
    4. PIROCH - 1:0
     
    4
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Domácí rozehrávali dva rohové kopy během krátké chvíle. Centrovaný míč směřoval na zadní tyč, JIŘÍ PIROCH poté hlavou otevřel skóre tohoto utkání a poslal hráče Jablonec do vedení!

    Štěpán Slovák

    Góly: 4. Piroch, 21. Landfeld, 43. Pleštil, 59. Schön


    FK Jablonec: Hanuš – Piroch, Díl (70. Musílek), Pleštil, Schön (77. Maqastena), Breda, Landfeld (73. Štěpánek), Zezulka, Dostál, Kubista (C), Hajdo
    Náhradníci: Štěpánek, Musílek, Maqastena, Richter

    SK Dynamo Č. Budějovice: Dubljanič – Martinec, Grigera (46. Kadula), Fišer, Kubata, Kortiš (61. Jiran), Pouček, Tomek (C), Matoušek, Štifter, Míka (68. Vávra)
    Náhradníci: Jiran, Kadula, Vávra

    Rozhodca: Pechanec – Flimmel, Vít

    Diváci: 50