Fínsko – Švédsko 6:7 (kon.) | Česko – Švajčiarsko 5:6 (0:1 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Česko
5:6 (0:1, 1:3, 4:1)
Švajčiarsko
cz Sobota 28.04.2018, 15:00 • DRFG Aréna • Euro Floorball Tour (mužov)
Predzápasové kurzy
    Matthias HOFBAUER - 5:6
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Švýcarsko.
    Autorem vítězné branky je MATTHIAS HOFBAUER.
    58:18 CURNEY - 5:5
     
    58:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vyplatilo se, jelikož máme minutu a třičtvrtě před koncem srovnáno. Suchánek z první poslal míček na JIŘÍHO CURNEYHO, jehož rána zaplula přesně do růžku Meierovy branky! Asistence: Patrik Suchánek.
     
    57:50
    Česká republika to zkouší bez Bauera v bráně!
     
    56:33
    Vyloučení v týmu Švýcarsko (Nicola Bischofberger – 2 min., Bránění ve hře).
    56:21 ŠEBEK - 4:5
     
    56:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeká nás velmi dramatická koncovka, jelikož už je to zase jen o gól! Po chybě domácích se dostal k míčku Curney, jenž ho posunul na volného DANIELA ŠEBKA, který neměl problémy z brankoviště zakončit. Asistence: Jiří Curney.
     
    55:54
    Dnešní utkání sleduje 1582 diváků!
     
    55:29
    Po rychlé kombinaci se dostal k velmi svižné střele Rüegger, jehož rána se odrazila od horní tyčky zpět do hřiště. Při domácích stálo štěstí.
    53:39 RIEDI - 3:5
     
    53:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Tak zase přichází trest, jelikož Švýcaři se znovu prosazují! Ti se dostali do přečíslení dva na jednoho, když Laely našel před brankou úplně volného PAOLA RIEDIHO, jenž nadvakrát překonal Bauera v bráně. Asistence Claudio Laely.
     
    53:02
    Hosté se dostali do rychlého přečíslení dva na jednoho. Na poslední chvíli se vrátil Adam Delong, který odpálil míček těsně vedle domácí branky!
     
    50:51
    Mohlo být srovnáno! Obrovská šance domácího týmu. Šebek dostal pas, který posunul na lépe postaveného Dóžu, který šel sám na gólmana. Zvolil střelu, kterou minul!
     
    49:22
    A nejspíše proto přišla velká šance Švýcarska. Gfeller si seběhl na hranici brankoviště, kam dostal přihrávku, avšak o kousek přestřelil!
    47:39 HÁJEK - 3:4
     
    47:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    DRFG Aréna bouří, už je to jen o jednu branku! První nádherná akce doácímu týmu sice ještě nevyšla. Poté však poslal Hubálek zpoza branky míček na LUKÁŠE HÁJKA, jenž bez potíží překonal Meiera. Asistence: Jakub Hubálek.
    42:14 DÓŽA - 2:4
     
    42:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesto inkasuje! Češi měli opravdu skvělý vstup do třetí třetiny. PATRIK DÓŽA byl v dobré střelecké pozici, a tak vypálil. Jeho rána šla přesně nad rameno Meiera a už je to zase je o dva góly. Asistence: Daniel Šebek.
     
    41:32
    Skvělá defenzivní práce Ondřeje Vítovce! Ten na poslední chvíli máchl hokejkou a trefil míček, který šel na volného švýcarského hráče, jenž by šel sám na bránu!
     
    39:30
    Češi by ještě rádi vstřelil do konce druhé třetiny ještě jednu branku, ale měli štěstí, že neinkasovali! Mendelin se zjevil sám před gólmanem, avšak trefil jen jeho masku!
    38:23 KISUGITE - 1:4
     
    38:23
    Česko právě vstřelilo branku!
    Konečně se prosazuje také Česká republika, což ocenili především fanoušci na stadionu. MARITN KISGUTIE dobře bránil ve výhledu Meierovi, navíc se od něj míček odrazil do branky! Asistence: Daniel Šebek.
    35:13 RÜEGGER - 0:4
     
    35:13
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A tak se opět prosazují hráči švýcarské reprezentace. JÖEL RÜEGGER si naběhl na brankoviště, kam pas také dostal a překonal bezmocného Bauera v bráně. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    34:39
    Další velká šance Česka, která opět nekončí brankou! Patrik Dóža běžel s Danielem Šebkem, kterému adresoval přihrávku na paty, a ten tak nemohl zakončit do odkryté části branky.
    32:49 CAMENISH - 0:3
     
    32:49
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Čechy mohou promarněné příležitosti opravdu mrzet, jelikož opět jsou to oni, kdo inkasuje! CHRISTOPH CAMENISH dostal nabito a jeho rána z první zapadla k tyčce. Asistence: Matthias Hofbauer.
     
    31:44
    Česká republika sice prohrává o dvě branky, ale domácím fanouškům to vůbec nevadí! Ti teď dohnali do další velké šance Curneyho, jenž pálil do prázdné brány, ovšem jeho ránu po zemi dokázal Meier zneškodnit.
     
    29:39
    Opět byl v akci Jiří Curney, ale tomu se zatím na tomto turnaji nedaří! Dóža mu skvěle přenechal míček a mladoboleslavský útčoník běžel sám na Meiera. Položil si ho, ovšem jeho bekhendový pokus šel nad!
     
    28:47
    A mohlo to být zase o jednu branku! Daniel Šebek utekl s Jiřím Curneym, kterému také adresoval svou přihrávku, jenže domácí útočník s číslem čtyři nedokázal překonat Meiera.
    28:29 HOFBAUER - 0:2
     
    28:29
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Přesto se hráči v červených dresech v této třetině ještě prosazují. Mendelin dostal míček na brankoviště, odkud chtěl pálit, ale nepovedlo se mu to. Tak posunul míček na MATTHIASE HOFBAUERA, jenž dával do prázdné. Asistence: Patrik Mendelin.
     
    27:54
    Další velká šance Mendelina! Vypadá to, že ten už si své štěstí dnes vybral. Běžel sám na brankáře, obhodil si ho, ale poté přepadl přes jeho nohu. Faul se nepíská.
     
    26:38
    Z velmi nebezpečné pozice zahrávali Švýcaři svou standardní situaci. Nemysleli to vůbec zle, vše vyšperkovala přihrávka na Hofbauera, jenž z brankoviště minul.
     
    26:38
    Vyloučení v týmu Česko (Adam Delong – 2 min., Blokování soupeřovy hole).
     
    25:44
    Mohlo být srovnáno! Míček už letěl za brankovou čáru, kde ho chtěl dorážet ještě jeden z Čechů, jelikož si nebyl jistá, ovšem přestřelil!
    24:37 Českého brankáře zachrínila jeho pravá tyč
     
    24:37
    Převeliká šance Švýcarska! Mendelin nádherně našel Riediho, který mohl u tyčky uklízet do prázdné. To ovšem nezvládl a jen trefil tyč!
     
    24:05
    Další dobrá šance pro střelce zatím jediné branky. Mendelin dělá české obraně velké problémy. Tentokrát se jeho střela mezi tři tyče nevešla.
     
    21:49
    Veliká šance českého týmu! Švýcaři propadli v obraně. Mikuláš Krbec si obešel jediného obránce a povedenou střelou vypálil. Jeho pokus ale mířil těsně vedle.
     
    17:59
    Vyloučení v týmu Česko (Josef Rýpar – 2 min., Zdržování hry).
     
    15:29
    Velké šance domácího týmu! Nejprve jsme viděli přečíslení tři na jednoho, ale střela Filipu Langerovi vůbec nesedla. Poté se ještě k pokusu dostal další domácí hráč, avšak ani on nedokázal překonat Meiera!
     
    13:01
    Vyloučení v týmu Česko (Patrik Suchánek – 2 min., Sekání).
     
    11:48
    Skvělý zákrok Lukáše Bauera! Paolo Riedi dostal nabito a jeho střela z první šla na bližší tyč, ovšem domácí gólman se stihl skvěle přesunout.
     
    10:07
    Martin Tokoš ukázal, že má velmi rychlé nohy! Přesprintoval obránce a vzniklo nám přečíslení tři na dva. Jmenovaný hráč posunul na Milana Garčara, který střelou z první trefil jen hráče před sebou.
     
    09:06
    Další velká šance Švýcarů! Camenisch dostal rychlou přihrávku na brankoviště, kde byl sám. Přesto šancí pohrdl a přestřelil!
     
    04:23
    A po pár vteřinách mohlo být klidně srovnáno! Meier už byl překonán, jenže ho zachránila horní tyčka! Poté byl ještě švýcarský gólman sražen a je pískáno proti Čechům.
    03:39 MENDELIN - 0:1
     
    03:39
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    To je šok! Češi nevystřídali moc rychle, zatímco hosté rozehráli svou standardní situaci velmi rychle. PATRIK MENDELIN dostal přihrávku na brankoviště, odkud bezpečné proměnil. Hokejka byla celkem vysoko, ale gól platí. Asistence: Tim Braillard.

    Daniel Kinc

    Denisa Józsová

    Góly a asistencie: 39. Kisugite (Šebek), 43. Dóža (Šebek), 48. Hájek (Hubálek), 57. Šebek (Curney), 59. Curney (Suchánek) – 4. Mendelin (Braillard), 29. Hofbauer (Mendelin.), 33. Camenish (Hofbauer), 36. Rüegger (Hofbauer), 54. Riedi (Laely), rozh. náj. Hofbauer

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Riedi (SUI)
    0:0   Dóža (CZE)
    2. séria:
    0:0   Hartmann (SUI)
    0:0   Hájek (CZE)
    3. séria:
    0:1   Hofbauer (SUI)
    0:1   Curney (CZE)


    Česko: Bauer (Sauček) – Hubálek, Nehera, Suchánek, Vítovec, Kisugite, Veltšmíd – Rýpar, Delong, Hájek – Krbec, Langer, Valeš – Šebek, Dóža, Curney – Meliš, Garčar, Tokoš
    Švajčiarsko: Meier (Eder) – Camenisch, Bürki, Berry, Gfeller, Heller, Bischofberger, Grat – Hofbauer, Hartmann, Rüegger – Mendelin, Braillard, Riedi – Laely, Engel, Känzig – Buchli, Zaugg

    Rozhodca: Marttinen Manu, Heinola Henri

    Diváci: 1582