Hongkong – Bulharsko 0:10 (kon.) | Taiwan – Turecko 2:4 (kon.) | Juhoafrická rep. – Gruzínsko 4:2 (kon.)
koniec
Juhoafrická republika
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
Gruzínsko
cz Piatok 20.04.2018, 20:00MS - 3. divízia • 4. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Jean-Michel van Doesburgh - 4:2
     
    59:41
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    A je rozhodnuto! Jižní Afrika senzačně vítězí v dnešním utkání s doposud neporaženou Gruzií, když do prázdné branky vsítil rozhodující gól 19 vteřin před koncem JEAN-MICHEL VAN DOESBURGH. Asistence: Uthman Samaai.
    52:02 Deen MAGMOED - 3:2
     
    52:02
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Obrovská hrubka gruzínské obrany, která byla dobře postavená a vracela se společně se soupeřem, ale nechala se obhodit a zároveň obejít od DEANA MAGMOEDA, který se dostal za oba bránící hráče a v souboji jeden na jednoho s brankářem našel prostor pro zasunutí puku do branky. Asistence: Marc Giot, Jean-Michel van Doesburgh.
    24:23 Oliver OBOLGOGIANI - 2:2
     
    24:23
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Tomu se říká obrovská smůla, kterou nyní měl Pretorius. Žužunašvili vybojoval v útočném pásmu puk a posunul ho na OLIVERA OBOLGOGIANIHO, který střílel z ostrého úhlu, ale trefil brankáře Pretoriuse zezadu do ramene, od něhož se kotouč odrazil do branky.
    19:28 Damian CARDOSO - 2:1
     
    19:28
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! DAMIAN CARDOSO pronikl skrz dva hráče Gruzie a mířil sám na Iljenka, který nedokázal zachytit prudkou střelu Jihoafričana! Asistence: Deen Magmoed.
    08:16 Luke CARELSE - 1:1
     
    08:16
    Jihoafrická republika právě vstřelila branku!
    Domácí vyrovnávají na 1:1! Z levé strany se vydal před brankoviště LUKE CARELSE, který si doslova obešel brankáře a nadvakrát mu obstřelil vytrčený beton. Asistence: Uthman Samaai.
    04:23 Oliver OBOLGOGIANI - 0:1
     
    04:23
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzínci ovšem dokázali vyvinout tlak na branku soupeře a zde už se projevily rozdíly v kvalitách obou týmů. OLIVER OBOLGOGIANI si vyjel od zadního mantinelu a vystřelil z velkého úhlu. Puk se odrazil od nohy brankáře Pretoriuse do branky. Asistence: Alexandr Žužunašvili.

    Jan Vojkůvka

    Góly a asistencie: 9. Carelse (Samaai), 20. Cardoso (Magmoed), 53. Magmoed (Giot, van Doesburgh), 60. van Doesburgh (Samaai) – 5. Obolgogiani (Žužunašvili), 25. Obolgogiani (Žužunašvili)


    Juhoafrická republika: Pretorius (A. Bock) – Magmoed, Gordon, Bremner, Venter, Verwey, Malgas, Phakathi – Botha (A), Samaai, Giot – Marais (C), van Doesburgh, Carelse – Valadas (A), Compton, Cardoso – Obery, du Buisson.
    Gruzínsko: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Comaia (A), Džeiranašvili (A), Geperidze, Minasiani, Davitašvili – Dumbadze (C), Žužunašvili, Obolgogiani – Filimonov, Charizov, Vasilčenko – Švecov, Kozjulin, Gongadze – G. Oganeziani, D. Oganeziani, Šalunov.

    Rozhodca: Magnusson (SWE), Roshchyn (ESP) – Labzov (BLR), Miklič (SLO)