La Coruña – Sevilla 0:0 (kon.) | Vigo – Barcelona 2:2 (kon.) | Villarreal – Leganés 2:1 (kon.)
koniec
Celta Vigo
2:2 (1:1)
FC Barcelona
Utorok 17.04.2018, 21:00Španielska LaLiga • 33. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Lucas Boyé (CVG)
     
    89
    Lucas Boyé sa dostal do šance, ktorá mala rozhodnúť tento zápas! Z ničoho nič išiel sám na bránu, ale zbytočne si ešte loptu sekal. Potom už nedokázal prepáliť val tiel.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Jonny Castro (Celta Vigo).
     
    85
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Brais Méndez, prichádza Lucas Boyé.
    82. Iago Aspas (CVG) - 2:2
     
    82
    Celta Vigo dalo gól! IAGO ASPAS ani nevie ako, ale strelil vyrovnávajúci gól. Pomohol mu k tomu nemecký brankár, ktorý práve doňho vyrazil loptu. Jednalo sa o pekný prízemný center. Ten bol zárodkom celej tejto akcie.
     
    79
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Pione Sisto, prichádza Emre Mor.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Daniel Wass (Celta Vigo).
     
    78
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Ousmane Dembèlé, prichádza Aleix Vidal.
     
    73
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Jozabed, prichádza Nemanja Radoja.
     
    72
    Iago Aspas si zobral na starosť rozohrávku priameho kopu a spravil to veľmi dobre. Loptu trafil ponad múr, ale o niekoľko centimetrov aj ponad brvno.
    71. Sergi Roberto (BAR)
     
    71
    Iago Aspas išiel sám na bránu a Sergi Roberto zatiahol za ručnú brzdu. Súpera objal zo zadu, za čo musel vidieť červenú kartu.
     
    66
    Iago Aspas mohol prakticky okamžite vyrovnať! Dostal prihrávku na hranicu šestnástky a mal dostatok času na presné zakončenie. Strieľal po zemi k tyči, ale lopta napokon skončila tesne vedľa.
    64. Paulinho (BAR) - 1:2
     
    64
    Barcelona dala gól! PACO ALCÁCER si pekne nabehol do malého vápna a loptu doklepol do prázdnej brány. Brankár Celty ešte zakročil, ale gólu nezabránil.
     
    60
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Philippe Coutinho, prichádza Lionel Messi.
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza André Gomes, prichádza Sergi Roberto.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Iago Aspas (Celta Vigo).
     
    54
    Jozabed sa chytá za hlavu, pretože spálil obrovskú príležitosť! Stál úplne sám v šestnástke. Stačilo len loptu trafiť k tyči. Tá chytila zlý falš a vykrútila sa mimo brány.
     
    53
    Denis Suárez mohol streliť gól a dostať tak svoj tím do vedenia. Preštrikoval sa do malého vápna, kde trafil dobre vybiehajúceho brankára.
    45. Jonny Castro (CVG) - 1:1
     
    45
    Celta Vigo dalo gól! Domáci zaslúžene vyrovnávajú! Hostia nezvládli bránenie vo vlastnej šestnástke, keď najskôr prišlo zlyhanie v súboji 1 na 1 a následne aj v malom vápne, kde JONNY CASTRO doklepával do prázdnej brány.
    36. Ousmane Dembèlé (BAR) - 0:1
     
    36
    Barcelona dala gól! OUSMANE DEMBÈLÉ sa zapojil do kombinácie svojho tímu s gólovou strelou. Stalo sa tak po halfvoleji z hranice šestnástky. Nebol to ľahký kop, ale on umiestnil loptu presne k tyči.
    34. Brais Méndez (CVG)
     
    34
    Brais Méndez nechal vyniknút brankára Barcelony! Strieľal k tyči, ale nie dostatočne presne. Marc-André ter Stegen sa vyhodil do vzduchu a loptu vytlačil na rohový kop.
     
    29
    Maximiliano Gómez dostal fantastickú prihrávku do šestnástky, ale príliš dlho si pripravoval loptu na strelu! V poslednom momente sa mu do lopty hodil obranca Barcelony.
     
    26
    Pione Sisto mohol taktiež udrieť, ale na druhej strane! Snažil sa obstreliť bránu a vyšlo mu to takmer ideálne. Lopta len tesne skončila vedľa brány.
    25. Paulinho (BAR)
     
    25
    Paulinho mohol otvoriť skóre zápasu, keď sa parádne zavesil do vzduchu po rohovom kope, ale jeho hlavička skončila na tyči! Následne bola lopta odvrátená preč zo šestnástky.
     
    10
    Maximiliano Gómez sa dostal ešte do väčšej šance než Barca. Stál prakticky sám pred brankárom a stačilo zakončiť k tyči. On toto jediné nezvládol. Strelu nasmeroval na brankára.
     
    8
    Denis Suárez dostal fantastickú prihrávku do šance, lenže s tou naložil veľmi zle. Mieril na zadnú tyč, ale lopta skončila trochu ďalej.

    Patrik Žažo

    Góly: 45. J. Castro, 82. Aspas – 36. O. Dembèlé, 64. Alcácer

    Karty:   56. Aspas (CVG), 78. Wass (CVG), 88. J. Castro (CVG)   71. Roberto (BAR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 8:6. Střely mimo: 9:5. Rohy: 6:4. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:7.
    Celta Vigo: S. Álvarez – Wass, Roncaglia, Sergi Gómez, J. Castro – Méndez (85. Boyé), Jozabed (73. Radoja), Lobotka, Sisto (79. Mor) – Gómez, Aspas (C).
    Náhradníci: Blanco – Cabral, Fontàs, Mazáň, Mor, Boyé, Radoja.

    FC Barcelona: ter Stegen (C) – Semedo, Y. Mina, Vermaelen, Digne – A. Gomes (60. Roberto), Paulinho – O. Dembèlé (78. Aleix Vidal), Denis Suárez, Coutinho (60. Messi) – Alcácer.
    Náhradníci: Cillessen – Alba, Umtiti, Roberto, Messi, L. Suárez, Aleix Vidal.

    Rozhodca: Fernandez Borbalan