Sevilla – Villarreal 2:2 (kon.) | Barcelona – Valencia 2:1 (kon.) | Las Palmas – Sociedad 0:1 (kon.)
Leganés – Vigo 1:0 (kon.) | Bilbao – La Coruña 2:3 (kon.)
koniec
FC Sevilla
2:2 (0:1)
Villarreal CF
Sobota 14.04.2018, 13:00 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme boli svedkami ešte veľmi zaujímavého stretnutia. Najprv sa dostali domáci po vylúčení do oslabenia o jedného hráča a inkasovali druhý gól. Potom prišlo vylúčenie aj na strane hostí a Sevilla získala penaltu, ktorú však Nolito nepremenil. Domáci futbalista sa však neskôr predsa len prezentoval presným zásahom a z ďalšieho tlaku domáci znova skórovali a tak zápas končí remízou 2:2, s ktorou je Sevilla zrejme spokojná, aj keď dnes bola lepším mužstvom.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem pekný zvyšok dňa. Zápas komentoval Miroslav Revaj. (14:53:39)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    V nastavenom čase sa už nič zaujímavé nedeje, body sa teda budú deliť.
     
    90
    Napokon s ešte nastavujú 3 minúty!
     
    89
    Riadny hrací čas tohto zápasu sa už čoskoro naplní. Určite sa ešte niečo nastaví, v druhom polčase sa hra často prerušovala.
     
    88
    Žltú kartu dostáva Sergio Escudero (FC Sevilla).
     
    87
    Escudero to skúsil takisto z väčšej vzdialenosti, ale jeho pokus bol nepresný. Hostia sa teraz smerom dopredu neponáhľajú, zrejme sú ešte v šoku, že stratili vedenie o dva góly.
     
    86
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Carlos Bacca, prichádza Enes Ünal.
     
    85
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Sandro Ramírez, prichádza Roque.
     
    84
    Čaká nás tak zrejem ešte zaujímavý zvyšok zápasu. Oba tímy majú po 10 hráčov na ihrisku, stav je vyrovnaný a ešte oba celky tak majú priestor strhnúť víťazstvo na svoju stranu. Domáci však musia byť s remízou určite spokojní.
    82. Steven N'Zonzi (SEV) - 2:2
     
    82
    Sevilla dala gól!
    Je vyrovnané! Futbalový štadión v Sevilly je na nohách, domácim sa podarilo zmazať vedenie súpera o dva góly a vracajú sa tak späť do hry. STEVEN N'ZONZI sa dostal k lopte a strelou z väčšej vzdialenosti prekonal Asenja a stav zápasu tak je 2:2!
     
    80
    Do konca zápasu ostáva ešte 10 minút, ale určite sa ešte bude niečo nastavovať. Sily na ihrisku sú vyrovnané, oba celky hrajú s desiatimi hráčmi a tak nás ešte čaká zaujímavý zvyšok zápasu.
     
    79
    Sevilla dala gól!
    Tak predsa len sa domácim podarilo streliť kontaktný gól! Sevilla získala priamy kop na útočnej polovici, do pokutového územia poslal loptu Lenglet a našiel presným centrom hlavu NOLITA, ktorý tak gólovou hlavičkou odčinil svoje zaváhanie pri penalte – 1:2!
     
    78
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Daniel Raba, prichádza Javi Fuego.
    77. Nolito (SEV)
     
    77
    Brankár hostí zachránil svoj celok pred inkasovaným gólom! Asenjo uhádol smer strely a tak Nolito svoj tím nevrátil späť do hry. Villarreal však má pred sebou určite ešte náročnú úlohu.
     
    77
    Druhú žltú a následne červenú kartu dostáva Jaume Costa (Villarreal CF).
    76. Jaume Costa (VLR)
     
    76
    Bola nariadená penalta pre domáci celok! Sevilla získava veľkú šancu na kontaktný gól, Costa zahral v pokutovom území rukou a hlavný rozhodca Fuertes je nekompromisný.
     
    75
    To sa domácim futbalistom podarilo a získavajú rohový kop. Ich súper to tak ešte nebude mať do konca zápasu vôbec ľahké, domáci stále hýria útočnou aktivitou.
     
    74
    Hostia sa teraz smerom dopredu nehrnú a snažia sa kombinovať na svojej polovici. Domáci sa však snažia o vysoké napádanie a získať tak loptu späť na svoje kopačky.
     
    73
    Sevilla sa dostala do rýchleho brejku a k hlavičkovému zakončeniu sa na bránu hostí dostal Sarabia. Jeho pokus však nebol presný a tak mohli hostia ostať pokojní.
     
    72
    Rohový kop žiadnu zaujímavú situáciu neponúkol, Villarreal sa ubránili bez problémov a už sa hostia pokúšajú vyraziť smerom dopredu. Domáci sa tak vracajú späť na svoje územie.
     
    71
    Domáci získavajú po útočnej aktivite rohový kop. Hostia sa tak teraz budú musieť brániť, brankár Asenjo si už organizuje spoluhráčov pred svojou bránou.
     
    70
    Moje slová sa potvrdili, domáci sa znova nasťahovali na útočnú polovicu a snažia sa ešte niečo vymyslieť. Hrajú však o jedného hráča menej a to im celú situáciu komplikuje.
     
    69
    Sevilla hrá o jedného hráča menej a prehráva už o dva góly. S domácimi to teda v tomto zápase nevyzerá dobre, ale určite sa ešte nevzdávajú a pokúsia sa o kontaktný gól.
    68. Carlos Bacca (VLR) - 0:2
     
    68
    Villarreal dal gól!
    Hostia pridávajú svoj druhý gól v tomto zápase a približujú sa tak k víťazstvu! Raba získal loptu a založil rýchly brejk hosťujúceho celku, následne našiel presnou prihrávkou CARLOSA BACCU, ktorý sa šikovne zbavil domácich obrancov a presnou strelou prekonováva Soriu v bráne Sevilly – 0:2!
     
    67
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Franco Vázquez, prichádza Nolito.
     
    66
    Domáci v týchto chvíľach toľko neútočia, musia sa venovať aj bráneniu. Hostia vycítili šancu a v presilovke o jedného hráča teda podnikajú časté útočné výpady.
     
    65
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Denis Čeryšev, prichádza Roberto Soriano.
     
    63
    Sevilla tak stále prehráva o jeden gól a navyše hrá o jedného hráča menej. Uvidíme teda, či sa im podarí ešte niečo nebezpečné vymyslieť.
    62. Wissam Ben Yedder (SEV)
     
    62
    A to je komplikácia pre domáci celok! Yedder bol drzí voči rozhodcovi, najprv mu prikazoval komu má dať žltú kartu a následne posmešne zatlieskal tomu, že ju sám dostal. Po druhej žltej tak putuje predčasne pod sprchy.
     
    62
    Žltú kartu dostáva Wissam Ben Yedder (FC Sevilla).
     
    61
    Po dlhšej dobe sme sledovali útok hosťujúceho celku, ale brankár Soria si prebral loptu do svojich rukavíc. Domáci na nič nečakajú a opäť zakladajú útočný výpad.
     
    60
    Sledovali sme ďalší rohový kop domáceho celku, ale ani ten nič zaujímavého neponúkol. Domáci sú však naďalej pri lopte a snažia sa o vyrovnávajúci gól.
     
    59
    Tlak futbalistov Sevilly pokračuje ďalej, ale stále sa domáci nedostali k vyrovnávajúcemu gólu. Hostia si tak stále držia svoje tesné vedenie o jeden gól.
     
    58
    Domáci teraz poriadne vystrašili svojho súpera pred ich bránou. Nový muž na ihrisku Yedder sa dostal do zakončenia a takmer bol z toho vlastný gól hostí. Lopta však za bránkovou čiarou neskončila.
    57. Wissam Ben Yedder (SEV)
     
    57
    Pred bránu hostí smeroval opäť ďalší center, ale lopta aj v tomto prípade doputovala do rukavíc brankára Asenja. Villarreal následne rozbieha kombináciu na svojej polovici.
     
    56
    Aj naďalej teda pokračuje útočná snaha domácich futbalistov, ale stále sa dnes Sevilly v útoku nedarí. Ešte však domáci celok má dostatok priestoru, aby zvrátil toto nepriaznivé skóre.
     
    55
    Žltú kartu dostáva Jaume Costa (Villarreal CF).
     
    54
    Striedanie v tíme FC Sevilla: z ihriska odchádza Luis Muriel, prichádza Wissam Ben Yedder.
     
    52
    Domácim sa však teraz nedarilo v kombinácii a tak loptu strácajú. Hostia sa nikam neponáhľajú a snažia sa čo najdlhšie podržať loptu na svojich kopačkách.
     
    51
    Villarreal ubránil aj tento rohový kop, ale domáci sa znova dostávajú k lopte. Uvidíme teda, či sa dnes v tomto zápase ešte dočkáme nejakého presného zásahu.
     
    50
    Sledovali sme ďalší center od Navasa a teraz domáci získavajú aspoň rohový kop. Tlak domácich stále narastá, ale šanca na gól neprichádza.
     
    49
    Útočná snaha domácich však pokračuje ďalej, Ramírez sa odhodlal k strele z väčšej vzdialenosti, ale bránu hostí netrafil. Villarreal tak odolal ďalšiemu náporu domácich.
     
    48
    Dlho netrvalo a sledovali sme ďalší útok domáceho celku. Navasov center pred bránu hostí však nič zaujímavého nepriniesol a znova sa tak k lopte dostanú hostia.
     
    47
    Sevilla sa okamžite púšťa do útočenia, Sarabia sa však prezentoval iba nepresným centrom a tak to bude odkop od brány hostí. Postará sa o brankára Asenja.
     
    46
    Druhý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci futbalisti. Ani jeden z trénerov nespravil zmenu vo svojej zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak už čoskoro začne!
     
    Skončil sa už prvý polčas tohto zápasu. Napokon sme v ňom videli jeden gól, ktorý dosiahli hostia zásluhou raba v 36. minúte. Domáci však boli aktívnejším celkom, ale v druhom polčase budú musieť dobiehať náskok súpera.

    Druhý polčas sa začne približne o 14:01!
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Prvý polčas sa už čo chvíľa naplní. Uvidíme, koľko ešte nastaví hlavný rozhodca tohto zápasu Fuertes.
     
    43
    Vázquez sa teraz pokúsil o individuálny prienik, čo mu nevyšlo podľa predstáv a domáci loptu strácajú. Hostia sa tak znova nikam neponáhľajú, snažia sa loptu podržať na svojich kopačkách.
     
    42
    Zatiaľ všetko nasvedčuje tomu, že hostia už prvý polčas zvládnu a pôjdu na polčasovú prestávku vo výhodnejšej pozícii. Ešte však nepredbiehajme, pár minút domácim ostáva.
     
    41
    Zakrátko sa však domáci znova dostali k lopte a pred bránu hostí smeroval aj veľmi nebezpečný center. Našťastie pre Villarreal nedokázali domáci presne zakončiť.
     
    40
    Nedovolený zákrok však teraz prišiel aj z domácej strany, takže Sevilla už loptu stráca. Hostia sa pochopiteľne nemajú kam ponáhľať, budú sa snažiť pred koncom prvého polčasu naťahovať čas.
     
    39
    Sevilla znova vytvára tlak na súpera, ale Villarreal je pri bránení na svojom území stále veľmi pozorný. Zo strany hostí však pribúdajú nedovolené zákroky, čo sa im môže neskôr vypomstiť.
     
    38
    Už sa o to aj snažia, loptu majú na svojich kopačkách a postupne prenikajú až na útočnú polovicu. Ich súper sa však úspešne bráni a domácich do žiadnej šance nepúšťa.
     
    37
    Žltú kartu dostáva Éver Banega (FC Sevilla).
     
    37
    Vzhľadom na aktivitu domácich je tento stav tesne pred koncom prvého polčasu prekvapivý, ale predsa len majú futbalisti Seville ešte priestor, aby do konca prvého dejstva vyrovnali.
    36. Daniel Raba (VLR) - 0:1
     
    36
    Villarreal dal gól!
    Je tu prvý presný zásah v tomto zápase! Prekvapivo ho dávajú pasívnejší hostia, keď sa im podarilo preniknúť až do pokutového územia domácich, Castillejo poslal presný center na opačnú stranu a tam sa gólovou hlavičkou prezentoval DANIEL RABA. Soria si síce na loptu siahol, ale gólu už nezabránil – 0:1!
     
    35
    Rohový kop však hostia úspešne ubránili a snažia sa už o prienik na útočnú polovicu. Domáci sa tak rýchly vracajú späť na svoje územie.
     
    34
    Následne sa podarilo Escuderovi poslať presný center pred bránu hostí a získava tak pre svoj tím rohový kop. Znova tak prichádza tlak z domácej strany.
     
    33
    Sevilla sa pustila do ďalšieho útoku, ale hostia ich snahu čas zastavili, aj keď za cenu nedovoleného zákroku. Hostia sa však budú musieť aj naďalej brániť.
     
    32
    Hosťom sa však teraz nedarí v prechode do útoku a znova tak po chybnej prihrávke strácajú loptu. Domáci sa však teraz nikam neponáhľajú a kombinujú na svojej polovici.
     
    31
    Do pokutového územia hostí vyslal centrovanú loptu Muriel, ale táto lopta nenašla nikoho z jeho spoluhráčov. Hostia tak ustáli ďalší nápor domácich a môžu po dlhšej dobre preniknúť smerom dopredu.
     
    30
    Rohový kop žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, Asenjo dostal loptu do bezpečia. Sevilla však ešte ostáva pri lopte a snaží sa tak opäť zo svojho tlaku niečo zaujímavé vyťažiť.
     
    29
    A opäť hosťom narobil veľké problémy Ramírez, domáci sa dostávajú k rohovému kopu a ich útočná aktivita tak môže pokračovať ďalej.
     
    28
    Ramírez sa dostal k lopte a poriadne teraz prevetral obranu hosťujúceho celku. Villarreal sa tak dostáva pod menši tlak, čoho sa domáci futbalisti snažia využiť.
     
    27
    Postupnými prihrávkami sa na útočnú polovicu dostávajú domáci futbalisti. Nikam sa však neponáhľajú a loptu držia na svojich kopačkách.
     
    26
    Útočné výpady sa teda striedajú na oboch stranách, teraz sa do útoku dostali hostia. Centrovanú loptu pred bránu si do svojich rukavíc stiahol brankár Soria.
     
    25
    Villarreal teraz drží loptu na svojich kopačkách, hra sa tak postupne začína vyrovnávať. Snáď čoskoro začnú pribúdať aj zaujímavé situácie na jednej či druhej strane.
     
    24
    Po veľmi dlhej dobe sme teraz mali možnosť sledovať aj útok zo strany hostí. Po dobrom centri sa do hlavičkového zakončenia dostal Bacca, ale jeho pokus tesne míňa bránu domáceho celku.
     
    23
    Domáci zahrávali priamy kop, ktorý konečne priniesol aj niečo zaujímavé. Vazquez sa dostal do hlavičkového zakončenia, ale jeho pokus smeroval len do miest, kde stál pripravený brankár Asenjo.
     
    22
    Žltú kartu dostáva Denis Čeryšev (Villarreal CF).
     
    21
    Sevilla však stále drží loptu na svojich kopačkách, aktivita domácich tak stále narastá. Ich súper sa tak teraz musí len brániť a vyvarovať sa chybám, z ktorých by mohol padnúť úvodný gól zápasu.
     
    20
    V pokutovom území hostí sa dostal k lopte Sarabia a snažil sa vystreliť na bránu súpera. Obrana súpera ho však od lopty včas odstavila. Sarabia si po páde pýtal pokutový kop, ale rozhodca nechal hru plynúť ďalej.
    19. Denis Čeryšev (VLR)
     
    19
    Domácim sa však darí vymýšľať krátke a presné prihrávky. Dostávajú sa tak pred pokutové územie a hostia sú opäť pod tlakom. Ich defenzíva je však aj naďalej pevná.
     
    18
    Villarreal však aj naďalej často stráca lopty a tak sa o prienik dopredu znova pokúša domáci tím. Sevilla je v týchto chvíľach aktívnejšia, ale stále čakáme na prvú šancu v tomto zápase.
     
    17
    Dlho netrvalo a domáci futbalisti znova dokázali v útoku pohroziť. Celé im to však pokazila zlá finálna prihrávka a tak sa lopta vracia späť na kopačky hosťujúceho celku.
     
    16
    Svoj prvý rohový kop v zápase majú už za sebou aj domáci futbalisti, ale ani im sa z neho nepodarilo vyťažiť nič nebezpečné. Hostia tak ustáli ďalší tlak súpera.
     
    15
    Domáci futbalisti sú aj naďalej nasťahovaní na útočnej polovici, takže hostia znova nachádzajú pod menším tlakom. Stále však čakáme na zaujímavejšiu situáciu v tomto zápase.
     
    14
    Hosťujúcemu celku sa nedarí v prechode do útoku, hlavne chybujú vo svojej kombinácii. K lopte sa tak znova dostávajú domáci futbalisti a presúvajú sa už smerom dopredu.
     
    13
    Sevilla získala priamy kop, ale ani táto situácia nám nič zaujímavého neponúkla. Centrovaná lopta sa dostala len k brankárovi Asenjovi. Ten ju už stihol rozohrať na svojich spoluhráčov.
     
    12
    Útok domácich je teraz zastavený, Ramírez bol pri svojom prieniku faulovaní. Sevilla tak ešte ostáva pri lopte a môže tak pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
     
    11
    Rohový kop hostí nič zaujímavého neponúkol, lopta doputovala do rukavíc brankára Soria. Villarreal sa tak sťahuje späť na svoju polovicu, dopredu už skúša ísť domáci celok.
     
    10
    Hostia sa prepracovali až pred pokutové územie a ich aktivita im prináša prvý rohový kop v tomto zápase. Uvidíme, ako s ním dokážu naložiť.
     
    9
    Aj sa tak stáva, hosťujúci celok sa dostáva pomocou postupných prihrávok na útočnú polovicu a rozbieha tam svoju kombináciu. Domáci sa tak teraz budú musieť mať na pozore.
     
    8
    Ani tento útok domáceho celku neskončil ničím výnimočným a opäť to bude len odkop od brány. Villarreal sa tak môže pokúsiť vyraziť smerom dopredu.
     
    7
    Postupne začínajú aktivitu na svoje kopačky preberať domáci futbalisti a aj naďalej sú nasťahovaní na útočnej polovici. Hostia sa však teraz bránia úspešne a domácich k ničomu nepúšťajú.
     
    6
    Do pokutového územia hosťujúceho celku smeroval nebezpečný center na rozbehnutého Muriela, ale obrana Villarrealu si s touto loptou poradila a loptu dostala do bezpečia.
     
    5
    Podobne teraz skončil aj útok futbalistov Villarrealu, lopta končí za bránou domácich. Takže aj brankár Soria si vyskúša odkop od svojej brány. Aspoň takto sa obaja brankári zapájajú do hry.
     
    4
    Hra sa prelieva zo strany na stranu, sledujeme tak útočné snahy oboch celkov. Zápas sa však ešte len rozbieha a stať sa môže čokoľvek.
     
    3
    Domáci sa postupnou kombináciou dostali až na útočnú polovicu, ale po chybnej prihrávke doputovala lopta len za postrannú čiaru. Asenjo tak bude vykopávať od svojej brány.
     
    2
    Oba celky sa v krátkom slede pokúsili o útočné výpady, ale ani jeden z nich nepriniesol nič zaujímavého. Úvod zápasu má však vysoké tempo.
     
    1
    Prvý polčas tohto zápasu sa už naplno rozbehol, výkop malo hosťujúce mužstvo.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba celky sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak už čoskoro začne!

    Pri sledovaní nášho online textového prenosu vám praje príjemný športový zážitok komentátor Miroslav Revaj.
     
    Príjemné sobotné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu v rámci 32. kola španielskej Primera Divison medzi mužstvami FC Sevilla a Villarreal CF už veľa času neostáva, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch celkov. V tomto zápase budeme svedkami súboja tabuľkových susedov a tak sa môžme zrejme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie. Z pozície rozhodcov ho povedú páni Fuertes – Miranda, Fernández. V dejisku stretnutia je tak už všetko pripravené, čaká sa len na príchod aktérov a arbitrov tohto stretnutia.
    Tesne pred výkopom sa vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    FC Sevilla: Soria – Navas, Mercado, Lenglet, Escudero (C) – Banega, N'Zonzi – Sarabia, F. Vázquez, Sandro Ramírez – Muriel

    Náhradníci: S. Rico – Layún, Carriço, Roque, Ben Yedder, Pizarro, Nolito

    Villarreal CF: Asenjo – Antonio Rukavina, M. Gaspar (C), V. Ruiz, J. Costa – Trigueros, Hernández – Castillejo, Raba, Čeryšev – Bacca

    Náhradníci: Barbosa – Ünal, N. Sansone, Fuego, R. Soriano, R. Martínez, Francisco Torres

    Rozhodca: Fuertes – Miranda, Fernández
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie, v ktorom proti sebe nastúpia mužstvá FC Sevilla a Villarreal CF. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 13:00.

    Cez víkend opäť pokračuje aj španielska Primera Division, na programe je už jej 32. kolo. Na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán v Sevilly uvidíme súboj tabuľkových susedov, ktorých od sebe delí iba jeden bod a stále ešte bojujú o účasť v pohárovej Európe.

    FC Sevilla:
    Domáci futbalisti majú momentálne na svojom konte 46 bodov a tak sa nachádzajú na 7. mieste. Posledná forma domácich je však veľmi kolísavá, čo má za následok aj prepad v tabuľke. V minulom kole Sevilla prehrala na pôde Celty Vigo vysoko 4:0.

    Villarreal CF:
    Hosťujúci futbalisti majú momentálne na svojom konte 47 bodov a tak sa nachádzajú na 6. mieste. Posledná forma hostí je o niečo lepšia, ale aj Villarreal prehral svoj posledný zápas, keď nestačil doma na Ath. Bilbao a podľahol mu 3:1.

    Ako som už spomínal, čaká na súboj tabuľkových susedov a tak toto stretnutie jasného favorita nemá. Môžme sa tak zrejme tešiť na veľmi zaujímavé stretnutie. Z pozície komentátora tohto prenosu vám ho sprostredkuje Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Miroslav Revaj

    Góly: 79. Nolito, 82. N'Zonzi – 36. Raba, 68. Bacca

    Karty:   37. Banega (SEV), 62. Ben Yedder (SEV), 88. Escudero (SEV) – 22. Čeryšev (VLR), 55. J. Costa (VLR)   62. Ben Yedder (SEV) – 77. J. Costa (VLR)

    Nepremenená penalta: 77. Nolito (SEV), brankár Asenjo zneškodnil


    FC Sevilla: Soria – Navas, Mercado, Lenglet, Escudero (C) – Banega, N'Zonzi – Sarabia, F. Vázquez (67. Nolito), Sandro Ramírez (85. Roque) – Muriel (54. Ben Yedder).
    Náhradníci: S. Rico – Layún, Carriço, Roque, Ben Yedder, Pizarro, Nolito.

    Villarreal CF: Asenjo – Antonio Rukavina, M. Gaspar (C), V. Ruiz, J. Costa – Trigueros, Hernández – Castillejo, Raba (78. Fuego), Čeryšev (65. R. Soriano) – Bacca (86. Ünal).
    Náhradníci: Barbosa – Ünal, N. Sansone, Fuego, R. Soriano, R. Martínez, Francisco Torres.

    Rozhodca: Fuertes – Miranda, Fernández