Sevilla – Villarreal 2:2 (kon.) | Barcelona – Valencia 2:1 (kon.) | Las Palmas – Sociedad 0:1 (kon.)
Leganés – Vigo 1:0 (kon.) | Bilbao – La Coruña 2:3 (kon.)
koniec
Athletic Club Bilbao
2:3 (0:2)
Deportivo La Coruña
Sobota 14.04.2018, 20:45 • San Mamés Barria, Bilbao • Španielska LaLiga • 32. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme boli aj naďalej svedkami veľmi zaujímavé stretnutia, avšak so smolným koncom pre domáci tím. Bilbao dokázalo hneď v úvode druhého polčasu znížiť na rozdiel jedného gólu, ale hostia si dvojgólové vedenie znova dokázali vybojovať. Potom prišiel ešte jeden gól domácich, ale viacej sa už skóre nemenilo a tak sa zrodila prekvapivá výhra Deportiva 3:2.

    S týmto konštatovaním sa už teda lúčim a prajem ešte pekný zvyšok neskorého večera. Zápasom vás sprevádzal Miroslav Revaj. (22:38:31)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Žltú kartu dostáva Yeray (Athletic Club Bilbao).
     
    90+2
    Rohový kop sa podarilo hosťom ubrániť, zrejme tak je už o osude tohto zápasu rozhodnuté.
     
    90+1
    Zatiaľ nemáme údaj o nastavenom čase, ale domáci sa prebojovali do pokutového územia a získavajú rohový kop. To už môže byť jedna z posledných šancí pre Bilbao.
     
    90
    Hostia podľa očakávania rozohrali rohový kop nakrátko a snažia sa teraz kombinovať na súperovej polovici. Riadny hrací čas sa už čoskoro naplní.
     
    89
    No a rohový kop teraz získavajú aj hostia, čo je pre nich určite veľmi dobrou správou. Deportivo tak môže získať veľmi cenný čas na polovici svojho dnešného súpera.
     
    88
    Nepomohol tomu ani ďalší rohový kop, hostia sa znova úspešne ubránili a loptu dostávajú ďaleko preč od svojej brány.
     
    87
    Bilbao je nasťahované pred pokutovým územím súpera, domáci sa snažia dosiahnúť vytúžený gól na 3:3, ktorý však stále neprichádza.
     
    86
    Domáci sa snažia dostať k záverečnému tlaku, ale to im zo strany súpera nie je umožnené.Čas sa už naozaj kráti, črtá sa nám teda určite veľké prekvapenie.
     
    85
    Aj sa im to darí a s loptou sa presúvajú na polovicu súpera. Domáci sa snažia teda o vysoké napádanie, ale hostia teraz chybu vo svojej výmene lôpt nerobia.
     
    84
    Domáci zahrávali ďalší nebezpečný priamy kop, ale teraz to už obrana súpera zvládla na výbornú. Hostia sa už snažia hru upokojiť.
     
    82
    Bilbao je nasťahované na útočnej polovici a tlak domácich stále narastá. Hostia sa bránia už aj s dávkou poriadneho šťastia, ale tri body sú stále na ich strane.
     
    81
    Čas sa už začína domácim futbalistom krátiť, ale ich tlak stále pokračuje. Zrejme sa tak ešte do konca zápasu máme na čo tešiť.
    80. Iñigo Martínez (ATB)
     
    80
    Aj pri tomto rohovom kope sa musel mať brankár hostí na veľkom pozore, ale opäť dokázal svoje mužstvo podržať! Hostia si pri rohových kopoch súpera doslova zahrávajú s ohňom.
     
    79
    Deportivo dlho loptu na svojich kopačkách neudržalo a tak idú znova smerom dopredu domáci futbalisti. Podobné dianie na ihrisku už zrejme uvidíme až do konca stretnutia.
    78. Raúl García (ATB)
     
    78
    Domáci dali takmer tretí gól a opäť to mohlo byť rohovom kope! García sa dostal do hlavičkového zakončenia, ale Martínez predviedol fantastický zákrok na bránkovej čiare.

    Miroslav Revaj

    Góly: 48. Raúl García, 72. Susaeta – 6. Adrián López, 14. Adrián López, 53. Valle

    Karty:   61. Raúl García (ATB), 90+3. Yeray (ATB)


    Athletic Club Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Etxeita (46. Yeray), I. Martínez, Balenziaga – San José, Etxebarria (66. Muniain) – Susaeta, Raúl García, I. Córdoba (46. Aduriz) – I. Williams.
    Náhradníci: Herrerín – Lekue, Aduriz, M. Rico, Yeray, Vesga, Muniain.

    Deportivo La Coruña: R. Martínez – Juanfran, Albentosa, Schär, Luisinho – C. Borges, Mosquera, Krohn-Dehli (77. F. Navarro) – Çolak (58. Valverde), Lucas, Adrián López (46. Valle).
    Náhradníci: Koval – Andone, Gil, Bakkali, Valle, Valverde, F. Navarro.

    Rozhodca: J. González – Becerril, Rubio