Žrebovanie semifinále Európskej ligy (kon.) | Žrebovanie semifinále Ligy majstrov (kon.)
koniec udalosti
Žrebovanie semifinále Ligy majstrov

Piatok 13.04.2018, 13:00Žrebovanie súťaží
     
    Semifinálovej dvojice Ligy majstrov:

    Bayern Mnichov – Real Madrid

    Liverpool FC – AS Rím

    Žreb semifinále Ligy majstrov teda úspešne prebehol a my sme spoznali semifinálové dvojice. Čakajú nás tak veľmi zaujímavé stretnutia, ktoré sa odohrajú 24. – 25.4 a odvety sú naplánované na 1. a 2.5.2018.

    Dnes sme teda spoznali semifinálové dvojice pre Ligy majstrov a aj pre Európsku ligu. Obama žrebmi vás prostredníctvom nášho online textového prenosu sprevádzal Miroslav Revaj. (13:22:44)
     
    13:18
    Žrebovanie semifinále Ligy majstrov sa práve skončilo!
     
    13:17
    Vitali Klitschko a Andriy Shevchenko ešte symbolicky prevzali trofej pre víťaza Ligy Majstrov. Tento pohár teda pocestuje na Ukrajinu, konkrétne do Kyjeva, kde sa odohrá spomínané finále.
     
    13:16
    Ešte bolo potrebné určiť, kto bude v prípade postupu do finále vedený ako domáci celok. Budete jeden z dvojice Bayern Mnichov – Real Madrid.
     
    13:15
    Doma napokon začne Liverpool . AS Rím tak na prvý zápas bude cestovať do Anglicka. Veľmi zaujímavá dvojica pre semifinále a už teraz je jasné, že práve jeden z tých outsiderov sa dostane až do finále.
     
    13:14
    A za súpera mu je pridelený Real Madrid. Budeme tak určite svedkami veľkého súboja, proti sebe sa postavia veľkí favoriti. Už je teda jasné, že proti sebe sa postavia Liverpool a AS Rím. Ostáva, kto začne ako prvý doma.
     
    13:13
    Prvým vylisovaním celkom je nemecký Bayern Mnichov.
     
    13:12
    Giorgio Marchetti ešte raz pripomenul všetkých účastníkov a tak už môžme prejsť k samotnému žrebu. Postará sa oň Andriy Shevchenko.
     
    13:10
    Veľká legenda ukrajinského futbalu je už takisto na pódium. Shevchenko takisto zhodnotil štvrťfinálové zápasy a takisto nezabudol pripomenúť famózny postup AS Rím. Ako podotkol aj on, dnes je už naozaj veľmi ťažké zvládnuť akýkoľvek zápas a šancu v semifinále má naozaj každý.
     
    13:09
    Kým sa dostaneme k samotnému žrebu, je potrebné prizvať ambasádora tohto ročníka Ligy majstrov. Je ním Andriy Shevchenko z Ukrajiny a práve na neho sa môžme teraz pozrieť v krátkom videu.
     
    13:08
    Giorgio Marchetti je už na pódiu a takisto povedal pár slov. Aj on pripomenul krásne futbalové zážitky zo štvrťfinále. Nezabudol pripomenúť famózny postup AS Rím ale aj ostatné výsledky. Každé stretnutie pekne okomentoval a pripomenul tak všetkým výsledky a najdôležitejšie momenty.
     
    13:05
    Moderátor tohto žrebu pripomenul všetkých štyroch účastníkov semifinále a máme možnosť ich sledovať aj na video. Po zhliadnutí tejto krátkej prezentácie by sa na pódium už mal dostaviť aj Giorgio Marchetti, pod ktorého kontrolou bude žreb prebiehať.
     
    13:03
    Na pódium prichádza Vitali Klitschko. Klitschka snáď ani netreba predstavovať, predsa len je veľmi úspešný boxer a momentálne aj politik. Aj on povedal pár slov, je veľmi rád že sa finále Ligy majstrov odohrá práve na Ukrajine a je takisto rád, že sa Kyjev mení na futbalové mesto a veľmi sa teší na finálový zápas a všetkých fanúšikov futbalu.
     
    13:02
    Momentálne na obrazovke sledujeme video prezentáciu štadióna v Kyjeve . Práve Ukrajina bude hostiť finále tohto ročníka Ligy majstorv. Naozaj sa jedná o veľmi krásny futbalový stánok.
     
    13:01
    Moderátor tohto žrebu už privítal všetkých prítomných a aj divákov u televíznych obrazoviek. Pripomenul skvelé stretnutia v štvrťfinále a veľké veci, ktoré sa diali na ihrisku.
     
    Pedro Pinto, ktorý je moderátorom tohto žrebu je už prítomný na pódiu a tak sa o malú chvíľu žreb semifinále Ligy majstrov začne!
     
    Príjemné popoludnie prajem všetkým, ktorí klikli na tento online textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. V Nyone je už všetko pripravené na ďalší žreb, ako druhá sa začne losovať Liga majstrov. Semifinálové dvojice Európskej ligy sme už spoznali, teraz teda spoznáme osud Ligy majstrov.

    Semifinalisti sú:
    Real Madrid (ESP)
    Bayern Mnichov (GER)
    Liverpool FC (ENG)
    AS Rím (ITA)

    O malú chvíľu teda začne aj žreb semifinále Ligy majstrov. Tesne pred jeho začiatkom sa opäť prihlásime.
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní tohto online textového prenosu. V ňom sa spoločne zameriame na žrebovanie semifinále Ligy majstrov, ktoré sa uskutoční už tradične v Nyone, teda v hlavnom stánku UEFA. Žreb by sa mal začať o 13:00 a s ním aj spoločne tento prenos.

    V utorok a stredu sme boli svedkami odvetných zápasov štvrťfinále Ligy majstrov a v dvoch prípadoch sme mali byť svedkami už len povinných formalít. Najväčším prekvapením tohto ročníka Ligy majstrov sa napokon stalo vypadnutie FC Barcelony, o čo sa postaral AS Rím. Prvé stretnutie vyhral španielsky celok doma 4:1 a odveta teda už mala byť len spomínanou formalitou. Napokon sa však v Taliansku zrodila výhra AS Rím 3:0 a tak tu máme ďalší veľký zápis do futbalovej histórie.

    O druhé veľké prekvapenie sa skoro postaral Juventus Turín. Prvé stretnutie v Taliansku zvládol lepšie Real Madrid a domov si priviezol výhru 3:0. Juventusu sa však podarilo streliť tri góly a zmazať tak náskok španielskeho celku. V nadstavenom čase však prišla veľmi sporná penalta a vylúčenie legendy klubu Buffona. Pokutový kop Ronaldo premenil a tak ďalej postupuje Real Madrid.

    Liverpool vo veľkom anglickom súboji zvládol domácu odvetu so City a postupuje tak do semifinále po výsledkoch 3:0 a 2:1. V ťažšej situácii bol Bayern, ktorý so Sevillou vyhral prvý zápas tesne 2:1, ale napokon postupuje ďalej po domácej remíze 0:0.

    Od 13:00 sa teda začne v Nyone žreb semifinálových dvojíc Ligy majstrov. O jeho priebehu vás prostredníctvom nášho prenosu bude informovať komentátor Miroslav Revaj.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Udalosť sa začne o 13:00.

    Miroslav Revaj