Litvínov – K. Vary 1:5 (kon.) | Jihlava – Kladno 0:2 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
0:2 (0:1, 0:0, 0:1)
Rytíři Kladno
cz Utorok 10.04.2018, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o ELH (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (19:50:41)
     
    Střely na branku: 32 – 18.
     
    Je dobojováno! Kladno potvrdilo vynikající formu z posledních zápasů a i nyní si připisuje třetí tříbodové vítězství v řadě. Dukla sice byla v dnešním zápase lepším celkem, avšak neustále narážela na fantastického Cikánka. Rytíři se po dnešním zápase posouvají na druhé místo, naopak Jihlava klesá z vedoucí pozice na třetí.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Probíhá poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:25
    Zelingr si to namířil ze své třetiny až do té útočné, odkud zápěstím orazítkoval zadní mantinel. Škarek čeká na pokyn trenéra.
     
    57:33
    Domácí zkouší střílet ze všech pozic, hned dvě zakončení v krátkém časovém sledu skončily na bránících protihráčích.
     
    56:12
    Lenďák se otočil s pukem a posléze ho poslal až za Škarka. Oba celky poslaly na led čerstvé síly.
     
    55:35
    Kladno hraje i nadále obětavě a svého soupeře se snaží nepustit do vyloženější šance. To se zatím daří, Dukla se ale za každou cenu pokouší vstřelit kontaktní branku.
     
    54:07
    Strnad mohl rozhodnout dnešní zápas, ani on neuspěl se svým nájezdem. Škarek vytasil důležitý zákrok, Jihlava okamžitě spěchá kupředu.
     
    53:45
    Hned několik hráčů se pokoušelo vydolovat puk od mantinelu, hlavním sudím se ale ztratil puk z dohledu a muselo být tedy pískáno.
     
    53:07
    Svedlund lehkým nahozením poslal puk do středního pásma. Mezitím obě mužstva vystřídaly a na ledě máme třetí formace.
     
    52:47
    Skořepa našel před brankou Hlinku, proti kterému vytasil lapačku Cikánek. Rytíři jsou čím dál více pasivnější, do konce zápasu zbývá už jen něco málo kolem sedmi minut.
     
    52:21
    Dukla začíná pořádně svírat hostující celek, který má v posledních minutách velké štěstí. Co dodat, Cikánek je zkrátka jistota v brance Rytířů.
     
    51:14
    Zbytečná hrubice v rozehrávce Rytířů málem přinesla kontaktní branku domácích. Skořepa zakončoval na zadní tyči kousek vedle.
     
    51:01
    Zeman nevěděl kudy by procedil kotouč před branku a místo toho zkoušel z úhlu překvapit Cikánka. Rutinní zákrok, vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    50:04
    Suchánek našel téměř před celou ledovou plochu Anděla, který se dostal za obranu. Jeho nájezd ale skončil na fantastickém Cikánkovi.
     
    49:54
    Dnes celkem nenápadný Straka si prohodil puk kolem jednoho z bránících hráčů, posléze se ale k němu přiřítil další protihráč, který mu už odebral kotouč. Nicméně netrvalo dlouho a Diviš se zpoza brány dostal až před Cikánka, jehož lapačka zastavila velkou šanci Dukly.
     
    49:08
    Ihned po vhazování to tvrdou ránou z velké vzdálenosti zkoušel Zdráhal a jeho střelu musel Cikánek vykopnout betonem.

    David Suchý

    Góly a asistencie: 4. Kubík (D. Tůma), 42. D. Tůma (J. Kloz, M. Hořava)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Kořenář) – de la Rose, Suchánek, Stříteský, Kajínek, Šidlík, D. Váňa, J. Zdráhal – Straka, Skořepa, Diviš (A) – Čachotský (C), R. Hubáček (A), Zeman – Rabbit, M. Hlinka, Anděl – D. Čermák, F. Seman, Rys.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Kopřiva) – Štich (A), Zelingr, Svedlund, Repe, Kehar, Lenďák, F. Matula – Kružík, T. Kaut, Redlich – D. Tůma (C), Kubík, J. Kloz – Zikmund, Machač (A), M. Hořava – Pekr, R. Přikryl, J. Strnad.

    Rozhodca: Hradil, Mrkva – Frodl, Jelínek