Tampa Bay – Nashville 1:4 (kon.) | Montreal – NJ Devils 1:2 (kon.) | Pittsburgh – Washington 1:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 4:3 (po pr.)
koniec po predl.
Anaheim Ducks
4:3 (1:1, 0:2, 2:0 - 1:0)
Colorado Avalanche
cz Pondelok 02.04.2018, 03:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:34 Ondřej KAŠE - 4:3
     
    61:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ryan Getzlaf u boxu časoměřičů posunul puk na rozjetého ONDŘEJE KAŠEHO, který v levém kruhu zpomalil, nádhernou stahovačkou se zbavil Samuela Girarda a na přední tyči střelou z blízkosti zvedl puk nad vyrážečkou Jonathana Berniera do bližšího horního rohu brány! Český útočník rozhodl další důležitý zápas Ducks, kteří se přiblížili playoff. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    60:43
    Ducks mohli rychle rozhodnout, jenže Jonathan Bernier v rychlém sledu předvedl dva skvělé zákroky, když za svá záda nepustil ani jednu střelu z blízkosti!
     
    59:37
    Gabriel Landeskog mohl rozhodnout, když z levého kruhu mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ale puk vytáhl lapačkou mimo a připsal si skvělý zákrok!
     
    54:43
    Nathan MacKinnon krásnou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale puk lapačkou vytáhl mimo!
     
    52:16
    Rickard Rakell si vybruslil zpoza brány a na pravém křídle vystřelil po pěkné otočce z ostrého úhlu zápěstím, Jonathan Bernier ale ucpal prostor u bližší tyče!
    49:19 Ryan KESLER - 3:3
     
    49:19
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Andrew Cogliano na levém křídle dobruslil puk a z ostrého úhlu ho nahodil před bránu, kde ho Jonathan Bernier nedokázal udržet a RYAN KESLER z mezikruží zamířil nad jeho vyrážečkou do levého horního rohu brány! Ducks skórovali dvakrát v řadě a smazali dvoubrankové manko! Asistence: Andrew Cogliano a Jakob Silfverberg.
    47:43 Adam HENRIQUE - 2:3
     
    47:43
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ADAM HENRIQUE na levém křídle dokonale využil přihrávky Coreyho Perryho zpoza brány a z ostrého úhlu o záda Jonathana Berniera poslal puk do sítě! Ducks jsou zpět a prohrávají o gól. Asistence: Corey Perry a Brandon Montour.
     
    43:57
    Brandon Montour si najel na pravém křídle na přihrávku ze středového kruhu a střelou zápěstím z bodu kruhu pro vhazování mířil ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ale puk vyrážečkou vyrazil mimo!
     
    39:26
    Nathan MacKinnon na ose hřiště pronikl do útočného pásma a Brandon Montour dostal dvě minuty za hákování.
     
    36:51
    Ryan Kesler dobře vystřelil na levém křídle od hrazení a na přední tyič puk tečoval Andrew Cogliano, od jehož pravé nohy se puk odrazil pod Jonathana Berniera!
    35:03 Francois Beauchemin krásnou ránou orazítkoval tyč!
     
    35:03
    Francois Beauchemin mohl oslavit svůj 900. zápas v NHL nádherným gólem, jenže jeho nádherná rána na pravém křídle od modré čáry zamířila do horní tyče, od které se puk odrazil do ochranné sítě! Komerční přestávka.
     
    33:24
    Tyson Jost se pokusil v pravém kruhu zkompletovat hattrick, když krásnou střelou mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ryan Miller ale zasáhl a puk pravým betonem vyrazil!
    32:10 Tyson JOST - 1:3
     
    32:10
    Colorado právě vstřelilo branku!
    TYSON JOST si před vrcholem mezikruží najel na krásnou přihrávku od Alexandera Kerfoota a na vrcholu levého kruhu poté napřáhl ke krásné střele zápěstím, která nad lapačkou Ryana Millera zamířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Asistence: Alexander Kerfoot.
     
    30:49
    Avalanche z levého kruhu krásně mířili střelou zápěstím do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale puk dokázal fantasticky vytáhnout lapačkou mimo! Na opačné straně pálil z pravého kruhu Ryan Kesler a Jonathan Bernier na přední tyči puk podržel. Po přerušení hry následuje v Honda Center reklamní přestávka.
     
    28:17
    Ducks se ocitli v rychlém sledu u levé a poté pravé tyče ve velké šanci, jenže ani jedna ze střel se z blízkosti neujala!
     
    27:57
    Gabriel Landeskog a Corey Perry dostali oba dva po vzájemné potyčce před bránou dvě minuty za hrubost.
     
    27:57
    Mikko Rantanen vyfasoval dvě minuty za nedovolené bránění po faulu v útočném pásmu a Anaheim si po krátké reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru.
     
    24:36
    Ryan Kesler byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl a Colorado má k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    22:27
    Rickard Rakell na pravém křídle nabral velkou rychlost a po objetí brány se snažil puk zasunout do sítě u levé tyče, jenže Jonathan Bernier mu to pravým betonem neumožnil!
    21:04 Tyson JOST - 1:2
     
    21:04
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Nathan MacKinnon si na levém křídle od modré čáry najel na vrchol mezikruží, na kterém napřáhl k prudké střele zápěstím, a před bránou trefil Gabriela Landeskoga. Puk se poté od kapitána Avalanche odrazil k pravé tyči, kde bekhendem skóroval TYSON JOST! Colorado využilo první přesilovou hru a vede nad Ducks 2:1! Asistence: Gabriel Landeskog a Nathan MacKinnon.
     
    20:01
    Střídání v týmu Anaheim Ducks: ze hřiště odchází John Gibson, přichází Ryan Miller.
     
    19:55
    Hampus Lindholm byl pouhých pět sekund před koncem první třetiny vyloučen za nedovolené bránění.
     
    19:54
    Tyson Jost střelou z vrcholu levého kruhu mířil těsně nad ledem ke vzdálenější pravé tyči a John Gibson skvěle vyrazil puk levým betonem mimo tři tyče své brány!
     
    18:07
    Matt Nieto v levém kruhu dobře vystřelil zápěstím přes clonu a mířil ke vzdálenější pravé tyči, John Gibson ale předvedl pěkný semafor, po kterém puk lapil do lapačky!
     
    15:59
    J.T. Brown napřáhl v pravém kruhu k prudké střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Jonathan Bernier ji ale levým betonem vykopl do ochranné sítě!
     
    14:29
    Francois Beauchemin dnes nastoupil v dresu Ducks ke svému jubilejnímu 900. utkání v NHL! Blahopřejeme!
     
    12:13
    Nikita Zadorov dostal dvě minuty za podražení a zároveň s ním Ryan Kesler dvě minuty za nafilmovaný pád. Následuje hra 4 na 4, což se domácím fanouškům nelíbí.
     
    12:11
    Hampus Lindholm na levém křídle vystřelil od hrazení a Jonathan Bernier na přední tyči vyrazil puk pravým betonem skvěle do rohu ledové plochy!
     
    08:13
    Sven Andrighetto napřáhl na vrcholu levého kruhu k prudké ráně s příklepem a John Gibson vyrazil puk hrudí před sebe, čehož mohl využít Alexander Kerfoot, k dorážce se ale nedostal, protože brankář Ducks stačil těsně před ním puk holí uklidit do bezpečí!
     
    07:44
    Hampus Lindholm dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Colorado si také vyzkouší první přesilovou hru.
    06:08 Andrew COGLIANO - 1:1
     
    06:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    ANDREW COGLIANO si v pravém kruhu najel na přihrávku Jakoba Silfverberga o hrazení a po nádherném potažení puku na vzdálenější levé tyči skóroval z ostrého úhlu do prázdné brány! Ducks vyrovnali. Asistence: Jakob Silfverberg.
     
    04:24
    Jonathan Bernier si poradil s prudkou ránou od modré čáry a u levé tyče se snažil dorazit puk několikrát za jeho záda Ryan Getzlaf, ve své snaze ovšem neuspěl a hra byla přerušena!
     
    03:41
    Nikita Zadorov fauloval v levém kruhu obranného pásma Ondřeje Kašeho a byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    01:57
    David Warsofsky napřáhl na levém křídle z ostrého úhlu k prudké ráně s příklepem, kterou John Gibson pouze vyrazil a na vzdálenější pravé tyči mohl skórovat z ostrého úhlu a dorážky Sven Andrighetto, jenže John Gibson lapil puk do lapačky!
    01:16 Alexander KERFOOT - 0:1
     
    01:16
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER KERFOOT v pravém kruhu vystřelil ihned po vhazování a puk se od Ryana Getzlafa odrazil záda překvapeného Johna Gibsona – 0:1!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 7. Cogliano (Silfverberg), 48. Henrique (Perry, Montour), 50. Kesler (Cogliano, Silfverberg), 62. O. Kaše (Getzlaf) – 2. Kerfoot, 22. Jost (Landeskog, MacKinnon), 33. Jost (Kerfoot)


    Anaheim Ducks: Gibson (21. R. Miller) – Fowler, Montour, Manson, H. Lindholm, Beauchemin, M. Pettersson – Rakell, Getzlaf (C), Perry (A) – Cogliano, Kesler (A), Silfverberg – N. Ritchie, Henrique, O. Kaše – Chimera, D. Grant, J.T. Brown.
    Colorado Avalanche: J. Bernier (Hammond) – Zadorov, Barrie, Nemeth, Girard, Warsofsky, Alt – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Andrighetto, Jost, Kerfoot – Nieto, Söderberg, Comeau (A) – G. Bourque, Compher, Jakupov.

    Rozhodca: Tom Chmielewski, Marc Joannette. Čároví: Ryan Gibbons, Brad Kovachik

    Diváci: 17054