Getafe – Real Betis 0:1 (kon.)
koniec
Getafe CF
0:1 (0:0)
Real Betis
Pondelok 02.04.2018, 21:00Španielska LaLiga • 30. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Futbalisti Getafe dnes odohrali veľmi smolný zápas. Súpera dlho nepustili do vážnejšej šance a mali viacero príležitostí. Tú najväčšiu zahodil v 65. minúte Francisco Portillo, ktorý najprv nepremenil penaltu a potom zblízka trafil iba brankára Antonia Adána. Po góle volala aj koncovka Vitorina Antunesa, ktorý namieril z priameho kopu do žrde. Za slabú efektivitu boli domáci potrestaní tesne pred koncom riadneho hracieho času, keď sa presadil z protiútoku Sergio León. Getafe mohlo ešte vyrovnať stav v nadstavenom čase, ale hlavička Leandra Cabreru smerovala do konštrukcie brány a za čiaru ju nepustil Antonio Adán. (22:53:39)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Júnior Firpo (Real Betis) si pomohol nedovoleným zákrokom, keď zastavil prenikajúceho protihráča. Obranca hostí však neľutuje, že získal žltú kartu.
    90+1.
     
    90+1
    Futbalisti Getafe mali na dosah vyrovnanie. Po rohovom kope zakončoval hlavou Leandro Cabrera, lopta sa odrazila od žrde za chrbát Antonia Adána, ale ten ju na poslednú chvíľu dokázal zastaviť.
     
    90
    Domáci futbalisti sa dozvedeli, koľko času im zostáva na vyrovnanie. Hlavný rozhodca pridal tri minúty.
    89. Sergio León (RBE) - 0:1
     
    89
    Real Betis dal gól! Hostia udreli v úplnom závere stretnutia. Striedajúci SERGIO LEÓN si našiel miesto v šestnástke domácich, dostal presnú prihrávku a loptu usmernil ideálne za chrbát Guaitu.
     
    88
    Joel Campbell sa zbytočne chytá za hlavu. Kostaričan stál v ofsajde a protesty mu nepomôžu. Loptu získa Getafe.
     
    86
    Daniel Pacheco sa pokúšal o individuálny prienik z ľavej strany, ale séria kľučiek mu nevyšla podľa predstáv a potom loptu stratil.
     
    85
    Joel Campbell skúsil zakončiť spoza pokutového územia, ale jeho strela bola zblokovaná. Antonio Barragán nemohol pokračovať v akcii, pretože stál v ofsajde.
     
    83
    Sériu striedaní ukončil hosťujúci lodivod, ktorý vytiahol z lavičky útočníka Joela Campbella. Na trávniku už nenájdeme Lorenza Moróna.
     
    82
    Ubehlo pár sekúnd a je tu ďalšie striedanie domáceho tímu. Z hracej plochy odišiel sklamaný Francisco Portillo, ktorý nepremenil penaltu. Do hry prichádza Daniel Pacheco.
     
    81
    Domáci tréner chystá hneď dve zmeny. Ako prvý prichádza na trávnik Gaku Šibasaki, ktorý vymenil ostrieľaného Francúza Mathieua Flaminiho.
     
    80
    Od druhého polčasu začalo pršať a dážď je čoraz hustejší. Prejavuje sa to aj na podmočenom trávniku, ktorý loptu trochu spomaľuje.
     
    78
    Sledujeme druhú zmenu na strane Realu Betis. Javi García putoval na lavičku, v pozícii žolíka prišiel na trávnik skúsený Joaquín.
     
    77
    Getafe nevyužilo druhý rohový kop v dnešnom stretnutí. Centrovaná lopta našla iba futbalistov v zelenom-bielom.
     
    75
    Jorge Molina dostal výbornú prihrávku pred bránu, ale chcel si loptu ešte spracovať. Pohotová strela z prvej by bola lepším riešením.
     
    74
    Domáci kouč reaguje na nerozhodný stav výmenou útočníkov. Z ihriska odišiel Ángel Rodríguez, na jeho miesto vybehol mladík Hugo Duro.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 89. León

    Karty:   26. Bruno González (GET), 35. Portillo (GET), 45. Ndiaye (GET), 45. J. Molina (GET) – 72. Bartra (RBE), 90+2. Firpo (RBE)


    Držení míče: 33 % : 67 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:0. Ofsajdy: 4:4. Fauly: 21:9.
    Getafe CF: Guaita – Damián Suárez, Bruno González, Cabrera, Antunes – Portillo (82. Pacheco), Fajr, Flamini (81. Šibasaki), Ndiaye – J. Molina (C), Á. Rodríguez (74. Duro).
    Náhradníci: E. Martínez – Šibasaki, Mora, Molinero, Olivera, Pacheco, Duro.

    Real Betis: Adán (C) – Barragán, Amat, Bartra, Mandi, Firpo – Ruiz, Javi García (78. Joaquín), Guardado – Boudebouz (68. León), Morón (83. J. Campbell).
    Náhradníci: D. Giménez – León, Camarasa, Durmisi, J. Campbell, Joaquín, Tello.