Skalica – Detva 1:5 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 6:0 (kon.)
koniec
HK Skalica
1:5 (0:2, 0:1, 1:2)
HK Detva
Utorok 27.03.2018, 17:00 • Hant Arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR) • O udržanie
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme tu koniec stretnutia, po ktorom si plný bodový zisk odvezie Detva po hľadkom víťazstve 5:1. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok dňa. Z pozície komentátora sa Vám hlásil Róbert Gašpárek. (19:06:36)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Puk majú pevne pod kontrolou hostia, ktorí si ho medzi sebou vymieňajú vo vlastnej tretine. Zápas sa už len dohráva.
     
    58:00
    Do konca stretnutia ostávajú posledné dve minúty.
     
    57:42
    Juraj Milý po ľavej strane ihriska priviezol puk do útočnej tretiny, kde zakončil z väčšieho uhlu. Tento pokus nepredstavoval pre Košúta takmer žiadnu hrozbu. Puk schoval po svoju lapačku.
     
    56:05
    Skalica dala gól!
    RENÉ JAROLÍN preukázal výborný prehľad v hre, keď si nakorčuloval na prihrávku svojho spoluhráča, rýchlym pohybom oklamal gólmana a následne aj presne zakončil k pravej tyčke. Stav stretnutia je 1:5! Asistencia: Ondrej Janík, Alexander Kotzman.
     
    55:20
    Domáci v plnom počte.
     
    54:35
    Kouč hosťujúceho celku postavil na presilovú hru svoju štvrtú formáciu, čo len potvrdzuje dnešnú detvanskú dominanciu.
     
    53:20
    Vylúčenie v tíme HK Skalica (2 min. – príliš veľa hráčov na ľade). Trest odpyká Patrik Janáč.
     
    52:13
    Detva dala gól!
    Hostia sa dostali do prečíslenia traja proti dvom. JURAJ MILÝ si nakorčuloval dopredu po prave strane ihriska, kde mu Jakub Žilka poslal presnú prihrávku a následným švihom vymietol Košútovi aj tie posledné pavučinky, ktoré mu ostali v jeho bránke. Stav stretnutia je 0:5! Asistencia: Jakub Žilka, Matúš Chovan.
     
    51:47
    Rastislav Gašpar mal na hokejke piaty gól svojho tímu, ale to by jeho strelecký pokus nemohol opečiatkovať len brvno Košútovej bránky. To bola šanca!
     
    50:34
    René Jarolín sa prezentoval tvrdou strelou, ktorou trafil Hacketta do menej chráneného priestoru. Hackett po tomto zakončení ostal otrasený ležať na ľadovej ploche, ale vyzerá to tak, že bude v poriadku a v hre bude aj naďalej pokračovať.
     
    50:15
    Hostia v plnom počte.
     
    49:03
    Ľubomír Vaškovič sa v presilovej hre dostal do zakončenie z bezprostrednej blízkosti, ale puk až za chrbát gólmana nedostal. Je pravda, že ten priestor pred bránkou bol príliš prehustený.
     
    48:15
    Vylúčenie v tíme HC 07 Detva (Michal Murček – 2 min., podrazenie).
     
    48:01
    Sledovali sme pekný priechod záhorákov do útočného pásma, ale koncovka Kotzmana už nebola príliš oku ľahodiaca.
     
    47:29
    Domáci v plnom počte.
     
    46:08
    K puku sa vo vlastnej tretine dostal Jozef Sládok, ktorý však puk upratal len do stredného pásme, kde ho zachytil Ľubomír Vaškovič.

    Róbert Gašpárek


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Detva. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 57. Jarolín (Janík, Kotzman) – 3. Tibenský (Chovan, Belluš), 18. Milý (Žilka), 34. Kuklev (Chovan), 42. Ščurko (Videlka), 53. Milý (Žilka, Chovan)


    HK Skalica: Košút – Škápik, Horváth, Vaškovič, Vereš, Hujsa – Sloboda, Mikéska, Kotzman, Jarolín, Janáč – Janík, Straka, Jurák, Schmidt, Okoličány – Dufek, Kukliš, Kučera, Dmitriev, Kniazev
    HK Detva: Hackett – Chovan Martin, Kuklev, Gašpar, Surovka, Sitnikov – Gachulinec, Sládok, Milý, Chovan Matúš, Žilka – Šimon, Macejko, Videlka, Murček, Ščurko – Róth, Jendroľ, Belluš, Surový, Tibenský.

    Rozhodca: Stano, Mullner – Šefčík, Orolin.