Slovensko – Thajsko sk 3:2 (kon.)
koniec
Slovensko
3:2 (2:1)
Thajsko
Nedeľa 25.03.2018, 14:30 • Národný štadión Rajamangala, Bangkok • Medzinárodný prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    82
    Striedanie v tíme Slovensko: z ihriska odchádza Mak, prichádza Rusnák.
     
    81
    Puangchan naozaj škaredo atakoval Ondreja Duda. Pravdepodobne išlo o oplácanie predchádzajúceho zákroku zo strany nášho futbalistu.
     
    79
    Tím Thajsko práve strelil gól!
    Domáci znižujú stav stretnutia a v závere to bude ešte poriadne dramatické! Center zo štandardky z pravej strane nebol nejaký nebezpečný, naši hráči ho nedokázali upratať a k lopte sa dostal PANSA HEMVIBOON, ktorý pohodlne zakončil do bránky.
     
    78
    Žltú kartu dostáva Mak (Slovensko).
     
    76
    Striedanie v tíme Thajsko: z ihriska odchádza Notchaiya, prichádza Chatthong.
     
    74
    Erik Pačinda je prvým hráčom, ktorý v tomto zápase dostane žltú kartu. Nepríjemne podkopol Notchayiu a Thajsko zahráva z veľkej diaľky.
     
    73
    Prichádza zmena na stopérskom poste v našom tíme. Martin Škrtel odchádza z ihriska a nahradí ho Milan Škriniar.
     
    68
    Slovensko dalo gól!
    Slovenskí sokoly strieľajú tretí gól a dostávajú sa opäť na dvagóly od súpera. Duda priťukol pred pokutové územie ERIKOVI PAČINDOVI, ktorý namieril naozaj vynikajúco a trafil do pravej žrde, od ktorej sa lopta odrazila do bránky!
     
    64
    Striedanie v tíme Thajsko: z ihriska odchádza Kaewprom, prichádza Sriyankem.
     
    61
    Jednoduchá lopta smerovala mimo bránky a na našej strane sa schyľuje k striedaniu. Erik Sabo odchádza z ihriska, na trávnik príde náš playmaker Stanislav Lobotka.
     
    52
    Príležitosť pre domácich hráčov! Songkrasin sa dostal k strele z hranice šestnástky, Šulla sa vrhol po tejto prízemnej strele a odčinil svoje zaváhanie z prvého polčasu.
     
    46
    Výkop na začiatku druhého polčasu majú k dispozícii futbalisti Thajska. Na trávnik sa už dostal namiesto Tossakraia Phala.
     
    42
    Tím Thajsko práve strelil gól!
    Zbytočný gól do našej siete! Mak zahral aut dozadu na brankára Šullu, ktorý zakiksoval, prihral presne na kopačku Dangdu, ktorý prihral do šestnástky JAKKAPHANOVI KAEWPROMOVI a ten sa rozhodne z prvej nemýlil.
     
    34
    Slovensko dalo gól!
    Strieľame druhý gól! Dudovi sa podarilo získať loptu v strede poľa, pred šestnástkou Pačinda perfektnou prienikovou prihrávkou do šestnástky našiel RÓBERTA MAKA, ktorý rýchlou strelou prekonal brankára Thammasatchana.
     
    30
    Thajčania zahrávali rohový kop nakrátko, Songkrasin sa po ľavej strane cez Sekuliča nepresadil a domáci to skúsili cez opačnú stranu. Puangchan využil medzeru medzi našimi hráčmi, vbehol do vápna a vypálil, no našťastie bránku netrafil.
     
    10
    Slovensko dalo gól!
    Sokoly sa dostávajú do vedenia v stretnutí! Róbert Mak neuveriteľne zrýchlil po ľavej strane, pretlačil sa do šestnástky a prihral do malého vápna ONDREJOVI DUDOVI, ktorý z prvej ťukol loptu do siete!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 10. Duda, 34. Mak, 68. Pačinda – 42. Kaewprom, 79. Hemviboon

    Karty:   74. Pačinda (SVK), 78. Mak (SVK) – 81. Puangchan (THA)


    Slovensko: Šulla – Mazáň, Škrtel (C) (73. Škriniar), Šatka, Sekulič – Greguš, Sabo (61. Lobotka) – Mak, Duda, Pačinda – Nemec
    Náhradníci: Dúbravka, Polaček, Ďuriš, Gyömbér, Hrošovský, Hubočan, Kiss, Lobotka, Mihalík, Pekarík, Rusnák, Škriniar

    Thajsko: Thammasatchan – Notchaiya, Hemviboon, Kerdkaew, Roller – Kaewprom, Puangchan – Bunmatan, Songkrasin, Tossakrai – Dangda
    Náhradníci: Budprom, Tedsungnoen, Anan, Deeromram, Chatthong, Chunuonsee, Jodjam, Lee-Oh, Phala, Sarachat, Selanon, Sriyankem