Finále SP - hromadný štart mužov, 15 km sk Víťaz: Maxim Tsvetkov (RUS) (kon.) | Finále SP - hromadný štart žien, 12,5 km sk Daria Domračevová (Bielorusko) (kon.)
koniec udalosti
Finále SP - hromadný štart žien, 12,5 km, Ťumeň

Daria Domračevová (Bielorusko)

Nedeľa 25.03.2018, 16:00 • Ťumeň (Rusko) • Biatlon
     
    cieľ
    Kaisa Mäkäräinenová je celkovou víťazkou Svetového pohára. Fínka prišla do cieľa na šiestom mieste, Kuzminová preťala pásku až na jedenástej pozícii.
     
    cieľ
    Daria Domračevová dotiahla svoj útok do víťazného konca. Paulína Fialková ale dosiahla životný výsledok, keď finišovala na druhej pozícii s odstupom dvoch sekúnd.
     
    4. str
    Paulína Fialková má obrovskú šancu na víťazstvo. Slovenka je po štvrtej streľbe druhá o dve sekundy za Chevalierovou.
     
    3. str
    Do tretice vedie po streľbe Anaïs Chevalierová. Na vynikajúcom štvrtom mieste s mankom deviatich sekúnd sa nachádza Paulína Fialková, piata je Kuzminová.
     
    3. str
    Kaisa Mäkäräinenová trafila úvodné tri terče, ale potom dvakrát zaváhala. Slovenská biatlonistka urobila jednu chybu, takže si môže vypracovať náskok pred Fínkou.
     
    2. str
    Kaisa Mäkäräinenová a Anastasia Kuzminová strieľali vedľa seba podobnou rýchlosťou, takže zostávajú v kontakte. Slovenka je jedenásta, Fínka dvanásta. Vedie opäť Francúzka Anaïs Chevalierová.
     
    1. str
    Anastasia Kuzminová strieľala rýchlejšie ako Kaisa Mäkäräinenová, ale obe biatlonistky predviedli jeden nepresný výstrel, takže sa prepadávajú poradím.

    Tomáš Lengyel